Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY GEAR KULLANICILAR KULÜBÜ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.475
Cevap
39
Favori
173.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün şans eseri Samsung Türkiye'den Ürün eğitim uzmanı bir arkadaş ile tanıştım.
    Ayak üstü sohbet ettik.
    Hatta yakın zamanda bir araya geleceğiz umarım :)

Gear ile ilgili de 1.5 metre 30 dakika süre verdi ama bu demek değil ki denizi girin diye de ekledi :)

Yani yağmur veya el yıkarken koruma altına almak için dedi.
    Şu andaki S4 active serisi IP57 ye sahip ve tuzlu suda video fotoğraf çekimi de yapıyorsunuz ama saat için aynı şey
    pek geçerli değil diye de ekledi.

Ayreıca konnektör kısmını sordum, ürün hala bize de gelmedi ama yazılı bilgilerde bu konuda rahat oldun pinler derinde ve üstünde bir koruma var dedi.
    Hatta sorun olursada merak etmeyin bu kullanıcı hatasına girmez diye de ekledi :)

İlk bilgiler bunlar :)

Saygılarımla...
  • Galaxy Gear Jet Black alip kullanicilardan birisi oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marslanoglu

Galaxy Gear Jet Black alip kullanicilardan birisi oldum.

Hocam kullanım yorumlarınızı alabilir miyiz? kısa bir inceleme şeklinde hangi özellikleri hoşunuza gitti, ne gibi özellikleri var vs. vs.
  • twilight_flame kullanıcısına yanıt
    Saat bildiginiz android sistemli bir telefonun kompakt hali gibi. Telefondan aldigi sistem uzerinden calisiyor. Mail, mesaj, cagri geldimi aninda ekranda gosteriyor. Saat uzerinden telefon gorusmesi yapabiliyorsunuz. Bu sekilde gorusme yapmak insana biraz tuhaf geliyor ama zaman icinde alisilir. Onun haricinde cok fonksiyonlu bir saat diyebilecegim bir cihaz. Bilekte buyuk ve kaba durur diye endisem vardi ama normal duruyor. Ama goruntusu ile dikkati cekiyor.
  • quote:

Saat bildiginiz android sistemli bir telefonun kompakt hali gibi. Telefondan aldigi sistem uzerinden calisiyor. Mail, mesaj, cagri geldimi aninda ekranda gosteriyor. Saat uzerinden telefon gorusmesi yapabiliyorsunuz. Bu sekilde gorusme yapmak insana biraz tuhaf geliyor ama zaman icinde alisilir. Onun haricinde cok fonksiyonlu bir saat diyebilecegim bir cihaz. Bilekte buyuk ve kaba durur diye endisem vardi ama normal duruyor. Ama goruntusu ile dikkati cekiyor.

Öncelikle iyi günlerde kullanın.
    Sanırım yurt dışından aldınız.

BT Kulaklık deneme şansınız oldu mu ?
    Aynı anda Bluetooth kulaklıklada eşleştirip hem saati hem bt kulaklığı kullanma şansınız oldu mu ?
    Yani gelen çağrıyı saatten kabul edip BT kulaklık ile konuşmaya devam edebildiniz mi ?

Saygılarımla...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• IRoN kullanıcısına yanıt
    Sagolun. Evet yurt disindan aldim. BT kulakligim olmadigi icin bu sekilde bir deneme yapamadim.
  • quote:

peki hocam gelen mesaj mail vs tarzı şeylere saat üzerinden cevap verebilmek mümkün oluyor mu? şimdi tuşlar küçük olarak görüneceği için zor olabilir ama sesli yazdırma ile falan yapılabiliyor mu diye düşündüm, birde galaxy note 3 ile özdeşleşmiş olduğu için sanmıyorum ama kalem saat üzerinde de çalışıyor mu acaba? birde saat üzerinden müzik değişimi yaparken liste görünümü olup oradan müzik seçebiliyor muyuz yoksa sadece ileri geri play pause falan mı mevcut?

Cevaplarınız için ayrıca teşekkür ederim

Arama geldigi zaman telefondaki gibi yesil ve kirmizi kaydirmali oklar cikiyior, bu sekilde kabul veya red ediyorsunuz. Kalem saat uzerinde calismiyor. Saat uzerinden muzik degisimi yaptiginiz zaman play/ileri/geri tuslari cikiyor, ekranin en ustunde sarki bilgisi gorunuyor. Mesaj yazma gibi bir menu yok, s voice i daha kullanmadim. Telefona mail ve mesaj geldiginde aninda saat ekraninda gorunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marslanoglu -- 26 Ekim 2013; 19:41:46 >
  • cevaplarınız için teşekkür ederim hocam, tam olarak android altyapısı olduğu nedenle güncellemeler ile falan mesaj yazma özelliğini de getirebilirlerse mükemmel olur :)
    peki hocam tüm bildirimler geliyor mu whatsapp falan filan dahil olmak üzere, birde diğer programlar skype vs gibi programlar ile sesli görüşmeyi saat üzerinden yapabilmek mümkün mü acaba fırsat bulabilirseniz deneyebilir misiniz?
    Gear Manager ile uygulama ilave etmek mumkun. Skype vs gibi programlarla saat uzerinden gorusmeyi denemedim. Denedigimde burda paylasirim.
  • vayy dostlar buradaymıs :)

trcelle mesaj attım siyah istiyorum diye

cevap verdiler

isteginiz uzerine siyah gonderilecektir diye

• marslanoglu kullanıcısına yanıt
    Şarj süresi hakkında bilgi verir misiniz?
  • quote:

Sagolun. Evet yurt disindan aldim. BT kulakligim olmadigi icin bu sekilde bir deneme yapamadim.

Bilgilendirmeniz için teşekkürler.

İyi günler de kullanın tekrar.

Saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: noyancelebi

vayy dostlar buradaymıs :)

trcelle mesaj attım siyah istiyorum diye

cevap verdiler

isteginiz uzerine siyah gonderilecektir diye

Şimdiden hayırlı olsun sevgili @noyancelebi

Bende geçen gün aynı istekte bulundum Platinum üzerinden ki bana başta zaten renk seçim şansınız mevcut denmişti ki bana göre her an bileğimizde olacak
    bir ürün için en ortak nokta rengi siyah gibi geliyor, ne yalan diyim.

Ha kayış çıkma ve değişim gibi bir özelliği olsa idi, Samsung bundan da para kazanırdı ki eminim ikinci üründe bunu da yapacaklar da kamerayı nasıl söükülür takılır
    yaparız onu düşünüyorlardır :)

Saygılarımla...
  • Bende teknosadan saat hediyeli olarak almıştım, sanırım Turkcell'den mailler gelmiş 28 ekim tarihi itibariyle dağıtıma başlanacak şeklinde, teknosayı aradım herhangi bir net tarih yok henüz stoklarımızda görünmüyor diyor kasımın ilk haftası içerisinde gönderilecek dediler, kasımın ilk haftası 3 kasım itibariyle mi doluyor yoksa ondan sonraki hafta olarak mı sayılır arkadaşlar?
    Buyuk ihtimalle bir sonraki haftayi sayarlar

• anladım hocam bende bir an önce gelecek diye seviniyordum

Bu islerde sallamak standard prosedurdur ne yazikki hocam

• Cuma gecesi sarj etmistim, bir de dun gece (Pazar gecesi) sarj ettim. Sarj ettigimde %20 civari doluydu pil.
  • Merhaba, bu cihazı en uygun nereden temin edebiliriz ?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.