Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
33
Favori
156.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonumun ekrani kirildi home tusunun ordan en sol ust kose ve en sag ust koseye kadar bir ince bir catlama oldu dokunmatikte sorun yok sukur,fiyatina baktim 350 lira istiyorlar cok pahali daha satar yeni tel alirim,fakat suan yeni tel alicak param yok alirsam da yeni a3 yada a5 bakiyorum bakalim..size tavsiyem telefoncunun dedigini soyluyorum ekran cami e5lerde asiri inceymis dusurmelere dikkat edin koruyucu cam takin bende hic bir sey yoktu zaten benimkisi mucize olarak kirildi tam home tusunun altindan kirildi ki oraya ekran cami vs olmuyor bos oluyor:) bakalim hayirlisi 2 sene gotursun diye aldik umarim goturur bu tel :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Home tuşunun altını koruyan ekran koruyucuları da var benimki her yerini kapatıyo mesela, sadece tuş ahize ve kamera yuvarlak delik olarak açık, geçmiş olsun :)
  • parskan kullanıcısına yanıt
    telefonumu 26 ocak tarihinde teslim ettim hala geri dönüş yok bekliyorum geldiğinde gerekli paylaşımı yapacağım sizlerede yol gösterici olması amacıyla
  • An itibariyle samsung galaxy e5 mi satmiş bulunmaktayim ilk defa bir samsung telefonu begenmiştim ve samsunga olan bakış açım değişmişti ancak telefonun o yanlarının soyulma olayı beni telefondan soğuttu evet telefon hızlı stabil şarj olarak çok iyi hiç yarı yolda bırakmadı beni ama bukadar kalitesiz bir kasa olamaz yanları kagıt gibi soyuluyor. ama gerek tasarım gerek stabilitesi çok iyi di içim el vermedi ama kasa konusunda ben takıntılıyım biraz yani severek kullandığım telefonumu sırf kasa yüzünden sattım.
  • özkanturan_34 Ö kullanıcısına yanıt
    Kılıf kullanmıyor muydunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: özkanturan_34

An itibariyle samsung galaxy e5 mi satmiş bulunmaktayim ilk defa bir samsung telefonu begenmiştim ve samsunga olan bakış açım değişmişti ancak telefonun o yanlarının soyulma olayı beni telefondan soğuttu evet telefon hızlı stabil şarj olarak çok iyi hiç yarı yolda bırakmadı beni ama bukadar kalitesiz bir kasa olamaz yanları kagıt gibi soyuluyor. ama gerek tasarım gerek stabilitesi çok iyi di içim el vermedi ama kasa konusunda ben takıntılıyım biraz yani severek kullandığım telefonumu sırf kasa yüzünden sattım.

Hangi telefonu aldın kasa soyulması derdinden sattıysan bir daha samsung almamalısın.
  • 4 aydir kilifsiz kullaniyorum gram soyulma cizik vs yok sizinki nasil soyuldu anlam veremedim

• Telefon düşüp hasar görünce yanlarında soyulma oluyor ben düşürdükten 2 3 hafta sonra o kısımda soyulma oldu

• Yaklaşık 6 aydır ince şeffaf kılıfla kullanıyorum telefonda kılıf olduğunu bile unutuyorum bazen
  • Aynen hocam bende de ince kılıf ve ekran koruyucu var. Aynı estetiklik devam ediyor.
  • HeKiMoĞLu-47 kullanıcısına yanıt
    Evet bidaha almayi dusunmuyorum aslinda cok begendim bence cok basarili 1 seneye yakin kullandim ve hic bir sorunla karsilasmadim yavaslama olmadi hic hic donma yasamadim mesala suan meizu metal kullaniyorum daha yeni aldim ama bence bu adamlarin turkiye piyasasina girmeleri lazim herseyiyle kaliteli bir telefon

• Keljx kullanıcısına yanıt
    Belli bir sureden sonra soyulma basliyo zaten bi noktada soyulma olursa giderek buyuyo soyulma zaten soyulma olayida olmazsa 4 4 luk bir tlefon olacakmis

• Belli bi sure kilif kullandim daha sonrada aliminyum bumper kullandim tabi benim sayulma baslangicindaydi cok hafif soyulma oldu bende sattim direk

• Soyulmadan telefonu satıyorsanınız samsunh almayın bence çünkü samsung genel sorunu bundan önce elimde s3 mini vardı ondada soyulma oldu çelik kasa alacaksın yada

• Daha önce sorulduysa kusura bakmayin. E5 4.5G destekliyor mu?
    Benim bildiğim desteklemiyor, ancak operatör ( avea ) desteklediğini söyledi.

• arkadaslar 26 ocak tarihinde telefonumu açtığım zaman görüntünün kırmızı, mavi, yeşil tonu ağırlıklı şekilde göründüğünü bununla ilgili başka arkdaşlarında şikayeti olup olmadığını sormuştum. 27 ocak itibari ile telefonumu garantiye gönderdim ve tamir edilerek dün elime ulaştı.
    telefonumun ekranı ön cam dahil yenisi ile değiştirilmiş inşallah sorun ortadan kalkmıştır deneyip göreceğim tekrar sizi bilgilendiririm.
  • ahmedmurat03 A kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkurler en kisa zaman da ben de garantiye vericem telefonu o zaman

• 6 aydir samsung e5 kullaniyorum.cok memnunum henüz bir sorun yaşamadım. Kitkat versiyonu kullaniyorum. Lolipop gelmis tavsiye edermisiniz. Biraz baktim bazi kullanicilar ekran renklerinde sorun yasamis. Lolipop onerirmisiniz. Eger memnun olmazsam kitkata veri kaybi olmadan geri donus yapabilirmiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ratt

6 aydir samsung e5 kullaniyorum.cok memnunum henüz bir sorun yaşamadım. Kitkat versiyonu kullaniyorum. Lolipop gelmis tavsiye edermisiniz. Biraz baktim bazi kullanicilar ekran renklerinde sorun yasamis. Lolipop onerirmisiniz. Eger memnun olmazsam kitkata veri kaybi olmadan geri donus yapabilirmiyim?

Lollipop incelememi buradan okuyabilirsiniz :

testnoloji.blogspot.com.tr
    Samsung Galaxy E5 Android 5.1.1 Lollipop İnceleme
    http://testnoloji.blogspot.com.tr/2015/10/samsung-galaxy-e5-android-lollipop-511.html?m=1

Kitkat sürümünde daha rahattım

• Teşekkürler bakıcam

• 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.