Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
33
Favori
156.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cvtplz

guncelleme yaptıktan sonra facebookta begenı geldıgı zaman uzerıne tıklıyorum acılmıyor.cıhazı kapatıp acıyorum o sekılde acılıyor.tazılımla bır alakası varmı yoksa facebooktamı sorun var.guncellemeden sonra cıhazı fabrıka ayarlarna dondurdum.

Cihazında var olan facebook uygulamasının cache önyükleme verilerini sil olmadı facebook uygulamasını sil baştan yükle olması gerekir.
  • tafita95 T kullanıcısına yanıt
    hocam servisin adresini verebilir misiniz? Bir de gps bağlanmıyor sıkıntısıyla mı verdiniz servise? yoksa başka bir problem mi vardı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tafita95

Samsung Yetkili Servisi
    Mithatpaşa Caddesi No: 1179/B
    Üçkuyular Meydan / Karabağalar
    İZMİR
    0232 277 3531
    İleride yine bozulur mu bilmiyorum ama inanın şuan çok düzgün, buyrun bu telefonda pek göremeyeceğiniz bir görüntüyü ekliyorum

hocam sana zahmet bir ara gps test programı ile dener misin? kaç saniyede kaç metrede 3d fix oluyo?

• Arkadaslar son guncellemeyi yukledikten sonra telefonu smartswitch uzerinden sifirladim. Suan gps problemi duzelmis gozukuyor. 3 farkli gun denedim. 3unde de aninda baglandi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cyborg_213 C kullanıcısına yanıt
    Textlerimi bilerek sildim 1. haftada bozuldu yine benim, rapor bekliyorum 1 hafta sonra özellikle yolda kullanın arabada lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeKiMoĞLu-47

quote:

Orijinalden alıntı: mmtcopur

smart swichle yeniden yükledim cihazı wifi artık çalışıyor

önceki güncelleme üzerine bir kez daha smart swich ile nasıl yaptınız güncellemeyi

Güncelleme derken yazılimi başlangıç durumuna getirme diye bişe var onu yapınca düzeldi

• Arkadaşlar türkiyeden aldığım E5HQ Model için en son firmware linki varmıdır hızlı indirim için teşekkürler acil..
  • arkadaşlar samsung e5 telefonuma root yaptıktan sonra ekran açılışında gözüken sol üst kçşedeki ince yazılar nasıl gelmemesi sağlanır.acil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06ensar

arkadaşlar samsung e5 telefonuma root yaptıktan sonra ekran açılışında gözüken sol üst kçşedeki ince yazılar nasıl gelmemesi sağlanır.acil..

Yazılımı yeniden yüklemen gerekiyor tabii bu durumda rootta kalkacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonun gps sorununu bir turlu cozemiyorum. Alali 1 yil olmadi bu sebeptwn servise verdim. Parca degistirip geri verdiler. Yaklasik 1 ay baglandi ama performans hergecen gun azalarak dustu ve en sonunda simdi tekrar baglanmiyor. Servis parca degistirdigine gore donanimsal bir sorun olmamali. Telefon surumu 5.1.1 ne yapmali. Gps benim olmazsa olmazim. Son olarak samsung smart switch ile resetlemeyi deneyecegim. Cozemezsem iki gun icinde tekrar servise verecegim. Bununla ilgili sorununu farkli bir yontemle cozebilen oldu mu?

• asabi kullanıcısına yanıt
    o zaman root olunca yeniden çıkacak..öylemi..?
  • Telefonu dun sarj takim fakat bugun ekran gelmiyor neden olabilir ve kaç para tutar yapımı acilll

• quote:

Orijinalden alıntı: mysticblue

Bu telefonun gps sorununu bir turlu cozemiyorum. Alali 1 yil olmadi bu sebeptwn servise verdim. Parca degistirip geri verdiler. Yaklasik 1 ay baglandi ama performans hergecen gun azalarak dustu ve en sonunda simdi tekrar baglanmiyor. Servis parca degistirdigine gore donanimsal bir sorun olmamali. Telefon surumu 5.1.1 ne yapmali. Gps benim olmazsa olmazim. Son olarak samsung smart switch ile resetlemeyi deneyecegim. Cozemezsem iki gun icinde tekrar servise verecegim. Bununla ilgili sorununu farkli bir yontemle cozebilen oldu mu?

Telefonunuz internete bağlı değilken sadece gps açıkken mi konumunuzu bulamıyor ?
  • Arkadaşlar . . .

Telefonda "Açık Hava Modu" nu bulamıyorum. Güncellemeler sırasında değişmiş olmasın. Yardım lütfen. teşekkürler
  • Arkadaşlar bu gün teknosanın sitesinde bu fiyatı gördüm sizce olabilirmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengo42 -- 22 Mayıs 2016; 1:37:22 >
  • Arkadaşlar hanımın E5 telefona mevcut güncellemeleri yaptım. Güncelleme sonrası format atacağımda. Telefonu power+ses açma+menü tuş kombinaayonuyla açtıktan sonra hangi işlemleri yapmam gerekiyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tgy355

Arkadaşlar . . .

Telefonda "Açık Hava Modu" nu bulamıyorum. Güncellemeler sırasında değişmiş olmasın. Yardım lütfen. teşekkürler

Son güncellemeyle tekrar geldi o özellik

• Arkadaşlar telefonu alalı 1 sene oldu amoled ekranın eski parlak canlı görüntüsü yok. Zamanla renkler canlılığını kaybetti sizce bu durum normalmi.
  • Arkadaşlar telefonun kulaklık soketinde bir sıkıntı var kulaklığı takıyorum kendi kendine çıkıyor.
    Müzik dinlemek tam bir eziyete dönüştü böyle bir sorunla karşılaşan var mı
    Servise görürsem aynı gün teslim alabilirmiyim yanlarında beklesem apple da ki gibi?

• tuarek7 kullanıcısına yanıt
    Deliğe su veya nem kaçırmışsınız kullanıcı hatası servis muhtemelen yapmaz, zamanla düzelebilir
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.