Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY GEAR KULLANICILAR KULÜBÜ (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.475
Cevap
39
Favori
173.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam, gear s var bende, twrp recovery ve custom rom attım cihaza, şimdi orjinal rom atıyorum fakat cihaz açılmıyor, gear s yazısı geliyor sonra ekran kararıyor ve bir tepki vermiyor, bu durumu nasıl düzeltebilirim, teşekkürler.
  • farklı marka mesela xiaomi ye bağlanabilme ihtimali nedir?
  • doktorbursa kullanıcısına yanıt
    Hocam şu gear saat için bir tane daha apk var diyordunuz. Onu paylaşmanız mümkün mü? Gear 1 var bende ve lenovo vibe p1'e yükleyemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktorbursa

quote:

Orijinalden alıntı: mertky

Merhaba Galaxy note 1 ve xperia z3 cihazım var gear 2 yi iki cihazımdan birine bağlamam mümkünmü root yapmadan . yardımcı olursanız çok sevinirim 2 gündür internette bulamadım

3 ust mesajda acıklamaya calıstıgım gıbı hocamhttp://www.sammobile.com/firmwares/download/30419/V700XXUCNE9_V700OXACNE9_TUR/ bu versıyonu odin programı kuruphttp://odindownload.com/ ap yazan yere romu tanıt not:BU ISLEM TIZEN GUNCELLEMEDIR VE GERI ANDROIDE DONMEK ICIN ISLEM GEREKTIRIR bunu yaptıktan sonra telefonunuzahttp://www.mediafire.com/download/yo17ta4qyrx50zj/GearManager1_2.apk bu gear manager yukleyın saatı yukleme bıtınce nfc ıslemıyle telefona degırın ıslemlere tamam tamam dıyerek yuklemelerı yapın acılmazsa farklı gearmanager verıyım

öncelikle cevabınız için teşekkür ederim bu ilk başta işlemi odin ile telefonamı yapıca yoksa direk saate mi ? (root şartmı)
    birde nfc için saat üzerinde nereye temas etmemiz gerekiyor .Teşekkürler

• mertky kullanıcısına yanıt
    once gear dan ayarlar gear bilgisi gear hakkında ya tıklayıp yazlım surumune bes defa (yanlıs hatırlıyor olabılırım basınca zaten artık gelıstırıcısınız yazısı cıkar ) gerı gelınce usb hata ayıklama cıkar tık koyun odini bilgisayardan acın gearı usb takın gorucektır nfc telefonun arkasına degınce otomatık gorurhttps://www.youtube.com/watch?v=8inel9nMdYM ama deneyımım su yonde geara sarj aparatı kutusunu takın o sekılde arkaya degırın otekı turlu nedense olmadı yanı gear ıcınde olsun
  • bu arada ıs yogunlugundan yazamıyorum ama ben saatı lg g3 ıle kullanmaya devam edıyorum ve tizen 3.0 yukledım sorunsuz kullanmaktayım farkı tızen yazılım sıstemı olmasına ragmen androıd uygulamada yukleyebılıyorum stabıl baglantı cok ıyı hız vs gayet yolunda sanırım en stabıl ve saglıklı yontem bu merak edenler ıcın haftasonu kısaca bahsetmeye calısacagım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruzgar30

quote:

Orijinalden alıntı: ruzgar30

quote:

Orijinalden alıntı: ottoman984

ilk defa duydum hocam, donanımsal sorun varsa değişim alırsın inş. Fabrika ayarlarına döndün mü ? Yazılımsalsa resetleyip verirler

Evet fabrika ayarlarina 5 kere falan dondum hep seferinde bir iki gun normal calisip sonra bozuluyor
    . Yabancı forumlarda gear s lerin kronik yazilimsal sorunu olarak geciyor. Saatte bildirim varken bluetooth bağlantısı ini kapatip mobil veri ile baglaninca aninda göcuyor. Galiba servis degisim istemis ama yine yabanci forumlardaki yorumlarin yalancisiyim millete ücer beser degisim almis ama sorun hep devam ediyor

Saatin akıbetini yazayim istedim. Ückagitci samsung once degisim icin bekliyor dedi. Sonra bir baktim ayni gun hoop tamir edip yollamislar sözde. Bir anda sihirli bir el dokunmus ve saat tamir gormus. Kesinlikle inanmadigim bir parca degisimi yapmislar. 1 gun sonra yine ayni arizayi verdi ve su an yine serviste. Anlayacaginiz saati fabrika ayarlarina dondurup geri yollamislar. Bu arada arıza aşağıdaki videoda yer almakta
    https://www.youtube.com/watch?v=OMx3PovnE8Q

ben hatalı bır serı oldugunu duymustum degısım gerekıyor dıye bılıyorum hocam yaptıkları gercekten ayıp

• quote:

Orijinalden alıntı: norton772

Hocam şu gear saat için bir tane daha apk var diyordunuz. Onu paylaşmanız mümkün mü? Gear 1 var bende ve lenovo vibe p1'e yükleyemedim.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2593066 hocam benım telefon rootlu gear manager calısmadı bır ara sonra bır kac programın engelledıgını farkettım onları kaldırınca duzeldı
    en temızı format atıp hıcbır uygulama yuklemeden gear managerı yuklemek
  • quote:

quote:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2593066 hocam benım telefon rootlu gear manager calısmadı bır ara sonra bır kac programın engelledıgını farkettım onları kaldırınca duzeldı

Hocam daha önce cihazı s6 edge plus ile sorunsuz kullandım fakat bunu bağlamak istediğimde sıfırladı ve sonra da tanımadı. Normal bluetooth olarak görüp bağlanıyor ve sadece telefon olarak tanıyor ama saat ekranında bir şeyi kullanamıyorum. Şu açılış ekranındaki video demosunda kalıyor. Sinir oldum. Neyse bir çaresine bakıcam artık.

• Saatle ilgili gelismeleri vermeye devam edeyim. Samsung sonunda gear s lerdeki problemin farkina vardı. Saate degisim onayladilar. Ancak bu sefer de Gear S modelinin artik bulunmadığını yerine gear s2 vermek istediklerini ilettiler. Israrla karsi ciktim. Ben gear s modelini bir simkarta sahip oldugu ve bagimsiz bir telefon gibi kullanildigi icin sectigimi soyledim. Ya yeni bir gear s verin ya da para iadesi yapin dedim. Kem kum edip para iadesi yapamayiz lutfen sitemizdeki s2 modellerinden biri secin diye israr ettiler. Ben diretince biz size donecegiz diyerek kapattilar. Yani anlayacaginiz allah samsungun eline düşürmeye. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruzgar30 -- 7 Nisan 2016; 23:32:35 >
  • gear s2 ile Bluetooth kulaklık ile radyo kontrolü sağlayabilir miyiz örneğin telefon o yüklü tunelın radyo var Bluetooth kulaklık var saat üzerinden kanal değiştirebiliyor muyuz

• quote:

quote:

quote:

Hocam daha önce cihazı s6 edge plus ile sorunsuz kullandım fakat bunu bağlamak istediğimde sıfırladı ve sonra da tanımadı. Normal bluetooth olarak görüp bağlanıyor ve sadece telefon olarak tanıyor ama saat ekranında bir şeyi kullanamıyorum. Şu açılış ekranındaki video demosunda kalıyor. Sinir oldum. Neyse bir çaresine bakıcam artık.

marketteki gear manager programı sorunlu verdıgım programı deneyın bence

• quote:

quote:

quote:

quote:

marketteki gear manager programı sorunlu verdıgım programı deneyın bence

Onu da denedim olmadı hocam

• norton772 kullanıcısına yanıt
    sıfırladı dedıgınız saatımı sıfırladı ?
  • quote:

sıfırladı dedıgınız saatımı sıfırladı ?

Yeni bir cihaz ile eșleştirirken öyle sorup sıfırlıyor zaten. Onu yaptıktan sonra açılıyor cihaz ve nasıl eşleşme yapacağımıza dair video ekranı geliyor ve sonra eşleşme yaptigimda şifreyi soruyor karşılıklı tamam dedikten sonraki kısmı olmuyor.

• Hocalarim gear 1 alsam lg g2 cihazimda sorunsuzca kullanabilirmiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: MADjohny

Hocalarim gear 1 alsam lg g2 cihazimda sorunsuzca kullanabilirmiyim
    lg g3 ıle sorunsuz kullanıyorum ayrıca takastan bır tane gear 1 geldı satıyorum hocam ılgılenırsen goruselım
  • doktorbursa kullanıcısına yanıt
    Yok hocam yegenim verecek sagolun
    Hocam gear manager sorunsuz calisiyor degilmi birde whatsapp vb. Uygulamalardan bildirim sorunsuz bir sekilde geliyormu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar ben gear s kullanıcısıyım saati alalı 8 ay oldu en fazla 3.4 kere çok özenli kullandım ama çerçevedeki kroma benzer yerde kılcal ve derin çizikler oldu paslanma başlangıcı var bu sorunu yaşayan var mı? Servise göndermeli miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06anil06 -- 19 Nisan 2016; 10:39:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06anil06

Merhaba arkadaşlar ben gear s kullanıcısıyım saati alalı 8 ay oldu en fazla 3.4 kere çok özenli kullandım ama çerçevedeki kroma benzer yerde kılcal ve derin çizikler oldu paslanma başlangıcı var bu sorunu yaşayan var mı? Servise göndermeli miyim?

cızıgı bılmemde pas uretım hatasıdır hocam
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.