Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
33
Favori
156.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asabi

quote:

Orijinalden alıntı: HeKiMoĞLu-47

Samsung e500f modeline 4.5 g desteği sunarken e500hq modeline neden destek sunmuyor 500f romu yüklersek bir sorun olurmu ve desteklermi bilen varsa cevaplayabilir mi

4.5g yazılımsal değil donanımsal bir özelliktir dolayısı ile e500f romu atılsa bile faydası olmayacaktır. E500hq donanım olarak 4.5g desteklemiyor. Neden türkiye'de E500f satışa sunulmadı bu soruyu samsung'a sormanız gerekiyor.

Teşekkür ederim bilgi için. Yalnız şöyle bir şey okudum bir yerden e5 kullanılan snapdragon chipseti 4.5 g destekliyor ama o özelliği açmamışlar nedense romla yapılabilirmi anlamında.

• Arasıra ekran negatif renkli oluyor. Ekranı kilitleyip yeniden açtığımda düzeliyor. Sürüm 5.1.1.
    Kitkat kullanan arkadaşlarda da oluyor mu?
    Sorun yazılımsa ona göre kitkata dönmeyi düşünüyorum.
  • haybora kullanıcısına yanıt
    Aynı şey bendede oluyor kilitleyip açınça düzeliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.J.Dio -- 7 Nisan 2016; 13:55:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ben de nasibse katilacagim araniza ne dersiniz memnun kalir miyim

• Onur C. O kullanıcısına yanıt
    memnun %100 kalırsın. Lakin 4,5g safsatası seni etkilerse alma çünkü telefonlarımız 4,5'yi desteklemiyor. Onun dışında samsung bile şaşırdı bu telefonu nasıl ürettiğine :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur C.

Arkadaslar ben de nasibse katilacagim araniza ne dersiniz memnun kalir miyim

Yaklaşık bir senedir kullanıyorum hiç bir sıkıntısını görmedim fiyatının hakkını sonuna kadar veriyor. Ufak tefek eksiklikler tabi ki var ama bütüne bakınca her işimi görüyor.
  • Arkadaslar bu zamana kadar telefonu sorunsuz kullaniyordm ve gayet memnundum 2 3 gun once telefona format attm ve birde 8gblik hafiza karti taktm bu aralar surekli kamera hatasi aliriyorm birden whatsapptan galeriden medya yolladigimda telefon kafayi yiyor reset atmak zorunda kaliyorm. Nedir bunun sıkıntısı???

• quote:

Orijinalden alıntı: berkay0035

Arkadaslar bu zamana kadar telefonu sorunsuz kullaniyordm ve gayet memnundum 2 3 gun once telefona format attm ve birde 8gblik hafiza karti taktm bu aralar surekli kamera hatasi aliriyorm birden whatsapptan galeriden medya yolladigimda telefon kafayi yiyor reset atmak zorunda kaliyorm. Nedir bunun sıkıntısı???

Hafıza kartı sıkıntılı olmasın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Arkadaslar bu zamana kadar telefonu sorunsuz kullaniyordm ve gayet memnundum 2 3 gun once telefona format attm ve birde 8gblik hafiza karti taktm bu aralar surekli kamera hatasi aliriyorm birden whatsapptan galeriden medya yolladigimda telefon kafayi yiyor reset atmak zorunda kaliyorm. Nedir bunun sıkıntısı???

Cok tesekkur ederim hafiza kartini yolladim takir takir yolluyo wpde medya ama simdi bu hafiza kartinin ne karin agrisi var cope mi aticam ?

• quote:

quote:

quote:

Cok tesekkur ederim hafiza kartini yolladim takir takir yolluyo wpde medya ama simdi bu hafiza kartinin ne karin agrisi var cope mi aticam ?

Muhtemelen aldığınız micro sd hafıza kartı sahte yan sanayi üretimdir çöpe atmanız telin hayrına olacaktır.

http://m.donanimhaber.com/haberler/Sahte-hafiza-kartlarina-dikkat-iste-gercek-ile-sahte-kartlari-ayirma-yontemleri.htm

• Merhabalar. Benim telefon da aniden bir problem oluştu. Telefonun ekranını kapatıyorum otomatik kendi geri açılıyor. ben kapatıyorum kendi açılıyor sürekli. zaman ayarı yaptım kapanıyor 30 saniye sonra ama kendi kendine tekrar ekranı açlıyor. Burdaki problem nedir acaba yardımcı olabilecek birileri var mı acaba???
  • Jet_KartaL kullanıcısına yanıt
    home tuşunuz ya da güç tuşunuzun içteki pimi basılı kalıyor garantiye verin
  • Selamınaleykum arkadaşlar. Bu whatsaap daki fotoları galeriye nasıl kaydediyoruz ?
  • cileli_sofor C kullanıcısına yanıt
    whattsaptaki fotolar zaten galeride whatsapp images klasöründe
  • telefonumda 5.1.1 yüklü şimdi kiesten bağlamıştım 1265 mb büyüklüğünde bir güncelleme gelmiş acaba 6.0 mı yoksa nedir yükleyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmtcopur

telefonumda 5.1.1 yüklü şimdi kiesten bağlamıştım 1265 mb büyüklüğünde bir güncelleme gelmiş acaba 6.0 mı yoksa nedir yükleyen var mı?

1.26 gb boyutunda güncelleme var öylemi? sanmıyorum marshmallow olduğunu daha yeni seriler almadı şuan e5 e verilmesine imkan yok yani fakat boyutu baya yüksek bence yükleyin bende merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: meculadam

quote:

telefonumda 5.1.1 yüklü şimdi kiesten bağlamıştım 1265 mb büyüklüğünde bir güncelleme gelmiş acaba 6.0 mı yoksa nedir yükleyen var mı?

1.26 gb boyutunda güncelleme var öylemi? sanmıyorum marshmallow olduğunu daha yeni seriler almadı şuan e5 e verilmesine imkan yok yani fakat boyutu baya yüksek bence yükleyin bende merak ettim.

% 29 şuan yüklüyorum
  • quote:

Siz söyleyince kontrol ettim bana da 326 MB boyutunda güncelleme gelmiş.
  • ekram görüntüsü
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

Orijinalden alıntı: Mickey Goldmill

quote:

Siz söyleyince kontrol ettim bana da 326 MB boyutunda güncelleme gelmiş.

sizin cihaz rotlumuydu? ben cihazı rootlamıştım belki ondan yazılımı komple baştan indiriyor olabilir
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.