Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
33
Favori
156.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba abilerim galaxy e5 sahibiyim bundan 2 3 ay önce lollipop versiyonu yeni çıktığında dayanamayıp odinle birlikte rus romunu flashlamıştım. düne kadar çok güzel götürdü beni ancak dün akşam üstü wifi bağlantısı bir anda kesildi ve tekrar bağlanmaya çalıştığımda bağlanıyor diyip bağlantıyı kesti sadece bizim modeme değil her hangi bir modemde bunu yapıyor ne yapmammerhaba abilerim galaxy e5 sahibiyim bundan 2 3 ay önce lollipop versiyonu yeni çıktığında dayanamayıp odinle birlikte rus romunu flashlamıştım. düne kadar çok güzel götürdü beni ancak dün akşam üstü wifi bağlantısı bir anda kesildi ve tekrar bağlanmaya çalıştığımda bağlanıyor diyip bağlantıyı kesti sadece bizim modeme değil her hangi bir modemde bunu yapıyor ne yapmam gerek nolur yardım edin gerek nolur yardım edin
  • urungu19 U kullanıcısına yanıt
    Bu kadar panik yapacağına telefonunu yedekle ve odinle tekrar rom at. Sorunun büyük bir ihtimalle yazılımdan kaynaklanıyodur.
  • zeus1 Z kullanıcısına yanıt
    odinle rom attığımdada aynı şey oldu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • urungu19 U kullanıcısına yanıt
    Donanımsal bir sorun gibi gözüküyor servise verin derim

• cihazın knox sayacı 0x0 değil bunu sıfırlamanın yolu varmı e5 için?

• Root denemem yüzünden telefon açılırken sol üstte beliren know warranty void yazısını kiesten yazılım kurtarmayla telefonu sıfırlayıp güncel romu tekrar yükleyerek yok etmeyi başardım arkadaşlar
  • arkadaşlar bu e5 samsung gear 1 ile uyumlumu acaba..
  • Evet tebrikler bana arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tafita95

Evet tebrikler bana arkadaşlar

• arkadaşlar 46 sayfa yazı ve yorum var ama hiç kimse samsung gear veya gear fit kullanmadımı acaba..
  • OTG desteği için ne yapabiliriz?

bu usb yi kullanmak için play store dan uygulama yüklemek gerekiyor vs diye okudum

• quote:

Orijinalden alıntı: BySerkan

OTG desteği için ne yapabiliriz?

bu usb yi kullanmak için play store dan uygulama yüklemek gerekiyor vs diye okudum

OTG destegi donanımsaldır, bu cihazda otg destegi olmadıgı icin malesef birşey yapamazsınız.
  • Bu telefonun tek eksiği OTG. O da olsa hiç başka telefonlara bakmayacağım vallaha.
  • Eşimin Galaxy E5 telefonunda şöyle bir sorun var. Daha önce aranızda böyle birşeyle karşılaşan var mı arkadaşlar ? Görüşme esnasında ahizeden ses gelmiyor. Handsfree modunda hopallörden ve kulaklık takıldığında kulaklıktan ses gayet normal geliyor. Telefonu wipe reset factory yöntemiyle fabrika ayarlarına getirdim ama değişen bişey yok. Telefon belki kulaklık modunda kalmıştır diye tahmin ediyorum. Kulaklık-ahize sesleri arasında geçiş sağlayan bir market uygulaması var mı bildiğiniz ? Yada çözüm olabilecek ne tavsiye edersiniz ? Son çare servise vermek ama donanımsal bir problemse telefon açılacak, onada pek gönlüm razı değil...

• samsung e5 te iki gündür faceye gırılmıyor.dns degıstırsem duzelırmı.bırde dns nasıl degıstırebılırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cvtplz

samsung e5 te iki gündür faceye gırılmıyor.dns degıstırsem duzelırmı.bırde dns nasıl degıstırebılırım

facebook wifi üzerinden girilmiyor sadece telefon değil bilgisayar üzerinden de problem var
  • quote:

Orijinalden alıntı: cvtplz

samsung e5 te iki gündür faceye gırılmıyor.dns degıstırsem duzelırmı.bırde dns nasıl degıstırebılırım

istiklal de ki patlama sonrası facebook içeriklerine bir yerlerden yasak gelmiş ve girilmiyor. Hiç ayarlarınla oynama, düzelecektir.
  • açık hava modu yalan oldu galiba :/
  • ayberk228 kullanıcısına yanıt
    1-2 aya gelir hocam ümidi kesmeyelim...

• Arkadaşlar dün kıtkata odinle geri dönüş yaptım cıhaz ılk kurulum sonrası tüm güncelleştırme ayarlarını kapatmama ragmen lolıpop güncellemesı ıznım dısında cıhaza ındı kurulum yapmadım fakat bıldırım ekranında uyarı olarak kaldı uygulamayı sonlandır kısmı pasıf durum da yanı aktif degıl müdahaleye ızın vermıyor neden bu şekılde oldu bılgısı olan varmı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.