Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY GEAR KULLANICILAR KULÜBÜ (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.475
Cevap
39
Favori
173.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben uzun zamandır Gear 2 kullanıyordum Galaxy S3 ile birlikte. S3 kırıldı ve yerine Sony Xperia M5 aldım ve hiç bir şekilde Gear 2 ile bağlayamadım. sadece kulaklık olarak bağlanıyor.

Gear manager yerine farklı programlar ile bağlanıyormuş ama kimse doğru düzgün yorum yapmamış.

Sony Smartwatch modeli de hiç hoşuma gitmiyor o yüzden Gear 2 ile kullanmak istiyorum. Bağlantı yapabilmek mümkün müdür?

Yardımcı olabilecek veya benzer modelde kullanıp bağlayan varmı?

Samsung Galaxy Gear 2 Connect to Sony Xperia M5 ???
  • recooz R kullanıcısına yanıt
    hocam teşekkürler.

fabrika ayarlarına döndürüp tekrar eşleştirdiğimizde vs ne gibi kayıplar var üstünde kurulum uygulamaları vs tekrar otomatik kuruyor mu ne kadar zamanımızı alacak bir işlem?
  • çok detaylı bakmadım ama kullanıcı uygulamarın geri yükleniyor fakat ana ekrandaki düzenlemeler rehber kısa yolları gibi geri gelmiyor. gear s e attığınız müzik, resim, here çevrimdışı haritalar vb de geri gelmiyor gibi görünüyor. ama önemli olan telefon aynı telefona bağlarsanız tüm içerikleriniz gear s e geri aktarabilirsiniz.
    çok sağolun hocam bir deneyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

çok sağolun hocam bir deneyeyim.

Denedim, telefondaki backup'tan restore etti ancak kurulu uygulamalar gelmedi, saat widgetları falan geldi ama ilginçtir.

çok da problem diil, iyi oldu çözdük hocam olayı çok sağolun @recooz
  • eaglemania kullanıcısına yanıt
    rica ederim iyi günlerde kullanın.
    teşekkür ederim
  • Ben almayı düşünüyorum da iPhone a uyumlu mu iPhone 6 var
  • saati herkeze tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsaneturk55

Ben almayı düşünüyorum da iPhone a uyumlu mu iPhone 6 var

Tam olarak uyumlu değil Gear S . Telefonlar geliyor görüşebiliyorsunuz fakat arayan numara gözüküyor sadece isim yok. Rehberinizi görmüyor. Bazı bildirimleri alamıyorsunuz. İlerde tam uyumlu olacağı söyleniyor , Gear S2 için update geldi tam uyumlu oldu diyorlar ama tam bilgim yok bu konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TremoR666

quote:

Tam olarak uyumlu değil Gear S . Telefonlar geliyor görüşebiliyorsunuz fakat arayan numara gözüküyor sadece isim yok. Rehberinizi görmüyor. Bazı bildirimleri alamıyorsunuz. İlerde tam uyumlu olacağı söyleniyor , Gear S2 için update geldi tam uyumlu oldu diyorlar ama tam bilgim yok bu konuda.

Hocam özürdilerim Gear ' ı sordum yani ilk çıkan modelini S i değil
  • Ya kardes ben buna 4.2.2 bir türlü yükleyemedim yüklemeye çalışıyorum odin le başta takılı kalıyor yardım edebilirmisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

onu bilmiyorum hocam hiç kullanmadım.

• Kardeş bi cevap verseydiniz iyi olurdu

• quote:

quote:

quote:

İlk çıkan modeli önce bir Samsung ile kurulum yaparsan iPhone'u sonra Bluetooth ile görüyor ama kısıtlı bir kullanım sunuyor. Zil çalıyor aramada, cevaplayabiliyorsun da. Bildirimler sağlıklı değil. Yani kısmi olarak kullanabilirsin.

• Kardeşim nolur bi yardım ediverin lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: Muscen70

Ya kardes ben buna 4.2.2 bir türlü yükleyemedim yüklemeye çalışıyorum odin le başta takılı kalıyor yardım edebilirmisin

odin hiç kullanmadım hocam hem telefonu hem saati stok rom ile kullanıyorum.
  • Çok Saol kardeşim. Canın sağolsun napalım artık 2.1 kullanırım bende

Teşekkürler akşama deneyeceğim
  • Arkadaşlar Gear şarj ünitesi satan varmı ?

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.