Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY GEAR KULLANICILAR KULÜBÜ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.475
Cevap
39
Favori
173.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ürünleri yakında gönderecekler.
    ürünler satışa başladı ise hediye ürünler de gelmiştir. sadece şirket içi prosedürler. merak etmeyin aralık a kalmazsınız.
  • Bende turkcell magaza dan bekliyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhan dogan

teknosa stoklara giriş yapmiş .. çikişini yapacaz dediler hadi hayirlisi

Hocam teknosayı aradım biraz önce stoklarımızda ürün bulunmamaktadır ve samsungtan cevap beklemekteyiz dediler, siz bu bilgiyi nereden aldınız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: twilight_flame

quote:

Orijinalden alıntı: serhan dogan

teknosa stoklara giriş yapmiş .. çikişini yapacaz dediler hadi hayirlisi

Hocam teknosayı aradım biraz önce stoklarımızda ürün bulunmamaktadır ve samsungtan cevap beklemekteyiz dediler, siz bu bilgiyi nereden aldınız acaba?

teknosa dan adamlar dalga mi geçiyor bizimle :S bu ne saçma şey ben anlamadım gitti bir daha da ön siparişten birşey almam
  • bende birşey anlamadım hocam size kim stoklara girdiğini söyledi acaba? tekrar teknosayı arayıp teyit edebilir misiniz? ben sizin yazınızı gördüm ve aradım bana stoklara giriş yapmadığını samsungtan haber beklediklerini stoklara bu hafta girmesini beklediklerini falan söylediler...
  • Sanalpazar ve Gittigidiyor.com üzerinden satışını yapıyorum.
    Sıfır kapalı açılmamış kutu ve ambalajlı olarak siyah renk 1 adet mevcuttur.

Sanalpazar linki:http://www.sanalpazar.com/Samsung-Galaxy-Gear-Sm-v700-Akilli-Saat-Siyah__isp12600873?malid=SONGEZ
    Gittigidiyor linki:http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-gear-sm-v700-akilli-saat-siyah-98187946

• IRoN kullanıcısına yanıt
    Birkaç gün foruma giremedim kusura bakmayın. Bağdat caddesine gelebilirim fakat Aralık 6-7 gibi ozaman size özel mesaj atarım. Yardımcı olursanız çok memnun olurum. teşekkürler
  • Galaxy Gear in fiyati 719tl olarak revize edilmistir.

• Turkcell ile tekrar tekrar görüşmeme rağmen "Üreticiden kaynaklanan sorun nedeniyle sevkiyat sürecinde sorun yaşanıyor. Üreticiden ürünler gelir gelmez çıkışları gerçekleşecek ve gerekli bilgilendirmeler yapılacaktır." şeklinde cevaptan öte birşey alamıyorum. Koskoca Samsung ve Turkcell net bir açıklama yapamıyor malesef. En azından detaylı takip şansı tanınsa çok iyi olacak ama malesef o da yok..
  • Note 3 kablosuz şarj özelliği mevcut s-view ile kullanılamıyor mu? Kapağın değişmesi zorunlu mu?
  • Merhaba, gear saat almak istiyorum, fiat revizyonunuzu da çok beğendim. Ödeme seçenekleri arasında göremedim ama maximum karta 3 ay ertelemeli 12 taksit seçeneği bulunuyorsa sipariş vermek isterim. İyi çalışmalar.

• Arkadaşlar az önce Turkcell ile tekrar görüştük ve ürünlerin Türkiye'ye girdiğini öğrendim. Bu hafta içerisinde cihazların gönderilme ihtimali yüksek görünüyor. Renk seçenekleri ile ilgili konu ise tamamen belirsiz bir konu. Samsung Gear dağıtımı konusunda benden eksi puanları kaptı.. Umarım telefon rengim ile aynı renkte ürün alırım aksi halde ortalık çok karışacak gibi görünüyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samsungavm.com

Galaxy Gear in fiyati 719tl olarak revize edilmistir.

Hocam elinizde var mı ürün hemen gönderiyor musun ona göre alacağım alıpta 10 gün bekletmeyin sonra beni :)
  • ----Teknosadan Galaxy Gear Kampanyalı olarak ürünü satın alan arkadaşlar---
    Teknosa müşteri hizmetlerini aradım ve halen ürünün kendilerine gelmediğini geldiğinde göndereceklerini beyan ettiler, en son daha üst bir noktaya ne sekilde ulaşabiliriz diye sorduğumda

tsabilgi@teknosa.com mail adresine mail atabileceğimi direk genel merkeze iletildiğini bildirdiler, sormak isteyen şikayetlerini iletmek isteyen arkadaşlara duyurulur...
  • vatanbilgisayardan saati gelen varmı arkadaşlar?
  • Rurik Eternally kullanıcısına yanıt
    vatan bilgisayarı aradığımda cuma günü stoklarına girmişti ama hala resmen dalga geçermiş gibi yollamadılar saatleri... beklemedeyiz.

ön sipariş ile saati gelen varmı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dupont81

Birkaç gün foruma giremedim kusura bakmayın. Bağdat caddesine gelebilirim fakat Aralık 6-7 gibi ozaman size özel mesaj atarım. Yardımcı olursanız çok memnun olurum. teşekkürler

Rica ederim.
    Orada size yardımcı olacak arkadaş sorun değilde siz Platinum kullanan birini bulun yeter :)

Bu arada dün itibari ile stoklarında "siyah" kalmamıştı bu arada.
    Bence gitmeden önce hangi renkler ellerinde var öğrenmek daha sağlıklı olur.

Saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeuQma

Note 3 kablosuz şarj özelliği mevcut s-view ile kullanılamıyor mu? Kapağın değişmesi zorunlu mu?

Ben bildiğimi paylaşmak adına, sorduğunuza cevap vereyim izninizle.
    Kablosuz şarj özelliği olan ürünün kendine ait bir arka kapağı mevcut ve sadece onunla kullanabilirsiniz.

Ayrıca şarj değerleri 220v duvar şarjı gibi değildir, kullananların yorumları ve benim araştırmalarımda ortalama 650 mAh bir değerle şarj etmektedir ki bu da
    şarj süresini baya bir uzatmaktadır.

Bilginize.

Saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sondemir

Merhaba, gear saat almak istiyorum, fiat revizyonunuzu da çok beğendim. Ödeme seçenekleri arasında göremedim ama maximum karta 3 ay ertelemeli 12 taksit seçeneği bulunuyorsa sipariş vermek isterim. İyi çalışmalar.

Merhaba, isbankasinda su an erteleme kampanyasi yok malesef ki. Taksit seceneklerini urun sayfasi uzerinden detayli okarak ogrenebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: HibrahimCK

quote:

Orijinalden alıntı: Samsungavm.com

Galaxy Gear in fiyati 719tl olarak revize edilmistir.

Hocam elinizde var mı ürün hemen gönderiyor musun ona göre alacağım alıpta 10 gün bekletmeyin sonra beni :)

Merhaba, urun elimizde mevcuttur onceki sayfalarda ve galaxy note 3 kullanicilari sayfasinda urunun kendi resimlerini paylastik.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.