Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY GEAR KULLANICILAR KULÜBÜ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.475
Cevap
39
Favori
173.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 500 vericem sarj edecegim sonra adamlarin guncellemesini veya baska rezilliklerini cekecdgim s3 için hala guncelleme bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese iyi günler dilerim arkadaşlar bu Galaxy gear ile telefon görüşmesi yapılıyor değilmi ?

• Gear a baglandiginda bildirim cubugundaki gear simgesi kaldirilabiliyor mu acaba ? Bildirim ekraninda da var

• HyperV H kullanıcısına yanıt
    Evet yapılabiliyor.
  • ben de uğraştım ama yapamadım. İzin vermiyor.
  • selammm :)
  • 1 aydır kullandığım beyaz renk gear saatimi gri,orange yada siyah renk ile takas yapmak istiyorum ilgilenen arkadaşlar pm atabilir.

• Nasıldır S4 için düşünüyorum ama 800 tl dediler tam olarak özellikleri nedir ?

• Ha birde note 3 deki performansı alabilir miyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: new-desing

Kardeşim bronz rengi çok beğendi. :) Bende kendime macera aradım ofiste gri renk almış arkadaşımla benim siyahı değiştirdim. Gri kullanıyorum 2 gündür. Bu rengi de sevdim. :)

Gri aslında bana göre sütlü kahve gibi ve siyahtan sonra yeşil ki o da haki yeşil bence, en iyi alternatif renk.

İkinci Gear'da kayış renginin değiştirilmesini bekliyorum :)

@stingrayconi

Sorunun düzeldiğine göre bir de onu yazsaydın ya kardeşim :)
    Sorup kaçmışın :)

Saygılarımla...
  • Selam aleyküm. arkadaşlar gear da rehberi açtığımda her numaradan 2 adet var nasıl düzeltiriz bunu bilen varmıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedobey

Selam aleyküm. arkadaşlar gear da rehberi açtığımda her numaradan 2 adet var nasıl düzeltiriz bunu bilen varmıdır.

Telefonunuzdaki rehberi kontrol edin bence.
    Orada ikişer tane gözüküyordur ve bunu düzeltmenin yoluda, telefon a girdikten sonra rehbere tıklayıp, görüntülenecek kişiler bölümünden seçim yapmanız. (bende sadece gmail e kaydettiğim kişiler seçili mesela)

Saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahcan4444

Nasıldır S4 için düşünüyorum ama 800 tl dediler tam olarak özellikleri nedir ?

Ben s4 ile kullanıyorum herhangi bir problem yok sadece bir ara telden svoice devre dısı bırakmıstım o ora kendı kendıne kopup telden svoicepro gıbı bı hata verıyordu devreye aldım duzeldı gayet memnun tavsıye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulo12

quote:

Orijinalden alıntı: vahcan4444

Nasıldır S4 için düşünüyorum ama 800 tl dediler tam olarak özellikleri nedir ?

Ben s4 ile kullanıyorum herhangi bir problem yok sadece bir ara telden svoice devre dısı bırakmıstım o ora kendı kendıne kopup telden svoicepro gıbı bı hata verıyordu devreye aldım duzeldı gayet memnun tavsıye ederim.

Tamam Teşekkürler :)

• Arkadaşlar herkese iyi günler galaxy gear 'da imei olayı varmı alırken kontrol etmek gereken şeyler nedir telefonlarda olduğu gibi bunda da kayıt olayı varmı gerçi Türkiye garantili almayı düşünüyorum fakat yine sormak istedim.

• Siyah yada Gri Gear satan varmı?
  • vahcan4444 kullanıcısına yanıt
    Gear S4 ile muhtesem calisiyor, ben de tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.altay34

Gear S4 ile muhtesem calisiyor, ben de tavsiye ederim.

Sağolasın :D

• İlgilenen olursa beyaz kordon, altın çerçeveli olan gear ı satabilirim. Eşim kullanmayacağını söyledi.

Teknosa.com dan ilk 100 kişi arasına girmişim onlardan geldi.

İkinci el bölümünde ilan açmadım. İlgilenen arkadaşım pm ile ulaşabilir.

Syg.

• Az once vodafone'un hediye gear ım geldi. saatin rengi mocha gray. siyah ile değiştirmek isteyen olursa bana mesaj atabilir.
    tahminimden güzelmiş bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semihvarol -- 18 Aralık 2013; 14:46:10 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.