Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.949
Cevap
33
Favori
156.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pili performansi iyice dustu zaten dusmesi normal ama artik hic dayanmiyor ekran suresini 2 30 saat 3 saat aliyorum acaba garanti karsiliyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Götürün sorunu yaratan pilse karşılıyorlar
  • Arkadaşlar evde telefonun arka kapağını nasıl açabilirim
  • Youtube a galaxy e5 repair veya galaxy e5 Battery replacement yaz videolarda nasıl açılacağı gösteriyor. Havalı havya lazım....yoksa pek bulaşma teli kırarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeus1 -- 30 Mayıs 2016; 16:28:46 >
  • arkadaşlar telefonun arka kamerasının önünde ki cam mercek çatladı görüntü cam kırıklarından dolayı bulanık gösteriyor
    kamera %90 sağlam
    sadece kamera lensi değişirse ne kadar
    kamera + lens olarak değişmesi gerekirse ne kadar ücret alır samsung servis bileniniz var mı
    not: cihaz 1 yıl daha garantili
  • bir de garanti den çıkmadan kendim değiştirebilir miyim kamera lensini arka kapak açıldığı anda garanti dışı mı kalıyor?
  • Kilit ekranında sağ üstten sola doğru çekince hava durumu geliyor? Bu samsungun güncellemesi mi yoksa başka bir program mı?
  • Bi arkadas 450 liraya birakicak bu telefonu. Telefon temiz, fiyat uygun mu sizce? Birde marshmallow alicak mi bilginiz varmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: evo_tr

Bi arkadas 450 liraya birakicak bu telefonu. Telefon temiz, fiyat uygun mu sizce? Birde marshmallow alicak mi bilginiz varmi?

Cihaz temiz, problemsiz ve buyuk ihtimalle garantisi de devam ediyorsa 450 TL fena değil gibi. Marshmallow almaz buyuk ihtimal, diger handikapı da 4G destegi yok.
  • evo_tr kullanıcısına yanıt
    650 verdiler satmadım telefonu, güvendiğiniz biriyse alın hayli hayli
  • Arkadaşlar servise verdim telefonu ekran yere düşmediği halde gitti silerken 320t istiyorlar ne yapayım sizce
  • J5 alma hafizan aģlar, e5 alırsan gps kullanamazsin, 100 lira koy a5in 2015 versiyonunu al

• Arkadaşlar son 1-2 haftadır 'tradeexchange virüsü' ile başım belada. Araştırdığım kadarıyla modeme bulaşan bir şey sanıyordum bu yüzden modem temizledim ama değişmedi durum. 2-3 çeşit modem ve mobil internet üzerinden her site olmasada girdiğim sitelerin çoğunda yönlendirme yaşıyorum. Bu da telefona bulaştığını düşündürdü. Avast yükledim ama hiçbir şey bulamadı. Yardımlarınızı bekliyorum.
  • Arkadaşlar 2015 Şubat'da Vatan computer'dan aldığım E5 i satmaya niyetlendim ederi nedir?
    kasada ekranda kırık çatlak vs yok beyaz renk.. ederi nedir aşağı yukarı
  • phorever kullanıcısına yanıt
    j5 4.5 g destekliyor biliyrm.
    yani ileriye dönük olur.
    ama başka pek bir bilgim yok .
  • android 6.0 güncellemesini alacak mı cihaz arkadaslar bilgi var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maskoff -- 9 Temmuz 2016; 13:50:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonda onceden olmayan gps sorunu basladi.. navide yerimi bulmasi dakikalar sonra buluyor ve facese yer bildiriminde yeri bulamiyor.. cozumu var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: aL-Pi

Telefonda onceden olmayan gps sorunu basladi.. navide yerimi bulmasi dakikalar sonra buluyor ve facese yer bildiriminde yeri bulamiyor.. cozumu var mi

Evet bu sorun bende de var. Pokemon go oyunu sayesinde keşfettim.

• Gps sorunu yuzunden satiyorum baska sorunu yoktur ciziksiz korumali pazarliksiz 650 tl iletisime gecebilirsiniz

• Beyler bizim cihazda otg desteği yok diye biliyorum. Fakat bu sadece OTG kablosuna destek yok mu demek?

Yani microduo usbler bizim cihazda çalışıyor mu?

http://www.akakce.com/usb-bellek/en-ucuz-kingston-32gb-datatraveler-microduo-3-0-dtduo3-fiyati,3779607.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyborg_213 -- 15 Temmuz 2016; 11:42:25 >
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.