Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY GEAR KULLANICILAR KULÜBÜ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.475
Cevap
39
Favori
173.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sedobey

quote:

Orijinalden alıntı: incele

Bugün Turkcell den siyah gear aldım.559 TL
    Tepki hızı,estetiği,ses kalitesi(her yönde),hızlı şarj olması,ekran kalitesi(çözünürlük ve ışık) ilk anda oldukça olumlu gördüğüm yönleri.
    Kayış adımları oldukça seyrek.Ya bol ya dar geliyor.

Şu anda turkcell de fiyatlar bumu yoksa size özel bir indirimden mi faydalandınız. arkadaşım 2 hafta önce 800 tl verdi bu saate. bu kadar kısa sürede bu fiyatlara düşünce insan tereddüt ediyor. ayrıca sahibinden sitesine girince 550. - 600 . hatta bir satıcı yurtdışından getirerek 400 tl ye 2 adet sattı ama ayrı şehirlerde olunca alamadım. kısacası bu kadar çabuk fiyatlar düşünce almakta tereddüt ediyor insan.

Turkcell in kendi mağazalarında sadece Platinum paket müşterileri için % 30 indirim ile 560 TL ye gelmekte ürün.
    Samsung SDP lerde 799 TL halen, farklı sitelerde 715 TL ye kadar inmiş durumda ama çeşitli firmalardan telefon ile hediye alanların sattıkları saatleri saymazsak bir kaç ay içinde benim tahminim
    500 TL civarına düşecektir.

Saygılarımla...

• saati hediye alan arkadaşlar ortalığı baya bi kızıştırıyor. az önce bi forum sitesinde saat ve note 3 kvk garantili satıyor. 1400 tl. sanıyorum telefonu arkadaşıma saatide kendime alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedobey

saati hediye alan arkadaşlar ortalığı baya bi kızıştırıyor. az önce bi forum sitesinde saat ve note 3 kvk garantili satıyor. 1400 tl. sanıyorum telefonu arkadaşıma saatide kendime alacağım.

KVK garantili Note 3 ve Gear için 1400 bence çok uygun. Hatta aşırı uygun insan şüpheye düşüyor. :)
  • IRoN kullanıcısına yanıt
    emopulse halihazırda bir ürün sunamadığı için onu atladım demir hocam bende

ancak omate truesmart ın arkasını getirir de esnek ekran teknolojsini de işin içine dahil ederse geleceği çok parlak olur

akıllı saatin dışında yakında hani akıllı gözlüğü alacağımıza bile karar vermemiz gerekecek
  • Gear ile ilgili 10 günlük tecrübemi paylaşayım. Gear ve note 3 uyum ve kullanım açısından müthiş diyebilirim. Herşey orjinal olarak yüklü gear manager ile, saati genelde iki günde şarja takıyorum. Telefon görüşmelerimin % 50sini gear ile yapıyorum. Ses iletişimi iki yönlü çok başarılı. Bunda bluetooth 4.0 ın etkisi büyük. Tüm bildirimlerimi gear üzerinden alıyorum. Hazır mesajlarla cevaplamada mevcut. Ama mesaj yazılmıyor. SMS leri bildirimleri alıp okumak çok büyük kolaylık. Evernote ile aldığım notlar ve alışveriş listem yaşgünleri vs saat üzerinden bakarak elimde telefon markette gezinmiyorum. Hava durumunu anında saatten bakarak öğreniyorum. Kısayollar ekrana eklenbilyor 3 adetle sınırlı. Alarmı, timer ı saatten yapıyorum artık. Titreşim sayesinde gürültülü ortamlarda dahi uyarıları alabiliyorum. Foto çekmek için değilde daha çok ekrandan anında ulaşmak için görüntüyü kullanıyorum ( nöbet listesi evrak fotosu falan) Videoyu deneme amaçlı dışında kullandığım söyleyemem. Insanlar saatle telefon görüşmesi yaptığımı görünce küçük bir şok yaşıyorlar. Samsunda sanırım ilk bende vardı :)
    Anlayacağımız uyumlu ve başarılı bir ikili. Tavsiye edilir. benim gibi iyi bir fiyat bulursanız kaçırmayın derim bu ikiliyi. 2200 tlye turkcell mağazadan aldım.
    Saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar avea hediyesi galaxy gear'ı satıyorum açılmamış kutusunda.turuncu renkli ilgilenenler pm atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebastian Shaw

emopulse halihazırda bir ürün sunamadığı için onu atladım demir hocam bende

ancak omate truesmart ın arkasını getirir de esnek ekran teknolojsini de işin içine dahil ederse geleceği çok parlak olur

akıllı saatin dışında yakında hani akıllı gözlüğü alacağımıza bile karar vermemiz gerekecek

Bir çok marka model çıksın ki seçin şansımız artsın bence de :)

Ben hala Gear'ı root layıp custom romu kursam mı kurmasam mı diye düşünüyorum :)

Saygılarımla...

Ben geardan umudu kestim de su truesmarti nasil getiririm kayitta sorun cikar mi onu dusunuyorum ne var getirecek bir distrubutor bulsak

• quote:

Ben geardan umudu kestim de su truesmarti nasil getiririm kayitta sorun cikar mi onu dusunuyorum ne var getirecek bir distrubutor bulsak

Samsung Türkiye, Gear'ı getirirken ciddi sorunlar yaşamıştı üzerinde kamera olması nedeni ile diye duymuştum.

Omate Trusmart'ı getirse getirse i'm watch u da getiren ve Turkcell ile arası da gayet iyi olan Aksoy Dış Ticaret getirebilir diye düşünüyorum.
    Ama önceden muhabbetimiz lmasına rağmen son zamanlarda bir kaç aramama geri dönmediği için teknik müdürleri şimdi böyle bir şeyi de buradan yazarım
    ama onlara söylemem bile :)

Saygılarımla...
    aksoy dış ticaret ile ben görüşeyim isterseniz demir hocam uygunsa size de
  • quote:

aksoy dış ticaret ile ben görüşeyim isterseniz demir hocam uygunsa size de

Aslında neden olmasın.

Böyle bir ürün var getirtmeyi düşünüyor musunuz diye sorabilirsiniz :)
    Maksat kulağa kar suyu kaçırmak :))

olay mahalli burası :)

Teknik müdürleri de Murat bey :)

Saygılarımla...
  • Gear aldım 10 gun oldu sanırım cok memnunum birde pili dayanmıyor diyenlere dikkat etmeyin ıkıncı gunu ben rahat cıkarıyorum belkı guncelleme geldi pil tuketimi azalmısıtır.işin özü biraz pahalı olabilir ama kesinlikle parasını hakettiğini kullanınca anlıyorsunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muco555555

Gear aldım 10 gun oldu sanırım cok memnunum birde pili dayanmıyor diyenlere dikkat etmeyin ıkıncı gunu ben rahat cıkarıyorum belkı guncelleme geldi pil tuketimi azalmısıtır.işin özü biraz pahalı olabilir ama kesinlikle parasını hakettiğini kullanınca anlıyorsunuz

Katılyorum...

ayrıca unutmayın gear aynı zaman da çok şık bir SAAT(ler). Ciddi ilgi ve begeni görüyor,her yaş ve cins insandan.
    sağolun demir hocam yarın işlerim çok yoğun ama en kısa sürede iletişime geçeceğim kendileri ile
  • Denemiştir! gear pili bitsede saat özelliği devam etmektedir, kaç saat daha dayandığını bildiririm buradan şu an 1 saati geçti saati hala gösteriyor.
    Ekleme 1.5 saat sonra saat özelliğinide kaybetti. :(
    Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lk1973 -- 8 Aralık 2013; 22:25:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lk1973

Denemiştir! gear pili bitsede saat özelliği devam etmektedir, kaç saat daha dayandığını bildiririm buradan şu an 1 saati geçti saati hala gösteriyor.
    Ekleme 1.5 saat sonra saat özelliğinide kaybetti. :(
    Saygılar

En azından verdiğim bilgi doğruymuş ama kaç saat gittiğini bende bilmiyordum , sayenizde öğrendik :)

Saygılarımla...
  • Saatin ağırlığı nedir acaba?
  • Gear satan varmı acaba siyah yada gri alınacaktır.
  • Viber le ,gelen cagrıya cevap verip, konuşabiliyorum.
  • Arkadaşlar 2 dir saati ya sigara silkelerken araba camına yada dar bir yerden geçerken kapıya çarpıyorum
    neyseki bir çizik yok farmuarlı mont koluda sıkıntı yaratabiliyor.
    baya bir koruma arayışına girdim en iyisini buldum

http://www.skinomi.com/sk14244-samsung-galaxy-gear-skin-protector.html

bunu aldım kargo dahil 70 tl ye gelecek evet pahalı ama yapacak birşey yok
    note3 de hiçbirşey kullanımıyorum bu anlamda ama gear a gerek en azından benim için
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.