Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.949
Cevap
33
Favori
156.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Artı olarak şu var kafadan diyebileceğimiz

Daha ince
    Metal kasa
    4.5 g
    2 ram
    Nfc

Açıkcası e5 iyi cihazdo fakat o metal görünümü veren yerler soyulunca soğudum cihazdan.
    Sırf satma sebebim de o yani yoksa dediğiniz gibi güzel cihazdı

1.5 ram da işimi gördü ya da Nfc var ama kullanacağımı sanmam.

Konuda diyorum ya e5 j5ten daha premium cihaz
    A5 de öyle e5e oranla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam e5 sahibiyim fakat gps de sorun var konumumu çok geç buluyor aynı sorun yaşayan varmi kronik bir sorun olabilir mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: EtkisizEleman95

Selam e5 sahibiyim fakat gps de sorun var konumumu çok geç buluyor aynı sorun yaşayan varmi kronik bir sorun olabilir mi acaba

Yahu arkadaş 11 mesaj üste ne yapılması gerektiği yazdım..Şu forumu biraz okusanız buraya yazmadan çözümü bulacaksınız..Bi zahmet okuyun da..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyup6106

Selamlar Arkadaşlar...Samsung Galaxy E5 kullanıyorum..Telefonu alalı yaklaşık 6 ay oldu..Cidden harika bir telelefon diyebilirim..Lakin bir çok arkadaşın da belirttiği gibi GPS ile ilgili problemlerim vardı..Açık ortamlarda çok yavaş bağlantı ve sık sık kopma,araç içerisindeyken hiç bağlanmıyordu..denemediğim yöntem kalmadı..Rus lolipop yükledim,kitkat yükledim bana mısın demedi..Orjinal Türk yazılımına dönerek Ankara kızılayda ki başarı servisine götürdüm..Başarı diyorum lafın gelişi bir halt başardıkları yok!!..Okadar "yazılım atmayın,donanımına bakın" dediğim halde donanıma bakmadan yazılım atarak cihazı 5 gün sonra geri verdiler..Elbette ki GPS sorunu devam ediyordu...Ne yapacağım ne edeceğim derken youtubedeki bir video dikkatimi çekti aynısı uyguladım artık GPS evin içerisinden uyduları görüp bağlanıyor..Adamın anlattığında anladığım kadarıyla ki Herif Fransız Navigasyon saati ile telefon saati arasında farktan dolayı bağlantı yavaşlıyor..Google Playerden GPS Connected programını indirdim,LUCK GPS'ye tıkladım ve GPS testi açtım..Sonuç mükemmel bağlantı..GPS sorunu olan arkadaşlar bu yöntemi bi denesin derim..

evet hemen denedim normalde evde gps uydusu görmezken tane çin uydusunu hemen gördü şimdilik güzel..

• quote:

Orijinalden alıntı: elektromaxx

quote:

Selamlar Arkadaşlar...Samsung Galaxy E5 kullanıyorum..Telefonu alalı yaklaşık 6 ay oldu..Cidden harika bir telelefon diyebilirim..Lakin bir çok arkadaşın da belirttiği gibi GPS ile ilgili problemlerim vardı..Açık ortamlarda çok yavaş bağlantı ve sık sık kopma,araç içerisindeyken hiç bağlanmıyordu..denemediğim yöntem kalmadı..Rus lolipop yükledim,kitkat yükledim bana mısın demedi..Orjinal Türk yazılımına dönerek Ankara kızılayda ki başarı servisine götürdüm..Başarı diyorum lafın gelişi bir halt başardıkları yok!!..Okadar "yazılım atmayın,donanımına bakın" dediğim halde donanıma bakmadan yazılım atarak cihazı 5 gün sonra geri verdiler..Elbette ki GPS sorunu devam ediyordu...Ne yapacağım ne edeceğim derken youtubedeki bir video dikkatimi çekti aynısı uyguladım artık GPS evin içerisinden uyduları görüp bağlanıyor..Adamın anlattığında anladığım kadarıyla ki Herif Fransız Navigasyon saati ile telefon saati arasında farktan dolayı bağlantı yavaşlıyor..Google Playerden GPS Connected programını indirdim,LUCK GPS'ye tıkladım ve GPS testi açtım..Sonuç mükemmel bağlantı..GPS sorunu olan arkadaşlar bu yöntemi bi denesin derim..

evet hemen denedim normalde evde gps uydusu görmezken tane çin uydusunu hemen gördü şimdilik güzel..

gps gormuyor diye anakartını değiştirenler oldu, bosunamıymıs

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EtkisizEleman95

Selam e5 sahibiyim fakat gps de sorun var konumumu çok geç buluyor aynı sorun yaşayan varmi kronik bir sorun olabilir mi acaba

Yahu arkadaş 11 mesaj üste ne yapılması gerektiği yazdım..Şu forumu biraz okusanız buraya yazmadan çözümü bulacaksınız..Bi zahmet okuyun da..

Hocam Teşekkürler uygulamayı indirdim yinede uzun zaman alıyor bağlanması baya bekletiyor yani nasıl çözecem bu gps isini anlamadim

• Bahsedilen program işe yaramıyor gps için, çalıştırmanın değişik bi yöntemi falan varsa söyleyebilirsiniz
  • Arkadaşlar GPS sorunu için gps.conf dosyasını düzelten oldu mu? Eğer yoksa, rootlu e5'i olan bir arkadaş aşağıdakileri deneyebilir mi?

http://www.xda-developers.com/gps-lock-faster-xdatv/

Özetle yapılması gereken şu:
    Telefonlarımızdaki gps.conf dosyası kuzey amerikayı gören uydulara ayarlı. Dolayısıyla bizi bulmaları baya uzun sürüyor. XDA linkindeki videoda detaylı bir şekilde ingilizce olarak anlatılmış. Video da var zaten. O sitede videonun altında gps.conf için link verilmiş. Linkteki siteden Türkiye için gps.conf dosyasını indirip root explorer'la \system\etc içine atıp, permission(izin) değiştirmek gerekiyor.

izin değiştirirken 3 sıra haline seçenek var. İlk iki sırada -r-w ikisi de işaretli.
    Yani
    1- -r -w
    2- -r -w
    3-

Bunu şu şekilde değiştireceksiniz

1- -r -w
    2- -r
    3- -r

İkinci aşamada AGPS programını indirip clear agps'ye basıp telefonu baştan başlatacaksınız.

Üçüncü aşamada GPS Test programını indirip, ne kadar sürede sizi buluyor ona bakmanız gerekiyor.

Bunu deneyip başaran olursa büyük sevaba girecek.

Deneyen arkadaşa şimdiden teşekkürler. (Benim telefonum root'lu değil maalesef)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyborg_213 -- 19 Aralık 2015; 0:32:41 >

• 6.0 guncellemesi kesin geliyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: asdfewf

6.0 guncellemesi kesin geliyor mu ?

hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: q_-MesuTJR-_p

Merhaba arkadaşlar .
    Ben youtube kanalıma samsung galaxy e5 te 4.4.4 ve 5.1.1 in farkını göstermek için bir video yükledim ve bu videnunu da bu konuda yer almasının doğru birşey olacağına inanıyorum .Ve tek isteğim bu videonun ,bu konunun ilk sayfasında yer alması .
    NOT: Amacım kanalımın reklamını yapmak değil . Sadece diğer arkadaşlarında işine yarar bir bilgi vermek.
    Buyrun buda videonun linkihttps://www.youtube.com/watch?v=8LRQbDdTQdY&feature=youtu.be

Merhabalar,

kitkat ve lolipop karşılaştırma videonuzda bir şey dikkatimi çekti. videoda lolipop yüklü telefonda açık hava modu yok gözüküyor. Fakat benim telefonumda var. Benim android sürümümde mi bir sorun var acaba?

Telefonum çift hatlı, 8 ay önce paralel ithalat olarak almıştım
     ★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonkarizma -- 20 Aralık 2015; 13:26:04 >

• sonkarizma S kullanıcısına yanıt
    tek hatlı E500HQ sürümünde lolipop da açık hava yok henüz
  • Gelebilecek olan 6.0 sürümünde TouchWiz güncellenir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyborg_213

Arkadaşlar GPS sorunu için gps.conf dosyasını düzelten oldu mu? Eğer yoksa, rootlu e5'i olan bir arkadaş aşağıdakileri deneyebilir mi?

http://www.xda-developers.com/gps-lock-faster-xdatv/

Özetle yapılması gereken şu:
    Telefonlarımızdaki gps.conf dosyası kuzey amerikayı gören uydulara ayarlı. Dolayısıyla bizi bulmaları baya uzun sürüyor. XDA linkindeki videoda detaylı bir şekilde ingilizce olarak anlatılmış. Video da var zaten. O sitede videonun altında gps.conf için link verilmiş. Linkteki siteden Türkiye için gps.conf dosyasını indirip root explorer'la \system\etc içine atıp, permission(izin) değiştirmek gerekiyor.

izin değiştirirken 3 sıra haline seçenek var. İlk iki sırada -r-w ikisi de işaretli.
    Yani
    1- -r -w
    2- -r -w
    3-

Bunu şu şekilde değiştireceksiniz

1- -r -w
    2- -r
    3- -r

İkinci aşamada AGPS programını indirip clear agps'ye basıp telefonu baştan başlatacaksınız.

Üçüncü aşamada GPS Test programını indirip, ne kadar sürede sizi buluyor ona bakmanız gerekiyor.

Bunu deneyip başaran olursa büyük sevaba girecek.

Deneyen arkadaşa şimdiden teşekkürler. (Benim telefonum root'lu değil maalesef)

Şimdi deneme imkanı buldum..evin içi pencerenin kenarından bağlandı..Tabi uzun süreli test etmek gerekli..Başka mekanlarda uzak yerlerde..Test edip sonucu bildiririm..

• Arkadaşın dediğini deneyen yoksa 5.1de nasıl root atabilirim öğretin ben yapacağım
  • sonkarizma S kullanıcısına yanıt
    Haklısınız benim videomda android 5.1.1 de açık hava modu yok .
    Ancak bu hava modu herhalde yurt dışı sürümlerindemi ne oluyormuş bi arkadaş yorumda yazmıştı (tam bir bilgim yok) ,belki sizinkidi yurt dışı sürüm felan ise o yüzden olabilir .
  • quote:

Şimdi deneme imkanı buldum..evin içi pencerenin kenarından bağlandı..Tabi uzun süreli test etmek gerekli..Başka mekanlarda uzak yerlerde..Test edip sonucu bildiririm..

kaç saniyede kaç metreyi buldu hocam?
  • quote:

quote:

Pardon arkadaşım geç yazıyorum..Başka mekanlarda sonuç olumsuz maalesef..Kesinlikle uydulara bağlanmıyor..2. kez servise verdim yine yazılım atıp geri verdiler.Cihazı aldım gps testi çalıştıdım çatır çatır bağlandı..Taki eve gelip güncellemeleri yüklediğim zamana kadar..Güncellemeden sonra yine eski haline döndü..Recovery moddan reset attım test ettim yine çalıştı google hizmetlerini güncelleyince yine gitti..Sanırım google sorunu var zira görünürde gps çalışıyor ama bağlanmada sıkıntı var.Şaştım kaldım bu işe..

• quote:

quote:

quote:

Pardon arkadaşım geç yazıyorum..Başka mekanlarda sonuç olumsuz maalesef..Kesinlikle uydulara bağlanmıyor..2. kez servise verdim yine yazılım atıp geri verdiler.Cihazı aldım gps testi çalıştıdım çatır çatır bağlandı..Taki eve gelip güncellemeleri yüklediğim zamana kadar..Güncellemeden sonra yine eski haline döndü..Recovery moddan reset attım test ettim yine çalıştı google hizmetlerini güncelleyince yine gitti..Sanırım google sorunu var zira görünürde gps çalışıyor ama bağlanmada sıkıntı var.Şaştım kaldım bu işe..

bana da yazılımsal gibi geliyor.

• Bu acikhavamodlu guncelleme ne zaman gelicek bize ?

• 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.