Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY GEAR KULLANICILAR KULÜBÜ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.475
Cevap
39
Favori
173.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lovelesss

BENIDE az once turkcell den aradılar hedıye saatlerın bır kısmını cuma yolladık sıızn saatınızıde cumartesı calısmadığımız ıcın bugun kargoladık yarın global kargodan alabılırsınız dedıler beyaz renk mıs hedıye saat

Hayırlı olsun hocam şimdiden bizim teknosadan halen ses seda yok umarım bizde o hissiyatı bir ara yaşarız...
  • Teknosa da dağıtıma başladı yarın gonderiyorlarmis. Bekleyenlere duyurulur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhan dogan

Teknosa da dağıtıma başladı yarın gonderiyorlarmis. Bekleyenlere duyurulur

Hocam mesajınız üzerine teknosayı aradım henüz herhangi bir bilgi olmadığını, saatlerin stoklara girmediğini, samsungun ne zaman göndereceğini bilmediklerini söylediler, acaba bilgiyi nereden aldınız? renk konusunda falan herhangi bir bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twilight_flame -- 25 Kasım 2013; 19:26:25 >
  • Arkadaşlar "Rehber" giriyorum "Yükleniyor" deyip kalıyor.. Güncelleme vs. yaptım, fikri olan var mı?
  • Siyah veya gri,satmayı düşünen olursa PM atarmısnız?
  • "Arama Kayıtları", "Rehber" uygulamalarında yükleniyor.. diyor ve kalıyor.

Aynı zaman da bildirimleri de almıyor.. Whatsapp ve Mesaj testinde almadı bildirimleri.. Çıldırmanın eşiğindeyim ve kendimi resmen "aptal" gibi hissediyorum.. Kurcalamadığım bir yeri kalmadı ama yine de yok birşey çıkmadı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: twilight_flame

quote:

Orijinalden alıntı: serhan dogan

Teknosa da dağıtıma başladı yarın gonderiyorlarmis. Bekleyenlere duyurulur

Hocam mesajınız üzerine teknosayı aradım henüz herhangi bir bilgi olmadığını, saatlerin stoklara girmediğini, samsungun ne zaman göndereceğini bilmediklerini söylediler, acaba bilgiyi nereden aldınız? renk konusunda falan herhangi bir bilginiz var mı?

teknosa dan aradilar yarın kargoya vereceklerini söylediler. bu sefer tamam galiba yine bir yamuk yapmazlarsa tabi
    belki de sırayla dağitiyorlar elime ulaşinca resimlerini atarim...
  • serhan dogan kullanıcısına yanıt
    Hocam teknosayı tekrar tekrar aradım ve artık her aradığımda ne yazık ki sinirlerim bozuluyorum, yaklaşık 2 dakika önce tekrar görüşme yaptım, halen ürünlerin stoklarında olmadığını, Samsung'tan sorunun kaynaklandığını belirtiyolar, bir türlü doğru düzgün cevap alamıyorum, neden samsung tarafından bir tek teknosaya gönderilmediğini sorduğumda ise herhangi bir cevap veremiyorlar, genel merkezlerinin numarası falan yok, nasıl iş nasıl şirket hiçbirşey anlamadım...
  • quote:

Hocam teknosayı tekrar tekrar aradım ve artık her aradığımda ne yazık ki sinirlerim bozuluyorum, yaklaşık 2 dakika önce tekrar görüşme yaptım, halen ürünlerin stoklarında olmadığını, Samsung'tan sorunun kaynaklandığını belirtiyolar, bir türlü doğru düzgün cevap alamıyorum, neden samsung tarafından bir tek teknosaya gönderilmediğini sorduğumda ise herhangi bir cevap veremiyorlar, genel merkezlerinin numarası falan yok, nasıl iş nasıl şirket hiçbirşey anlamadım...

bende turkcell den hala beklıyorum gelen gıden bırsey yok ınterglobal kargoda telefonları cevap vermıyor turkcell yolladık dıyor ama ıcraat yok turkıyede butur seyler klasık urunu satarken yağlama yıkama sattıkdan sonra uretıcıden kaynaklı sorun de at gıtsın
  • lovelesss kullanıcısına yanıt
    Valla hocam en azından Turkcell'in iyi kötü stoklarında olduğunu sırayla falan gönderildiğini biliyoruz, bizimkinde stoklara bile girmiş durumda değil, ne zaman geleceği belli değil, 8. sırada aldım ilk 100 kişiden halen bekliyoruz halen net bir bilgi yok, nereden bilgi alabiliriz diyoruz cevap veremiyorlar, neden teknosaya gelmedi diyoruz yine cevap vermiyorlar, üretici firma kaynaklı diyorlar, sadece teknosaya gelmedi diyoruz hani teknosa ile samsung arasında herhangi bir sorun mu var diyoruz samsungtan kaynaklı diye otomatiğe bağlıyorlar, çözemedim, genel merkezin nosu yok herhangi birşey yok, sıkıntı neyden kaynaklı belli değil, ama herkese geldiğine göre bir tek teknosaya ulaşmıyorsa sıkıntı samsung değil bence teknosa kaynaklıdır, yılbaşından önce geleceğini de düşünmemeye başladım açıkçası, 15 kasım, 20 kasım, 25 kasım, 26 kasım ertelenip duruyor sürekli...
  • quote:

Valla hocam en azından Turkcell'in iyi kötü stoklarında olduğunu sırayla falan gönderildiğini biliyoruz, bizimkinde stoklara bile girmiş durumda değil, ne zaman geleceği belli değil, 8. sırada aldım ilk 100 kişiden halen bekliyoruz halen net bir bilgi yok, nereden bilgi alabiliriz diyoruz cevap veremiyorlar, neden teknosaya gelmedi diyoruz yine cevap vermiyorlar, üretici firma kaynaklı diyorlar, sadece teknosaya gelmedi diyoruz hani teknosa ile samsung arasında herhangi bir sorun mu var diyoruz samsungtan kaynaklı diye otomatiğe bağlıyorlar, çözemedim, genel merkezin nosu yok herhangi birşey yok, sıkıntı neyden kaynaklı belli değil, ama herkese geldiğine göre bir tek teknosaya ulaşmıyorsa sıkıntı samsung değil bence teknosa kaynaklıdır, yılbaşından önce geleceğini de düşünmemeye başladım açıkçası, 15 kasım, 20 kasım, 25 kasım, 26 kasım ertelenip duruyor sürekli...

Teknosa İç Ve Dış Tic. A.Ş.
    Teknosa Plaza
    Batman Sokak No: 18 34734
    Sahrayıcedit / İSTANBUL

Telefon : (0216) 468 36 36
    Faks : (0216) 468 37 99
    E-Posta : bilgi@teknosa.com

Müşteri Danışma Hattı: (0212) 444 55 99

www.teknosa.com

usttekı numaraları araınız mı

• lovelesss kullanıcısına yanıt
    Evet hocam yine 444 55 99 hattına tekno asist e yönlendiriyor o üstteki numarada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bej renkte satıyorum ilgilenen irtibata geçsin. hediye saattir jelatinine dokunulmamış faturalı garantilidir.
  • sımdı geldı saat eve yollamıslar ısyerıne yonlendırdığım halde usttekı komsunun zılıne basmıs kadın evde yoklar demıs kargoda adresde tanınmıyor dıye tam gerı gıderken tesadufen gordum aldım beyaz olan bej geldı
  • arkadaslar gear arıyorum satmak isteyen pm atarsa sevinirim
  • gear custom rom ıle calısmıyormu ? watch manager

application/vnd.sec.oob.watch manager
    samsungapps://productdetail/com.samsung.android.app.watch manager

hatası verıyor saat
  • vodafone red tarifeden ilk 250 kişi içersindeyim fakat hiç ses yok vodafone forum sayfasında kıyamet kopuyor alan ya da aranan oldumu acaba. Forum sayfasında insanlarda hiç verilmeyecekmiş gibi bir hava var, herkes şikayet etme yoluna gideceğinden bahsediyor.
  • quote:

sımdı geldı saat eve yollamıslar ısyerıne yonlendırdığım halde usttekı komsunun zılıne basmıs kadın evde yoklar demıs kargoda adresde tanınmıyor dıye tam gerı gıderken tesadufen gordum aldım beyaz olan bej geldı

Hayırlı olsun hocam teknosadan halen cevap yok, stoklarına girmemiş, halen geldiğinde göndereceklermiş, saat ile ilgili görüşlerini paylaşabilir misin hocam?
  • quote:

quote:

sımdı geldı saat eve yollamıslar ısyerıne yonlendırdığım halde usttekı komsunun zılıne basmıs kadın evde yoklar demıs kargoda adresde tanınmıyor dıye tam gerı gıderken tesadufen gordum aldım beyaz olan bej geldı

Hayırlı olsun hocam teknosadan halen cevap yok, stoklarına girmemiş, halen geldiğinde göndereceklermiş, saat ile ilgili görüşlerini paylaşabilir misin hocam?

gelmeden satmayı kafama koymustum ama cok guzelmıs bana beyaz dedıler ama bej geldı harıka cok begendım 2 ay oldu bekledım ama bekledığıme degdı sanırım

uzun zmandır saat takmadığım ıcın ılk etapda bıraz agır geldı

senkronızasyonunu cok zor yaptım cunku bende custom rom vardı ve olmadı mecburen orjınal roma dondum dırekt tanıdı %54 sarj ıle geldı genpa garantılı

saat ıcınden ekran renklerını felan ayarladım sık durdu

sesı dsarıya ıyı verıyor gurultulu ortamda bıle net ses verıyor camera basarılı

bende jabra 2045 bluetooth var sorunsuz tanıdı ofısde herkes hayran kaldı

patronum bıle sat bana dedı :D

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.