Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY GEAR KULLANICILAR KULÜBÜ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.475
Cevap
39
Favori
173.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mapawri007

Kamera camı bugün bugu yapti çok canım sıkıldı varmı böyle sorun yaşayan,soğuk bir ortamdan sıcak bir ortama girdim ama bu kadar kolay yapmamali bence

Hocam son durum nedir? Buğulanma nasıl oluştu, bununla ilgili ne yaptınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeuQma

quote:

Kamera camı bugün bugu yapti çok canım sıkıldı varmı böyle sorun yaşayan,soğuk bir ortamdan sıcak bir ortama girdim ama bu kadar kolay yapmamali bence

soğuk bir ortamdan Sıcak bir ortama girince yapıyor servise uğradım ilk başta olabilir dediler sonra istanbulda daha yetkili birini aradılar buğu yapmış halinin bir resmini gönderin dediler eger bir hata ise değişim olurmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZeuQma

quote:

soğuk bir ortamdan Sıcak bir ortama girince yapıyor servise uğradım ilk başta olabilir dediler sonra istanbulda daha yetkili birini aradılar buğu yapmış halinin bir resmini gönderin dediler eger bir hata ise değişim olurmuş.

Henüz bir gelişme olmadı anladığım kadarı ile. Örnek olması açısından gelişmeleri bizimle de paylaşırsanız çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: twilight_flame

Hocam telefona çağrı geldiğinde Saat üzerinden sessize alabiliyor muyuz acaba?meşgule almadan telefonu

Saatin yan kısımdaki (geri) tuşuna bastıgınızda sessize alıyor.
    İyi forumlar.
  • Teşekkür ederim hocam Teknosa sözünde durursa eğer pazartesi stoklarına girecekmis hiç sanmıyorum ama umarım stoklara girerse siyah renk gelirse birde bende kullanmaya başlayacağım hocam teşekkür ederim tekrardan cevap için

• quote:

Teşekkür ederim hocam Teknosa sözünde durursa eğer pazartesi stoklarına girecekmis hiç sanmıyorum ama umarım stoklara girerse siyah renk gelirse birde bende kullanmaya başlayacağım hocam teşekkür ederim tekrardan cevap için

İnşallah bir an önce kavusursunuz :)
    Ama bildiğim kadarıyla hangi renk varsa onu gönderiyorlardı, siyah gelir umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: iagcakaya

quote:

Orijinalden alıntı: GtcStar

Ayiptir sormasi hangi telefonlarla uyumlu sadece note3 mu

cümle android telefonlarla uyumlu, sadece gear yazılımını telefonuna yükleyebil

Bilgilendirmenizde bir yanlışlık var.
    Özür dileyerek düzeltmek istiyorum.

Şu anda aktif olarak sadece Samsung Galaxy NOte 3 ve yeni 4.3 güncellemesi alan Samsung S4 ile kullanılabiliyor.

Yakın zamanda, Samsung S3, NOte II, Samsung Mega 6.3 ile de kullanılabilecek ama diğer markalarında kullandığı Android işletim sistemli telefonlar ile uyumlu olmayacak şu aşamada.

Saygılarımla...
  • Teşekkür ederim hocam iyi niyetiniz ve dilekleriniz için bakalım hangi renk gelecek, tabi gelirse...

Peki siz ve diğer arkadaşlar saati gördüğünüz için siyah olmadığı taktirde takım elbise ile takılabilecek renk olarak hangi saati önerirsiniz? Takım elbiselerimin hepsi koyu renklerden oluşmakta...
  • quote:

Teşekkür ederim hocam iyi niyetiniz ve dilekleriniz için bakalım hangi renk gelecek, tabi gelirse...

Peki siz ve diğer arkadaşlar saati gördüğünüz için siyah olmadığı taktirde takım elbise ile takılabilecek renk olarak hangi saati önerirsiniz? Takım elbiselerimin hepsi koyu renklerden oluşmakta...

Siyah olmadıgı taktirde gri tercihiniz olabilir aslında, Gri rengi de çok sırıtmayacaktır
  • quote:

Teşekkür ederim hocam iyi niyetiniz ve dilekleriniz için bakalım hangi renk gelecek, tabi gelirse...

Yanlis anlamayin ama sahsi fikrim cihaz takim elbiseye pek uymuyor. Eger saati aksesuar olarak kullaniyorsaniz tabii.

• Sadece aksesuar amaçlı değil aslında takım elbise is nedeniyle zorunlu sms falan geldiğinde önemli olup olmadığını görüp ona göre mola verebilmem gerekiyor o nedenle en azından takım elbisenin altında çok siritmayacak olan rengi almak istiyorum

• Tüm renkleri yakından görmüş biri olarask aslında GRİ olarak gözüken renk sütlü kahve gibi bir renk.
    Takım elbise ile bana göre de fotoğraflarda parlak gibi gözüken YEŞİL renk aslında HAKİ YEŞİM yani koyu ve sanki daha uygun gibi.

Ve takım elbise ile siyah göze batmaz bence de ama diğerleri az biraz batma ihtimali var gibi.
    Bunu da kayışı mümkün olduğunda koyu renk seçip, ekrandaki SAAT i siyah, kahverengi gibi fonlar ile kullanmak göze batmasını engelliyor gibi :)

Saygılarımla...
  • @IRON ve @Samsungavm.com
    Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar, işte olduğum nedenle etiketleme yapamıyorum ne yazık ki isimleri...

Teknosa'dan Gear kampanyası ile birlikte telefonu alan arkadaşlar herhangi bir gelişme var mı acaba? en son 25 kasım demişlerdi; ancak sabah aradım herhangi bir bilgi yok diyorlardı, işte olduğum nedeniyle şuan için telefon görüşmesi yapamıyorum...
  • Ben de Turkcell'den alanlardanım. Ama beni de aramadılar hala. Demesinler bir de siz kazanmadınız diye...
  • BENI CUMA ARADILAR SAATI CIKARIYORUZ NE RENK DEDILER BUGUN ARADIM KARGO CIKTIMI DIYORUM BILGIMIZ YOK DIYORLAR ORDAMI BUGUNMU VERECEKSINIZ DIYORUM ARKADAS YERINDE DEĞİL DIYORLAR

INTERGLOBAL KARGO ADINIZA BIR KARGO YOK DIYOR

BEN HAYATIMDA BU KADAR LAKAYIK CIDDIYETSIZ BIR SIRKET GORMEDIM BIRDE EN BUYUK BIZIZ DIYORLAR BIR DAHA TURKCELL DEN ÇÖP ALIRSAM .S... BENI
  • arkadaşlar sonunda gear Turkcell'den geldi :). Turkcell normalde kargoladıktan sonra mesaj gönderir, sanırım heyecan yaratmak için kargoladığını da bildirmedi.. Karşımda görünce interglobal kargoyu çok şaşırdım..
  • Merhaba,
    Turkcell Platinum'dan aldığım Note 3 hediyesi olan gear'ı bu sabah getirdiler. Turkcellmagaza.com'dan değil Platinum olarak sipariş vermiştim. Bu yüzden telefon gibi saati de bir yetkili arkadaş bizzat getirdi. Bana sunulan seçenekler arasından gri olanı seçmiştim ve ürün elime geçtiğinde bu tercihimden dolayı kendimi kutladım. Gerek takım elbise ile gerekse günlük kullanımla uyumlu bir renk. Saat beklediğim kadar büyük değil. Paketin içinden 35% şarjlı çıktı. 3 saat kurcalama ile 15%'e indi. Buna 4 telefon görüşmesi ve mesajlaşma dahil. Şarja taktım. 15%'ten 100%'e gelmesi saat açıkken 75 dakika aldı. Ses kalitesi güzel. Resim kalitesi de beklediğimin çok üstünde.
    Bana garip gelen saatin şarj edidldiği noktaların tam alt kısımda kalması yüzünden sürekli tene değmesi. Yazın bu noktalar ter yüzünden bozulabilir ve şarj ederken sorun yaşanabilir. Mesajları görebilmenize karşın cevap yazamıyorusunuz. Ancak telefonunuzda hazırladığınız standart cevapları saate kaydedebiliryorsunuz.
    Samsung chat uygulamasını saate indirdiğimde gördüm ki bu uygulamada maalesef otomatik cevap da verilemiyor. Sadece gelen mesajları okuyorsunuz.
    Adım sayar uygulaması olan pedometer başarılı olmuş.
    Farklı ekran seçenekleri var.
    İsterseniz dijital isterseniz analog ekran seçebildiğiniz gibi ekranda saatin altında hava durumu ya da o gün attığınız adım sayısını da tutabiliyorsunuz.
    Hiç saat takmayan biri olarak bundan sonra saat kullanıyor olacağım sanırım.
    Başarılı bir cihaz olmuş.

• ilginç benıde cuma aradılar bugun yolluyoruz dedıler bu saat oldu hala ne gelen ne arayan nede cektığım maıle donen var kargoyuda aradım adınıza hıc bır gonderı yok dedıler gelır gelmez hıc takmadan telefon ıle beraber satacagım ve yenıden htc donecegım
  • Arkadaşlar 15 dakika önce Teknosayı tekrardan aradım 25 kasım bu kezde oldu 26 kasım bakalım daha ne kadar ilerleyecek inşallah yıl başından önce verecekler hediye saatleri...
  • BENIDE az once turkcell den aradılar hedıye saatlerın bır kısmını cuma yolladık sıızn saatınızıde cumartesı calısmadığımız ıcın bugun kargoladık yarın global kargodan alabılırsınız dedıler beyaz renk mıs hedıye saat
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.