Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
33
Favori
156.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeşim abartma istersen her telefonun sorunu oluyo, bizimki devede kulak sayılır yine
  • Abartma degil be hocam bende bu telefonu alanlar gibi oyle buyuk beklentilerim yoktu sadece yabanci bir yere gidince gps calissin istiyorum yok konum bulamiyor hanimda s4 var istemekten utanir oldum
    Foto desen millet yazmis 8 mp ama 6 mp ayarlayinca daha iyi diye bende cektiklerimden utanir oldum 8mp ile bende mi sorun var diye
    5.1 den sonra ise kasmalar var oyle oyun antivirus pro filan da yok telde, toplasan 5 pro var telde oda face lig tv sahibinden filan yani
    senin anliycan ben memnun degilim ama mutlaka sevip kullananlar vardir sonucta herkesin gorusu farkli onun icin bukadar cok model uretiliyor ya bizde bakicaz artik onlardan bir tane...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanım bilgisi eksikliği diyelim o zaman hocam, ben de 5.1 kullanıyorum 180e yakın program yüklü ve ben de hiçbir kasma olmuyosa yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tafita95

Kullanım bilgisi eksikliği diyelim o zaman hocam, ben de 5.1 kullanıyorum 180e yakın program yüklü ve ben de hiçbir kasma olmuyosa yani :)

Ben ki normalde her ay muhakkak telefon değişirim beğenmediğim için ancak bu telefonu beğendim allah var her işimi goruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenctn

Abartma degil be hocam bende bu telefonu alanlar gibi oyle buyuk beklentilerim yoktu sadece yabanci bir yere gidince gps calissin istiyorum yok konum bulamiyor hanimda s4 var istemekten utanir oldum
    Foto desen millet yazmis 8 mp ama 6 mp ayarlayinca daha iyi diye bende cektiklerimden utanir oldum 8mp ile bende mi sorun var diye
    5.1 den sonra ise kasmalar var oyle oyun antivirus pro filan da yok telde, toplasan 5 pro var telde oda face lig tv sahibinden filan yani
    senin anliycan ben memnun degilim ama mutlaka sevip kullananlar vardir sonucta herkesin gorusu farkli onun icin bukadar cok model uretiliyor ya bizde bakicaz artik onlardan bir tane...

Aynı sorundan muzdariptim.Gps çalışmıyordu.Denemediğim yöntem kalmadı,gps conf dosyasını değiştirdim olmadı,yeni yazılım yükledim olmadı,kitkata döndüm olmadı.Ne yaptıysam olmadı.ara ara kafasına göre bi bağlanıyor sonra araki sinyal bulasın.orjnal sygic aldım kullandım nafile..Servise verdim en sonunda adamlar çalşıyor diyor gösterin çalştığını diyorum inteneti açıp aha buldu dyorlar.Kardeşim internetten buluyor zaten internetsiz bulması lazım gps test uygulamasını aç diyorum play storenin uygulamaları bizi bağlamaz diyorlar.olmadı servis elamanını ikna edemedim.Git tüketici mahkemesi ver diyor..Samsung Türkiyeye yazdım onlindan kızın verdiği cevap servisçiyi hiç aratmadı sağolsun.internetsiz gps çalışmaz diyor.Baktım kapasite bukadar telefonu değiştirdim.Kafaya kafaya değişim yaptım telefoncu arkadaşımdı.Grand prime aldım.şimdi gps salondan 4 uyduya bağlanıyor internetsiz.Ekran çözünürlüğü düşük ama kötü bir telefon değil işimi görüyor en azından.Saygılarımla...

• Kafa kafaya? grand prime 650 liralık bu telefon 900 liralık telefon şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tafita95 -- 7 Ocak 2016; 20:48:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tafita95

Kafa kafaya? grand prime 650 liralık bu telefon 900 liralık telefon şuan

Telefonu 7 ay kullandım.O yüzden kafa kafaya diyorum.
  • Arkadaşlar benim için telefonda usb desteği önemli. e5 telefonumda kitkat yüklü iken malumunuz usb çalıştıramıyoruz. lollipop yükleyen arkadaşlar hiç denedi mi acaba. güncellemeyle beraber otg desteği geldimi. lollipop yükleyen arkadaşlar deneyebilir mi bir zahmet ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_tgc

Arkadaşlar benim için telefonda usb desteği önemli. e5 telefonumda kitkat yüklü iken malumunuz usb çalıştıramıyoruz. lollipop yükleyen arkadaşlar hiç denedi mi acaba. güncellemeyle beraber otg desteği geldimi. lollipop yükleyen arkadaşlar deneyebilir mi bir zahmet ?

Maalesef hocam otg özelliği mevcut değil.
  • Arkadaşlar benim telefonda eskiden nümerik klavyede tuşlara basıldığında titreşimli geri bildirim oluyordu. Şimdi olmuyor . telefondaki bir çok yeri araştırdım tuşa basılınca titret gibi bir seçenekte bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.....
  • merhaba arkadaşlar

e5 kullanmaktayım bu telefonlar nısandakı 4.5 g ınternet geldıgınde kullanabılırmıyız ?
  • suan iyi ki e5 almamisim diyorum.s3 neo ile e5 arasinda kalmistim.s3 neo candir tipi eski olsa da daha iyi.e5 batarya konusunda önde ama kamerası para etmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • smartkafa S kullanıcısına yanıt
    Kullanamazsin E5 te 4G yok

• quote:

Orijinalden alıntı: smartkafa

merhaba arkadaşlar

e5 kullanmaktayım bu telefonlar nısandakı 4.5 g ınternet geldıgınde kullanabılırmıyız ?

keşke E7 yada J5- J7 serilerinden alsaydınız E5 4.5g desteklememekte.

• dryope_21 kullanıcısına yanıt
    Bu yorumu yaparkenki tek dayanağınız kamera mı? Kaldı ki cihazın kamerası beklentileri karşılayacak düzeyde. S3 neo olarak bahsettiğiniz cihaz hem donanım hem de yazılım yönüyle bu cihazdan düşük. Ayrıca touchwiz in eski sürümünü kullanıyor. Bu cihazdaki stabiliteyi hiç gözlemlemediyseniz böyle yorum yapmanız normal. Üstelik sizin de bahsettiğiniz gibi bu cihaz hem tasarım hem de ekran bakımından daha başarılı. O yüzden bir cihazın konusuna gelip hiçbir dayanağı bulunmayan bir nedenden dolayı iyi ki bu cihazı almamışım gibi gereksiz ve saçma yorumlarda bulunmayın. Cihazınızdan memnunsanız memnuniyetinizin devamını dileriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre@06

Bu yorumu yaparkenki tek dayanağınız kamera mı? Kaldı ki cihazın kamerası beklentileri karşılayacak düzeyde. S3 neo olarak bahsettiğiniz cihaz hem donanım hem de yazılım yönüyle bu cihazdan düşük. Ayrıca touchwiz in eski sürümünü kullanıyor. Bu cihazdaki stabiliteyi hiç gözlemlemediyseniz böyle yorum yapmanız normal. Üstelik sizin de bahsettiğiniz gibi bu cihaz hem tasarım hem de ekran bakımından daha başarılı. O yüzden bir cihazın konusuna gelip hiçbir dayanağı bulunmayan bir nedenden dolayı iyi ki bu cihazı almamışım gibi gereksiz ve saçma yorumlarda bulunmayın. Cihazınızdan memnunsanız memnuniyetinizin devamını dileriz.

Ağzı olan konuşuyor ancak bu laf için kullanılabilir. S3 neo ile nasıl kıyaslansın akıl izan sahibi biri donanımına bakarak bile e5 in daha ön planda ve samsungun stabilitesi en iyi olan telefonlarından olduğundan dolayı üretimini durdurduğu nadir telefonlardan.

• Arkadaslar bu telefonda 3. Temperli cam degistirisim butun hepsinde sol ust kosede ufak bi hava boslugu olusuyor ve zamanla artip kocaman hava bolugu olusuyor sizdede boyle bi durum mevcut mu?

• Arkadaslar ben telefonu güncelledim 4.4.4 te kaldı sonra odın ile Rusya romunu attım ancak j5 te ki 5.1.1 de s6 arayüzü var bende arayüz nerdeyse aynı j5 gibi yapmak için ne yapmaliyim

• Bu gps sorunu sadece bendemi var arkadaşlar uyduya bağlanması 10 15 dk sürüyor resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: EtkisizEleman95

Bu gps sorunu sadece bendemi var arkadaşlar uyduya bağlanması 10 15 dk sürüyor resmen

Kronik sorun çoğu E5'te var.

• 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.