Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY GEAR KULLANICILAR KULÜBÜ (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.475
Cevap
39
Favori
173.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam benim saati gecen hafta samsung servis degistirdi yenisiyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibariyle Gear S2 Classic saatime güncelleme gelmiş durumda uçuş modu ve dijital saate foto ekleme özelliği gelmiş arkadaşlar yüklemenizi tavsiye ederim
  • Kutusuz temiz Gear 2 satılıktır arkadaşlar. 300 tlye bırakacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: yahyademirci

Hocam benim saati gecen hafta samsung servis degistirdi yenisiyle.

hayırlı olsun
  • Arkadaşlar yardım
    6 ay önce Gear s aldım aksesuar olarak kullanıyorum bende general mobil elite var apk indirdim ama şifre yanlış diyor eslestiremiyorum yardımcı olabilirmianiz ne yapmam gerekiyor

• Acil yardım edebilir misiniz
    ?

• merhaba samsung gear il iphone 6 yı nasıl eşleştirebilirim .?
  • Seçim yapmadan öncewww.efesaat.com adresini ziyaret edin.
  • Arkadaşlar yardım edecek kimse yok mu?

• neyse arkadaş cevabı vermiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 1 Mayıs 2016; 6:57:30 >
  • doktorbursa kullanıcısına yanıt
    Bugun hediye olarak bu saatten geldi,( gear 1 galiba kayışında kamera var) bu tizen yazılımı meizu m2 nota uyumlu olurmu sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: budamigoldiil

Bugun hediye olarak bu saatten geldi,( gear 1 galiba kayışında kamera var) bu tizen yazılımı meizu m2 nota uyumlu olurmu sizce

deneyin sorun olursa yardımcı olmaya calısırım
  • doktorbursa kullanıcısına yanıt
    Aksam musait olursam deneyecegim,linkteki sayfada 4 yazilim var galiba bunlardan hangisidir ayrıca saat download moda nasıl geciyor bunla ilgili bir rehber varmıdır teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: doktorbursa

quote:

Orijinalden alıntı: budamigoldiil

deneyin sorun olursa yardımcı olmaya calısırım

Üstadım bende bir şey sorucam samsung gear s iphone ile ıyumlu olabiliyormu

• Merhaba forum katılımcıları. Benim 2 sorum olacaktı.

1- ben note 4,Circle ve gear s2 kombinini kullanıyorum. Genel anlamda konsepten çok memnunum. Ancak circle ile zaman zaman sorun yaşıyorum. Ara ara kopmalar oluyor. Hiç bir şey yapmazken bakıyorum telefona circle ile bağlantı koptu diyor, sonra kendiliğinden tekrar bağlanıyor. Sonra yine kopuyor falan... Sizde de böyle bir sorun var mı? Dana once gear s2 almadan önce böyle bir şey olmuyordu. Şimdi hepsi bir olunca bu olmaya başladı.

2- gear s2'me apk olarak dışarıdan uygulama yükleyebilir miyim? Bunun yöntemi nasıldır ve hangi sitelerden uygulama bulabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: BhuRkY

Merhaba forum katılımcıları. Benim 2 sorum olacaktı.

1- ben note 4,Circle ve gear s2 kombinini kullanıyorum. Genel anlamda konsepten çok memnunum. Ancak circle ile zaman zaman sorun yaşıyorum. Ara ara kopmalar oluyor. Hiç bir şey yapmazken bakıyorum telefona circle ile bağlantı koptu diyor, sonra kendiliğinden tekrar bağlanıyor. Sonra yine kopuyor falan... Sizde de böyle bir sorun var mı? Dana once gear s2 almadan önce böyle bir şey olmuyordu. Şimdi hepsi bir olunca bu olmaya başladı.

2- gear s2'me apk olarak dışarıdan uygulama yükleyebilir miyim? Bunun yöntemi nasıldır ve hangi sitelerden uygulama bulabilirim.

Merhaba Hocam

1. Sorunuza karşılık bende note 2 circle ve gear s var arada bir çok nadir olarak kopma oluyor.

2. Sorunuza ise şu şekilde cevap verebilirim. Gear S2 kullanmadım ama Gear S de aynı telefonumuzda olduğu gibi ayarlar kısmında dışardan dosya yüklemesine izin ver gibi bir ibare var onu tikleyince dışardan dosya yükleyebilirsiniz. Telefonunuzdaki bağlantı kablosu uyacaktır dosya transferi için. Ama telefonumuzdaki gibi apk dosyası değil uzantı farklı ama şuan adını hatırlayamadım.

• Yardim edebilecek kimse yok mu genereal mobil elite ile gear s birbiriinne baglayamiyorum yardim

• İyi akşamlar samsung gear 1 de arka plana fotoğraf koyma özelliği varmı benmi bulamadım
  • Lütfen acil yardım gear 1 aldım fakat tüm gücellemeleri yapmama rağmen hala whatsapptan bildirim alamıyorum daha fazla bildirimden whatsapp ı işaretledim ama hala bildirim gelmiyo yardımcı olurmusunuzu
  • quote:

Orijinalden alıntı: z21

Lütfen acil yardım gear 1 aldım fakat tüm gücellemeleri yapmama rağmen hala whatsapptan bildirim alamıyorum daha fazla bildirimden whatsapp ı işaretledim ama hala bildirim gelmiyo yardımcı olurmusunuzu

up
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.