Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY GEAR KULLANICILAR KULÜBÜ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.475
Cevap
39
Favori
173.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • note 3 den sonra zaten 64 bit chipsetlerin ve uygulamaların oturmasını beklemek en iyisi kaldı ki seneye kullanılacak exynos 6 larda bile entegre lte chipseti olmayacak a53 ve a57 çekirdekler olacaktır

2015 te note 5 çıkarsa 64 bit chipsetlerin ve adam akıllı (konsol kalitesinde) grafikler sunan gpu ların oturması sağlanırsa alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdartuncal

İsteyen olursa h.içi vatanbilgisayardan gelecek galaxy gear'ı satabilirim. 700TL

Bende isteyen olursa galaxy gear siyah açılmamış kutulu samsung türkiye garantili 600 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iagcakaya -- 14 Kasım 2013; 19:50:24 >
  • iagcakaya İ kullanıcısına yanıt
    hocam hediye mi geldi yoksa kendi paranızla mı satın aldınız acaba? ön sipariş ile hediye olarak aldıysanız hangi siteden almıştınız acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: twilight_flame

hocam hediye mi geldi yoksa kendi paranızla mı satın aldınız acaba? ön sipariş ile hediye olarak aldıysanız hangi siteden almıştınız acaba?

vatanbilgisayardan hediye olarak geldi.
  • Hocam elinize ulaşmış durumda mı yoksa kargoya falan mı verildi? Teknosa'dan bende hediye olarak beklemekteyim de halen stoklarına girmediğini 15/11/2013 tarihi itibariyle stoklarında olacağını ısrarla söyleyip duruyorlar...
  • Arkadaslar bende galaxy note3 var ve gear almak istiyorum. Satacak arkadaslar varsa acilmamis kutu 500 tl ye alabilirim...
    Tesekkurler

• twilight_flame kullanıcısına yanıt
    yok hocam nerdeee. Göndereceklermiş 15inde aynı şeyi söylüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dupont81

Arkadaslar bende galaxy note3 var ve gear almak istiyorum. Satacak arkadaslar varsa acilmamis kutu 500 tl ye alabilirim...
    Tesekkurler

Turkcell Flagship yani kendi mağazalarında Platinum indirimi ile 560 TL.

Samsung SDP lere geldi, Turkcell kendi mağazalarında satmaya başladı ama hediyeler hala ortada yok !

Saygılarımla...
  • MAIL ATTIM GENE SIMDI HALA STOKLARIMIZA GIRMEDI DIYOR TURKCELL
  • Arkadaşlar Antalya'da nereden temin edebiliriz ürünü?
  • 11 kasım 2013 ıtıbarıyle samsung turkıye gear saatlerın satısına baslandığını ve turkcelle de saatlerın yollandığını beyan edıyor turkcell bızden butun hedıye olmak uzere saat sıparsılerını 11 kasım ıtıbarıyle stoğuna aldı dıyorlar yanı kısaca turkcell sıze yalan soyluyor dıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: twilight_flame

Hocam elinize ulaşmış durumda mı yoksa kargoya falan mı verildi? Teknosa'dan bende hediye olarak beklemekteyim de halen stoklarına girmediğini 15/11/2013 tarihi itibariyle stoklarında olacağını ısrarla söyleyip duruyorlar...

Daha ulaşmadı kardeş ama teknosa mh ni aradığımda önümüzdeki hafta gelebilir dediler
  • IRoN kullanıcısına yanıt
    Bilgi icin tesekkur ederim turkcell faturali hattim var ama platinium degil maalesef. Nasil yapariz?

• quote:

Bilgi icin tesekkur ederim turkcell faturali hattim var ama platinium degil maalesef. Nasil yapariz?

Açıkçası ben hakkımı bir arkadaşım için kullanacak olmasa idim yardımcı olmaya çalışırdım ama
    etrafınızda Platinum kullanan birini bulmanız harici bir fikir gelmiyor aklıma.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 16 Kasım 2013; 0:57:47 >
  • IRoN kullanıcısına yanıt
    Buldugum zaman direk indirimli mi alabiliyoruz. Yani platinium kullanan bir arkadasimla gidip alabilecegim yani degil mi? Vodafone red kullaniyorum acaba vodafone de boyle bir kampanya var mi?

• quote:

Buldugum zaman direk indirimli mi alabiliyoruz. Yani platinium kullanan bir arkadasimla gidip alabilecegim yani degil mi? Vodafone red kullaniyorum acaba vodafone de boyle bir kampanya var mi?

Vodafone da böyle bir indirim var mı bilmiyorum ama Turkcell in kendi mağazalarından birine Platinum paket kullanan bir arkadaşınız ile gitmeniz yeterli.
    Hatta istanbul Bağdat caddesine gitme imkanınız var ise sizin için ellerinde kalmış mı diye sorabilir ve oradan tanıdığım bir çalışana da yönlendirebilirim.

Saygılarımla...

• Merhaba,
    Ben bugun gear kullanmaya basladim. Arayanin kimligini goremiyorum. Ayarlarda bulamadim. Bunu acmanin bir yolu varmi acaba. Kullanan bir kisi yardim edebilirmi

• bu arada pil okadarda kötü değil. hergün şarj etmeye gerek yok. bende en az 2 gün gider gibi görünüyor.
  • sabah turkcell ıle konustum hala utanmadan yalan soyluyorlar uretıcıden kaynaklanan sorun nedenıyle urunler stoğumuza gırmedı dıyor kadın

pekı dedım sıtenızde nasıl satıyorsunuz sıtemızde yok dedı bende platınıum musterı lerınıze var dıyorsunuz 560 tl satıyorsunuz butun teknolojı magazalarında bu urun satısa sunuldu ayrıca 11 kasımdan berı samsung cıhazların turkıyeye gırıp satıldığını soyluyor dedım bız sıze donelım dedı yuzune kapattım telefonu
  • teknosa stoklara giriş yapmiş .. çikişini yapacaz dediler hadi hayirlisi
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.