Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY GEAR KULLANICILAR KULÜBÜ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.475
Cevap
39
Favori
173.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardeşim adam haklı,Sen hiç kasan saat gördün mü ? ancak kasacak.Telefonlardada aynıydı Nokia 3310 hiç kasmazdı ancak şimdi s3 bile kasabiliyor :))
  • Arkadaslar geari bağlayamıyorum her defasında doğru şarj yuvası Kullanıldığından emin olun diyor Note 3 Rootlu acaba ondanmı
    NFC açık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promox -- 4 Aralık 2013; 10:24:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halletim arkadaşlar gear gelmeden önce ben marketten manuel indirmiştim
    sildim
    kendi yükleyince çalıştı
    bir sorum olacak null romu öneriyormusunuz en son versiyon 13 çıktı sanırım
  • ben root ettım theme yukledım custom recovery attım ama rom yuklemedım null 12 yukledım sureklı hata verdı stock rom kullanıyorum null 13 cıktı ama yuklemedım
  • biz zaten o sorunu çözdük ama evet ne yazık ki galaxy gear samsung un ilk denemesi olarak emsallerinden daha az başarılı özellikle sadece note 3 ve note 10.1 2014 edition da kullanılabilmesi (en azından şu an için) çok büyük eksi tüm android cihazlarla kullanılabilir olmalıydı ve fiyatının cidden uygun olması lazımdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRoN

quote:

Orijinalden alıntı: mapawri007

quote:

Orijinalden alıntı: shutcan

quote:

Orijinalden alıntı: mustifb

Şu anda bakıyorum fiyat 800 ve 899 TL arasında, açıkça bir saate o kadar vermek istemiyorum. Sizce şu anda bir akıllı saat almaya değer mi? Zaten şimdi alamam ikincisi çıkınca fiyatı 500'e düştüğünde ancak alırım. Tek düşüncem değer mi?

hocam yılbaşında galaxy gear 2 çıkacakmış ilkinden daha ince ve pil ömrunu uzatacaklarmış 400 e bile bulursan alma derim yılbaşını bekle bence

Allah aşkına bu bilgiyi neye dayanarak veriyorsunuz? Samsungun işi gücü yok 3 ayda bir saatmi çıkaracak böyle bir şey mümkünmü,almak isteyenlerinde aklını celmeyin lütfen o zaman hiç birşey satın almayalim sürekli yeni ve daha gelişmiş cihazlar çıkıyor.parasi olan ve almak isteyen arkadaşlar ürün çok şık ve kullanışlı 20 gundur kullanan biri olarak tavsiye ederim.

Sevgili mapawri007 ye katılıyorum.

Bugüne kadar Gear2 ile ilgili tek bir haber kaynağından buna benzer bir haber çıktı ki o da S5 ile beraber tanıtabilecekleri idi ama konunun aslı astarı yoktu.

NOte 4 ile yeni Gear 2 nin tanıtılması, firmanın daha yeni Gear'ı tanıtmışken daha mantılı bir hareketi olacaktır ki Samsung genelde bunu her sene Ekim gibi IFA da yaptı bugüne kadar.

Bu kadar kısa sürede ikinci bir saat ileo riski alacağını bende sanmıyorum açıkçası.

Ayrıca saatin fiyatı ilk çıkışda 799 TL idi şu anda ortalama 700-715 TL arası.
    Ayrıca Turkcell Platinum kullanıyorsanız ya da bir arkadaşınız var ise Turkcell in kendi mağazalarında % 30 indirim ile 560 TL ye geliyor ki bu fiyata akılsız saatler bir hayli fazla ve sadece görevi akrep ile yelkovan :)

Saygılarımla...

O zaman alırım Turkcell'de kız arkadaşım var bir sorarım. Çok teşekkürler, yeni modeli çıksada şu anda benim için önemli değil, artık koldaki akrep-yelkovan modası geçti ve çevremde akıllı saati olanlar ve mesajları okurken filan görünce düşünmeye başladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mapawri007

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mustifb

Şu anda bakıyorum fiyat 800 ve 899 TL arasında, açıkça bir saate o kadar vermek istemiyorum. Sizce şu anda bir akıllı saat almaya değer mi? Zaten şimdi alamam ikincisi çıkınca fiyatı 500'e düştüğünde ancak alırım. Tek düşüncem değer mi?

hocam yılbaşında galaxy gear 2 çıkacakmış ilkinden daha ince ve pil ömrunu uzatacaklarmış 400 e bile bulursan alma derim yılbaşını bekle bence

Allah aşkına bu bilgiyi neye dayanarak veriyorsunuz? Samsungun işi gücü yok 3 ayda bir saatmi çıkaracak böyle bir şey mümkünmü,almak isteyenlerinde aklını celmeyin lütfen o zaman hiç birşey satın almayalim sürekli yeni ve daha gelişmiş cihazlar çıkıyor.parasi olan ve almak isteyen arkadaşlar ürün çok şık ve kullanışlı 20 gundur kullanan biri olarak tavsiye ederim.

hocam haberler çıkıyor fazla satamamış galaxy gear. bunun ıcın 2.sini çıkaracaklarmış hem herşeyin ilki alınmaz bılıyorsunuz. ikincisinde kusurlar giderilir çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutcan -- 4 Aralık 2013; 18:24:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sebastian Shaw

biz zaten o sorunu çözdük ama evet ne yazık ki galaxy gear samsung un ilk denemesi olarak emsallerinden daha az başarılı özellikle sadece note 3 ve note 10.1 2014 edition da kullanılabilmesi (en azından şu an için) çok büyük eksi tüm android cihazlarla kullanılabilir olmalıydı ve fiyatının cidden uygun olması lazımdı

katılıyorum hocam şu an smartwatch da hoparlör olsa iyi bir seçenek olurdu ama buna rağmen yıne en ıyısı gear
  • quote:

quote:

biz zaten o sorunu çözdük ama evet ne yazık ki galaxy gear samsung un ilk denemesi olarak emsallerinden daha az başarılı özellikle sadece note 3 ve note 10.1 2014 edition da kullanılabilmesi (en azından şu an için) çok büyük eksi tüm android cihazlarla kullanılabilir olmalıydı ve fiyatının cidden uygun olması lazımdı

katılıyorum hocam şu an smartwatch da hoparlör olsa iyi bir seçenek olurdu ama buna rağmen yıne en ıyısı gear

aslında hocam şu anda en iyisi sevgili demir hocamla da bizi kendine hayran bırakan omate truesmarthttp://www.omate.com/

kendisi başlıbaşına bir telefon sim kart yuvası var bataryası çıkıyor micro sd yuvası var android işletim sistemi var aynı zamanda bildiğimiz smartwatch gibi herhangi bir telefoana da bağlanabiliyor hatta youtube da videoları var saatten konuşurken (kendi hattından) bağlı olduğu telefona da arama geldiğinde arama sırasında saatin ekranına uyarı çıkıyor ve siz saatteki aramayı beklemeye alıp telefondaki aramayı saate aktarabiliyorsunuz 5 mp kamerasına kadar var inanılmaz bir cihaz zaten kickstarter projesi olarak başlattılar şu anda da ön sipariş açık 299 dolar cihazın kendisi ama işte en büyük sorun telefon özelliği olduğundan kayıt ettirilmesi gerekiyor ki kayıt masrafı ile 760 liraya geliyor gerçi bu durumda bile gear ile aynı fiyatta ama yurtdışından bunu getirecek birisi lazım

• Bugün Turkcell den siyah gear aldım.559 TL
    Tepki hızı,estetiği,ses kalitesi(her yönde),hızlı şarj olması,ekran kalitesi(çözünürlük ve ışık) ilk anda oldukça olumlu gördüğüm yönleri.
    Kayış adımları oldukça seyrek.Ya bol ya dar geliyor.
  • arkadaşlar geara bağlı olduğundan ve blutut devamlı açık olduğundan note 3 ün şarjı az gitmeye başladı sizdede durum böyle mi
    hani bu gear az miktarda blutut enerjisi harcıycaktı
  • quote:

quote:

quote:

aslında hocam şu anda en iyisi sevgili demir hocamla da bizi kendine hayran bırakan omate truesmarthttp://www.omate.com/

kendisi başlıbaşına bir telefon sim kart yuvası var bataryası çıkıyor micro sd yuvası var android işletim sistemi var aynı zamanda bildiğimiz smartwatch gibi herhangi bir telefoana da bağlanabiliyor hatta youtube da videoları var saatten konuşurken (kendi hattından) bağlı olduğu telefona da arama geldiğinde arama sırasında saatin ekranına uyarı çıkıyor ve siz saatteki aramayı beklemeye alıp telefondaki aramayı saate aktarabiliyorsunuz 5 mp kamerasına kadar var inanılmaz bir cihaz zaten kickstarter projesi olarak başlattılar şu anda da ön sipariş açık 299 dolar cihazın kendisi ama işte en büyük sorun telefon özelliği olduğundan kayıt ettirilmesi gerekiyor ki kayıt masrafı ile 760 liraya geliyor gerçi bu durumda bile gear ile aynı fiyatta ama yurtdışından bunu getirecek birisi lazım

saat güzelmiş hocam fiyatıda uygun paralel ithalat felan gelir inşallah alırız hemen

• shutcan S kullanıcısına yanıt
    Truesmart i turkiyeye getiren olsa uygun bir reklamla yuksek satis rakamlarina ulasirlar ama bu olmasada ben yurtdisindaki akrabalardan yakin zamanda gelen olursa getirtecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lovelesss kullanıcısına yanıt
    evt null da bi durum yokmuş
    yani saatin rootlu olup olmaması arasın çok bir fark yok
    stock roma döndüm en azından daha stabil
  • bende orjınal stock yuklu ama custom recovery atıp tema attım cok guzel oldu suan ıcın sadece 1 adet rom var gear ıcın beklemek lazım ılerde cıkar cıkana kadarda stock devam
    aynen dostum
    peki kullandığın tema root a değermi
    ekran görüntüsü ekliyebilir misin?
    güzel duruyor teşekkürler
    stock tema çok sade
  • quote:

Orijinalden alıntı: incele

Bugün Turkcell den siyah gear aldım.559 TL
    Tepki hızı,estetiği,ses kalitesi(her yönde),hızlı şarj olması,ekran kalitesi(çözünürlük ve ışık) ilk anda oldukça olumlu gördüğüm yönleri.
    Kayış adımları oldukça seyrek.Ya bol ya dar geliyor.

Şu anda turkcell de fiyatlar bumu yoksa size özel bir indirimden mi faydalandınız. arkadaşım 2 hafta önce 800 tl verdi bu saate. bu kadar kısa sürede bu fiyatlara düşünce insan tereddüt ediyor. ayrıca sahibinden sitesine girince 550. - 600 . hatta bir satıcı yurtdışından getirerek 400 tl ye 2 adet sattı ama ayrı şehirlerde olunca alamadım. kısacası bu kadar çabuk fiyatlar düşünce almakta tereddüt ediyor insan.
  • quote:

quote:

quote:

Yeni favori " emopulse " :)

Ama hali hazırda ürünü üreticinin kolunda görebildiğimiz ve elle tutulur, gözle görülür ürün olarak omate halen teknik özellikleri ile de en üst model şu anda bence de.

Gear'ın fiyatı bir kaç ay içinde şu anda Turkcell in kendi mağazalarında Platinum müşteriler için % 30 indirim ile 560 TL ye satılabildiğine göre ki o mağazaların kar marjlarıda bir hayli yüksektir, demek oluyor ki
    bu ürün ortalama 500 TL seviyelerine gelecek bence.

Eskiden sadece hangi akıllı telefonu alacağız derken şimdi de hangi akıllı saati alacağız sorusu eklendi, o da ayrı :)

Saygılarımla...

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.