Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY GEAR KULLANICILAR KULÜBÜ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.475
Cevap
39
Favori
173.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, Teknosa dan hediye olarak GRİ renkli galaxy gear saati şu an teslim aldım, kutusunu açmadan satıyorum, kargo hemen yapılacaktır. İlgilenen arkadaşlar PM atabilirler. Fiyat : 600 TL dir
     SAMSUNG GALAXY GEAR KULLANICILAR KULÜBÜ
  • Teknosadan almış olduğum beyaz renkli gear saati hiç kullanmadan tüm aksesuarlarıyla birlikte satıyorum. ilgilenenler PM den irtibata geçebilir.

Ürün satılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminunalan -- 3 Aralık 2013; 16:04:36 >
  • Teknosa'dan ürünü alan arkadaşlar hangi şehirlerdesiniz acaba? bende teknosadan ürün aldım halen teslim edilmedi de ondan dolayı soruyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: twilight_flame

Teknosa'dan ürünü alan arkadaşlar hangi şehirlerdesiniz acaba? bende teknosadan ürün aldım halen teslim edilmedi de ondan dolayı soruyorum...

Teknosadan MH renk seçmek üzere aradıysa kargo 3 güne gelir, ben kayserideyim. arandıktan 3 gün sonra ups kargoyla geldi
  • iagcakaya İ kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam cuma günü aramıştı müşteri hizmetleri sizin elinize bugün mü geçti acaba? Bende Mersin'deyim, bugün gelir umarım diye bekliyorum; ancak ups yarın dağıtılacak falan tarzı birşeyler söyledi, iş nedeniyle de çok fazla arama gerçekleştiremiyorum maalesef, dün itibariyle Mersin Şube'ye gönderildi diye 5 dk önce gösterildi ups kargo takip ekranından...
  • twilight_flame kullanıcısına yanıt
    Ben Tekirdağ'dayım cuma günü müşteri hizmetleri aradı, bugün ürün teslim edildi.
  • VAY BE herkes satısa baslamıs bende dusunuyordum ama vazgectım cıhaz gercekten cok guzel bedava zaten neden satayım
  • eminunalan E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam bizim saatler yarına kalmış ups sadece geceden geceye araç gönderiyormuş ve pazar günleri sadece taşıma dahi olsa çalışmıyorlarmış, o nedenle Adana'da kalmış bu akşam yola çıkıp yarın Mersin'de olacakmış... Neyse 1 gün daha var hafta sonuna ya da duruşmam olmadığı bir güne denk gelseydi adam akıllı inceleyebilseydim keşke...
  • quote:

Teşekkür ederim hocam bizim saatler yarına kalmış ups sadece geceden geceye araç gönderiyormuş ve pazar günleri sadece taşıma dahi olsa çalışmıyorlarmış, o nedenle Adana'da kalmış bu akşam yola çıkıp yarın Mersin'de olacakmış... Neyse 1 gün daha var hafta sonuna ya da duruşmam olmadığı bir güne denk gelseydi adam akıllı inceleyebilseydim keşke...

Hayırlı olsun, şimdiden iyi günlerde kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: iagcakaya

Arkadaşlar, Teknosa dan hediye olarak GRİ renkli galaxy gear saati şu an teslim aldım, kutusunu açmadan satıyorum, kargo hemen yapılacaktır. İlgilenen arkadaşlar PM atabilirler. Fiyat : 600 TL dir

Bahsettiğiniz özellik aslında benim istediğimin tam tersi :) Ben ekran da saat her zaman görünsün istiyorum ama bu pil tüketimini çok fazla etkilediği için tavsiye edilmiyor. Hatta "zaman aşımı" ayarlarında sürekli diye bir seçenek yok pil sorunu oluşturacağından dolayı :)

• Değerli forum arkadaşlarım, bu satırları okuyorsanız ya gear saat kullanıyorsunuz veya almayı planlıyorsunuz. Ben 50 kusur yaşında bir teknoloji meraklısı ve gear kullanıcısı olarak deneyimlerimi ve başıma gelenleri sizinle paylaşmak isterim.

1- Gear saati SamsungAVM' den aldım. Burada Gökhan Beyin fevkalade ilgili, profesyonel desteğini gördüm . Siparişi verdiğimin ertesi gün saati kargodan teslim aldım. Özetle Samsung avm'den güvenle alışveriş yapabilir ve Gökhan Beyin telefon ve e posta ile desteğine güvenebilirsiniz.
    2- Saat kullanılışlı ve zarif, hem fonksiyonel hem de aksesuar olarak tatmin edici. Ama  akıllı saat üreticilerinin çok fırın ekmek yemesi gerekli.
    3- Saati turuncu aldım. Oldukça tereddüt ve araştırmadan sonra. Siyah, gri ve turuncu arasında kalmıştım. Saati almadan önce çevremde 19 kişiye resimlerini göstererek renk tercihlerini sordum. Ayrıca turuncunun biraz "efemine" görünüp görünmeyeceğini ve koyu renk takım elbise altına nasıl görüneceğini sorguladım. 19 kişilik hedef kitlemin 13'ü kadın 6'sı erkekti. Kadınların 12'si üniversite ve üzeri biri ilkokul mezunu, erkekler 3 üniversite mezunu, iki lise ve bir ilkokul mezunuydu. Renk sorgulaması yaptıklarım beni uzun zamandır tanıyan iş arkadaşlarım ve yakın dostlarım. Doğal olarak da biri eşim. Tüm görüştüklerime "kendinize hangi rengi alırsınız" diye değil, "bana hangisini önerirsiniz" diye sordum. Sonuçlar şöyle.
    KADINLAR
    Siyah: 2
    Gri    :  4
    Turuncu: 7
    ERKEKLER
    Siyah: 4
    Gri    : 1
    Turuncu: 1

Koyu renk takım elbise ile turuncu uyumu konusunda;
    ERKEKLER
    Uyumsuz: 6
    Uyumlu:    0

KADINLAR
    Kravat ve gömlek rengine kombine edilmek kaydıyla uyumlu: 4
    Her şart altında uyumlu:   4
    Siz zaten takım elbise çok ender giyiyorsunuz: 3
    Kesinlikle uyumsuz: 2

Turuncu saatin biraz kadınsı görünme olasılığı için yorumlar:

KADINLAR
    Siyah gri ve lacivert giyinince erkeksi göründüklerini sananlar komik: 1
    Erkeklerin uniforma gibi hep benzer renkler giymelerinden bıktık: 3
    Erkekler canlı renklerde elbise ve aksesuardan korkmasınlar: 8
    Turuncu erkeği "yumuşak" gösterir.: 1

ERKEKLER
    Erkeklik renkle olmaz: 4
    Turuncu erkeği bozar: 2

4- Yukarıda söylediğim gibi akıllı saatlerin daha çok yol alması gerekli. Çok kullanılışlı olduğunu inkar etmiyorum ama android ve akıllı telefon teknolojisinin geldiği noktayı göz önüne alırsak biraz hayal kırıklığına uğradığım söylenebilir. Yine de bundan sonra akıllı saatsiz bir hayatım olacağını sanmıyorum. Rom ve root atılması konusunda ise ben de beklemedeyim.
    5- Gelelim hikayemizin en can sıkıcı yerine. Saati alalı tam 11 gün oldu. Aldıktan birkaç gün sonra kamerada çok hafif hatta belli belirsiz buğulanma gördüm. Buğulanma soğuk yerden sıcak yere geçişlerde giderek artmaya başladı. Evde sabah uyandığımda düzeliyor dışarı çıktıktan sonra artıyordu. Sonunda aldığımın sekizinci günü samsung müşteri hizmetlerini aradım. Bir yerlere danıştıktan sonra servise vermem gerektiğini söyledi. İzmir'de Başarı ile çalıştıklarını ve oraya gitmem gerektiğini öğrendim. Cumartesi sabahı Başarı'nın kapısına dayanmıştım. Numara alıp sıram geldiğinde sadece cep telefonu servisi olduklarını ve bu saatin cep telefonu olmadığını bu nedenle kabul edemeyeceklerini söylediler. Beni gönderdikleri yer ise GENPA oldu. GENPA'da da sıram geldiğinde artık samsung servis hizmeti vermediklerini ve SAMSUNG DESTEK SERVİSİNE gitmem gerektiğini öğrendim. Üçüncü gittiğim serviste uzun bir bekleyiş sonrası meramımı anlatmam pek kolay olmadı. Ürünü kabul edecek görevlinin ilk sorusu "kamera içeriden mi yoksa dışarıdan mı buğulanıyor" oldu. Tabii ki "dışarıdan buğulanıyor, bir mendilim olmadığından silmeniz için size getirdim" diyemedim. 😡. İzmir'de Servise verilen ilk gear olması münasebetiyle ürünü teslim etmem yarım saat sürdü. Bundan sonra ne olacak? Belirsiz..  Süreç her nasıl işlerse işlesin; sonucu önce ben, sonra da siz değerli forum arkadaşlarım hep beraber öğreneceğiz. Umarım bu uzun yazımla sabrınızı çok zorlamamışımdır.

Sevgi, saygı ve dostlukla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sondemir

Değerli forum arkadaşlarım, bu satırları okuyorsanız ya gear saat kullanıyorsunuz veya almayı planlıyorsunuz. Ben 50 kusur yaşında bir teknoloji meraklısı ve gear kullanıcısı olarak deneyimlerimi ve başıma gelenleri sizinle paylaşmak isterim.

1- Gear saati SamsungAVM' den aldım. Burada Gökhan Beyin fevkalade ilgili, profesyonel desteğini gördüm . Siparişi verdiğimin ertesi gün saati kargodan teslim aldım. Özetle Samsung avm'den güvenle alışveriş yapabilir ve Gökhan Beyin telefon ve e posta ile desteğine güvenebilirsiniz.
    2- Saat kullanılışlı ve zarif, hem fonksiyonel hem de aksesuar olarak tatmin edici. Ama  akıllı saat üreticilerinin çok fırın ekmek yemesi gerekli.
    3- Saati turuncu aldım. Oldukça tereddüt ve araştırmadan sonra. Siyah, gri ve turuncu arasında kalmıştım. Saati almadan önce çevremde 19 kişiye resimlerini göstererek renk tercihlerini sordum. Ayrıca turuncunun biraz "efemine" görünüp görünmeyeceğini ve koyu renk takım elbise altına nasıl görüneceğini sorguladım. 19 kişilik hedef kitlemin 13'ü kadın 6'sı erkekti. Kadınların 12'si üniversite ve üzeri biri ilkokul mezunu, erkekler 3 üniversite mezunu, iki lise ve bir ilkokul mezunuydu. Renk sorgulaması yaptıklarım beni uzun zamandır tanıyan iş arkadaşlarım ve yakın dostlarım. Doğal olarak da biri eşim. Tüm görüştüklerime "kendinize hangi rengi alırsınız" diye değil, "bana hangisini önerirsiniz" diye sordum. Sonuçlar şöyle.
    KADINLAR
    Siyah: 2
    Gri    :  4
    Turuncu: 7
    ERKEKLER
    Siyah: 4
    Gri    : 1
    Turuncu: 1

Koyu renk takım elbise ile turuncu uyumu konusunda;
    ERKEKLER
    Uyumsuz: 6
    Uyumlu:    0

KADINLAR
    Kravat ve gömlek rengine kombine edilmek kaydıyla uyumlu: 4
    Her şart altında uyumlu:   4
    Siz zaten takım elbise çok ender giyiyorsunuz: 3
    Kesinlikle uyumsuz: 2

Turuncu saatin biraz kadınsı görünme olasılığı için yorumlar:

KADINLAR
    Siyah gri ve lacivert giyinince erkeksi göründüklerini sananlar komik: 1
    Erkeklerin uniforma gibi hep benzer renkler giymelerinden bıktık: 3
    Erkekler canlı renklerde elbise ve aksesuardan korkmasınlar: 8
    Turuncu erkeği "yumuşak" gösterir.: 1

ERKEKLER
    Erkeklik renkle olmaz: 4
    Turuncu erkeği bozar: 2

4- Yukarıda söylediğim gibi akıllı saatlerin daha çok yol alması gerekli. Çok kullanılışlı olduğunu inkar etmiyorum ama android ve akıllı telefon teknolojisinin geldiği noktayı göz önüne alırsak biraz hayal kırıklığına uğradığım söylenebilir. Yine de bundan sonra akıllı saatsiz bir hayatım olacağını sanmıyorum. Rom ve root atılması konusunda ise ben de beklemedeyim.
    5- Gelelim hikayemizin en can sıkıcı yerine. Saati alalı tam 11 gün oldu. Aldıktan birkaç gün sonra kamerada çok hafif hatta belli belirsiz buğulanma gördüm. Buğulanma soğuk yerden sıcak yere geçişlerde giderek artmaya başladı. Evde sabah uyandığımda düzeliyor dışarı çıktıktan sonra artıyordu. Sonunda aldığımın sekizinci günü samsung müşteri hizmetlerini aradım. Bir yerlere danıştıktan sonra servise vermem gerektiğini söyledi. İzmir'de Başarı ile çalıştıklarını ve oraya gitmem gerektiğini öğrendim. Cumartesi sabahı Başarı'nın kapısına dayanmıştım. Numara alıp sıram geldiğinde sadece cep telefonu servisi olduklarını ve bu saatin cep telefonu olmadığını bu nedenle kabul edemeyeceklerini söylediler. Beni gönderdikleri yer ise GENPA oldu. GENPA'da da sıram geldiğinde artık samsung servis hizmeti vermediklerini ve SAMSUNG DESTEK SERVİSİNE gitmem gerektiğini öğrendim. Üçüncü gittiğim serviste uzun bir bekleyiş sonrası meramımı anlatmam pek kolay olmadı. Ürünü kabul edecek görevlinin ilk sorusu "kamera içeriden mi yoksa dışarıdan mı buğulanıyor" oldu. Tabii ki "dışarıdan buğulanıyor, bir mendilim olmadığından silmeniz için size getirdim" diyemedim. 😡. İzmir'de Servise verilen ilk gear olması münasebetiyle ürünü teslim etmem yarım saat sürdü. Bundan sonra ne olacak? Belirsiz..  Süreç her nasıl işlerse işlesin; sonucu önce ben, sonra da siz değerli forum arkadaşlarım hep beraber öğreneceğiz. Umarım bu uzun yazımla sabrınızı çok zorlamamışımdır.

Sevgi, saygı ve dostlukla.

bu kadar ugrasınıza karsın samsung avm nın de yardımlarına ragmen samsung servıslerı anlattıklarınıza bakılırsa kesınlıkle sınıfta kalmıslardır

bu sadece telefon yada saat değil keza evımde samsung tv var ve emınım servısın belkıde gormedığı hotel menusune kac kez gırmısımdır ama adamlarda hem bır bılgıclık hemde cahıllık soz konusu tabıkı genelleme yapmıyorum ıstısnalar kayıdeyı bozmaz ınsallah tez zamanda gelır saatınız bır avuc para verıp sonrada daha keyfını suremeden servıslerle cebellemesmenız üzücü

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeuQma

quote:

Orijinalden alıntı: iagcakaya

Arkadaşlar, Teknosa dan hediye olarak GRİ renkli galaxy gear saati şu an teslim aldım, kutusunu açmadan satıyorum, kargo hemen yapılacaktır. İlgilenen arkadaşlar PM atabilirler. Fiyat : 600 TL dir

Bahsettiğiniz özellik aslında benim istediğimin tam tersi :) Ben ekran da saat her zaman görünsün istiyorum ama bu pil tüketimini çok fazla etkilediği için tavsiye edilmiyor. Hatta "zaman aşımı" ayarlarında sürekli diye bir seçenek yok pil sorunu oluşturacağından dolayı :)

Amoled ekranda Zaten sürekli açık ekran beklenemez . Pil kısa sürede biteCektir , pil az kullanımla Zaten 2 gün ancak yetiyor .
    Saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rootlama islemi

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2480429
    Diyor ki;

1- Hazirlik (bilgisayar)
    Samsungun resmj ADB suruculerini kurun.
    http://developer.samsung.com/android/tools-sdks/Samsung-Andorid-USB-Driver-for-Windows
    Cydia Impactor yazilimini indirin.
    https://cydia.saurik.com/api/latest/2
    Gear ayarlarina girin ve ADB'yi aktif edin.
    2- Root İslemi
    Aygiti bilgisayara baglayin ve gerekli suruculeri kurun.
    Cydia Impactor yazilimini zipten cikarin ve acin.
    -Burasi anlamsiz olacak biraz anlamadim ben.- Varsayilan "# drop SuperSU su to /system/xbin/su". İhtiyaciniza gore degistirin.
    Start'a basin. İslem bitiginde aygit root'lu olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Teknosadan alanların hepsi geldi sanırım. Ben hiç aranmadım. Cumartesi günü kendim aradım müşteri hizmetlerini siyah renk harici bana sakın göndermeyin dedim. Bugün öğlen tekrar aradım samsung dan siyah renk bekleniyormuş. Tahminimce bana ocak ayından önce gelmez gibime geliyor.
  • lovelesss kullanıcısına yanıt
    @lovelesss

wip leri yaptınmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgenc

Teknosadan alanların hepsi geldi sanırım. Ben hiç aranmadım. Cumartesi günü kendim aradım müşteri hizmetlerini siyah renk harici bana sakın göndermeyin dedim. Bugün öğlen tekrar aradım samsung dan siyah renk bekleniyormuş. Tahminimce bana ocak ayından önce gelmez gibime geliyor.

Hocam bende kendilerine kaç defa özellikle siyah renk istediğimi söyledim ancak genel müdürlükten arayan bayan (müşteri temsilcisi değil genel müdürlükten) 100 kişi haricinde herhangi bir şekilde şuan gear teminini yapmayacaklarını söyledi, bu 100 kişi içinde beyaz ve gri renklerini temin edebildiklerini başka bir rengin ellerinde olmayacağını söyledi, isterseniz tekrardan arayıp sorun ama umarım istediğiniz renk gelir ki bende açıkçası siyah istiyordum takım elbise ile uyum açısından...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dgenc

Teknosadan alanların hepsi geldi sanırım. Ben hiç aranmadım. Cumartesi günü kendim aradım müşteri hizmetlerini siyah renk harici bana sakın göndermeyin dedim. Bugün öğlen tekrar aradım samsung dan siyah renk bekleniyormuş. Tahminimce bana ocak ayından önce gelmez gibime geliyor.

Hocam bende kendilerine kaç defa özellikle siyah renk istediğimi söyledim ancak genel müdürlükten arayan bayan (müşteri temsilcisi değil genel müdürlükten) 100 kişi haricinde herhangi bir şekilde şuan gear teminini yapmayacaklarını söyledi, bu 100 kişi içinde beyaz ve gri renklerini temin edebildiklerini başka bir rengin ellerinde olmayacağını söyledi, isterseniz tekrardan arayıp sorun ama umarım istediğiniz renk gelir ki bende açıkçası siyah istiyordum takım elbise ile uyum açısından...

hangi renk olanı aldınız. fotoğraf koyabilirmisiniz.

• dgenc D kullanıcısına yanıt
    Hocam ben gri seçtim genel müdürlükteki bayana özellikle direttim siyah olması için dedim gerekirse bekletin siz satacağınız zaman siyah renginden verin falan diye ama kendisi bu 100 müşteri için getirtiklerini başka bir renk temini olmayacağını takım elbise ile falan gri rengin daha uygun olacağını söyledi, şuan kargoda saatim Adana'da görünüyor, yarın gelecek yarın akşam resim atabilirim o da işten döndükten sonra...
  • Gear ayarlarina girin ve ADB'yi aktif edin.
    bunu yapamak istiyorum fakat saatin ayarlar menüsü içinde bu menü yok bende sizlerde varmı
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.