Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY GEAR KULLANICILAR KULÜBÜ (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.475
Cevap
39
Favori
173.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çok güzel birde tango deneseniz
  • merhaba ,

Note 3 ve gear kullananlar tavsiye ediyormusnuuz
  • arkadaslar cok sagolun tavisyenizle gittm gear aldım oldukc gusel bır cıhaz tavsıye ederm ki rom atınca daha iyi olucak ama korkuyorum:) garanti yuzunden bir de alalı yaklasık 1 hafta oldu ama s4 ıle kullanıyorum tel ile saat yan yana iken bazen cihaz menszil dısında dıyor ve baglantı kapuyor nedeni ne olabılır acaba 4.3 sorunlarından bırıde sanırım buluttoh baglantısının kopmasıymıs oyle okumustum nedenı o olabılır mı acaba?Yoksa garantiyr mi göndereyim saati
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prometheus #

merhaba ,

Note 3 ve gear kullananlar tavsiye ediyormusnuuz

Kendi adıma çok işlevsel ve şık bir saat olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulo12

arkadaslar cok sagolun tavisyenizle gittm gear aldım oldukc gusel bır cıhaz tavsıye ederm ki rom atınca daha iyi olucak ama korkuyorum:) garanti yuzunden bir de alalı yaklasık 1 hafta oldu ama s4 ıle kullanıyorum tel ile saat yan yana iken bazen cihaz menszil dısında dıyor ve baglantı kapuyor nedeni ne olabılır acaba 4.3 sorunlarından bırıde sanırım buluttoh baglantısının kopmasıymıs oyle okumustum nedenı o olabılır mı acaba?Yoksa garantiyr mi göndereyim saati

Note 3 ile hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ancak anlattığınız durum eşimin 3 günlük kullanımında 1 kere karşısına çıktı. Oda S4 kullanıcısı.

• ben sımdı farkettım tam koptugu sırada svoice durduruldu hatası aldım sarkı cok gıtsın dıe ram dan dolayı flan devre dısı bırakmıstım telden ondan mı dıye dusundum tekrar etkınlestırcem denıcem belıde s4lerde kronık bı sorundur.
  • arkadaşlar teknosa tarafından arananlar bana duruyorsa numarayı verebilir mi? müşteri hizmetleri hariç bir numaradan arandıysanız eğer. 2 haftadır hergün 2 defa arıyorum müşteri hizmetlerini ne arayan var ne de gear var ortada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgenc

arkadaşlar teknosa tarafından arananlar bana duruyorsa numarayı verebilir mi? müşteri hizmetleri hariç bir numaradan arandıysanız eğer. 2 haftadır hergün 2 defa arıyorum müşteri hizmetlerini ne arayan var ne de gear var ortada.

benım bıldığım butun magazalar hedıye gear ları yolladı hatta mıllet 2 haftadır satısa bıle basladı gelen hedıyelerı enazından turkcell bıtırdı herkese yolladı ben alalı nerdeyse 20 gunu gectı sız once teknosadan hedıye kampanyasına gırıp gırmedığınızı teyıt edın oyle hakkınızı arayın bence
  • dgenc D kullanıcısına yanıt
    Hocam müşteri hizmetlerinden arandım geldi benim saat 2 hafta önce salı günü elimdeydi, siz yanlış hatırlamıyorsam siyah istemiştiniz özellikle bana genel müdürlükten siyah saat temini yapılmayacağı falan söylenmişti, ondan dolayı göndermemiş olabilirler, temin etmeye çalışıyor olabilirler, ama siz yinede baskı kurmaya çalışın...
  • Arkadaslar,

XDA da Gear ile ilgili muhtesem bir theme var. Yuklerseniz saatinizin bambaska bir boyuta gectigini goreceksiniz, tavsiye ederim. (Tabi once inceleyin derim)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2546850
  • Hala bir dönüş yok bugün genel müdürlüğe ulaştım orada Esin hanımla görüştüm. İnceleyip bana dönecek.
  • Arkadaşalar hareketle açılan saati kapatınca ve geceleri uyuduğunuzda gerek olmadığı için kapattığınızda
    saatin batarya süresi mükemmel 3 günü deviriyor 4. gün öğlen şarja takıyorum.
    günde 4-5 telefon görüşmesi 6-7 bildirime bakıyorum.
  • Ben telefonu ev değil de teknosa bayi teslim olarak almıştım. Gear geçen hafta teknosa şubesine gelmiş. Üstünde yazan telefon benim eski cep telefonum. Bir haftadır bana ulaşamamışlar (Teknosa üyelik bilgilerimde yeni cep telefonum mevcut ve gear değil de note 3 geldiğinde yeni telefon numaramdan arayıp haber vermişlerdi). Gerçekten de sevk kağıdında 8 yıl önce kullandığım telefon yazıyor. Yaklaşık 3 haftadır günde 2 defa müşteri hizmetlerini arıyorum ve birbirlerinden haberleri bile yok. Sağolsun bugün genel müdürlükten görüştüğüm hanfendi araştırdı da söyledi sizin ürün mağazada diye. Ürünü aldım siyah değil rose gold. Eğer siyah istiyorsanız teslim almayın iade edin dediler de teslim aldım. çünkü o siyah bi 3 ay gelmez :)
  • arkadaşlar özel bir ayarı var mı bilmiyorum ama sanki saati ilk aldığımda tüm yönlere doğru dönüyordu, ekran döndürme olayındaki gibi; ancak şuan bunu başaramıyorum, özel bir ayarı mı var, herhangi bir şekilde ekran dönmüyor sabit durumda, saati ve telefonu kapatıp açtım ancak düzelmedi..
  • Whatsapp bildirimlerini nasıl aliyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: twilight_flame

arkadaşlar özel bir ayarı var mı bilmiyorum ama sanki saati ilk aldığımda tüm yönlere doğru dönüyordu, ekran döndürme olayındaki gibi; ancak şuan bunu başaramıyorum, özel bir ayarı mı var, herhangi bir şekilde ekran dönmüyor sabit durumda, saati ve telefonu kapatıp açtım ancak düzelmedi..

Ayarlar sekmesinde olması lazım diye hatırlıyorum ki iş yerinde unuttum şu anda bakamıyorum.

Bir de şarja takın ve yan olarak saati koyun.

Sonra elinize alıp döndürün bakalım olacak mı ?

Saygılarımla...
  • IRoN kullanıcısına yanıt
    Şarj aparatı takılıyken dönüyor
  • alaturkatekno A kullanıcısına yanıt
    aynen bende de o şekilde.
  • Arkadaslar hic acilmamis kutusunda faturali garantili geari satiyorum renk turuncu ilgilenenler pm atabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Saatin ağırlığı nedir acaba?

73,8 gram hocam

aslında şöyle bir karşılaştırma tablosu var ama bazı bilgilerde hatalar olduğundan ana mesajdan kaldırdım

http://blog.gsmarena.com/put-your-finger-on-it-samsung-galaxy-gear-vs-qualcomm-toq-vs-sony-smartwatch-2/
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.