Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY GEAR KULLANICILAR KULÜBÜ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.475
Cevap
39
Favori
173.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aynen onun da iki farklı versiyonu olsa saç baş yoldururdu herhalde
  • Gelmesi yakınlaşmışken, ilk sayfadaki karşılaştırma tablosunda GEAR ile ilgili bilgiler eksik ve yanlış :)
    Aslında o tabloda olması gereken saatlerden biri de i"m watch ki şu aşamada karşılaştırması yapılabilecek en yakın özelliklere sahip ve rakibi de i'm watch gibi :)

Mesela NFC yok yazıyor ama var ve yanlış hatırlamıyor isem IP57 sertifikasına sahip ki 1 metre de 30 dakika suda kalma süresi var.

Saygılarımla...
  • IRoN kullanıcısına yanıt
    Demir hocam zaten tablo cok onceden yayinlandi ben pc ye gecince kaldirayim ama bu birazda samsungun sucu tam ozelliklerini aciklamadi gear in uzun sure

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • note 3'ün yanında hediye olarak galaxy gear alan arkadaşlara bir şey demiyorum ama buna 800 tl vermek malesef enayilik.Zaten samsung kullanıcısı apple kullanıcısı gibi zengin olmadığından fazla talep olmaz bu saate :D (bende samsung kullanıyorum içinizi biliyom oğlum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebastian Shaw

Demir hocam zaten tablo cok onceden yayinlandi ben pc ye gecince kaldirayim ama bu birazda samsungun sucu tam ozelliklerini aciklamadi gear in uzun sure

Aslında halen soru işareti olan noktalarda var ama hayırlısı diyoruz :)

Saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenaciouss666

note 3'ün yanında hediye olarak galaxy gear alan arkadaşlara bir şey demiyorum ama buna 800 tl vermek malesef enayilik.Zaten samsung kullanıcısı apple kullanıcısı gibi zengin olmadığından fazla talep olmaz bu saate :D (bende samsung kullanıyorum içinizi biliyom oğlum)

Aslında anlatmak istediğiniz doğru da "enayilik" kısmı ağır kaçmış malesef.

Sonuçta, parası olan, işine yarayacağını düşünen alır ve kullanır.

Malesef 2 aylık maaşını cep telefonuna yatıran bir toplumuz genelde ama bu kimseyi enayi de yapmaz.
    Eskilerin deyimi ile "kendi düşen ağlamaz".
    Alıp kullanmak isteyen alır ve onun derdi tasası da bizleri ilgilendirmez.

Evet fiyatı yüksek ama bu tarz da bu kapsamda bir ürünün ilk olması nedeni ile fiyat politikasına etken olacak başkada bir ürün hali hazırda halen tam olarak yok.
    Alternatifler mutlaka var ama bu özelliklerin tamamının bir arada olduğu başka bir ürün de halen yok.

Ayrıca Apple kullanıcılarının zengin olduğu, Samsung kullanıcılarının daha düşük gelir seviyesinde olduğu kanısına nasıl vardınız bilmiyorum ama fikriniz sadece sizi bağlar.

Saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: IRoN

quote:

Saygılarımla...

gear ı alıp da suya sokan biri olsa da anlasak demir hocam
  • quote:

quote:

quote:

Saygılarımla...

gear ı alıp da suya sokan biri olsa da anlasak demir hocam

Gerçi bu ara nette çok araştırmadım ama yurt dışında fazlası ile kullanan olmaya başladı.
    Halen ciddi bir inceleme yapılmaması ilginç.
    Yapıldı ise de ben görmedim henüz sanırım.

Ama en basiti, yağmur başladı diyelim, kolumuzdan çıkarıp cebimize mi koyacağız ? :)
    Yani, illa bir IP** sertifikası vardır ama içeriği nedir orası hala meçhul :)

Saygılarımla...

• quote:

quote:

note 3'ün yanında hediye olarak galaxy gear alan arkadaşlara bir şey demiyorum ama buna 800 tl vermek malesef enayilik.Zaten samsung kullanıcısı apple kullanıcısı gibi zengin olmadığından fazla talep olmaz bu saate :D (bende samsung kullanıyorum içinizi biliyom oğlum)

Malesef 2 aylık maaşını cep telefonuna yatıran bir toplumuz genelde ama bu kimseyi enayi de yapmaz.

Evet fiyatı yüksek ama bu tarz da bu kapsamda bir ürünün ilk olması nedeni ile fiyat politikasına etken olacak başkada bir ürün hali hazırda halen tam olarak yok.
    Alternatifler mutlaka var ama bu özelliklerin tamamının bir arada olduğu başka bir ürün de halen yok.

Ayrıca Apple kullanıcılarının zengin olduğu, Samsung kullanıcılarının daha düşük gelir seviyesinde olduğu kanısına nasıl vardınız bilmiyorum ama fikriniz sadece sizi bağlar.

Saygılarımla...

enayilik dememin sebebi sizin de bahsettiğiniz 2 aylık parasını telefon yatıran insanların çok olması ve ürünün özelliklerinin yeterince iyi olmaması (1 günlük batarya).Ve apple kullanıcılarının zengin olmasıyla ilgili bazı düşüncelerim var.Mesela dünyanın en zengin insanları (genelde ünlüler) iphone dışında telefon kullanmıyorlar.Ve iphone türkiyeye aşırı derece yüksek fiyatlarda geliyor.Şu an iphone 4s'i 1500'e alabilirken galaxy s4'ü de 1500'e alabiliyorsunuz.Note 3'ü 2100 tl'e alabilirken iphone 5s 2600 tl.Note 3 ve s4 gibi modellerin fiyatı zamanla düşüyor ve paraler ithalat olarak geliyor ülkemize.1500 tl'si olan adam son model telefon almayı isteyip 2500 tl iphone'a veremeyiceği için 1500 lt'e s4 alıyor.Aplle kullanıcılarının daha zengin olması genel bir kanı tabiki.Birde şu var.Apple'ı ürettiği modeller hep yüksek modeller.Ucuz diye ürettiği iphone 2000 tl olması.Ama samsung'un bir çok alt model telefonu var.Bu en çok market yorumlarını etkiliyor aslında.App store ve google play'deki yorumları karşılaştırırsanız google play'deki yorumlarının çoğunun düşük özellikte telefon kullanıp uygulamalara küfretmesiyle biten yorumlar olduğunu görebilirsiniz.Apple ve samsung kullanıcıları arasında belli bir takım sınıf farklılıklarının olmadığını söylemek doğru olmaz.Ama söylediğim gibi bu genel bir kanı değil...

• quote:

quote:

quote:

Saygılarımla...

enayilik dememin sebebi sizin de bahsettiğiniz 2 aylık parasını telefon yatıran insanların çok olması ve ürünün özelliklerinin yeterince iyi olmaması (1 günlük batarya).Ve apple kullanıcılarının zengin olmasıyla ilgili bazı düşüncelerim var.Mesela dünyanın en zengin insanları (genelde ünlüler) iphone dışında telefon kullanmıyorlar.Ve iphone türkiyeye aşırı derece yüksek fiyatlarda geliyor.Şu an iphone 4s'i 1500'e alabilirken galaxy s4'ü de 1500'e alabiliyorsunuz.Note 3'ü 2100 tl'e alabilirken iphone 5s 2600 tl.Note 3 ve s4 gibi modellerin fiyatı zamanla düşüyor ve paraler ithalat olarak geliyor ülkemize.1500 tl'si olan adam son model telefon almayı isteyip 2500 tl iphone'a veremeyiceği için 1500 lt'e s4 alıyor.Aplle kullanıcılarının daha zengin olması genel bir kanı tabiki.Birde şu var.Apple'ı ürettiği modeller hep yüksek modeller.Ucuz diye ürettiği iphone 2000 tl olması.Ama samsung'un bir çok alt model telefonu var.Bu en çok market yorumlarını etkiliyor aslında.App store ve google play'deki yorumları karşılaştırırsanız google play'deki yorumlarının çoğunun düşük özellikte telefon kullanıp uygulamalara küfretmesiyle biten yorumlar olduğunu görebilirsiniz.Apple ve samsung kullanıcıları arasında belli bir takım sınıf farklılıklarının olmadığını söylemek doğru olmaz.Ama söylediğim gibi bu genel bir kanı değil...

Aslında konu Apple ve Smasung un farklı stratejilerinin olması ile alakalı.

Apple yılda 1 ürün çıkarır ve o ürünün içinde sadece ona özel bir işletim sistemi mevcuttur.
    Ve yurtdışında ünlüler dahil bir çok insanın kullandığı telefonun iPhone olmasının nedeni, dokunmatik ekran teknolojisini ilk çıkaran ve herkese aşılayan iPhone dur ve
    alışkanlıklardan kolay vazgeçmez insanlar.

İddia ediyorum ki son dönem çıkan üst segmentteki Samsung veya LG veya HC veya Sony nin Android li bir telefonunu kullandırsanız o iPhone kullanan topluluğua, bir çoğu geçiş yapacaktır.

Çevremde iPhonedan yani IOS dan Android tabanlı özellikle NOte II ve NOte III e geçirttiğim çok insan oldu ve oluyor.

Bilmedikleri ve önlerine ne koyulursa onu yedikleri bir genelleme mevcut.

Uygulama konusunda da şöyle bir durum var ki, IOS un AppStore u Google Play Store dan daha iyidir ve Türkiye'de yazılımcılarda dahil ilk uygulamalarını hep IOS için hazırlamaktalar.
    Bir çok uygulama IOS dan port edilerek yani adapte edilerek Android'e geçiş yapmaktadır ki bu nedenle kullancıların bir çoğuda haklı olarak ipHone da çok güzeldi Android de niye böyle demektedir.

Samsung elindeki işletim sistemi Android'i birden fazla cihazda kullanabilme avantajına sahip ki bu da bir satış politikasıdır.
    Amacı da üst segment bir telefon alamayana düşük seviyede bir telefon satayım diye sürekli çeşit üretebilmektedir.
    Bunun da nedeni illa bir şekilde müşteriye satış yapmaktır.
    Bu da tartışılacak bir konudur.

iPhone ise sadece IOS kullanır ki her yıl bir den çok cihaz çıkarsa, hem de yüksek fiyat segmentinde iki sene içinde ya batar ya da marka değerini düşürür :)

Bir konuda Samsung'a hakveriyorum ya da o tarz üreticilere.

İhtiyaç doğrultusunda istediğiniz ürünü alın bende çeşit bol diyor ama bu da tabi ikinci el fiyatlarının çok çabuk yerlerde sürünmesine neden oluyor.
    Siz ihtiyacınıza göre ürün kullanın diyorlar ama bizler öyle yapmıyoruz malesef.

Yılda bir cihaz çıkarsa emin olun iPhone gibi değeri de çok düşmez ama bizim insanlarımız içinde o da olsun bu da olsun diyerek aç gözlülük yaptığı için yüksek bedellerle
    işine yaramayacak, hayatında bir kez dahi belki o özelliği kullanmayacak modellere para yağdırıyor.

Sonuç olarak, ihtiyaçlarımız doğrultusunda ürün seçmeyi öğrenmedikçe daha çok para harcarız :(

Saygılarımla...

aynen katılıyorum demir hocam detaylı bir su testi bende hiç görmedim youtube da farklı yüze yakın teknoloji kanalına üyeyim ama neredeyse hepsi ya unboxing yaptı yada klasik review hatta video örnekleri bile yeni yeni geliyor
    ben zaten gear kampanyalarını kaçırdım kaldı ki zaten n9005 e kampanya yapan da yoktu bakalım telefonu alana kadar belki yeni bir akıllı saat çıkar
  • quote:

aynen katılıyorum demir hocam detaylı bir su testi bende hiç görmedim youtube da farklı yüze yakın teknoloji kanalına üyeyim ama neredeyse hepsi ya unboxing yaptı yada klasik review hatta video örnekleri bile yeni yeni geliyor
    ben zaten gear kampanyalarını kaçırdım kaldı ki zaten n9005 e kampanya yapan da yoktu bakalım telefonu alana kadar belki yeni bir akıllı saat çıkar

Gear,, mihenk taşı olacak ve arkası her markadan gelecek, bence de.

Aslında, eminim ki Samsung ikinci Gear ile bu üründeki eksikliklerini tamamlayacak ve daha iyisi olacak.

Mesela, kayışı kendimizin değiştirebileceği, renk seçiminin olacağı ve bunu da ayrı bir kit olarak yani farklı renklerde kayışların olduğu bir kutu olarak
    çıkaracağı bana göre bir daha ki seri de kesin :)

İşlemci ve dahili hafıza arttılacak orasıda muhakkak.

Sonuçta, bana göre en detaylı ve özellik açısından şu anda Gear en üstte ki model bu kategoride ama ardından gelecekler bizler için daha da güzel şeyler üretilmesini sağlayacak gibi.

Saygılarımla...

benim gear iki çıkarsa açıkcası beklentim tamamen su geçirmezlik, kameranın kordondan gövdeye alınması, kablosuz şarj ki samsung un seneye manyetik rezonans kablosuz şarj geliştireceği ve cihazlarında kullanacağı yönünde bir haber çıktı sammobile da eger böyle olurda bu teknolojiyi gear 2 de kullanırlarsa süper olur
  • quote:

benim gear iki çıkarsa açıkcası beklentim tamamen su geçirmezlik, kameranın kordondan gövdeye alınması, kablosuz şarj ki samsung un seneye manyetik rezonans kablosuz şarj geliştireceği ve cihazlarında kullanacağı yönünde bir haber çıktı sammobile da eger böyle olurda bu teknolojiyi gear 2 de kullanırlarsa süper olur

Zaten hali hazırdaki Gear ın şarj kitini daha önce konuşmuştuk ve bence o kit hala iddia ediyorum sorun yaratacak gibi gözüküyor.
    Hem bilek altında olması hemde her ne kadar içeriye doğru dursada zamanla bilekteki ter o bağlantı yuvalarında zamanla okstilenme yapacak gibi :(

Umarım Gear 2 yi de bir sene beklemeden çıkarırlar ya da en azından her yönü ile ciddi iyi bir cihaz çıkarırlar :)

Saygılarımla...

evet gear daki şarj konnektörleri konusunda size tamamen katılıyorum asıl benim anlamadığım noktalar şu oluyor bu tip durumlarda biz bile bunun olmayacağını akıl edebiliyorken bu kadar mühendis bunu neden öngöremiyorlar yada öngörmek istemiyorlar aklım almıyor açıkcası
  • quote:

evet gear daki şarj konnektörleri konusunda size tamamen katılıyorum asıl benim anlamadığım noktalar şu oluyor bu tip durumlarda biz bile bunun olmayacağını akıl edebiliyorken bu kadar mühendis bunu neden öngöremiyorlar yada öngörmek istemiyorlar aklım almıyor açıkcası

Ürünü elimize bir alabilsek, şarj konnektörlerine daha sağlıklı bir yorum yapacağız ama ilk görünen durum bu aynen :)

Akıl edemiyorlardan ziyade bir sonraki ürüne kapı açmak gibi sanki.
    Zannetmem o kadar ürün geliştiren kişinin böyle bir ahmaklığı yapabilmesi neredeyse imkansız :)
    Hadi biri bu hatayı yaptı dizaynda, geri kalan onlarca kişi ve son karar mercindekilerde mi görmedi :)

Vardır bir bildikleri belkide...

Saygılarımla...

demir hocam sony gibi bir firmanın bu sene ekranlarda yaptığı hataları görünce aklıma gelmiyor da değil bu kadar ahmak olunabileceği
  • quote:

demir hocam sony gibi bir firmanın bu sene ekranlarda yaptığı hataları görünce aklıma gelmiyor da değil bu kadar ahmak olunabileceği

Şaka gibi ama insanın inanası da gelmiyor ya :)

Yani koskoca dev bir şirketsin ve 1 kişi ya da o ekibin yaptığı hata ile böyle sonuçlar doğabiliyor ama bunu denetleyenlerde onlardan ahmak çıkınca,
    yapacak bir şey yok diyebiliyoruz yani :)

Saygılarımla...
    Aynen demir hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Öncelikle alışverişlerinizde TurkcellMagaza.Com’u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
    ·
    ​Galaxy Gear akıllı saat ve S-View Cover sevkiyatlarına 28 Ekim 2013 tarihinden itibaren başlanacaktır.

Her türlü soru ve önerileriniz için turkcellmagaza.com@turkcell.com.tr adresinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz.
    Siziwww.turkcellmagaza.com da yeniden görmekten mutluluk duyarız.

Saygılarımızla
    Turkcellmagaza.com
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.