Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
33
Favori
156.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler cihazı rootlayan varmı? Ben düşünüyorum tavsiye edermisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyborg_213

Beyler bizim cihazda otg desteği yok diye biliyorum. Fakat bu sadece OTG kablosuna destek yok mu demek?

Yani microduo usbler bizim cihazda çalışıyor mu?

http://www.akakce.com/usb-bellek/en-ucuz-kingston-32gb-datatraveler-microduo-3-0-dtduo3-fiyati,3779607.html

otg detsegi yok malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

quote:

Orijinalden alıntı: cyborg_213

Beyler bizim cihazda otg desteği yok diye biliyorum. Fakat bu sadece OTG kablosuna destek yok mu demek?

Yani microduo usbler bizim cihazda çalışıyor mu?

http://www.akakce.com/usb-bellek/en-ucuz-kingston-32gb-datatraveler-microduo-3-0-dtduo3-fiyati,3779607.html

otg detsegi yok malesef

kötü oldu ya :)

• Arkadaşlar samsung J5 modeli cihazlar için android 6.0.1 güncellemesi yayınlamış.
    Bizim E5'ler için bi haber var mı son durum ne ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuarek7 -- 22 Temmuz 2016; 9:58:45 >
  • Arkadaşlar telefon servisten yeni geldi. Hava durumu kendini yenilemiyor. Konum açık konya yazısının yanındaki konum işaretinin üzerinde \ bu şekilde çizgi var. Neden olabilir.
  • arkadaşalar telefonu yolda düşürdüm ve sağ alt köşeden çatladı ekranda 3-4 boydan boya çatlak var.
    servislerde ön cam değişimi ne kadara yapılıyor?
    komple ekranı değiştirip masraf çıkarmaya gerek yok diye düşünüyorum, yardımcı olabilir misiniz?
    daha önce telefon camı kırılan oldumu?
  • örneğin bunu alsak telefoncu değişim yapar mı?

urun.n11.com
    Ally Samsung Galaxy E5 E500 İçin Dokunmatik Lens - n11.com
    http://urun.n11.com/ekran/samsung-galaxy-e5-e500-dokunmatik-lens-beyaz-P119751568

• tuarek7 kullanıcısına yanıt
    marsmallow gelecek mi e5 e arkadaşlar bu konuda bilgisi olan var mi?

• awdasase kullanıcısına yanıt
    Hocam almayı düşündüğünüz dokunmatiği satan firmada çalıştım 6-7 ay kadar
    Şunu söyleyebilirim E5 modelinde ekran çok ince normal ekranın bile montajı zor dokunmatiği takmayla kimse uğraşmaz kolay kolay ugraşsa bile 150-200 tl den aşağı takmazlar
    E5'in ekranı tahtakale piyasasındaki fiyatı bile 90 dolar dan başlıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tuarek7

Hocam almayı düşündüğünüz dokunmatiği satan firmada çalıştım 6-7 ay kadar
    Şunu söyleyebilirim E5 modelinde ekran çok ince normal ekranın bile montajı zor dokunmatiği takmayla kimse uğraşmaz kolay kolay ugraşsa bile 150-200 tl den aşağı takmazlar
    E5'in ekranı tahtakale piyasasındaki fiyatı bile 90 dolar dan başlıyor

Tamam hocam.almaktan vazgeçtim bu şekilde kırık ekranla kullansam birsey olur mu?

• awdasase kullanıcısına yanıt
    Çalışmasına engel teşkil eden bir durum yoksa kullanabilirsiniz tabi
    Ama 100 tl civarı bir rakama sadece dokunmatiğini değiştiren bir telefoncu bulursanız değiştirmeye değer bence

• quote:

Orijinalden alıntı: tuarek7

Çalışmasına engel teşkil eden bir durum yoksa kullanabilirsiniz tabi
    Ama 100 tl civarı bir rakama sadece dokunmatiğini değiştiren bir telefoncu bulursanız değiştirmeye değer bence

sektör tecrübenize dayanarak varmı onereceginiz biryer :) bu ekranı almayim diyorsun kimse değişmez mi hocam? sağ alt köşe tuz gibi sadece boydan boya 2 çatlak var çalışıyor ama canavar gibi :) metrobuste ne telefonlar gördüm tuzla buz olmuş cam hala kullanıyor millet.

• Alma derken senin o dokunmatiği kendin alip adama taktırmak fiyatta pek bi indirim sağlamaz zaten onun toptan fiyati 2$
    adamın asıl kazancı el emeği
    He şu olabilir bulunduğun bölgede ki tamircinin parça tedarik te sıkıntısı vardır sen kendin alıp adama kolaylik sağlamış olursun

• Bu telefonu yaklaşık 1 yıldır eşim kullanıyor. Aldığımızda android kitkat yüklüydü.sonrasında zamanla yeni güncellemeler geldikçe telefon kafayı yedi. Telefon en stabil kitkatta çalışıyordu. Şimdi sormak istediğim konu şu arkadaşlar. Telefonda şu anda 5.1.1 lollipop yüklü. Ben bunu tekrar kitkata döndürsem telefon garanti dışı kalırmı ? Şu sayaçmıdır nedir onu etklermi ? Birde bu işlemi yapmam için açıklayıcı bilgiler içeren bi link atarmısınız rica etsem arkadaşlar...

• telefonumda magazadan ındırdıgım programı acmaya calıstıgımda sıyah ekran cıkıyor.telı kapatıp acıyorum duzelıyor.daha yenı format atıp sıfırlamıstım.neden olabılır.calısan uygulamalarıda sık sık sılerım
  • Arkadaşlar E5 ile Samsun galaxy gear saat birlikte kullanılabiliyor mu ?

• Arkadaslar ses oynaticiyi (müzik çalar) yanlislikla silmisim tekrar nasil masaustune getirebilirim?

https://s15.postimg.io/xbyitbcmz/Screenshot_2016_09_08_12_21_22.png
    Sadece klasorden bu sekilde acabiliyorum ama liste falan olusturamiyorum

• Ratt R kullanıcısına yanıt
    Benim telefon önce
    play.google.com
    Samsung Music - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.app.music&hl=tr
    buna güncelledi şimdi tekrar güncellemek için sürümünüz uygun değil diyor. Bir dene belki yükler.

• sfx01 kullanıcısına yanıt
    Cihaziniz bu surumle uyumlu degil diyor. Uygulama yoneticisinden hepsi bolumune girince ses bolumu cikiyor ama ikonu masa ustune tasiyamiyorum

• Ratt R kullanıcısına yanıt
    Belki devre dışı bırakmışsındır. Uygulama yöneticisinden müziği bulduktuktan sonra uygulama bilgilerine tıklayıp bir bak etkinleştir butonu var mı diye.

• 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.