Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY GEAR KULLANICILAR KULÜBÜ (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.475
Cevap
39
Favori
173.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anladığım kadarı ile 3200 mAh bataryayı şarj etmesi baya sürüyor o zaman.. Bilgi için teşekkürler..

Unutmadan Note 3 kullanan arkadaşlar Mugen Power 6500 mAh batarya üretimine başlamış yakında satışı da olur, bilginize..

Samsungavm.com belki bu bataryanın Türkiye satış ayağını üstlenir? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeuQma -- 20 Kasım 2013; 11:34:33 >
  • IRoN kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Ben Size Ö.M atarım İstanbul'a gelince, platinium olan arkadaş da bulunur inşallh
  • Vatanbilgisayar saatleri kargolamış arkadaşlar bilgilerinize
  • selam arkadaşlar turkcell magzalarında istanbulda galaxy gear satışı başladımı acaba sahibinden com da satan arkadaşlar görüyorum turkcelden alınmıştır diye acaba şimdi ben platinyum üyesiyim almak istiyorum ama internetten turkcell magzada gözükmüyor şatışı acaba bilgisi olan varmı saygılar
  • Arkadaşlar an itibari ile vatanbilgisayardan siyah gear ım geldi

bilgilerinize
  • Rurik Eternally kullanıcısına yanıt
    Hocam bu saat ile ilgili görüşlerinizi paylaşabilir misiniz acaba? hayırlı olsun bu arada biz halen Teknosa'dan beklemekteyiz, keşke vatandan alsaydım telefonu...
  • twilight_flame kullanıcısına yanıt
    saat %65 dolu olarak geldi nekadar dayanacak göreceğiz.

telefona dokundurarak bağlamayı beceremedim :D benim beceriksizliğim ama gear app sini açınca otamatık kolay bi şekilde eşleştirdim.
    malzeme kalitesi gerçekten güzel
    videoları 15 sn çekiyor (iki seçenek var 1280x720 ve 640x640)
    resimleri de en büyük boyutu 1392x1392 (bide 1280x960 var)
    rehberden direk istediğim kişiyi seçip arama yapabiliyorsun
    sesi güzel ne çok yüksek ne çok düşük
    bildirim seslerinde toplamda 3 tane seçenek var yani telefonun zil ve mesaj sesi ile aynı değil 3 seçenekden birini seçmen lazım. (titreşimde var)
    app ler var onları daha kurcalayamadım ama saatin tipini değiştirmek mevcut aynı zamanda arka ledi ve diğer numaraların renklerini değiştire biliyorsun.
    saati kolunuzu kaldırdığınızda (ayarlardan açınca) uyku modundan çıkıyor.
    ayrıca telefondada olan bir özellik olan emniyet ayarı saattede var açma düğmesine basılı tutunca fotoğraf çekiyor ve yardım çağrısı istiyor belirlediğin kişiden
    açma düğmesine iki kere tıkladığında fonksiyonunu ayarlaya biliyorsun kemera açma sesli kontrol açma yada rehber açma gibi
    müzik player ile hızlı çalışıyor hemen çalan şarkı gözüküyor.

sadece fotoğraf çekerken saatten telefona komut vererek çekmeyi bulamadım okadar :)

sormak istediğiniz varsa cevaplarım

• Hocam sizce satın alınır bir cihaz mi birde ne kadar mesafe çekim gücü var ve telefon ile arasındaki bağlantı kopunca saat halen görünüyor mu?

Suan isteyim musait değilim daha sonra müsadeniz olursa rahatsız edeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • twilight_flame kullanıcısına yanıt
    800 tl bence bu saat için çok fazla ben şahsen vermezdim :) hem taminim 2014 içersinde bunun bir üst versiyonu gear 2 görmemiz hemde ilk çeyrekte muhtemel

bluetooh mesafesi kadar çekiyor açık alan ilse odalar arasında fark edebilir. bağlantı kesilsede saat çalışmaya devam ediyor
  • ayrıca bilgi kulaklık takılı iken telefon çalarsa ver açarsanız gene saatten telefona yönlendirme yapmanız lazım yapmazsanız direk saatten sesi veriyor
  • Arkadaslar s4 kullanıcısıyım ve gear almak istiyorum fakat sony smartwatch 2 ile arasında kaldım cunku ınternette baktım biraz gear su gecırıyor sony gecırmıyor şarj suresi 25 saat gearda sony 3-4 gun olarak gösteriyor.elleri yıkamayla su alırmı bir de şarj konusunda kullanan arkadaslar yardımcı olursa sevınırım.çunku samsung baya canımı sıkmaya basladı s4 yarım metreden halıya dusmeyle ıc ekranı kırıldı servis dogal olarak garantıye sokmadı 500 tl para verdım.bataryasıda ona keza az gitmeye basladı samsung satıs sonrasından cok para kazanmayı hedeflıyor sanırım daha once note 2 ve tab 10.1 kullandım onlarda sıkıntı yoktu simdi saat alıcam ama bu nedenlerden dolayı cekınıyorum.cunku sımdı saatte 700 lira verip birde servise kordon ekran parası vs. ödemeyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rurik Eternally

800 tl bence bu saat için çok fazla ben şahsen vermezdim :) hem taminim 2014 içersinde bunun bir üst versiyonu gear 2 görmemiz hemde ilk çeyrekte muhtemel

bluetooh mesafesi kadar çekiyor açık alan ilse odalar arasında fark edebilir. bağlantı kesilsede saat çalışmaya devam ediyor

Hocam bir süredir kullanıyorsunuz, şuan için yorumunuzu alabilir miyim, birde güncelleme falan diyorlardı whatsapp mesajına kadar bir çok bildirim geliyor mu acaba?

Bizim teknosadan halen bir ses yokta...
  • Hocam günümüzde bir kol saatine minimum 300 TL verenler varken ayrıca bu 300 nomarl biri için geçerlik 700 TL 1000 Tl lik saatlerle dolaşanlar çoğunlukta iken bir saatten daha fazlasını yapabilen bir cihaza 700 Lira vermek neden fazla olsun. Yani şunu öğrenmek istiyorum bu gerçekten de 300 Liralık bir ederi olan cihaz mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: twilight_flame

quote:

Hocam bir süredir kullanıyorsunuz, şuan için yorumunuzu alabilir miyim, birde güncelleme falan diyorlardı whatsapp mesajına kadar bir çok bildirim geliyor mu acaba?

Bizim teknosadan halen bir ses yokta...

yorumlarım aşağıda

mesaj servşslerşinden sadece line chaton var bide sms malesef. whatsap gmail yada facebook yok

ayrca program olarak koydukları programlarda öyle ağım şağım hiç bişey yok açıkcası

söyle yazayım

Eğlence

pocket (pocket dan kaydettiklerinizi saatte göre biliyorsunuz ama video olarak ve bi kadın ingilizce olarak okumaya çalışıyor işime yaramadı)
    radiON (denemedim ama radyo programı)
    zite
    quickspinth (şişe çevirmece)
    camera 360
    quickdice (zar atma)

Sağlık

My Fitnesspal
    golf navi late (golf le ilgli bişey denemedim :P)
    quickspeed (hızınızı ölçüyor)
    runtastic pro (çalışmadı :) )
    run keeper

Sosyal Ağ

Chaton
    mini Square
    line
    gympse
    tweet
    snapchat
    banjo
    easily
    banjo
    path
    kakao talk
    FB quickview
    highlight

Yardımcı Programlar

Watch styler(saatin görüşünüşü kendin yapabiliyorsun hoşuma gitti)
    cam dictionary (resmini çektiğin kelimeyi tercüme ediyor)
    vivino wine
    mini gallery
    d-day notification
    triplt-treval
    atooma
    sos (buna bastığından lidtelediğin kişilere istediğin mesaı yardım olarak atıyor)
    Evernote
    ebay
    life360
    ve burda 6-7 tane saat şeklide var

Yaşam Stili
    Music Radar (shazam tarzı)
    Zdclock

Saat
    saat şekilleri

telefon ile saati saat ile telefonu yerini bulabiliyorsun yani iki türlüde alarm çaldırıyor

bide diyelim telefon çaldı saatten açarsanız direk sesi saatten veriyor ama çalarken yukarda bir telefon resmi var kimin aradığını gördükten sonra oraya basrasanız telefona yönlendiriyor ve kulaklıkla açabiliyorsunuz yada saatle açtıkdan sonrada telefondan ses gelmesi için yönlendirme yapabiliyorsunuz
    iki parmakla ekrana uzun dokunca görev yöneticisi açılıyor açık programları kapatmak için
    iki parmakla ekrana iki kere dokununcada ses seviyesi ve ekran parlaklığı ayarlanabiliyor

quote:

saat %65 dolu olarak geldi nekadar dayanacak göreceğiz.

telefona dokundurarak bağlamayı beceremedim :D benim beceriksizliğim ama gear app sini açınca otamatık kolay bi şekilde eşleştirdim.
    malzeme kalitesi gerçekten güzel
    videoları 15 sn çekiyor (iki seçenek var 1280x720 ve 640x640)
    resimleri de en büyük boyutu 1392x1392 (bide 1280x960 var)
    rehberden direk istediğim kişiyi seçip arama yapabiliyorsun
    sesi güzel ne çok yüksek ne çok düşük
    bildirim seslerinde toplamda 3 tane seçenek var yani telefonun zil ve mesaj sesi ile aynı değil 3 seçenekden birini seçmen lazım. (titreşimde var)
    app ler var onları daha kurcalayamadım ama saatin tipini değiştirmek mevcut aynı zamanda arka ledi ve diğer numaraların renklerini değiştire biliyorsun.
    saati kolunuzu kaldırdığınızda (ayarlardan açınca) uyku modundan çıkıyor.
    ayrıca telefondada olan bir özellik olan emniyet ayarı saattede var açma düğmesine basılı tutunca fotoğraf çekiyor ve yardım çağrısı istiyor belirlediğin kişiden
    açma düğmesine iki kere tıkladığında fonksiyonunu ayarlaya biliyorsun kemera açma sesli kontrol açma yada rehber açma gibi
    müzik player ile hızlı çalışıyor hemen çalan şarkı gözüküyor.

sadece fotoğraf çekerken saatten telefona komut vererek çekmeyi bulamadım okadar :)

sormak istediğiniz varsa cevaplarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rurik Eternally -- 21 Kasım 2013; 0:07:39 >

• HibrahimCK kullanıcısına yanıt
    her türlü 300 TL eder :D teknolojiyi seviyorsanız gerçekten resim çekmek bile ayrı keyif :D

yeni gelmişti saat ofisdeydim ne aldın dediler dedim saat şunu yapıyor bunu yapıyor dedim :D dur resminizi çekeyim dedim yok artık dediler :D çekince hepsi şokta tabi :D

güzel alet bu arada 1 saat kadar sürdü şarj olması :) tam tutmadım zamanını ama
  • Hocam en son saat için bir güncelleme geldiğini ve gear manager uygulamasını günceleme ile saate yüklendiği söylenmişti ve bu güncelleme ile whatsapp dahil tüm bildirimlerin getirildiğini okumuştum :) yanlış hatırlıyor olabilirim ama güncellemeleri bir kontrol edin hocam :)

http://www.chip.com.tr/haber/guncelleme-galaxy-gear-a-neler-getirdi_43779.html

Ayrıca saatiniz hayırlı olsun inceleme için çok teşekkür ederim, güle güle kullanın :) Teknosa gönderirse bende inceleme fırastı bulacağım inşallah :)
  • Arkadaşlar hepsiburadada satışa çıkmış

Bu arada samsung gear dışında saat incelemeyenleri sony smart watch 2 videolarına davet ediyorum,sony 'nin cihazı gerçekten müthiş

s3 kullanıcısı olarak samsung olmadı bu sefer,sen ance medcezir de reklam ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeuQma

Anladığım kadarı ile 3200 mAh bataryayı şarj etmesi baya sürüyor o zaman.. Bilgi için teşekkürler..

Unutmadan Note 3 kullanan arkadaşlar Mugen Power 6500 mAh batarya üretimine başlamış yakında satışı da olur, bilginize..

Samsungavm.com belki bu bataryanın Türkiye satış ayağını üstlenir? :)

Keşke bu şekilde bir satış imkanımız olsa :)
    talep oldukca fazla olacaktır bu ürün için fakat herhangi bir arıza vs. durumunda sıkıntı yaşayacagız.
    Mesela şu an satışını yaptıgımız Galaxy S4, Note 2, Note 3 extra batarya kitleri, 9000mah harici batarya ünitelerinde herhangi bir sıkıntı oldugu taktirde birebir değişim işlemi yapıyoruz. Garantidir, servistir vs. ugrasmıyorsunuz
    Bu ürünler yurtdışı oldugu için sıkıntı yaratacaktır elbetteki vs samsung markası haricinde satış yapmıyoruz genel olarak :)
    Aslında bu durumda tüm Samsung ürünlerine hakimiyet saglayabiliyoruz = Memnun müşteri :)

• quote:

Orijinalden alıntı: twilight_flame

Hocam en son saat için bir güncelleme geldiğini ve gear manager uygulamasını günceleme ile saate yüklendiği söylenmişti ve bu güncelleme ile whatsapp dahil tüm bildirimlerin getirildiğini okumuştum :) yanlış hatırlıyor olabilirim ama güncellemeleri bir kontrol edin hocam :)

http://www.chip.com.tr/haber/guncelleme-galaxy-gear-a-neler-getirdi_43779.html

Ayrıca saatiniz hayırlı olsun inceleme için çok teşekkür ederim, güle güle kullanın :) Teknosa gönderirse bende inceleme fırastı bulacağım inşallah :)

Evet güncelleme geldi, bugün mağazamızdan satısını gerçekleştirdiğimiz ürünlerde eşleştirme yaparken güncelleme bildirimleri cihazlara geldi

• Ayrıca ilave olarak;
    Samsung cep telefonu grubundaki ürün eğitmeni arkadaşımın söylemine göre şu an için yaklaşık olarak Gear uyumlu 40'a yakın uygulama geliştirildiğini ve bu uygulamaların artacağı bilgisi verişmiş.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.