Şimdi Ara

Samsung galaxy fit mi? nokia c6 mı? nokia c6-01 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok kararsız kaldım hangisini alayım. hepsiburadadan 592 tl ye 12 taksitle nokia c6 yı sipariş verdim. fakat mesaj attım sipariş iptali için çünkü çok kararsız kaldım.

Nookia c6yı hem klavyeli hem de dokunmatik ekranlı diye istedim ben aslında. Klavyesi çok kullanışlı duruyor. ama nokia c6-01 in fiyatı ise 598 tl ve ciddi farklar var aralarında. c6-01 e klavyesi olmamasından dolayı çok sıcak bakmadım, nokia nın dokunmatiklerini sevmiyorum (5800 biraz kullanmıştım arkadaşınkini). c6-01 in dokunmatiği iyi midir ?

C6-01 ile çekilmiş hd videolara baktım gerçekten harika çekiyor video da resim de. C6 ile bariz fark var aralarında kamera kalitesi olarak. Ama işletim sistemleri symbian. herkes android i övüyor ben yıllardır symbian lı telefonlar kullanıyorum.

Symbian için de bir sürü uygulama var. Android in ne farkı var hızı dışında bu kadar çok övülüyor ?

Fiyat limitim 600 tl, 1 tl dahi yukarı çıkamam gibi . c6-01 gibi güzel resim video çeken, android telefon önerebilirmisiniz 600 tl civarına. samsung galaxy fit aslında hoşuma gitti ama kamerası iyi degil sanırım, entegre flash da yok. şu an aklımda bu 3 telefon var. Neler diyebilirsiniz.

Yardımcı olursanız çok sevinirim. Bir de sık telefon değiştiren biri değilim ben. 4 sene falan kullanırım, bu yuzden ona göre karar almak istiyorum.
    Kısacası hem iyi kameralı, hem android isletim sistemli önerebileceğiniz başka alternatif var mı ? Ya da nokia c6/ nokia c6-01 den birini mi alayım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mithrandirl -- 9 Ağustos 2011; 3:27:38 >

• nokia.
  • Nokia yıllardır kamera kalitesi ile telefon satan bir firma. Nokia'nınki kadar kaliteli kamerası olan bir model bulabilir misiniz bilmiyorum. Fakat Android'li telefonlardaki kameralar da bir telefon kamerası olarak çok güzel işinizi görecektir. Ben 600TL'nin üzerine 2-3 TL daha çıkarsanız Samsung Galaxy Ace öneririm http://androidtelefonlari.com/ sitesinde 602,91 TL.

Android'in Symbian'dan farkına gelirsek. Android'in hızı, uygulama sayısı, kişiselleştirilebilir özellikleri, multitask gibi akıllı telefonlarda olmazsa olmaz bir özelliği desteklemesi, daha yenilikçi araçlar sunması gibi saymakla bitiremeyeceğim üstünlükleri var Android'in.

Bende de HTC Desire var. Onun kamerası da Samsung Galaxy Ace gibi 5MP. Size bu telefonla çektiğim birkaç resmi koyayım buraya (Resimlerin dolması biraz uzun sürebilir, birazcık bekleyin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bl00dyHell -- 9 Ağustos 2011; 7:45:54 >

• çok teşekkürler resimler için.

siparişi iptal edemedim fakat iade edeceğim kutuyu açmadan.aslında bugün aklıma bir telefon daha yattı. Huawei u8800/ ideos x5 . bu telefon mu nokia c6-01 mi dersiniz ?
    samsung galaxy ace çoğu yerde pahalı aslında. bu tarz siteler guvenilir olmuyor. yani satış sonrası destek olarak daha önce birkaç kez dilim yandı :D
    kvk garantililere bakıyorum bu yüzden onlar da bu siteye göre baya pahalı.

Huawei u8800/ ideos x5 de çok hoşuma gitti, fakat kamerası pek düzgün değil gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mithrandirl -- 9 Ağustos 2011; 15:20:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithrandirl

çok teşekkürler resimler için.

siparişi iptal edemedim fakat iade edeceğim kutuyu açmadan.aslında bugün aklıma bir telefon daha yattı. Huawei u8800/ ideos x5 . bu telefon mu nokia c6-01 mi dersiniz ?
    samsung galaxy ace çoğu yerde pahalı aslında. bu tarz siteler guvenilir olmuyor. yani satış sonrası destek olarak daha önce birkaç kez dilim yandı :D
    kvk garantililere bakıyorum bu yüzden onlar da bu siteye göre baya pahalı.

Huawei u8800/ ideos x5 de çok hoşuma gitti, fakat kamerası pek düzgün değil gibi

Satış sonrası desteğe pek ihtiyaç duyacağınızı sanmıyorum ama bu sizin tercihiniz tabi ki. Ben telefonumu geçen sene İtalya'dan getirttim ama hiç HTC müşteri hizmetlerini arama gereği bile duymadım. Hiç Huawei Ideos X5 görmediğim için pek yorum yapamayacağım ama forumda bu telefona sahip olanlar telefonun güzel bir fiyat/performans ürünü olduğunu söylüyor. Hatta bir sitede "Üzerinde büyük bir firmanın markası olmadığı için yarı fiyatına satılan X5, fiyatına göre mükemmel özellikler ve performans sunuyor." şeklinde çok olumlu bir yorum okumuştum. Size tavsiyem tabi ki Galaxy Ace ama Ideos X5'de güzel bir alternatif.

Nokia konusuna gelirsek, bu saatten sonra Symbian kullanan bir telefon alınmaz. Symbian miadını doldurdu. Nokia'da bunun farkında ve Microsoft ile Windows Mobile kullanmak için anlaşma imzaladı. Nokia Symbian'dan tüm desteğini çekecektir yakın gelecekte. Zaten Android ile kaşılaştırdığınızda çok ilkel kalıyor Symbian. Bu yüzden birçok kullanıcı Android seçiyor ki Nokia'nın satış rakamlarındaki büyük düşüş ve Android çok hızlı yükselişi bunun kanıtı.

Ekleme: Aşağıdaki video incelemesi Huawei Ideos X5 hakkında aklınızda oluşan soru işaretlerini siler umarım.

Huawei IDEOS X5 "Fiyat / Performans Kralı" video inceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bl00dyHell -- 9 Ağustos 2011; 16:25:23 >

• Ya örnek veriyorum onpa garantili nokia telefon almıştım. telefonun kabındaki ufacık çiziği gösterip bana "bu telefon düşmüş. bu yüzden garanti kapsamı dışında artık. telefonuna ücret almadan bakmayız" demişlerdi. böyle risk almak yerine yurt dışından getirtmek daha mantıklı daha ucuza gelir :D .

Nokia haa harıl harıl symbian telefon üretmeye devam ediyor, symbian a alıştım da aslında yıllardır. Ama android o kadar övülüyor ki artık geçsem mi diyorum. Ideos X5 ten forumdaki arkadaşlar çok memnunmuş. Samsung un cihazları da güzel fakat iyileri fiyat olarak biraz tuzlu. aces ten iyi diyor çoğu kişi x5 için
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithrandirl

Nokia haa harıl harıl symbian telefon üretmeye devam ediyor, symbian a alıştım da aslında yıllardır. Ama android o kadar övülüyor ki artık geçsem mi diyorum. Ideos X5 ten forumdaki arkadaşlar çok memnunmuş. Samsung un cihazları da güzel fakat iyileri fiyat olarak biraz tuzlu. aces ten iyi diyor çoğu kişi x5 için

Şu anda başka bir şey yapamadıklarında devam ediyorlar, hiçbir şey yapmamalarından iyidir. Aşağıdaki linkler Nokia düşüşünün ve Android'in yükselişinin kanıtı.

comScore: Amerika pazarında Android liderliği sürüyor (Buradaki tabloya dikkat)

Nokia, 2011 yılı 2. çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı: Tablolar parlak görünmüyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.