Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY GEAR KULLANICILAR KULÜBÜ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.475
Cevap
39
Favori
173.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 22 Kasım Saat 23.59'a kadar Galaxy Gear 698TL
  • IRoN kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Gelen arama oldugunda sadece qrama yazisi gorunuyor, yani arayan kimligi gorunmuyor. Bu konuyu degistirecek bir yazilim veya ayar bulabildinizmi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRoN

Yalnız bildirimler ortalama 30 sn. civarı geç gelmekte saate ama e-posta gayet hızlı geliyor.
    Önce telefona düşüyor ve siz belli bir süre bakmazsanız saate gönderiyor gibi ama bunun bir ayarını da göremedim henüz varsada.

Bana anında düşüyor bu 30 sn bekleme yok haberin olsun dostum

en fazla 1-2 sn bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanrua

Merhaba,
    Gelen arama oldugunda sadece qrama yazisi gorunuyor, yani arayan kimligi gorunmuyor. Bu konuyu degistirecek bir yazilim veya ayar bulabildinizmi acaba?

bende rehberdeki ismi gözüküyor güncellemeleri falan yap bence öyle olmaması lazım
  • Rurik Eternally kullanıcısına yanıt
    Hocam telefona çağrı geldiğinde Saat üzerinden sessize alabiliyor muyuz acaba?meşgule almadan telefonu

• hanı bızımde saat hedıyemız var ama alamadık ne zaman alacaz bellı değil :D
    cagrı gelınce merak ıste sanırım ses acılıyor yanı ortamda sesı herkes duyuyor kanımca bırde ben jabra bluetot kulaklık kullanıyorum saatede uyumlumu deneyen varmı blutut kulaklık ıle
  • Turkcell aradı hangi renk istersiniz diye sordu siyah yokmuş bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dempsey10

Turkcell aradı hangi renk istersiniz diye sordu siyah yokmuş bilginize

Türkcell mağaza dan hediye olarak mı almıştınız?
    Saygılar.

• turkcell az once aradı ürünlerin dun stoklara gırdığını soyledıler
    beyaz turuncu sarı ve metalık renk var dedıler bende beyaz ıstedım ya bugun yada yarın kargolanacagını soledıler
  • lk1973 L kullanıcısına yanıt
    Evet sonunda göndereceklermiş.
  • twilight_flame kullanıcısına yanıt
    saatin yanındaki düğmeye basınca sesize alıyor
  • Kamera camı bugün bugu yapti çok canım sıkıldı varmı böyle sorun yaşayan,soğuk bir ortamdan sıcak bir ortama girdim ama bu kadar kolay yapmamali bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Rurik Eternally

quote:

Orijinalden alıntı: IRoN

Yalnız bildirimler ortalama 30 sn. civarı geç gelmekte saate ama e-posta gayet hızlı geliyor.
    Önce telefona düşüyor ve siz belli bir süre bakmazsanız saate gönderiyor gibi ama bunun bir ayarını da göremedim henüz varsada.

Bana anında düşüyor bu 30 sn bekleme yok haberin olsun dostum

en fazla 1-2 sn bekliyorum

Açıkçası uygulamaya göre değişiyor bu durum benim gözlemlediğim kadarı ile.

e-posta 1-2 sn. de gelirken facebook (3.parti uygulama ile) twitter (3.parti uygulama ile) foursquare (daha fazla bildirim bölümünde işaretlenerek) 5-10 sn.
    gibi farklı değerlerde olabiliyor.

Saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: okanrua

Merhaba,

Ben rehberi gmail üzerindeki kayıtlarımdan çağırıyorum ve telefonun belleğinde kayıtlı bir verim olmamasına rağmen, rehberdeki tam kayıt, saatin ekranında da gözüküyor bende de.

Bir güncellemesi var ve onu yapmadı iseniz yapıp dener misiniz ?

Saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovelesss

hanı bızımde saat hedıyemız var ama alamadık ne zaman alacaz bellı değil :D
    cagrı gelınce merak ıste sanırım ses acılıyor yanı ortamda sesı herkes duyuyor kanımca bırde ben jabra bluetot kulaklık kullanıyorum saatede uyumlumu deneyen varmı blutut kulaklık ıle

Plantronics Back Beat Go BT kulaklık ile kullandım bugün.
    Şayet saat üzerinden düğmeye parmağınızı bir kaç saniye uzun basılı tutarsanız ses seçimi mevcut yani saati titreşimde de kullanabilirsiniz.

Ayrıca BT kulaklık ile sorunsuz ve tam uyumlu.

Yeni güncelleme ile çağrı geldiği anda saat üzerinde, hoparlör ve BT kulaklık seçimi yapabiliyorsunuz.

Pili tam deneyemesem de bugün saat öğlen 14:00 ile 21:00 arası 7 saatte bir çok bildirim ve 2 saate yakın telefon görüşmesi olmasına rağmen sadece % 9 gibi bir rakam harcadı.

Yani 7 saatte pil % 91 gibi bir oranda halen.

Ve ben pili beğendim ki bunda ki katkı payı bence kullandığı BT 4.0 protokolünün ciddi bir başarısı.

Ve saati satın almak isteyen arkadaşlar içinde küçük bir hatırlatma, Turkcell'li değilseniz bile Turkcell Platinum kullanan bir arkadaşınız vasıtası ile
    Turkcell'in kendi mağazalarından yani flagship'ler den % 30 indirim ile 560 TL ye alabilirsiniz ki bu fiyata bu ürün, gayet keyifli ve başarılı diyebilirim.

Saygılarımla...

• Bende Turkcell'den aldım ama arayan olmadı, umarım telefon beyaz olduğu için aramamışlardır.

İletişimden yazdım bakalım ne dönecekler cevap olarak.. Gelsin artık, aklıma geldikçe sinirleniyorum.
  • Teknosa dan hediye saat kazanan arkadaşlar, son durum nedir, saati teslim alan oldumu acaba.
  • Ayiptir sormasi hangi telefonlarla uyumlu sadece note3 mu

• quote:

Orijinalden alıntı: GtcStar

Ayiptir sormasi hangi telefonlarla uyumlu sadece note3 mu

cümle android telefonlarla uyumlu, sadece gear yazılımını telefonuna yükleyebil
  • quote:

Orijinalden alıntı: iagcakaya

Teknosa dan hediye saat kazanan arkadaşlar, son durum nedir, saati teslim alan oldumu acaba.

Yok hocam nerede 25 kasımda stoklara gireceği bilgisini vermiş Samsung kendilerine umarım yılbaşından önce dağıtabilirsiniz dedim, halen Teknosa'dan kaynaklanmayan sorun diyor, genel merkeze iletilsin bu sorun neyden kaynaklanıyor ayrıntılı olarak bilgi istiyorum diye kayıt oluşturdum ama kimse zahmet edipte aramadı bile, birde genel merkezin telefon numarası mevcut değilmiş ellerinde...

@Rurik Eternally

Cevaplarınız için teşekkür ederim hocam :) güzelmiş bu çünkü gece vakti uyurken ya da yorgunluktan bitap düşmüş uzanıyorken saate bakmak istemediğimde telefon sehpanın üzerinde çalıp durmasın istiyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.