Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY GEAR KULLANICILAR KULÜBÜ (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.475
Cevap
39
Favori
173.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tesekkurler hocam baktmda bulamadm cok yakin olcuyor ama kalp ritmini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar gear v700 saatim var. tizen yüklü şekilde root edebilir miyim ? eski yöntemle yada tizen e ait bir root yöntemi var mı dır ?
  • yok mu yardımcı olabilecek arkadaşlar ?
  • Selamün aleyküm bende gear 1 v700 var amerikadan geldi fatura yok güncelleme yaparken %1de takıldı kaldı şuan şarj alıyo ama bilgisayara bağlanmıyo bunu yapabilecek arkadaş varmıdır veya bu şekilde satın almak isteyen varmı kutusu tam orjinal

• Merhabalr. Gear S'imi aldığımdan beri sorunsuz kullanırken telefona yeni gelen marshmallow güncellemesinden sonra bluetoothu açtıktan sonra otomatik bağlanmıyor. Önceden bağlanıyordu. Şimdi elle bağlantı kurmam gerekiyor. Aynı sorunla karşılaşıp çözen ve ya çözüm yolu bilen var mı acaba?

• Herkese selam. Dün itibariyle s7 alarak yaklaşık 3 yıllık aradan sonra Androide geri döndüm. Şimdi ise uygun fiyatlı bir akıllı saat bakıyorum. İlk nesil gear düşünüyorum. Tavsiye ederim misiniz? Saatten en temel beklentim bildirimler ve çağrılar. Gerisi çok önemli değil. Elinde olan ve satmayı düşünen olursa ulaşsın lütfen iyi günler herkese.

• Gear s 2 kameralı modeli var kordon hariç sıfır olarak serviste değişti 7 haziranda garanti 12 haziranda bitiyor fiat 575 lira kordonda temiz sıfır ayarında kutulu aksesuarlı

İstanbul
    0542 495 77 87

• comx C kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de oldu. Şimdilik bu şekilde kullanmaya devam ediyorum

• recooz R kullanıcısına yanıt
    bende de aynı durum var, çok can sıkıcı. geçen haftaiçi bir güncelleme geldi Gear app için, bir an sevindim bu bug için fix geldi diye ama yine düzelmedi :(
  • arkadaslar selam
    benım 2 sorunum var bende gear var tızen yuklu telefonum lg g2 eslestırmede sorun yok ancak bıldırımlerı alamıyorum ve goremıyorum.

dıger sorunumda watch styler uygulamasındakı saat temalarını telefonuma uygulayamıyorum gear manager da gorunmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

bende de aynı durum var, çok can sıkıcı. geçen haftaiçi bir güncelleme geldi Gear app için, bir an sevindim bu bug için fix geldi diye ama yine düzelmedi :(

Gear Circle kulaklığım var, onda sorun olmuyor mesela direk bağlanıyor ancak Gear S Samsung Gear uygulamasını açıp 2 kere "Bağlan"ı tıklamadan bağlanmıyor
  • ACİLLLLLLL
    LG G5 VE GEAR 2 ESLESTIRILMIYO....GEAR MANAGER GEAR 2 YI GORMUYOR... COZUM LUTFEN
  • iyi akşamlar rahatsız ediyorum. samsung gear b144 aldım ama whatsapp ve faceden bildirim gelmiyor bu konu hakkında yardım edebilir misiniz?
  • andoıd 6.0 yuklu olan g4 ve g5 ıle eslesme sorunu var GEAR MANAGER SAATI BULMUYOR COZUM LUTFEN
  • güzel ve bilgi veric bir yazı olmuş
  • arkadaşlar merhaba;
    bu cihazı almayı düşünüyorum ancak telefonum vibe p1.
    acaba telefonumla tam uyumlu mudur?
    teknoloji marketlere sorduğumda ürünü satmak için uyumlu olduğunu söylüyorlar.
    o nedenle size danışmak istedi.
    ilginiz için teşekkürler.
  • tizenle çok i?kence çekersin. samsung dy?ynda zorluk çykaracaktyr. Android wear tabanly saatlerde sykyntysyz kullanabilirsin. bende her 2 saatten de var tizeni de weary da seviyorum. ama samsung dy?ynda telefon u olanlara tavsiyem; gear serilerinden uzak durun
  • fiyatı ne kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hero_19

Kutusuz temiz Gear 2 satılıktır arkadaşlar. 300 tlye bırakacağım.

Hâla satılık mı hocam?

• Telefonu nu 6.0 a güncelledikten sonra gear s i otomatik bağlanmadığı için şikayetçi olan arkadaşlar var ise gear s i fabrika ayarlarına döndürdüğünüzde otomatik bağlanma sorunu kalmıyor. Test edildi onaylandı.

• 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.