Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY GEAR KULLANICILAR KULÜBÜ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.475
Cevap
39
Favori
173.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sondemir

Değerli forum arkadaşlarım, bu satırları okuyorsanız ya gear saat kullanıyorsunuz veya almayı planlıyorsunuz. Ben 50 kusur yaşında bir teknoloji meraklısı ve gear kullanıcısı olarak deneyimlerimi ve başıma gelenleri sizinle paylaşmak isterim.

1- Gear saati SamsungAVM' den aldım. Burada Gökhan Beyin fevkalade ilgili, profesyonel desteğini gördüm . Siparişi verdiğimin ertesi gün saati kargodan teslim aldım. Özetle Samsung avm'den güvenle alışveriş yapabilir ve Gökhan Beyin telefon ve e posta ile desteğine güvenebilirsiniz.
    2- Saat kullanılışlı ve zarif, hem fonksiyonel hem de aksesuar olarak tatmin edici. Ama  akıllı saat üreticilerinin çok fırın ekmek yemesi gerekli.
    3- Saati turuncu aldım. Oldukça tereddüt ve araştırmadan sonra. Siyah, gri ve turuncu arasında kalmıştım. Saati almadan önce çevremde 19 kişiye resimlerini göstererek renk tercihlerini sordum. Ayrıca turuncunun biraz "efemine" görünüp görünmeyeceğini ve koyu renk takım elbise altına nasıl görüneceğini sorguladım. 19 kişilik hedef kitlemin 13'ü kadın 6'sı erkekti. Kadınların 12'si üniversite ve üzeri biri ilkokul mezunu, erkekler 3 üniversite mezunu, iki lise ve bir ilkokul mezunuydu. Renk sorgulaması yaptıklarım beni uzun zamandır tanıyan iş arkadaşlarım ve yakın dostlarım. Doğal olarak da biri eşim. Tüm görüştüklerime "kendinize hangi rengi alırsınız" diye değil, "bana hangisini önerirsiniz" diye sordum. Sonuçlar şöyle.
    KADINLAR
    Siyah: 2
    Gri    :  4
    Turuncu: 7
    ERKEKLER
    Siyah: 4
    Gri    : 1
    Turuncu: 1

Koyu renk takım elbise ile turuncu uyumu konusunda;
    ERKEKLER
    Uyumsuz: 6
    Uyumlu:    0

KADINLAR
    Kravat ve gömlek rengine kombine edilmek kaydıyla uyumlu: 4
    Her şart altında uyumlu:   4
    Siz zaten takım elbise çok ender giyiyorsunuz: 3
    Kesinlikle uyumsuz: 2

Turuncu saatin biraz kadınsı görünme olasılığı için yorumlar:

KADINLAR
    Siyah gri ve lacivert giyinince erkeksi göründüklerini sananlar komik: 1
    Erkeklerin uniforma gibi hep benzer renkler giymelerinden bıktık: 3
    Erkekler canlı renklerde elbise ve aksesuardan korkmasınlar: 8
    Turuncu erkeği "yumuşak" gösterir.: 1

ERKEKLER
    Erkeklik renkle olmaz: 4
    Turuncu erkeği bozar: 2

4- Yukarıda söylediğim gibi akıllı saatlerin daha çok yol alması gerekli. Çok kullanılışlı olduğunu inkar etmiyorum ama android ve akıllı telefon teknolojisinin geldiği noktayı göz önüne alırsak biraz hayal kırıklığına uğradığım söylenebilir. Yine de bundan sonra akıllı saatsiz bir hayatım olacağını sanmıyorum. Rom ve root atılması konusunda ise ben de beklemedeyim.
    5- Gelelim hikayemizin en can sıkıcı yerine. Saati alalı tam 11 gün oldu. Aldıktan birkaç gün sonra kamerada çok hafif hatta belli belirsiz buğulanma gördüm. Buğulanma soğuk yerden sıcak yere geçişlerde giderek artmaya başladı. Evde sabah uyandığımda düzeliyor dışarı çıktıktan sonra artıyordu. Sonunda aldığımın sekizinci günü samsung müşteri hizmetlerini aradım. Bir yerlere danıştıktan sonra servise vermem gerektiğini söyledi. İzmir'de Başarı ile çalıştıklarını ve oraya gitmem gerektiğini öğrendim. Cumartesi sabahı Başarı'nın kapısına dayanmıştım. Numara alıp sıram geldiğinde sadece cep telefonu servisi olduklarını ve bu saatin cep telefonu olmadığını bu nedenle kabul edemeyeceklerini söylediler. Beni gönderdikleri yer ise GENPA oldu. GENPA'da da sıram geldiğinde artık samsung servis hizmeti vermediklerini ve SAMSUNG DESTEK SERVİSİNE gitmem gerektiğini öğrendim. Üçüncü gittiğim serviste uzun bir bekleyiş sonrası meramımı anlatmam pek kolay olmadı. Ürünü kabul edecek görevlinin ilk sorusu "kamera içeriden mi yoksa dışarıdan mı buğulanıyor" oldu. Tabii ki "dışarıdan buğulanıyor, bir mendilim olmadığından silmeniz için size getirdim" diyemedim. 😡. İzmir'de Servise verilen ilk gear olması münasebetiyle ürünü teslim etmem yarım saat sürdü. Bundan sonra ne olacak? Belirsiz..  Süreç her nasıl işlerse işlesin; sonucu önce ben, sonra da siz değerli forum arkadaşlarım hep beraber öğreneceğiz. Umarım bu uzun yazımla sabrınızı çok zorlamamışımdır.

Sevgi, saygı ve dostlukla.

Öncelikle geçmiş olsun.
    Forumda bir arkadaş daha yanlış hatırlamıyor isem buğulanma konusunda sorun yaşadığını yazmıştı.

Sizin mesajınız ikinci oldu benim için.

Aynı sorunu açıkçası ben yaşamadım ancak bu sorun sanırım bazı ürünlerinde mevcut gibi gelmeye başladı bana da.

Umarım en kısa zaman da sizin lehinize sonuçlanır konu.

Renk konusunda ki anketinizi de merakla okudum ve tebrik ederim seçiminiz için :)

Saygılarımla...

• Gear ın pili bittiği zaman yine de saati görebilmek için bir küçük pil daha mevcutmuş içinde.

Deneyen var mı bilmiyorum ama bu bilgiyi Samsung ürün eğitim uzmanı bir arkadaşım söyledi bana da.

Saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRoN

Gear ın pili bittiği zaman yine de saati görebilmek için bir küçük pil daha mevcutmuş içinde.

Deneyen var mı bilmiyorum ama bu bilgiyi Samsung ürün eğitim uzmanı bir arkadaşım söyledi bana da.

Saygılarımla...

ben denemedım ama klasık samsung sarj bıtıyor uyarısı alınca sarja taktım ama bugun deneyecem bakalım
  • Bunu bende merak ediyorum arkadaşlar daha saatim bile gelmediği için ne yazık ki deneme yapamıyorum, denedikten sorna bana da bilgi verebilir misiniz,şarj bittikten sonra ne şekilde bir uyarı oluyor ve tamamen kapatıyor mu kendini? aslında kendini kapatıp en azından akıllı saat fonksiyonlarını normal saat olarakta 1 hafta ya da 1 ay en azından süresi olursa gerçek bir saat gibi mükemmel olur...
  • teknosadan hediye saatim benimde dün itibari ile geldi, bugün çevremde gören herkesin ve tabi benimde beğenimizi kazandı, gayet şık ve amacına hizmet eden kullanışlı bir ürün,
    parayla alır mıydım? hayır, 2200 verip telefon+gear aldığıma değdi mi? kesinlikle evet:)
  • Şu anda bakıyorum fiyat 800 ve 899 TL arasında, açıkça bir saate o kadar vermek istemiyorum. Sizce şu anda bir akıllı saat almaya değer mi? Zaten şimdi alamam ikincisi çıkınca fiyatı 500'e düştüğünde ancak alırım. Tek düşüncem değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustifb

Şu anda bakıyorum fiyat 800 ve 899 TL arasında, açıkça bir saate o kadar vermek istemiyorum. Sizce şu anda bir akıllı saat almaya değer mi? Zaten şimdi alamam ikincisi çıkınca fiyatı 500'e düştüğünde ancak alırım. Tek düşüncem değer mi?

hocam yılbaşında galaxy gear 2 çıkacakmış ilkinden daha ince ve pil ömrunu uzatacaklarmış 400 e bile bulursan alma derim yılbaşını bekle bence
  • arkadaşlar ben saati önce root ladım sonra null 10.1 rom yükledim nete yada google play actıgımda satte kalavye cıkmıyor ne yapmam lazım birde super user uygulamasını actıgımda içi bombos uygulamalar görünmüyor yanlış birseyde yapmadım bilgisi olan varsa yardım istiyorum
  • arkadaşlar sonunda Teknosa'dan saatim geldi, pil konusunda bitince yedek bir pil gibi durumu yok %8 şarjla geldi, şarja takma imkanım olmadı, şuan kapalı gri renk olarak geldi, takım elbisede sırıtacağını düşünmüyorum, özellikle bugünkü gömleğim ile tam bir kombinasyon şeklinde oldu, ne yazık ki çok fazla kullanabilme gibi bir durumum olmadı, kullandıktan sonra yorumumu ayrıca yazacağım...
  • Bugün tekrar aradım teknosayı daha önce siyah renk harici istemediğim belirtmeme rağmen beyaz renk göndereceklerini söylediler. kesinlikle istemediğimi ve kabul etmediğimi söyledim. siyah renk için en az 1 hafta bekleyecekmişim. beklerim dedim bakalım ne olacak.
  • merhaba arkadaşlar. lütfen birisi bana 10.1 rom yükleme işlemi için yardım etsin. 2 gündür uğraşıyorum bir türlü beceremedim :(
  • Saat kamera caminin icten bugu yapması sikayetiyle bugün servise verdim detaylı resimleri mevcut.bakalım sonuç ne olucak sağolsun servisteki teknik arkadaş özel ilgilendi ve hızlı bir şekilde sonuclandilaracagini belirtti.
     SAMSUNG GALAXY GEAR KULLANICILAR KULÜBÜ SAMSUNG GALAXY GEAR KULLANICILAR KULÜBÜ SAMSUNG GALAXY GEAR KULLANICILAR KULÜBÜ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: shutcan

quote:

Şu anda bakıyorum fiyat 800 ve 899 TL arasında, açıkça bir saate o kadar vermek istemiyorum. Sizce şu anda bir akıllı saat almaya değer mi? Zaten şimdi alamam ikincisi çıkınca fiyatı 500'e düştüğünde ancak alırım. Tek düşüncem değer mi?

hocam yılbaşında galaxy gear 2 çıkacakmış ilkinden daha ince ve pil ömrunu uzatacaklarmış 400 e bile bulursan alma derim yılbaşını bekle bence

Allah aşkına bu bilgiyi neye dayanarak veriyorsunuz? Samsungun işi gücü yok 3 ayda bir saatmi çıkaracak böyle bir şey mümkünmü,almak isteyenlerinde aklını celmeyin lütfen o zaman hiç birşey satın almayalim sürekli yeni ve daha gelişmiş cihazlar çıkıyor.parasi olan ve almak isteyen arkadaşlar ürün çok şık ve kullanışlı 20 gundur kullanan biri olarak tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mapawri007

quote:

Orijinalden alıntı: shutcan

quote:

Allah aşkına bu bilgiyi neye dayanarak veriyorsunuz? Samsungun işi gücü yok 3 ayda bir saatmi çıkaracak böyle bir şey mümkünmü,almak isteyenlerinde aklını celmeyin lütfen o zaman hiç birşey satın almayalim sürekli yeni ve daha gelişmiş cihazlar çıkıyor.parasi olan ve almak isteyen arkadaşlar ürün çok şık ve kullanışlı 20 gundur kullanan biri olarak tavsiye ederim.

Sevgili mapawri007 ye katılıyorum.

Bugüne kadar Gear2 ile ilgili tek bir haber kaynağından buna benzer bir haber çıktı ki o da S5 ile beraber tanıtabilecekleri idi ama konunun aslı astarı yoktu.

NOte 4 ile yeni Gear 2 nin tanıtılması, firmanın daha yeni Gear'ı tanıtmışken daha mantılı bir hareketi olacaktır ki Samsung genelde bunu her sene Ekim gibi IFA da yaptı bugüne kadar.

Bu kadar kısa sürede ikinci bir saat ileo riski alacağını bende sanmıyorum açıkçası.

Ayrıca saatin fiyatı ilk çıkışda 799 TL idi şu anda ortalama 700-715 TL arası.
    Ayrıca Turkcell Platinum kullanıyorsanız ya da bir arkadaşınız var ise Turkcell in kendi mağazalarında % 30 indirim ile 560 TL ye geliyor ki bu fiyata akılsız saatler bir hayli fazla ve sadece görevi akrep ile yelkovan :)

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 3 Aralık 2013; 22:37:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mapawri007

Saat kamera caminin icten bugu yapması sikayetiyle bugün servise verdim detaylı resimleri mevcut.bakalım sonuç ne olucak sağolsun servisteki teknik arkadaş özel ilgilendi ve hızlı bir şekilde sonuclandilaracagini belirtti.
     SAMSUNG GALAXY GEAR KULLANICILAR KULÜBÜ SAMSUNG GALAXY GEAR KULLANICILAR KULÜBÜ SAMSUNG GALAXY GEAR KULLANICILAR KULÜBÜ

Ben de kameranın içeriden buğu yapması sebebiyle cumartesi günü servise verdim. Bugün aradığımda üretici firmadan görüş sorduklarını söylediler. Gelişmelerden birbirimizi haberdar etmemizde yarar var.

• Saati kullanan arkadaşlar detaylı olarak kurcalayamadım bu akıllı röle olayı tam olarak nedir acaba? birde bu kilit tuşuna çift tıklama fonksiyonunu iptal edemiyor muyuz bilginiz var mı? ben hiçbirşey yapmasını istemiyorum çift tık ile siz ne için kullanıyorsunuz acaba?

Son bir soru daha arkadaşlar bu otomatik uyandırma hareketini kullanıyor musunuz acaba? çok fazla şarj harcayacak gibi geldi de akıllı uyandırmayı kullanmayla tam günü çıkarıyor mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twilight_flame -- 4 Aralık 2013; 1:01:44 >
  • ben saati root ettım custom recovery attım ve suan bu sekılde kullanıyorum ha bırde tema paketı yukledım cok şekilli oldu cihaz sarj ıse bana gun ıcınde sureklı kullandığım halde 2 tam gunu cıkarıyor
  • teknosadan almış olduğum note 3 hediyesi beyaz gear satılıktır.kutusu açılmamış sıfırdır.Fiyat pazarlıksız 550 TL.pm'den ulaşabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: twilight_flame

Hocam ben gri seçtim genel müdürlükteki bayana özellikle direttim siyah olması için dedim gerekirse bekletin siz satacağınız zaman siyah renginden verin falan diye ama kendisi bu 100 müşteri için getirtiklerini başka bir renk temini olmayacağını takım elbise ile falan gri rengin daha uygun olacağını söyledi, şuan kargoda saatim Adana'da görünüyor, yarın gelecek yarın akşam resim atabilirim o da işten döndükten sonra...

Fotoğraf bekliyorum :)

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.