Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY GEAR KULLANICILAR KULÜBÜ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.475
Cevap
39
Favori
173.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim hocam yorumunuz için :) umarım bir gün bizde teknosa tarafından oyalanma biterse eğer saatimiz gelirde bizde deneme imkanı sağlarız, bu hafta da geleceğini sanmıyorum, herhangi bir bilgileri yok, samsungtan kaynaklı diyerek samsunga topu atmaya çalışıyorlar ama teknosa neden herkese ürün giderken samsung tarafından teknosaya ürünün gönderilmediğini açıklayamıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alaturkatekno

gear incelemem ve null rom

http://www.youtube.com/watch?v=KG-Vo8IgEiQ

Sorunu çözdüm arkadaşlar, bloğumda bu gibi sorunları ve nasıl çözdüğümü anlatmaya başladım. Aklıma geldikçe güncelleyeceğim. @alaturkatekno arkadaşımızın videosunu da ekledim. İlgi olursa nasıl yapıldığı ile ilgili de bilgi paylaşabilirim hatta belki @alaturkatekno da bize yardımcı olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeuQma -- 27 Kasım 2013; 3:16:48 >
  • Uzun zamandır rom işleriyle uğraşmayan biri olarak Gear için xda deki romu atmaya bir yanım niyetleniyor diğer yanım dur diyor ama bu saat custom rom ile çok daha keyifli olacaktır aşikar.

Bu konuda bilgili arkadaşların, kullandıkları rom'un, sotck rom'a göre + ve - si yönlerini de belirterek, deneyimlerini aktarması güzel olacaktır.
    Saygılarımla...

yesilcin.com da Gear için Root işlemi...

Samsung Gear Root

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 28 Kasım 2013; 2:48:09 >
  • Teknosa ön sipariş 3. satın alan kişiyim. Teknosa topu samsunga atıyor. Samsungu arıyorum samsung da bizle ilgisi yok biz bayilere veriyoruz teknosa genel müdürlüğünü arayın diyor. Ön sipariş nedir ? Yani ilk senin eline geçecek demektir. Şuan media Markt vs. Türkiye de her yerde satılıyor. Bizim ön sipariş verdiğimiz ürünün daha gelip gelmeyeceği bile meçhul. Rezilsin teknosa .. zaten sevmiyorum ama artık nefret ediyorum. Teknoloji devi diye geçiniyorlar ama mahallemizde ki klavye mouse satan ufak esnaf bile sizden daha dürüst daha kaliteli ve daha hızlı. 2 aydır bir zıkkım göndermediniz. Sizin rant ve cikarlariniz yüzünden beni ön sipariş yok şu Tarihde teslim yok bu yok şu. Haram zehir zıkkım olsun size geçen tüm hakkım ve param. Sizin bu kadar ahmakca iş yapacağınızı bilseydim asla almazdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgenc -- 28 Kasım 2013; 4:50:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell cumartesi kargoladık diyor, perşembe oldu gelen giden yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rottice

Turkcell cumartesi kargoladık diyor, perşembe oldu gelen giden yok.

Kargo takip numarasını isteyin.
  • benım saatı pazartesı turkcell kargoladı salı geldı bana hedıye
  • Cumartesi kargoya vermişler ama adres yetersizliği diye iade sürecine girmiş. Hemen aradım gittim kargodan geldim saati...

Turkcell Mağaza kutusunun bile açmadan satmak istiyorum. Rengini Turkcell' e sordum beyaz/bej gibi bi renk.

Almak isteyenler fiyat teklifini PM atabilir.

istanbul bostancı/ataşehir'deyiim

Saat satılmıştır, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rottice -- 28 Kasım 2013; 22:28:18 >
  • Teknosa dan hala ses seda yok allah belalarini versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhan dogan -- 29 Kasım 2013; 0:32:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosa mh den saat 20:00 da arandım, 2 renk varmış, gri ve beyaz ben gri yi seçtim. 3 gün içinde kargoya verilir dediler. GRİ SAATİ SATIN ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR FİYAT SON:600 TL DİR PM DEN ULAŞABİLİRSİNİZ.
  • arkadaşım ben aranmadım da neden kabul ediyorsun. satın alırken sayfada SİYAH verilecek dedi ve ürün ve renk değişikliği hakkında başka bir bilgi verilmedi. kabul etme siyah dedilerse siyah göndermek zorundalar. renginden dolayı satışı az olan ürünleri kakalamaya çalışıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgenc

arkadaşım ben aranmadım da neden kabul ediyorsun. satın alırken sayfada SİYAH verilecek dedi ve ürün ve renk değişikliği hakkında başka bir bilgi verilmedi. kabul etme siyah dedilerse siyah göndermek zorundalar. renginden dolayı satışı az olan ürünleri kakalamaya çalışıyorlar.

Neden gri renk kötü değilki, saatin kendi rengiyle daha uyumlu, beyaz biraz çiğ durduğu için tercih etmedim, turuncu felan olsa tamamda gri gayet elit ve klas bir renk
  • banada beyaz dedıler ama gelen telefon bej ve gayet guzel ıyıkı beyaz demısım onlarda bej yollamıslar beyaz cabuk kırlenır bence hatta aradım turuncu yapın dedım saat cıktı dedıler sımdı root ve rom atacam haftasonu
  • Bende Vodafone dan geldi. Ama şu Custom rom olayını anlatabilecek olan varmı kaç dk dir uğraşıyorum bir türlü yükleyemedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkese merhabalar gear' a root işlemi yaptıktan sonra hangi site üzerinden uygulama yüklediniz. Yada yardımcı olabileceğiz link varsa yazabilirmisiniz.
  • Custom Rom ve diğer özelliklerle ilgili birşeyler yazacağım birkaç güne kadar.. Bekleyiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeuQma

Custom Rom ve diğer özelliklerle ilgili birşeyler yazacağım birkaç güne kadar.. Bekleyiniz :)

Sabırsızla site olarak bekliyoruz.
  • Uygun fiyatlı olsa almak isterdim ama çok pahalı, bakalım ne zaman düşecek fiyatlar.
  • Arkadaşlar Gear root yapma Null rom yükleme

DOWNLOAD Ve RECOVERY MODE. Alma aşağıda anlatılacak

1 En son sürüm V700XXUAMK7 yüklü olmalı (sonu MK7 olan herhangi bir rom )

http://samsung-updates.com/device/?id=SM-V700

2 ayarlar bölümünden gear hakkında bölümünün içinde usb aktifleştirip aşağıdaki iki dosyayı atın

http://sourceforge.net/projects/nullrom/files/gear/null_%20CWM%20TEMPLATE.zip/download

http://sourceforge.net/projects/nullrom/files/gear/null_%2012.zip/download

3 aşağıdaki dosyayıhttp://sourceforge.net/projects/nullrom/files/gear/Odin_v3.09.zip/download bu versiyon odin kullanarak yükleyiniz

http://sourceforge.net/projects/nullrom/files/gear/null_03_TWRP2.7.tar.md5/download

4 galaxy gear i recovery moda alarak instal bölümünden

null_ CWM TEMPLATE kurup root ediniz

5 galaxy gear i recovery moda alarak instal bölümünden

null_ 12 kurup seçeneklerden hepsini seçiniz

gear tekrar açıldığında cihaz rootlanmış ve yeni rom yüklenmiş olacaktır..

Gear da tefondaki interneti kullanmak için önce telefonda taşınabilir Wi-Fi ayarlarından Bluetooth seçeneğini aktifleştirin ardından gear da ayarlar/Bluetooth/eşleştirilen cihazlarda profil/internet erişimi aktifleştiriniz

daha sonra gear da bütün internet gerektiren şeyleri kullanabilirsiniz.

DOWNLOAD Ve RECOVERY MODE. Alma:

cihazın kapama düğmesine uzunca basılı tutun rebooting yazısı gelene kadar basılı tutun sonra arka arkaya 5 kez basın cihaz açılıp kapanacak

ve üç seçenek gelecek download mod için güç düğmesine basarak download getiriyoruz sonra 3 saniye basılı tutup bırakıyoruz ve cihazımız download mod a alınmış durumda

recovery içinde aynısını yapıp recovery seçeneğinde 3 saniye basılı tutuyoruz .

http://www.youtube.com/watch?v=0LeAPsN8-mc#t=18

NOT
    * arkadaşlar bu işlemleri rahatlıkla yapabilirsiniz fakat lütfen dikkatlice okuyalım ve sırayı takip edelim .

ve unutmayalım rootlandıktan sonra aynı telefonda olduğu gibi cihaz garanti dışı kalabilir. ve otomatik güncellme alamazsınız odinden kendiniz yüklemeniz gerekiyor.

* XDA a teşekkürler..

Bir problem olması durumunda DOWNLOAD moda alıp odin ile orjinal romu yüklemeniz yeterli

• alaturkatekno A kullanıcısına yanıt
    Emeğine sağlık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.