Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
33
Favori
156.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Önceki sürümde açık hava modu sıkıntıliydi. Pek etki etmiyordu ve ekrani kilitleyip actiginizda parlaklik en düşük seviyeye geliyordu, özelikle güneş altında çok sıkıntı veriyordu. Şimdi mod daha parlak olmuş ve sikintisiz çalışıyor. Güvenlik yamasi olayi gelmiş. Başka görünen bi degisiklik yok, illaki sistemde göremediklerimiz vardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhann06

Önceki sürümde açık hava modu sıkıntıliydi. Pek etki etmiyordu ve ekrani kilitleyip actiginizda parlaklik en düşük seviyeye geliyordu, özelikle güneş altında çok sıkıntı veriyordu. Şimdi mod daha parlak olmuş ve sikintisiz çalışıyor. Güvenlik yamasi olayi gelmiş. Başka görünen bi degisiklik yok, illaki sistemde göremediklerimiz vardır

Hocam sizce Türkiye ye gelir mi?

• Şu açık hava modu bize de gelsin başka da bir şey istemem.
  • Arkadaşlar telefonu king rootla rootlamaya çalışırken beceremedim ama telefon rootlanmış şekilde yazılımı değişti gördü. Şimdi mesela güncelleme ekranın yazılım değiştirildiğinden güncellemeleri kies üzerinden yükleyebilirsiniz falan diyo ve telefon açılırken yukarda sarı kırmızı renklerle kernel bilmemne yazıyo, nası kurtulurum bunlardan bilgisi olan var mı telefonu 5.1 i kiesle yeniden yüklemem falan mı gerekiyor?
  • E5 de ekranda renk degiştirme gibi bir sorunla karsilasiyorum sıklıkla mavi kirmizi ve yesil tonlari hakim olan bir ekranla karsilasiyorum ekran ac kapa tusuna basinca tekrar normal haline dönüyor bu problem ile karsilasan baska arkdaslar var mi servise gonderdiyseniz nasil bir sonuc aldiniz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmedmurat03

E5 de ekranda renk degiştirme gibi bir sorunla karsilasiyorum sıklıkla mavi kirmizi ve yesil tonlari hakim olan bir ekranla karsilasiyorum ekran ac kapa tusuna basinca tekrar normal haline dönüyor bu problem ile karsilasan baska arkdaslar var mi servise gonderdiyseniz nasil bir sonuc aldiniz ?

O lollipop sürümünün genel sorunu diye biliyorum hocam, ben dahil birkaç arkadaşımda da var

• tafita95 T kullanıcısına yanıt
    Kies ile değil ama Odin ile orjinal ROM'u yükleyebilirsiniz...
  • zahitder kullanıcısına yanıt
    Bugun sabah srrvise gonderdim insallah caresi bulunur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmedmurat03 A kullanıcısına yanıt
    İnşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: tafita95

Arkadaşlar telefonu king rootla rootlamaya çalışırken beceremedim ama telefon rootlanmış şekilde yazılımı değişti gördü. Şimdi mesela güncelleme ekranın yazılım değiştirildiğinden güncellemeleri kies üzerinden yükleyebilirsiniz falan diyo ve telefon açılırken yukarda sarı kırmızı renklerle kernel bilmemne yazıyo, nası kurtulurum bunlardan bilgisi olan var mı telefonu 5.1 i kiesle yeniden yüklemem falan mı gerekiyor?

Hocam aynı şeyi bende yaptım çözüm bulamadım acilirken kernel felan diyo şu beladan kurtarin beni pek anlamam odin felan açık açık olsun

• Biri pm den telefonu pcye bağlayıp kiese girip yazılım kurtarma yapın düzelir demişti denemek istiyosanız, ben denemedim format atasım yok şuan çok, denerseniz sonucunu iletin lütfen, ilbgisayara samsung kies indirip öyle yapıyosunuz
  • Merhaba arkadaşlar telefondan pek anlamam onun için size soracam, 2. el 9 aylık E5 temiz olduğunu varsayarsak 550 TL eder mi?
  • 100 tl daha ver j2 al hemde sıfır.İkinci eli o kadar etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alisilin07

Merhaba arkadaşlar telefondan pek anlamam onun için size soracam, 2. el 9 aylık E5 temiz olduğunu varsayarsak 550 TL eder mi?

Bence eder. Ben hayatımda bu kadar sorunsuz telefon görmedim. Kesinlikle değer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alisilin07

Merhaba arkadaşlar telefondan pek anlamam onun için size soracam, 2. el 9 aylık E5 temiz olduğunu varsayarsak 550 TL eder mi?

Olur hocam. Daha yaklaşık 2 hafta once 8 aylık cihazi 625 ye sattım, ki bircok kisi 550-600 arasi fiyat söylüyordu

• Tesekkurler arkadaslar. Satmadiysa bi goruseyim adamla.

• ahmedmurat03 A kullanıcısına yanıt
    Hocam ayni sorun bende de bir kac kez oldu servisden cevap olarak ne dediler

Birde benm telefonun hoparloru patladi 1 yillik kasko var servise versem ne kadar zaman da yaparlar kasko nun bi artisi olur mu

• parskan kullanıcısına yanıt
    Hangi sehirdesin ona bağlı biraz ben ankara maltepeye verdim kulakliktN dolayi 3 günde telefonu onarim yapıp verdiler ama şimdi king root yaptım kurtulmaya çalışıyorum olmuyor

• barans2606 kullanıcısına yanıt
    Izmirdeyim media markt dan almistim telefonu hem onlari hem samsungu aradim 20 is gunu dedi ikiside eğer size 3 gunde verdilerse 20 gun bekletmiyorlar demek ki ben de en kisa zaman da goturup vereyim... bu ekranin mavi yesil olmasi durumu basina gelen ve cozum bulan var mi acaba ?

• Nova launcher kullanıyorum sorunu hiç yaşamadım
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.