Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY E5 [ANA KONU] ★★ (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.949
Cevap
33
Favori
156.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: waybe

Ne gibi artılar, farklılıklar var ?

çok nadirde olan kasmalar giderilmiş, galeri daha da hızlanmış. şimdilik bunlar gördüklerim. hızlı olan telefon bir tık daha hızlanmış diyebilirim.
  • 2 gündür sim kartı okuyamama sorunu ile yüzleşiyorum,çift hatlı e5 kullanıyorum ilk olarak ilk hat yuvasında oluştu,çıkarttık 2. hatta taktık simi,
    2 günm ikinci yuvada kullandık sonra 2. yuvada da oluştu.

tecrübe eden arakdaşlar var mıdır?ne yapmak gerekir sorunu çözmek için?
  • Merhaba arkadaşım e5 kullanıyor güncelleme den sonra parmak okuma geldi dedi size de geldimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kank075

Merhaba arkadaşım e5 kullanıyor güncelleme den sonra parmak okuma geldi dedi size de geldimi

Maalesef öyle bir özellik eklenmedi. Bana kalırsa bu telefon için yayınlanan güncellemeler ile stabil ve hızlı olan telefonun stabil özelliğini kaybettirdiler. Tutarlı güncelleme vermiyor samsung özellikle bozmaya çalışıyor sanki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eminmisin bi kontrol etsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: kank075

Eminmisin bi kontrol etsen

Eminim kontrol de ettim kullanıcılar da bana katılacaklardır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parmak izi felan yok nerden çıkarıyorlar böyle şeyleri anlamıyorum. Cihaz biraz daha stabil olmuş başka bir fark görmedim. Not: güncellemeden sonra cihazı formatladim
  • kank075 K kullanıcısına yanıt
    Hocam donanım olarak parmak izi sensörü olmayan bi telefona yazılımla parmak izi gelme olasılığı neredeyse imkansızdır. Arkadaşınız yemiş galiba sizi

• Telefon h mi hq mu :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Taha_Eslik

Telefon h mi hq mu :D

Telefon H serisi ama samsung H serisine destek vermiyor konfigrasyonu hemen hemen birbirine yakın olan HQ modeline ne veriyorsa H serisinede veriyor

• Arkadaşlar telefonum Arnavut kaldırımına dik düştü üzerinde kırılmaz cam (?) olmasına rağmen kırılmaz cam paramparça oldu altındaki orjinal ekranın üst kısımları özellikle baya parçalandı. Üstteki samsung yazısı bile yarım görünüyor. Telefon çalışıyor bir sıkıntı yok ama canımı sıkan bir durum bu. Ekranı serviste değiştirip adam akıllı kırılmaz cam ve yeni kap alacağım ama bu ekran değişimi bana kaça patlar? Daha önce GM Discovery telefonun cebimde düştüğünde dokunmatik gitmişti telefoncuda 100 liraya yaptırmıştım ama dokunmatiği eskiye göre daha kötü olmuştu, algılaması falan. O yüzden serviste yaptırmak istiyorum samsung galaxy e5 telefonumu imkanım olsa yeni birşey almak isterim fakat henüz 1.5 yıl oldu bir 1.5-2.5 yıl daha kullanmayı düşünüyorum. Neyse biraz uzattım, bilgilendirilmeye ihtiyacım var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon

Arkadaşlar telefonum Arnavut kaldırımına dik düştü üzerinde kırılmaz cam (?) olmasına rağmen kırılmaz cam paramparça oldu altındaki orjinal ekranın üst kısımları özellikle baya parçalandı. Üstteki samsung yazısı bile yarım görünüyor. Telefon çalışıyor bir sıkıntı yok ama canımı sıkan bir durum bu. Ekranı serviste değiştirip adam akıllı kırılmaz cam ve yeni kap alacağım ama bu ekran değişimi bana kaça patlar? Daha önce GM Discovery telefonun cebimde düştüğünde dokunmatik gitmişti telefoncuda 100 liraya yaptırmıştım ama dokunmatiği eskiye göre daha kötü olmuştu, algılaması falan. O yüzden serviste yaptırmak istiyorum samsung galaxy e5 telefonumu imkanım olsa yeni birşey almak isterim fakat henüz 1.5 yıl oldu bir 1.5-2.5 yıl daha kullanmayı düşünüyorum. Neyse biraz uzattım, bilgilendirilmeye ihtiyacım var..

.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Creetech

Merhabalar telefonu salladığımda kameranın olduğu yerden ses geliyor var mı aynı seyi yasıyan

Ses flashın oradan geliyormus bir cam parçası gibi bir şey kırılmış galiba

• Arkadaşlar telefonu nisan 2015 den beri kullanıyorum.baya bir süre 2 saat 2.10 gibi pili dolardı...son 2 3 aydır pil çok yavaş dolmaya başladı..3 saati geçiyor 0 dan 100 yapması.

Hızlı şarj aleti ile denedim a5 2016 nın hani baya hızlı doldu hızlı sarj desteklememesine rağmen.

2900 mah olan a5 i 5 saat ve üzeri sarj edebildi bizim e5 jn orjinal sarj aleti.

Sarj kablosunun ucuna felan baktım eksik yok...

Acaba sarj aletimi bozuldu ? Servise versem sonuç alabilir miyim ?

Bu arada batarya değiştiren varmi ? Tr garantili cihaz ses tuşlarıda silik.

Komple sarj aleti batarya tuş servise veriyim mi ?

Telefonda sıkıntı yok ama çok geç sarj oluyor kendi aleti ile lütfen biri beni aydınlatsın.

Telefon Tr garantili,tüm güncellemeleri mevcut 21 aylık bir cihaz.telefon kapalı şekilde 0 dan 100'E 3.30 saatte şarj oldu.Eski hali 2 saat 2 sat 10 dk felan sürüyordu lütfen yardım edin.

Şarj aletinin ucunuda paylaştım eksik pim yok başka şarj aleti ile kıyasladığımda.Ne yapmam lazım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzmanÇavuş06 -- 26 Ocak 2017; 2:28:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: UzmanÇavuş06

Arkadaşlar telefonu nisan 2015 den beri kullanıyorum.baya bir süre 2 saat 2.10 gibi pili dolardı...son 2 3 aydır pil çok yavaş dolmaya başladı..3 saati geçiyor 0 dan 100 yapması.

Hızlı şarj aleti ile denedim a5 2016 nın hani baya hızlı doldu hızlı sarj desteklememesine rağmen.

2900 mah olan a5 i 5 saat ve üzeri sarj edebildi bizim e5 jn orjinal sarj aleti.

Sarj kablosunun ucuna felan baktım eksik yok...

Acaba sarj aletimi bozuldu ? Servise versem sonuç alabilir miyim ?

Bu arada batarya değiştiren varmi ? Tr garantili cihaz ses tuşlarıda silik.

Komple sarj aleti batarya tuş servise veriyim mi ?

Telefonda sıkıntı yok ama çok geç sarj oluyor kendi aleti ile lütfen biri beni aydınlatsın.

Telefon Tr garantili,tüm güncellemeleri mevcut 21 aylık bir cihaz.telefon kapalı şekilde 0 dan 100'E 3.30 saatte şarj oldu.Eski hali 2 saat 2 sat 10 dk felan sürüyordu lütfen yardım edin.

Şarj aletinin ucunuda paylaştım eksik pim yok başka şarj aleti ile kıyasladığımda.Ne yapmam lazım ?

Hocam son durum nedir

• Durum aynı yavaş 3.30 saat sürüyor...Başka bir sarj aleti ile denedim hızlı doluyor normal şekilde.

E5 in sarj aleti ile başka telefon ve tableti sarj ettim onlarıda yavaş ediyor.

A5'im var.onun sarj kafası ve e5 in kablosunu denedim a5 üzerinde sıkıntı kabloda değil yani normal düzeyde.

Garanti belgesini bulamadım servise vermeyi düşünüyorum sarj aletini.

Eskiden 2.10 dk da sarj oluyordu telefon şimdi 3.30 saat sürüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: UzmanÇavuş06

Durum aynı yavaş 3.30 saat sürüyor...Başka bir sarj aleti ile denedim hızlı doluyor normal şekilde.

E5 in sarj aleti ile başka telefon ve tableti sarj ettim onlarıda yavaş ediyor.

A5'im var.onun sarj kafası ve e5 in kablosunu denedim a5 üzerinde sıkıntı kabloda değil yani normal düzeyde.

Garanti belgesini bulamadım servise vermeyi düşünüyorum sarj aletini.

Eskiden 2.10 dk da sarj oluyordu telefon şimdi 3.30 saat sürüyor.

E5 im sarj aleti diger telefonları nedense yavaş sarj ediyor ama kendi telefonunu yavaş sarj ediyorsa servise yolla derim

• Arkadaşlar bu telefonu şarjı artık az gittiği için hiç garantili olarak samsung servisine gönderen var mı? General mobile tab8 3g tabletimi bu sebepten gönderdiğimde pili ücretsiz değiştirmişlerdi, samsung ne yapıyor, değiştiriyor mu, değiştiriyorsa bunu düzgün yapıyor mu? telpa değiştirmişti ama işçiliği kötüydü mesela ürün geldiğinde arka kapağın açıldığı ve gevşeme olduğu barizdi. Ayrıca telefonu hep kılıflı kullanmama rağmen yan çerçevede soyulmalar mevcut bu da garantiye giriyor mu?. Telefon hız konusunda da sos veriyor artık, hani format atsam da hızlanamayacakmış gibi telefon, donanımsal eskimeden midir? yoksa telefonun işlemci ruhunu vermek üzere mi?
  • Arkadaşlar cihazda hangi android sürümü var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Arkadaşlar cihazda hangi android sürümü var ?

5.1.1 lolipop
  • 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.