Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
33
Favori
156.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UltimazeManny U kullanıcısına yanıt
    O nerden çıktı hocam, baktım yok gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: berkay0035

Arkadaslar bu telefonda 3. Temperli cam degistirisim butun hepsinde sol ust kosede ufak bi hava boslugu olusuyor ve zamanla artip kocaman hava bolugu olusuyor sizdede boyle bi durum mevcut mu?

Aynı sorun bende de var. Şu an 2. koruyucu takılı o da sol üstten açılmaya başladı. Orada bir üretim hatası mı var nedir arkadaş anlamadım gitti. Uyuz ediyor adamı.
  • çok kez temperli cam taktım hiç dediğiniz gibi bir açılma olmadı bende, telefonu aldığımdan beri sert silikon kılıf ve cam koruyucu kullanıyorum, belki telefonunuz bükülme falan yapmıştır korumadıysanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeKiMoĞLu-47

quote:

Orijinalden alıntı: Emre@06

Bu yorumu yaparkenki tek dayanağınız kamera mı? Kaldı ki cihazın kamerası beklentileri karşılayacak düzeyde. S3 neo olarak bahsettiğiniz cihaz hem donanım hem de yazılım yönüyle bu cihazdan düşük. Ayrıca touchwiz in eski sürümünü kullanıyor. Bu cihazdaki stabiliteyi hiç gözlemlemediyseniz böyle yorum yapmanız normal. Üstelik sizin de bahsettiğiniz gibi bu cihaz hem tasarım hem de ekran bakımından daha başarılı. O yüzden bir cihazın konusuna gelip hiçbir dayanağı bulunmayan bir nedenden dolayı iyi ki bu cihazı almamışım gibi gereksiz ve saçma yorumlarda bulunmayın. Cihazınızdan memnunsanız memnuniyetinizin devamını dileriz.

Ağzı olan konuşuyor ancak bu laf için kullanılabilir. S3 neo ile nasıl kıyaslansın akıl izan sahibi biri donanımına bakarak bile e5 in daha ön planda ve samsungun stabilitesi en iyi olan telefonlarından olduğundan dolayı üretimini durdurduğu nadir telefonlardan.

agzi olan konusuyor diye kestirip atma.biz müsteriyiz f/p ürünü kullaniyoruz elbet ki ürünlerin eksik ve fazla yönlerini dile getirecegiz.tasarim ve arayüz konusu kisinin zevkine kalmis bir meseledir.donanim konusuna gelirsek sen daha cihazindaki donanimin ne oldugunu bilmiyosun herhalde :) e5 s3neo nun 64 bitlik versiyonudur yani s410 cpu adreno306 gpu kullanir.eger romun 64 bit olsa google play 64 bit apk barindirsa hakli olurdun zaten ben de e5 alirdim.64 bit suan e5 te batareyaya olumlu etki ederken gereksiz yere ram tuketiyor.baska hicbir fonksiyonu yok.ayrica kamera sensoru cmos degil ara isc sensordur.ozellikle isik azalsiginda fark barizdir.zaten cihazlarin fiyati belli aralikta grand2,grand prime hepsi ayni ufak tefek farklar olsa da...aklinda olsyn ara modellerden uzak dur.garantiye yollarsin parca yok,kilif ararsin yok bi de bakmissin uretimi durmus vs...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bu yorumu yaparkenki tek dayanağınız kamera mı? Kaldı ki cihazın kamerası beklentileri karşılayacak düzeyde. S3 neo olarak bahsettiğiniz cihaz hem donanım hem de yazılım yönüyle bu cihazdan düşük. Ayrıca touchwiz in eski sürümünü kullanıyor. Bu cihazdaki stabiliteyi hiç gözlemlemediyseniz böyle yorum yapmanız normal. Üstelik sizin de bahsettiğiniz gibi bu cihaz hem tasarım hem de ekran bakımından daha başarılı. O yüzden bir cihazın konusuna gelip hiçbir dayanağı bulunmayan bir nedenden dolayı iyi ki bu cihazı almamışım gibi gereksiz ve saçma yorumlarda bulunmayın. Cihazınızdan memnunsanız memnuniyetinizin devamını dileriz.

biseyi merak ediyorum:neden gerilime bagladin?cihazi sen uretmedin stres yapmana gerek yok.ayrica ustune alinacak bisey yok o gereksiz cumle gereksiz birine atildi sakin ol.asagidaki arkadasi donanim ve yazilim konusunda aydiblattim bi zahmet okuyuver.ekran buyuklugu ve tasarim konusu tercih meselesidir.64-32bit ayrimina da dem vurdum.ayrica e5 ilk ciktiginda gereken myhabbeti taa mart ayinda yaptik forumdan bakabilirsin.e5 guzel telefon hadi gonlun olsun :)

• dryope_21 kullanıcısına yanıt
    Gerilime bağlamak mı? Ortada geçerli bir neden bile yokken çıkıp hava atmaya çalışan sizsiniz. Ben sadece ileri sürdüğün görüşe karşı tepkimi belirttim. Snapdragon 400 ile 410 arasında bariz bir performans farkı olmayabilir ancak aradaki fark enerji verimliliğinden kaynaklanıyor. Cihazdaki işlemci x64 olmasına rağmen os in x86 olmasını elestirmişsiniz (ne kadar önemli bir etken olduğu tartışılır). Bu durumun ben hiçbir olumsuz yanını görmedim olsaydı da performansa çok fazla etki edeceğini düsünmüyorum. Günümüzdeki cihaz ve uygulamaları göz önünde bulundurduğunuzda x64' ün çok da önemli olmadığını söyleyebilirim. x64 os ile gelen M4 Aqua arayüzde bile frame atlıyor (Sony' nin optimizasyon sorunundan dolayı). Sonuçta önemli olan yazılım ve donanım optimizasyonu. Yazılım konusuna gelince bu cihazın stabilitesinden herkes gibi çok memnunum. S4,M4 Aqua ve G3 beat ile yanyana koyup kıyaslama yaptım ve bariz bir şekilde cihaz daha hızlı tepki veriyor. Kamera konusunda ben bir idda ileri sürmüyorum sonuçta orta segment. Ama gündüz çekimlerinde renkler S4'e göre daha canlı. Gece çekimlerinde günümüz amiral gemileri bile zorlanırken pek de bir şey beklememek gerek. Kaldı ki sizin cihazınızın da kamerası çok farklı değil sentetik testlerde elde ettiğini ufak farkları kıstas almamanızı tavsiye ederim. Ekran konusunda bahsettiğim husus sadece boyut ile ilgili değil yan yana koyup renkleri kıyasladığınızda ne demek istediğimi anlarsınız. Bir de ara modellere kılıf parça bulunamıyor demişsiniz. Hangi devirde yaşadığınızı merak ediyorum. Şu an hangi model olursa olsun cihaza uygun istemediğiniz kadar aksesuar bulabiliyorsunuz, biraz elinizin altındaki interneti kullanmanızı tavsiye ederim. Sonuçta cihazınızdan memnunsanız ne mutlu size ancak gereksiz yere başka bir cihazı kötülemeye çalışmak da hoş değil. Biraz uzun olmuş ama yapacak bir şey yok. Hadi kalın sağlıcakla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre@06 -- 12 Ocak 2016; 21:57:40 >

• HeKiMoĞLu-47 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: dryope_21

quote:

Orijinalden alıntı: HeKiMoĞLu-47

quote:

Ağzı olan konuşuyor ancak bu laf için kullanılabilir. S3 neo ile nasıl kıyaslansın akıl izan sahibi biri donanımına bakarak bile e5 in daha ön planda ve samsungun stabilitesi en iyi olan telefonlarından olduğundan dolayı üretimini durdurduğu nadir telefonlardan.

agzi olan konusuyor diye kestirip atma.biz müsteriyiz f/p ürünü kullaniyoruz elbet ki ürünlerin eksik ve fazla yönlerini dile getirecegiz.tasarim ve arayüz konusu kisinin zevkine kalmis bir meseledir.donanim konusuna gelirsek sen daha cihazindaki donanimin ne oldugunu bilmiyosun herhalde :) e5 s3neo nun 64 bitlik versiyonudur yani s410 cpu adreno306 gpu kullanir.eger romun 64 bit olsa google play 64 bit apk barindirsa hakli olurdun zaten ben de e5 alirdim.64 bit suan e5 te batareyaya olumlu etki ederken gereksiz yere ram tuketiyor.baska hicbir fonksiyonu yok.ayrica kamera sensoru cmos degil ara isc sensordur.ozellikle isik azalsiginda fark barizdir.zaten cihazlarin fiyati belli aralikta grand2,grand prime hepsi ayni ufak tefek farklar olsa da...aklinda olsyn ara modellerden uzak dur.garantiye yollarsin parca yok,kilif ararsin yok bi de bakmissin uretimi durmus vs...

Yok arkadaşım ben donanımı iyi biliyorum bunu işlemci farklılıkları ile çözeriz ama optimize edilmiş ve arayüzü hızlı bir telefon var elimizde polemik yok ben kullandığım cihazdan memnunum. Ayrıca ara segment ten bahsetmişsin aksesuar bulunması zor ben sana katıllmıyorum istemediğin kadar var her yerde kamerasını beğenmeyebilirsin haklıda olabilirsin ama kamera işimi görsün yeter gerisini fotoğraf makineleri halleder diyorum. Teşekkür ederim.

• e 5 dandik telefon diyen varsa bir zahmet burayı kirletmesin.
  • Arkadaşlar . . .

Bu telefonun sesi bana biraz düşük geliyor. Sesi en yüksek ayarlasam dahi öyle. Herhangi bir program ile ya da başka bir yöntem yoluyla sesi yükseltmek mümkün mü? Telefondan bira uzak isem birisi aradığı zaman genellikle duymuyorum. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTsubasaOhzora

Bu gelen güncelleme harbiden iyi olmuş
    Isınma yok takılma yok
    Hataları gidermjsler
    Şarj süresi de iyileşmiş daha uzun gitti bugün benim telefon
    E7 alanlar şimdi cildiriyordur. Adamlara güncelleme gelmeyecek

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ ★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★

• Arkadaşlar . . .

Telefonu aldığımdan beri (dört beş ay oldu). Hiç güncellemedim. Bugün güncellemeleri kontrol ettim. 798 MB güncelleme çıktı. Telefonu güncelledim. Ancak memnun olmadığım bir durum var. Telefonun ekranı siyah duvar kağıdı. Güncelleme öncesi de dijital saat ekran rengi gibi siyahtı. Fakat güncelleme yaptıktan sonra saatin deseni beyaz bir dikdörtgen şeklinde bir görünüm aldı. İnşallah anlatabilmişimdir. Bunu eski haline getirebilir miyim? Yardımlarınızı bekliyorum.
  • tgy355 T kullanıcısına yanıt
    Evet Hocam o widget beyaz olmuş yeni versiyonda. Onun yerine arkası transparan olan Hava widget ını kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre@06 -- 16 Ocak 2016; 10:17:54 >
  • Bu telefondan a3 e terfi edebilirim yeni a3 cok şık olmus

• quote:

Orijinalden alıntı: Keljx

Bu telefondan a3 e terfi edebilirim yeni a3 cok şık olmus

evet sadece şıklık uzerine calismislar, işlemci ile ram e5 ile aynı.
  • quote:

A3 e bir süreden sonra çok kasma yapıyor, akıcılığı gidiyor diyorlar hocam . Ayrıca ekran çözünürlüğü E5 ten kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: zahitder

quote:

A3 e bir süreden sonra çok kasma yapıyor, akıcılığı gidiyor diyorlar hocam . Ayrıca ekran çözünürlüğü E5 ten kötü

Yorum yapanlar muhtemelen 1 gb ramli eski a3 kullanıyor olabilir. A serisi 2016'dan itibaren yenilendi arkadaş ona terfi etmeyi düşünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: asabi

quote:

quote:

Yorum yapanlar muhtemelen 1 gb ramli eski a3 kullanıyor olabilir. A serisi 2016'dan itibaren yenilendi arkadaş ona terfi etmeyi düşünüyor.

Haaa anladım, özür dilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: asabi

quote:

quote:

a3 2016 da fiyatını hakketmiyor ki, 1.5 gb ram var, snapdragon 410 işlemci var, E5 le aynı işlemci ve ram , sadece metal kasa ve şık..

• 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.