Şimdi Ara

Samsung Mu?; Nokia Mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar liseyi kazanınca il dışına çıkıcam ve kazandığımda ailem bana üst düzey bir telefon alacak. Orada pc olmayacağı için iyi bir telefon bakıyorum. Ben Samsung; 8300 ultra touch, innov8(i8510) ve i8910 Onmia HD. Nokia; N96 vs nokia telefonlarına baktım. Fiyatı önemli değil. Bunların hagisi kullanışlı ve donanım olarak iyidir? Tabii bunlar Türkiye'ye geldi mi? diyede bir soru sormam gerekiyor. Herkese şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kjhg -- 6 Mayıs 2009; 20:32:01 >

• Orjinalden alıntı: kjhg

Arkadaşlar liseyi kazanınca il dışına çıkıcam ve kazandığımda ailem bana üst düzey bir telefon alacak. Orada pc olmayacağı için iyi bir telefon bakıyorum.

Pc amaçlı telefon kullanacaksanız size Samsung8300 ultra touch, innov8(i8510) önermem Bunlar daha çok kamera 1.plandaysa alınmalı.
    Pc kullanım kolaylığını sadece size SE X1 veya Iphone 3G sunabilir. Fiyat önemli değilse Iphone 3G yi tercih edin.
  • Orjinalden alıntı: sanemmm4545

Orjinalden alıntı: kjhg

Arkadaşlar liseyi kazanınca il dışına çıkıcam ve kazandığımda ailem bana üst düzey bir telefon alacak. Orada pc olmayacağı için iyi bir telefon bakıyorum.

Pc amaçlı telefon kullanacaksanız size Samsung8300 ultra touch, innov8(i8510) önermem Bunlar daha çok kamera 1.plandaysa alınmalı.
    Pc kullanım kolaylığını sadece size SE X1 veya Iphone 3G sunabilir. Fiyat önemli değilse Iphone 3G yi tercih edin.

Tavsiyen için sağol ama iphone 3G yi bu siteye baktıktan sonra en son sıraya koydum.

http://www.mobiletisim.com/telefonlar/Apple/iPhone%203G

eksileri çok fazla geldi bana.

Bu arada babam en iyi telefon dedi. fiyatına önem vermedi. Ama maksimum 1500 TL kadar...

• Sony Ericsson x1 modeline bak derim.

(:
  • Sanırım bilgisayar telefonu demekle hata yapmışım. Ben iş adamı değilim ki öle telefonlar alayım. Altı üstü liseye gideceğim. Bilgisayar telefonu dediğim her telefonda olan multimedya olanaklarının biraz daha geniş olması demekti. Yani Wİ-Fİ vs. Bunlarda yazdığım telefonlarda var sanırım. İlk başta birkaç model yazmıştım. Onlar arasında kararsız kaldım. Yani hangisi iyidir onlar arasında. Bir yardımcı olursanız sevinirim.
  • Seçtiğin modeller arasından en iyisi Omnia HD derim ben.
  • ben şuan nokia nın 6131 ini kullanıyorum. ilk aldığımda harikaydı ama şimdi çok kötü :D ben hep nokia kullandım. babamın d900 ü var. işletim sistemi olarak d900 çok kötü bence. Omnia HD de bu sorun olur mu? çünkü işletim sistemi farklı bilmiyorum nasıl bişeey? ayrıca beenim telefonumda kasma falan olmaz. bu kasma olayı nedir bi anlatabilir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung telefon almak hata mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Samsung mu Kingston mu?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Omnia D900'den farklıdır, sıkıntı yaratmaz.

Kasma olayı ise;

Telefona fazla fotoğraf,müzik, video yüklenince ortaya çıkar.

Genelde Nokia'nın Symbian sistemli cihazlarında görülür. (N73 vb.)

• quote:

Orjinalden alıntı: head

Omnia D900'den farklıdır, sıkıntı yaratmaz.

Kasma olayı ise;

Telefona fazla fotoğraf,müzik, video yüklenince ortaya çıkar.

Genelde Nokia'nın Symbian sistemli cihazlarında görülür. (N73 vb.)

bildiğim üzre omnia hd de symbian (9.2) s60 5 ayrıca 8/16 gb modelleri var. bu telefonu doldurmayacaksında neyi dolduracaksın bunda kasma olmaz mı?
  • İçini tamamen doldurduğunda az da olsa yavaşlamayacak yani kasmayacak telefon yoktur zaten.

Sadece bazıları az bazıları ise çok kasar.

Omnia az kasanlar grubuna girer.

Çok bilimsel konuştum.

• hocam ufak olsun diyorsan ve uzun vadeli kullanıcam dersen ozaman omnia öneririm.. ama Bana şarj süresi uzun.. dayanıklı. hızlı ve özellikli olsun boyut önemli değil sağlam olsun dersen.. n96
  • aslında omnia hd ve n96 arasında kaldım. omnia nın ekranı, boyutarı ve kamerası güzel. n96 ise her yünden yeterli bir telefon. ama n96 yı alanlar hiç memnun değil. sürekli kasıyor diyorlar ve değiştiriyorlar. benim şuan kafamda omnia var. şarj konusunda ise 3 gün yeter şarjı bana. (sadece yanımda taşıyorum konuşma bile yok :D) bakalım artık temmuz a kadar ikisinden birini seçeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kjhg -- 9 Mayıs 2009; 22:15:30 >
  • N96'nın malzeme kalitesi beni telefondan soğutmaya yetiyor.
  • Omnia'dan şaşma derim.

N96 o kadar da ahım şahım bir telefon değil.

• omnia tabiki
  • Omnia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YourMotherWasAngel -- 7 Mayıs 2009; 16:18:45 >
  • hocam n96 nedeni ise hem bi fotoğraf makinesi kadar fotoları iyi hemde bi pc kadar interneti hızlı bi laptop kadar wi-fi güçlü ve daha ek olarak birçok özellik...
    N96 FOREVER
  • Ben Omnia HD yı tercih ettim :D gelince ilk ben alcam :D herkese teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kjhg -- 7 Mayıs 2009; 19:58:20 >
  • N96 yı gördügünüz yerden kaçarak uzaklaşın. Arkanıza bile bakmayın.
    İlle de nokia olacaksa N82 veya 5800, Samsung olacaksa S8300 veya çıktığında OmniaHD...
  • Samsung innov8
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.