Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
33
Favori
156.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar telefonun bataryası bitti. Orjinal batarya tavsiyesi lütfen acil. Şehir izmir
  • Bana hurda E 5 anakart lazım .Telefon şarj olmuyor PC görmüyor.Telefoncu şarj entegresi çatlamış değişecek ben uğraşamam ama kendin bulursan değiştiririm dedi İstanbuldayım elinde olan varsa yardımcı olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MErhabalar, Telefonum bozulduğu için Samsung E5HQ ya geçtim. Acaba Bu cihaz için kullandığınız bir custom rom var mı?

Bir de şarjı çok az gidiyor. 1 2 saat video izlediğimde dibi görüyorum. Acaba bataryasını değiştirsem bu süre artar mı yoksa kronik yazılımsal bir sorun mu? Bu arada sürüm 5.1 lolipop. Kitkata dönsem süresi artar mı?
  • Merhaba arkadaslar bende samsung e5 kullaniyorum fakat telefonu aldigimdan beri hep sorun yasiyorum mesela wifiye bagliyorum tuş kilidini kapatip bi kenara koyunca kendiliginden wifiden kopuyor tuş kilidini aciyorum o zmn kendi baglaniyo mesajlar falan geliyo watsaptan birde mesela uygulamarda gecikme oluyor mesela normal internette de mackolik kullaniyorum macin dakikasi 25 de bakip kenara bakiyorum 10 dk sonra acip bakiyorum mac hala 25 dk da uygulamayi tekrar kapatip acinca duzeliyo bunun cozumunu bilen varmi yada ayni sorunu yasayan

• ekol71 kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan wi-fi'a girin, sağ üst köşede "gelişmiş" butonu olmalı, ona tıklayın, "uykudayken wi-fi'ı açık tut" ayarı olmalı. Onu her zaman ayarına getirirseniz sorun çözülecektir.

• Cok saol hocam yaptim oldu

• Beyler bana yan sanayi sıkıntısız e5 ekranı lazım. Tavsiyesi olan irtibata geçebilir.

• 5 yil olmus alali. hala kivaminda cihaz. samsungun aykiri modeli resmen.

• Samsung Galaxy E5 telefonu ne yaptıysam bir türlü PC ye bağllayamadım. usb ıi MTP olarak işaretledim. Geliştirici seçeneklerinden USB hata ayıklama yı işaretledim. Bir türlü plmadı. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.