Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY GEAR KULLANICILAR KULÜBÜ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.475
Cevap
39
Favori
173.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Emeğiniz ve paylaşımınız için teşekkürler.

Sizin xda deki romu yüklediğinizi biliyorum.

Sizce custom romu yüklemeden önce pil süresi ve bu rom ile + ve - ler nelerdir ?
    Srock Gear romda çalışıpta custom rom da çalışmayan bir şeyler var mı ?
    Yada bildirimlerde, çağrı cevaplama ya da çağrı yapmada gibi.

Yardım ve cevaplarınız için teşekkürler.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 30 Kasım 2013; 1:05:50 >
  • mrb

Şuana kadar çalışmayan birşey görmedim

Şarj süresi sabah 7 de şarjdan çıkarmıştım şuan % 57 de orjinal romda daha iyi

öncelikle ben apex launcher yükledim bu sayade ana ekran isyediyim gibi

mesala orjinal romda ana ekranda bildirimleri göremezken bildirim ikonunu ana ekrana yükleyebiliyorum

widget sayfaları yapabiliyorum

play store dan istediğim pro yu yükleyebiliyorum.

bunlar bana yetiyor.

yani neticede saat @IRoN
  • quote:

Orijinalden alıntı: alaturkatekno

mrb

Şuana kadar çalışmayan birşey görmedim

Şarj süresi sabah 7 de şarjdan çıkarmıştım şuan % 57 de orjinal romda daha iyi

öncelikle ben apex launcher yükledim bu sayade ana ekran isyediyim gibi

mesala orjinal romda ana ekranda bildirimleri göremezken bildirim ikonunu ana ekrana yükleyebiliyorum

widget sayfaları yapabiliyorum

play store dan istediğim pro yu yükleyebiliyorum.

bunlar bana yetiyor.

yani neticede saat @IRoN

Bilgilendirmeniz için çok teşekkürler.

Ben de NOva launcher kullanıyorum ki NOte III de aldığım backup, saate kuracağım NOva içinde çalışır mı acaba ?

Saygılarımla...

• ram düşük olduğu için gear da donmalara yol açabilir daha basit bir arayüz yapınız. @IRoN
  • quote:

ram düşük olduğu için gear da donmalara yol açabilir daha basit bir arayüz yapınız. @IRoN

Zahmet verdim.

Emeğiniz ve paylaşımınız için tekrar teşekkürler.

Saygılarımla...
  • Gear alalı 1 gun oldu.daha önce lg g2 telefonum ile uyumlu olan smartwatch 2 kullandım gayet memnundum sonra aklım celindi note3 aldım.madem aldım gear da alıyım dedim ve sabah 6 da sarjdan aldım o kadar ilk günün verdiği merak ve whatsapp mailler vs sürekli gelmesi ile su an %34 de bu performans ile pilde yarı yolda asla bırakmaz.ilk izlenim muhtesem bir saat aklınıza gelecek her seyi saate uyarlamışlar 740 tl ye aldım siyah renk smartwatch 2 ile kıyaslayınca ıkısının de artıda oldugu yerler oldukca fazla ıkısını de tavsiye ederim ama note3 varsa kesin alın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muco555555

Gear alalı 1 gun oldu.daha önce lg g2 telefonum ile uyumlu olan smartwatch 2 kullandım gayet memnundum sonra aklım celindi note3 aldım.madem aldım gear da alıyım dedim ve sabah 6 da sarjdan aldım o kadar ilk günün verdiği merak ve whatsapp mailler vs sürekli gelmesi ile su an %34 de bu performans ile pilde yarı yolda asla bırakmaz.ilk izlenim muhtesem bir saat aklınıza gelecek her seyi saate uyarlamışlar 740 tl ye aldım siyah renk smartwatch 2 ile kıyaslayınca ıkısının de artıda oldugu yerler oldukca fazla ıkısını de tavsiye ederim ama note3 varsa kesin alın

abi ne para varmış sende ya :D

aynı anda çıkan iki teli almışsın. bide saatler :D

güle güle kullan. pil ömrün daim olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulaslaslas

quote:

Orijinalden alıntı: muco555555

Gear alalı 1 gun oldu.daha önce lg g2 telefonum ile uyumlu olan smartwatch 2 kullandım gayet memnundum sonra aklım celindi note3 aldım.madem aldım gear da alıyım dedim ve sabah 6 da sarjdan aldım o kadar ilk günün verdiği merak ve whatsapp mailler vs sürekli gelmesi ile su an %34 de bu performans ile pilde yarı yolda asla bırakmaz.ilk izlenim muhtesem bir saat aklınıza gelecek her seyi saate uyarlamışlar 740 tl ye aldım siyah renk smartwatch 2 ile kıyaslayınca ıkısının de artıda oldugu yerler oldukca fazla ıkısını de tavsiye ederim ama note3 varsa kesin alın

abi ne para varmış sende ya :D

aynı anda çıkan iki teli almışsın. bide saatler :D

güle güle kullan. pil ömrün daim olsun

Tsk ederim lg g2 sattim su an note 3 var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Siyah veya Gri satmak isteyen varsa Kadıköy deyim. PM
  • incele kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşlar,
    Teknosadan aldığım Galaxy Gear saatimi satmaya karar verdim.
    Ilgilenen arkadaşlar için belirteyim saat çok temiz ve çiziksiz.
    Kutu dahilinde olan şarj case i ve adaptörü beraberindedir.
    Renk: Kayış siyah,kasa gri metalik
    Fiyat 350TL
    Isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçsinler.
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxy gear goldrose -- 23 Ağustos 2014; 8:10:50 >

• Sevgili @alaturkatekno

Dün gece sizin mesajınız üzerinehttp://theunlockr.com/ da ki Gear saate rom atma işlemini araştırıyordum ki mesajınızda önce ROOT yapılması yazmıyordu.

Sizin işleme ROOT dahil mi yoksa ayrıca ROOT etmek gerekiyor mu ?

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 1 Aralık 2013; 18:10:36 >
  • cs875 kullanıcısına yanıt
    bugün aradımm 7008 i. tedarikçi firmadan kaynaklı diye sallıyorlar. 10-15 gün içinde netleşirmiş.
  • bende siyah var. vatan bilgisayardan hediye geldi,
    meraktan açtım bağladım note 3'e, ancak bana göre olmadığı için satıyorum
    600 lira'ya veriyorum. Antalyada yaşıyorum. kapıda ödeme de gönderebilirim.(nakit)
  • iagcakaya İ kullanıcısına yanıt
    Selam arkadasım bana goldrose yollamışlar. Kız saati yani. Ben kullanmayı düşünüyorum .sizle değişmemiz mümkünmü? Siz satacaksanız açılmamış kutusunda ..aşağıda resmini paylaştım kutunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: galaxy gear goldrose

Selam arkadasım bana goldrose yollamışlar. Kız saati yani. Ben kullanmayı düşünüyorum .sizle değişmemiz mümkünmü? Siz satacaksanız açılmamış kutusunda ..aşağıda resmini paylaştım kutunun.

Merhaba,

NOte III başlığında da aktif olan @new-design arkadaşımız eşi için bu rengi aramakta idi.
    İsterseniz kendisi ile bir görüşün.

Saygılarımla...
  • Selam dostum Teşekkürler yardım için ama bulamıyorum kendisini benim beceriksizligim sanırım bi şekilde görüşmek isterim hala istekli ise kendisi.yardim edebilirmisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: galaxy gear goldrose

Selam dostum Teşekkürler yardım için ama bulamıyorum kendisini benim beceriksizligim sanırım bi şekilde görüşmek isterim hala istekli ise kendisi.yardim edebilirmisiniz.

Kendisi NOte III başlığında da yok iki gündür ama mesaja onu da ekledim illa görecektir bu akşam ya da en kötü yarın diye düşünüyorum.
    Ama bildiğim kadarı ile siz değişim düşünüyorsunuz da o değişim değil satın almak istiyordu eşi için, ikinci saati.
    Kendisi de aldı yani.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 1 Aralık 2013; 18:02:50 >
  • Arkadaşlar Pil konusunda bahsedildiği gibi yoğun kullanıma bağlı olarak aslında süresi yeterli görünüyor. Ben genel bildirimler dışında telefon görüşmesi (saat ile) yapmadan kullanıyorum. Cuma öğlen şarjdan almıştım ve bugün Pazartesi ama şarj şuanda %42. Bence gayet iyi fakat saatinin el hareketine göre açılması bana biraz saçma geldi. Ekranın daha az pil tüketmesi için siyah üzerine beyaz saat sürekli görünse daha iyi olurdu. Hadi en azından haret edince görünsün, illaki kolunuzun 30-40 derece dönmesi lazım..
  • quote:

Arkadaşlar Gear root yapma Null rom yükleme

DOWNLOAD Ve RECOVERY MODE. Alma aşağıda anlatılacak

1 En son sürüm V700XXUAMK7 yüklü olmalı (sonu MK7 olan herhangi bir rom )

http://samsung-updates.com/device/?id=SM-V700

2 ayarlar bölümünden gear hakkında bölümünün içinde usb aktifleştirip aşağıdaki iki dosyayı atın

http://sourceforge.net/projects/nullrom/files/gear/null_%20CWM%20TEMPLATE.zip/download

http://sourceforge.net/projects/nullrom/files/gear/null_%2012.zip/download

3 aşağıdaki dosyayıhttp://sourceforge.net/projects/nullrom/files/gear/Odin_v3.09.zip/download bu versiyon odin kullanarak yükleyiniz

http://sourceforge.net/projects/nullrom/files/gear/null_03_TWRP2.7.tar.md5/download

4 galaxy gear i recovery moda alarak instal bölümünden

null_ CWM TEMPLATE kurup root ediniz

5 galaxy gear i recovery moda alarak instal bölümünden

null_ 12 kurup seçeneklerden hepsini seçiniz

gear tekrar açıldığında cihaz rootlanmış ve yeni rom yüklenmiş olacaktır..

Gear da tefondaki interneti kullanmak için önce telefonda taşınabilir Wi-Fi ayarlarından Bluetooth seçeneğini aktifleştirin ardından gear da ayarlar/Bluetooth/eşleştirilen cihazlarda profil/internet erişimi aktifleştiriniz

daha sonra gear da bütün internet gerektiren şeyleri kullanabilirsiniz.

DOWNLOAD Ve RECOVERY MODE. Alma:

cihazın kapama düğmesine uzunca basılı tutun rebooting yazısı gelene kadar basılı tutun sonra arka arkaya 5 kez basın cihaz açılıp kapanacak

ve üç seçenek gelecek download mod için güç düğmesine basarak download getiriyoruz sonra 3 saniye basılı tutup bırakıyoruz ve cihazımız download mod a alınmış durumda

recovery içinde aynısını yapıp recovery seçeneğinde 3 saniye basılı tutuyoruz .

http://www.youtube.com/watch?v=0LeAPsN8-mc#t=18

NOT
    * arkadaşlar bu işlemleri rahatlıkla yapabilirsiniz fakat lütfen dikkatlice okuyalım ve sırayı takip edelim .

ve unutmayalım rootlandıktan sonra aynı telefonda olduğu gibi cihaz garanti dışı kalabilir. ve otomatik güncellme alamazsınız odinden kendiniz yüklemeniz gerekiyor.

* XDA a teşekkürler..

Bir problem olması durumunda DOWNLOAD moda alıp odin ile orjinal romu yüklemeniz yeterli

denılen butun ayarları yapıyorum recovery yuklemıyor cıhaz rom atılmıyor
    download moda alıyorum recovery atıyorum ama sonrasında recovery gırınce cıhaz restart edıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeuQma

Arkadaşlar Pil konusunda bahsedildiği gibi yoğun kullanıma bağlı olarak aslında süresi yeterli görünüyor. Ben genel bildirimler dışında telefon görüşmesi (saat ile) yapmadan kullanıyorum. Cuma öğlen şarjdan almıştım ve bugün Pazartesi ama şarj şuanda %42. Bence gayet iyi fakat saatinin el hareketine göre açılması bana biraz saçma geldi. Ekranın daha az pil tüketmesi için siyah üzerine beyaz saat sürekli görünse daha iyi olurdu. Hadi en azından haret edince görünsün, illaki kolunuzun 30-40 derece dönmesi lazım..

Telefonda gear ayarlarında uyandırma hareketini kaldırırsan saat hareket sensörünü devre dışı bırakırsın . Ama kullanış açısında n negatif oluyor Saygılar.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.