Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
33
Favori
156.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yakamoz32

Arkadaşlar dün kıtkata odinle geri dönüş yaptım cıhaz ılk kurulum sonrası tüm güncelleştırme ayarlarını kapatmama ragmen lolıpop güncellemesı ıznım dısında cıhaza ındı kurulum yapmadım fakat bıldırım ekranında uyarı olarak kaldı uygulamayı sonlandır kısmı pasıf durum da yanı aktif degıl müdahaleye ızın vermıyor neden bu şekılde oldu bılgısı olan varmı acaba?

Yazılım güncellemeri kısmındaki kutucukların tiklerini kaldırmışmıydınız? aksi halde otomatik indirir ve kurulum yapılmadığı müddetçe bildirim panelinde güncelleme ertelendi olarak kalır. Ancak cihazı resetlerseniz hafızadan silineceğini düşünüyorum ve o bildirimde kalkacaktır.
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaptım hocam hatta ıkı defa resetledım güvenlik ayarları ıcındede bı güncelleme tiki var onuda kaldırdım fakat nafıle wıfıyı ctıgım gıbı ındırmeye baslıyor ve bugün mecburen lolıpopa güncelledım tekrar.
  • Birde benım cıhazın kodu E500HQ sammobile sıtesınde bu modele uygun rom dosyası yok H modelıne göre var acaba H modelının romunu benım cıhaza yüklesem sorun olurmuki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

quote:

Orijinalden alıntı: BySerkan

OTG desteği için ne yapabiliriz?

bu usb yi kullanmak için play store dan uygulama yüklemek gerekiyor vs diye okudum

OTG destegi donanımsaldır, bu cihazda otg destegi olmadıgı icin malesef birşey yapamazsınız.

Bende telefonu yazıcıya bağlamak için üç gündür uğraşıyorum kabloyu takınca tık olacak sanmıştım bir sürü proğram indirdim malesef bu yazıyı okuyunca artık iflah oldum.Çaresi var diyenler var ama donanımsal olduğu için çok canım sıkıldı.

• yakamoz32 kullanıcısına yanıt
    Hocam ayni sorunla ben ve bi arkadas daha karşılaşmistik. Forumda aratirsaniz bulabilirsiniz. Çözümü ise kitkata geçtikten sonra cihazı wifi ye bağlamadan mobil veri ile marketten package disabler pro adli programi indirip yazılım güncellemelerini devre dışı birakmak. Kolay gelsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pleh -- 24 Mart 2016; 22:26:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkür ederım suan lolıpop kullanıyorum herhangı bı sorun yok ama neden bu sekılde kendısı güncelleme aldı anlayamadım tüm samsung cıhazlarda bu sekıldemı acaba?
  • elektromaxx E kullanıcısına yanıt
    E5 kullandığım zamanlar gear fitide kullanıyordum tamamen uyumlu ikisi merak etmeyin.

• bende fit aldım. zaten bildirimleri göstersin ve 2 gün şarjı gitsin yeter..gear nedense samsung tel.in l bazı modellerde uyumlu değil..ilginç bir durum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz32

Birde benım cıhazın kodu E500HQ sammobile sıtesınde bu modele uygun rom dosyası yok H modelıne göre var acaba H modelının romunu benım cıhaza yüklesem sorun olurmuki?

Hayır sorun olmaz. Cihaz türkiyeye geldiği için sonuna Q eki koyuyorlar :)

• Bunu öğrendıgım ıyı oldu H modelınden bı rom yükleyeyım o zaman peki illa Türkıye romu mu olması gerekıyor?
  • pttcell e gectım.operator telefonunuz 4.5 g desteklıyor dıyor. sm e500hq modeli.desteklıyormu desteklemıyormu.desteklemedıgını duymustum ama
  • Arkadaslar alt tus takimina dokundugumda titremesini nasil ayarlayabilirm?

• Telefonun kenarı soyulanlara tekrar söylüyorum, benim de ilk aylardan soyumuştu, garantide ücretsiz değiştirdiler sanırım farklı bir malzeme taktılar en ufak soyulma olmadı tekrar
  • telefonlarımız 4,5 G'yi destekliyeydi iyiydi. Ama benim için dert değil lakin e 7'de olup bizde niye yok :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayberk228

telefonlarımız 4,5 G'yi destekliyeydi iyiydi. Ama benim için dert değil lakin e 7'de olup bizde niye yok :D

Boşunamı E5 almayıp E7 aldık bi üst model sonuçta arada 150- 200 tl kadar fark var tabi 4.5g destekleyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: meculadam

quote:

Orijinalden alıntı: ayberk228

telefonlarımız 4,5 G'yi destekliyeydi iyiydi. Ama benim için dert değil lakin e 7'de olup bizde niye yok :D

Boşunamı E5 almayıp E7 aldık bi üst model sonuçta arada 150- 200 tl kadar fark var tabi 4.5g destekleyecek.

:D olsun. Benim için problem değil. Çok netle işim olmuyor açıkcası. E5 e7'ye göre ekranı büyük olmayınca ben e5'e yönelmiştim.

Umarım 4,5 g vatana millete hayırlı olur :)
  • Eşinize dostunuza atabilirsiniz, Samsung cihazını sorgulayabilir.

http://www.samsung.com/tr/support/45G/
  • Arkadaşlar benim sorum şu bu soru için uygun forum değil ama kusura bakmayın.Neyse 4.5G gelince evdeki TTnet hızlanacak mı?

• Samsung e500f modeline 4.5 g desteği sunarken e500hq modeline neden destek sunmuyor 500f romu yüklersek bir sorun olurmu ve desteklermi bilen varsa cevaplayabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeKiMoĞLu-47

Samsung e500f modeline 4.5 g desteği sunarken e500hq modeline neden destek sunmuyor 500f romu yüklersek bir sorun olurmu ve desteklermi bilen varsa cevaplayabilir mi

4.5g yazılımsal değil donanımsal bir özelliktir dolayısı ile e500f romu atılsa bile faydası olmayacaktır. E500hq donanım olarak 4.5g desteklemiyor. Neden türkiye'de E500f satışa sunulmadı bu soruyu samsung'a sormanız gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.