Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY GEAR KULLANICILAR KULÜBÜ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.475
Cevap
39
Favori
173.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gear ıcın turkcell magaza ıle ıletısıme gectım henuz saatlerın turkıyeye gelmedığını bu hafta ıcı bekledıklerını soyledıler bende ozaman neden ınsanlara 28/10/2013 de dagıtım yazdınız dedım ıste efendım kusura bakmayın zaten yarın bayram kargolar calısmıyor ıste oyle ıste boyle kem kum anlıcanız hala saatler ulasmamıs belkı gumruktedır belkı turkcellın dedpo dadır ama dagıtıma henuz cıkmamıs haftasonuna kadar beklıyoruz dedıler bılgınıze ey ahali
  • Galaxy Note 3 kullanıcıları başlıklı sayfada da paylaştım, bu sayfada da paylaşma gereği duydum.

Bilgilendirme: Galaxy Gear modelleri (renkleri) bu hafta içerisinde satışa çıkıyor.

Gelecek olan renkler:

SM-V7000WDATUR
    White Gold

SM-V7000ZAATUR
    Gray

SM-V7000ZKATUR
    Black

SM-V7000ZOATUR
    Orange

SM-V7000ZWATUR
    White

Bir aksilik olmadıgı taktirde çarşamba günü ürünler raflardaki yerini alacak Türkiye pazarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samsungavm.com

Galaxy Note 3 kullanıcıları başlıklı sayfada da paylaştım, bu sayfada da paylaşma gereği duydum.

Bilgilendirme: Galaxy Gear modelleri (renkleri) bu hafta içerisinde satışa çıkıyor.

Gelecek olan renkler:

SM-V7000WDATUR
    White Gold

SM-V7000ZAATUR
    Gray

SM-V7000ZKATUR
    Black

SM-V7000ZOATUR
    Orange

SM-V7000ZWATUR
    White

Bir aksilik olmadıgı taktirde çarşamba günü ürünler raflardaki yerini alacak Türkiye pazarında

bugun persembe ve ben az once gene turkcell ıle konustum hala gear saatlerın turkıyeye gelmedığını kendılerınıde samsungun zor durumda bıraktığını soyluyorlar nezaman gelecegı hakkındada samsungun bılgı vermedığını soyledıler ayıp cok ayıp telefonu 28/10/2013 de gear verecegız dıye taahhut et sonrada sucu samsunga at takısmıyor turkcell ve samsung

• quote:

Orijinalden alıntı: lovelesss

quote:

Orijinalden alıntı: Samsungavm.com

Galaxy Note 3 kullanıcıları başlıklı sayfada da paylaştım, bu sayfada da paylaşma gereği duydum.

Gelecek olan renkler:

SM-V7000WDATUR
    White Gold

SM-V7000ZAATUR
    Gray

SM-V7000ZKATUR
    Black

SM-V7000ZOATUR
    Orange

SM-V7000ZWATUR
    White

bugun persembe ve ben az once gene turkcell ıle konustum hala gear saatlerın turkıyeye gelmedığını kendılerınıde samsungun zor durumda bıraktığını soyluyorlar nezaman gelecegı hakkındada samsungun bılgı vermedığını soyledıler ayıp cok ayıp telefonu 28/10/2013 de gear verecegız dıye taahhut et sonrada sucu samsunga at takısmıyor turkcell ve samsung

10 Kasım gibi bir tarih belirtiliyor şu an itibariyle.

• Note 3 aldığınızda su an hedıye veya ındırım yapan bır yer varmı gear ıcın
  • Ptesi yola çıkıyor, Salı günü elimizde olacak diye söyleniyor
  • turkcell hala saatlerın tr ye gelmedığını nezaman da gelecegının bellı olmadığını soyluyor kasımın sonunu hatta aralığı bıle bulur ahanda yazdım buraya telefonu satarken canım cicim şimdi yapacak bısı yok denıyor ne guzel samsung almamak ıcın bır neden daha
  • Arkadaşlar merhaba
    1-2 saat sonra inşallah saatime kavuşucam :) ilk deneyimlerimi yazarım ayrıca sorusu olanları cevaplayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: magnificent_kng

Arkadaşlar merhaba
    1-2 saat sonra inşallah saatime kavuşucam :) ilk deneyimlerimi yazarım ayrıca sorusu olanları cevaplayabilirim.

Dostum sen nerden aldın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazmayı unuttum yurtdışındayım şimdi almaya gidiyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk deneyimlerimi yazmak istedim
    galaxy s4 le kullanıyorum telefon görüşmesi gayet güzel fakat sesli mekanlarda iyi duyulmuyor.sesli komutları güzel algılıyor sesle telefonu açıp kapatabiliyorsunuz.
    telefona gelen sms bildirimleri hemen saatte gözüküyor
    şimdilik bukadar deneyebildim sarja taktım şuan denedikçe bilgileri yazarım.
  • Merhaba,

Üreticiden kaynaklanan sorun nedeniyle sevkiyat sürecinde gecikme yaşanıyor. Üreticiden ürünler gelir gelmez çıkışları gerçekleşecektir.

​www.turkcellmagaza.com a gösterdiğiniz ilgi için teşekkür eder, keyifli alışverişler dileriz.

Saygılarımızla,
    Turkcell Mağaza

sevgili samsungavm saatlerın 11/11/2013 de gelecegını soylemıstınız turkcell hala turkıyeye gelmedığını soyluyor saatlerın
  • saatturk.com da satışa başlamış. Ben daha yeni sony smartwatch2 almıştım buradan,

http://www.saatturk.com/
  • Turkcell'e gelse de alsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovelesss

Merhaba,

Üreticiden kaynaklanan sorun nedeniyle sevkiyat sürecinde gecikme yaşanıyor. Üreticiden ürünler gelir gelmez çıkışları gerçekleşecektir.

​www.turkcellmagaza.com a gösterdiğiniz ilgi için teşekkür eder, keyifli alışverişler dileriz.

Saygılarımızla,
    Turkcell Mağaza

sevgili samsungavm saatlerın 11/11/2013 de gelecegını soylemıstınız turkcell hala turkıyeye gelmedığını soyluyor saatlerın

Ürün şu an depomuza geldi, yarın gün içerisinde resimleri paylaşabilirim bu baslık altında
    Sipariş verildiği taktirde aynı gün kargoya teslim edebiliriz şu andan itibaren

• saatle banyoda duş yaparken konuşabiliyormuyuz ? şundan dolayı soruyorum suya dayanıklılığını bilmek için birde bluetooth kulaklık bağlayabiliyormuyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZELZELE!

saatle banyoda duş yaparken konuşabiliyormuyuz ? şundan dolayı soruyorum suya dayanıklılığını bilmek için birde bluetooth kulaklık bağlayabiliyormuyuz

El yıkarken gelebilecek su ve yağmur altında ekrana gelebilecek su için garanti veriliyor ama duş için garanti verileceğini sanmıyorum.
    Kaldı ki uzun yıllar dalış yapan biri olarak scuba diving için saatleri bile sıcak suya sokmayın denir.

Duş olayı tuzlu, soğuk su gibi değildir, nem ve buhar farklı durumlar yaratabilir.

BT kulaklık kullanabiliyorsunuz ayrıca.

Saygılarımla...
  • Akıllı saatler furyası hızlı büyüyecek gibi.

Sony Smart Watch, i'm watch, Samsung Gear, Omate Trusmart derken şimdi de Emopulse görüntüsü ve özellikleri ile çıtayı an itibari ile en yukarılara taşıyor.

BURADAN detaylara ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRoN

Akıllı saatler furyası hızlı büyüyecek gibi.

Sony Smart Watch, i'm watch, Samsung Gear, Omate Trusmart derken şimdi de Emopulse görüntüsü ve özellikleri ile çıtayı an itibari ile en yukarılara taşıyor.

Saygılarımla...

amanın demek istiyorum demir hocam izninizle

bunlar conceptphones sitesindeki futuristic tasarımlara benzemiş ve süper olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Sebastian Shaw

quote:

Orijinalden alıntı: IRoN

Akıllı saatler furyası hızlı büyüyecek gibi.

Saygılarımla...

amanın demek istiyorum demir hocam izninizle

bunlar conceptphones sitesindeki futuristic tasarımlara benzemiş ve süper olmuş

SSD harddisk, 13 MP kamera, çift bükülür ekran kulağa hoş geliyorda canlı incelemek lazım :)

Saygılarımla...

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.