Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
33
Favori
156.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Smart manager ile clean master aynı mıdır? Yani clean master'ı silsek olur mu?

Birde smart managerdeki cihaz güvenliği nedir? etkin yapmak yararlı olur mu?
  • Telefonumuz için mükemmel bi kap buldum ve kullanıyorum, çok sağlam ve telefonu o kadar kalınlaştırmıyo, kamerayı koruyor ve tuşların basımını rahatlaştırıyor çünkü kendinden tuşlu

• Kilif demisken, cok saglam ve cok şık spigen slim armor. Kaliteli bi markadir

Kirmizi siyah olanini kullaniyorum. Telefona cok guzel bir hava katiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Madem herkes kılıf önermiş, ben de kendi kullandığım kılıfı yazayım. Yaklaşık 1.5 aydır Samsung' un orijinal Protective Cover' ını kullanıyorum. Media Markt' da 60TL gibi fiyatlara satılsa da ben Mobilcadde üzerinden 29TL' ye aldım. Kamera çıkıntısını örtmekle birlikte cihazın orjinal görünümünü de bozmuyor. Biraz araştırırsanız Youtube' da inceleme videosunu bulabilirsiniz. Ürünün Linki:
    MobilCadde.com
    Samsung Galaxy E5 Orjinal Koruyucu Beyaz Kılıf | Ücretsiz Kargo
    http://www.mobilcadde.com/samsung-galaxy-e5-orjinal-koruyucu-beyaz-kilif-51306

• cyborg un attığı kılıf spigenin kalın modeli, benim attığım da orijinal spigen, fotolarda markası yok ama arkada logo var üründe, benim attığım daha ince ve tuşlar ayrı parça halinde hafif, telefonunuzu tuğla yapmak istemiyorsanız spigen armor almayın benimkini tercih edin :D  ★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★
    logo orada oluyor bunlar dijital foto olduğu için logosuz orada bir spigen yazısı oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tafita95 -- 23 Nisan 2016; 20:35:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tafita95

cyborg un attığı kılıf spigenin kalın modeli, benim attığım da orijinal spigen, fotolarda markası yok ama arkada logo var üründe, benim attığım daha ince ve tuşlar ayrı parça halinde hafif, telefonunuzu tuğla yapmak istemiyorsanız spigen armor almayın benimkini tercih edin :D  ★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★
    logo orada oluyor bunlar dijital foto olduğu için logosuz orada bir spigen yazısı oluyor

hocam valla baya beğendim seninkini. altın rengi olanı alacağım sanırım. türkiyede var mı bundan? denk geldin mi hiç gittigidiyordan ya da sahibinden.com'da falan?

Benim kılıf kalın, ama kesinlikle çok şık ve çok sağlan. dediğin gibi kalın, ama pişman olmazsın. telefonun kırılma imkanı yok :D ki çerçeveyi sardığı için telefon yere düşerse ekran yere değmeyecek şekilde kılıf üretmişler. zaten adı üstünde: armor :) tavsiye ederim. kargo dahil 20TL.

benimkisi kırmızı ve siyah. çok çok güzel duruyor.

Ayrıca: güncelleme için ne kadar teşekkür etsek azdır. kaç kere güncelleme aldı bu telefon. ram kullanımı daha da iyileşmiş gibi. nazar değmesin maşallah.

• cihazı sıfırladım wifi hala çalışmıyor
  • samsung müşteri hizmetlerini aradım cihazı smart swich kullanarak yazılımını yeniden yüklemek gerekiyormuş yapamazsanız cihazı servise verin dediler şimdi başladım bitince artık bakacaz
  • smart swichle yeniden yükledim cihazı wifi artık çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmtcopur

smart swichle yeniden yükledim cihazı wifi artık çalışıyor

önceki güncelleme üzerine bir kez daha smart swich ile nasıl yaptınız güncellemeyi
  • mrb..arkadaşlar sanal gerçeklik gözlüğü kullanan varmı acaba bu telefonla..tecrübe eden varsa deneyimlerini anlatabilirmi..
  • Arkadaslar size bi konuda danismak istiyorum suan E5 kullaniyorum herhangi bi sikintimiz yok gayet memnunum ama bi arkadasta note4 var üste en son 750 lira istedi ben düsuneyim dedim sizce bu takasa ve fiyata degermi iki cihazinda araliga kadar garantisi var sizce ne yapayim kabul edeyimmi takasi

• cyborg_213 C kullanıcısına yanıt
    Hocam kenarlar sizin spigenle aynı çerçeveyi sarma kalınlığı aynı sayılır ve bunda da telefon ekranı yere temas etmiyor, ama arkası sizinki kadar kalın değil dolayısıyla telefon çok şık oluyor ciddi anlamda, türkiyede yok bana kalırsa sipariş edin 1-2 aya geldiğinde bana teşekkür edeceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tafita95 -- 24 Nisan 2016; 21:13:25 >
  • elektromaxx E kullanıcısına yanıt
    Almayın, telefonda sensör eksik sanal gerçeklik tam çalışmıyor bizde
  • quote:

Arkadaşlar format format, güncelleme sonrası her sorununuza format, formatlamadan yazmayın buraya

Kardeş bilip bilmeden sende artık yorum yazmazsın artık. Çünkü ben yaptım üstelik format felanda çekmedim telefona bilip bilmeden yorum yapmayalım bir zahmet. Smart swich ile güncelleme yaptıktan sonra wifi çalışmıyordu çok uğraştım elbet bir yolu vardı pes etmedim biraz araştırdım ve e5 telefonumuza samsung sammobile tarafından destek vermiyor bize verilen güncelleme ırak romuna ait araştırırsanız görürsünüz. Bende ırak romunu odinden flashladım sadece flash attığınızda f. reset seçeneğini seçmeyin yeterli birşey silinmez ve herşey olduğu gibi durur nacizane bir tavsiye denendi ve görüldü.
  • Ağır ol aslan, boşa uğraşmışsın kiesten rahat rahat duzeltirdin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tafita95 -- 27 Nisan 2016; 0:42:42 >
  • quote:

Ağır ol aslan, boşa uğraşmışsın kiesten rahat rahat duzeltirdin

Ortada aslanlık yapan yok beyefendi ne haddimize sadece yaptığım yöntemi ve senin üst mesajlarda bahsettiğin format at öyle diye yaptığın yoruma atfıfta bulundum kies ten yapılabilirmuş diye şimdi ekledin ona göre sayın hocam.
  • HeKiMoĞLu-47 kullanıcısına yanıt
    Format her zaman temiz kurulumdur ve belirli zaman aralıklarında gereklidir aklında da olsun
  • Şuna bir göz atın: "Warhammer 40,000: Freeblade"
    play.google.com
    Warhammer 40,000: Freeblade - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pixeltoys.freeblade

Ilk defa bu oyunda telefon kasti oynayamadim demekki oyun agir baya

• guncelleme yaptıktan sonra facebookta begenı geldıgı zaman uzerıne tıklıyorum acılmıyor.cıhazı kapatıp acıyorum o sekılde acılıyor.tazılımla bır alakası varmı yoksa facebooktamı sorun var.guncellemeden sonra cıhazı fabrıka ayarlarna dondurdum.
  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.