Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
33
Favori
156.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gündür telefonun titreşimi çalışmıyor titreşim moduna alıyorum ama titreşim motoru çalışmıyo arada geliyo gidiyo geldiği zaman da titreşim çok düşük. acaba bozuldu mu titreşim motoru. ne yapabilirim
  • sansarsalvo05 S kullanıcısına yanıt
    Bozulduğunu düşünüyorsanız servise verin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar E5 telefon almak isteyenler telefonu almadan önce kesinlikle alttaki konuya gözatsın çünkü işinize yarayacak bilgiler mevcut. Cihazınızın sorunsuz olmasını istiyorsanız inceleyebilirsiniz. Konunun bağlantısını web, mobil, tablet ve mini sürümü olarak veriyorum:

Web:http://forum.donanimhaber.com/m_75282130/f_//tm.htm#113676444
    Mobil:https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=75282130&p=1#75282130
    Tablet:https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=75282130&p=1
    Mini sürüm:https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=75282130&p=1

Konunun altına yorumlarınızı yazarsanız konumuzu da üstlerde tutmuş oluruz ve diğer arkadaşlarımızda yararlanmış olur.

• meculadam M kullanıcısına yanıt
    :)

• arkadaşlar çok büyük bir problemim var yardımınızı rica ediyorum.

mobil ağlarda iken whatsapp'ta bildirim sorunu yaşıyorum, internette dolaşıyor olsamda, twitterda ve instagram da olsamda whatsapp bildirimlerim gelmiyor.

whatsapp'a girdiğim taktir de bildirimler geliyor ve mesaj geldiğini anlayabiliyorum. wifi'de bu sıkıntıyı yaşamıyorum.

yardımınızı rica ediyorum, 3-4 gündür herşeyi yaptım olmadı, bu arada hattım avea.

• uykucu#19 kullanıcısına yanıt
    ayarlar> diger ağlar> mobil veri> erisim noktası adları. ordan en sol alttaki menü tusuna basın sonra varsayılana sıfırla deyin düzelecektir. Eger o da olmazsa yine sol alttaki menü tusuna basarak yeni apn olusturun en üste Avea ips yazın bi alta da internet yazın ve kaydetin düzelecektir.
  • Arkadaslar bu e5 4g uyumlu degil ama aveaya mesaj attim telefonun 4.5g uyumlulugunu ogrenmek icin boyle bir mesaj geldi:
    Telefonunuz 4.5G uyumlu,ancak SIM kartiniz 4.5G uyumlu degildir.Hemen size en yakin bayiye gelerek SIM Kartinizi UCRETSIZ degistirebilir, 4.5G teknolojisine hazir olabilirsiniz. Detayli bilgi icinwww.4nokta5g.com 'u ziyaret edebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkay0035

Arkadaslar bu e5 4g uyumlu degil ama aveaya mesaj attim telefonun 4.5g uyumlulugunu ogrenmek icin boyle bir mesaj geldi:
    Telefonunuz 4.5G uyumlu,ancak SIM kartiniz 4.5G uyumlu degildir.Hemen size en yakin bayiye gelerek SIM Kartinizi UCRETSIZ degistirebilir, 4.5G teknolojisine hazir olabilirsiniz. Detayli bilgi icinwww.4nokta5g.com 'u ziyaret edebilirsiniz.

Operatörlerin 4.5g sorgulaması hatalı sonuç verebiliyor. Sim kartın uyumlu olsada faydalanamazsın, E5 modeli LTE yani 4.5g desteklememekte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asabi

quote:

Orijinalden alıntı: berkay0035

Arkadaslar bu e5 4g uyumlu degil ama aveaya mesaj attim telefonun 4.5g uyumlulugunu ogrenmek icin boyle bir mesaj geldi:

Operatörlerin 4.5g sorgulaması hatalı sonuç verebiliyor. Sim kartın uyumlu olsada faydalanamazsın, E5 modeli LTE yani 4.5g desteklememekte.

Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: zeus1

ayarlar> diger ağlar> mobil veri> erisim noktası adları. ordan en sol alttaki menü tusuna basın sonra varsayılana sıfırla deyin düzelecektir. Eger o da olmazsa yine sol alttaki menü tusuna basarak yeni apn olusturun en üste Avea ips yazın bi alta da internet yazın ve kaydetin düzelecektir.

hocam selamlar,

dediğiniz şekilde yaptım çözüm oldu lakin 3-4 saat sonra yine sorun yaşıyorum. bildirimler gelmiyor. başka öneriniz var mıdır ?
  • Galiba samsungun yaptigi ilk ve tek kasmayan donmayan, incelik ve hahifligiyle tasarimi on numara olan, ve fiyatida uygun olan cihaz bu :) onlarda hatalarini anlayip uretimi durdurdular zaten.

• EMREEYMN E kullanıcısına yanıt
    Haklısınız. 2015 Nisan'dan beri kullanmaktayım. Şu anda 5.1.1 var üzerinde tek kitlenmesini dün gece yaptı. Pek oyun oynamam. Oynasam da orta halli oyunları oynuyorum. Bozulmadığı sürece değiştirmem.
  • EMREEYMN E kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

Kullanamazsin E5 te 4G yok

Yapma ya telefonumu değiseceğim

• smartkafa S kullanıcısına yanıt
    ben sahsen senin yerinde olsam degismem :) 4G pat diye bir anda heryerde tam verimli olmayacak zaten,ki e5 de guzel cihaz hani 4G haricinde,cok kafana takma derim

• Rusya sürümüne 240 mb lık güncelleme geldi OTA üzerinden, haberiniz olsun :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhann06

Rusya sürümüne 240 mb lık güncelleme geldi OTA üzerinden, haberiniz olsun :))

Açık hava modu gelmiş olsa gerek. Türkiye romu içinde güncelleme yayınlanması yakındır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asabi -- 25 Ocak 2016; 15:06:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asabi kullanıcısına yanıt
    Açık hava modu rus romuna çoktan geldi diye biliyorum

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhann06

Rusya sürümüne 240 mb lık güncelleme geldi OTA üzerinden, haberiniz olsun :))

Ne gibi bir değişiklik var ben türkiye romu kullanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.