Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY GEAR KULLANICILAR KULÜBÜ (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.475
Cevap
39
Favori
173.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gear a tizen ı yükledim. meizu M2 note,htc 816g ve samsung a3(2016) cihazlarıyla sadece çagrı cvp lamada bağlanıyor, farklı rom yüklemek mümkün mü bu saate?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim.
    Telefonum S5 SM -G900F rotlu
    [ROM][all variants][6.0.1_r43 MOB30J]★★VanirAOSP★★(5/07/16) Rom yuklü
    nasıl denersem denesem Samsung Galaxy Gear (V700) birtürlü balntı kuramadım telefonla,altaki hata uyarısını vermekte sürekli
    ''Telefonunuzdaki işletim sistemi yetkisiz şekilde deiştirildi ve Samsung Gear uygulamasıyla uyumlu değil.işletim sisteminizi kontrol edip tekrar denein.'' SAMSUNG GALAXY GEAR KULLANICILAR KULÜBÜ

SAMSUNG GALAXY GEAR KULLANICILAR KULÜBÜteşekürler

• eda80 E kullanıcısına yanıt
    Çözümünü bulursaniz paylasin lutfen, meizu telim var build ayarlarından s5 olarak kaydettim ama bendede aynı ekran geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: eda80

Arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim.
    nasıl denersem denesem Samsung Galaxy Gear (V700) birtürlü balntı kuramadım telefonla,altaki hata uyarısını vermekte sürekli
    ''Telefonunuzdaki işletim sistemi yetkisiz şekilde deiştirildi ve Samsung Gear uygulamasıyla uyumlu değil.işletim sisteminizi kontrol edip tekrar denein.'' SAMSUNG GALAXY GEAR KULLANICILAR KULÜBÜ

merhaba hocam

direk çözümünü bilmiyorum ama rootlu telefonlarda bağlantı olmuyor diye biliyorum. Birçok forumda rootlu telefonlarda bağlantı sorunu yaşayan kişi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: TremoR666

quote:

Orijinalden alıntı: eda80

Arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim.

merhaba hocam

direk çözümünü bilmiyorum ama rootlu telefonlarda bağlantı olmuyor diye biliyorum. Birçok forumda rootlu telefonlarda bağlantı sorunu yaşayan kişi var.

ilginiz için teşekür ederim,yalnız bundan önceki kulandım ROM ^^ROM] [STABLE] PopWiz Telstra v5.1 Final Marshmallow Themed [G900F/M/I/L/K/T/S/W8]^^
    ayni rotlu telefonda çalışıyordu,bana kalırsa rot sorun deiyil,ama neyse araştırmaya devam işallah çözüm bulurum.teşekürler

• Saatin arkaplana goruntu koyamiyor muyuz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: 16asd208

Saatin arkaplana goruntu koyamiyor muyuz acaba?

koyabiliyoruz. Tlefondaki resmi saate attıktan sonra resmi duvar kağıdı yapabilioruz. Menülerin arkasındaki resim oluyor.
  • Arkadaşlar merhaba bir haftadır gear s2 kullanıyorum. İnternetten videolara baktım playstoreden uyumlu programları indirmişler örneğin google translaye gşbi ancak ben şuan sadece samsung apps tan indirebiliyorum oda çok kısıtlı işe yarar program yok nerdeyse herneyse rootlamak falan gerekliymiş hiçbirbilgim yok yada ne yapmam gerekiyor bir yardım edersenin çok iyi olur

• TremoR666 kullanıcısına yanıt
    Gear s2 var hocam resmi duvarkağıdı yapamadım galetide seçenel yok ayarlardan ekrana falan girdim yoktu

• Merhaba arkadaşlar benim gear 2 saatim var. Ben odin ile lolipop 5.1.1 yükledim. Ama memnun kalmadım. Odin ile geri çevirmeye çalışıyorum fakat işe yaramıyor gear 2 açılmıyor. Nasıl geri eski haline geri çevirebilirim. Acil yardım lütfen ;-(

• Mrb gear için telefon arabalarını telefondan aradığımda kol saatinden değilde telefondan ayar için ne yapabilirim

• Arkadaşlar, nereye sorsam siyah renk Gear S Türkiye'de kalmadı diyorlar. Neredeyse Ankaradaki tüm Samsung, Vatan, Teknosa, Vodafone vs. gibi yerlere sordum. Heryerde beyaz var. Amazondan siyah alacağım. Daha önce yurtdışından ürün sipariş etmedim. İngilizce olması problem değil fakat herhangi bir sorun yaşar mıyım ?
  • Gear S saatimin batarya şarj aparatının çıtçıtlarından birisi kırıldı, şarj edemiyorum arkadaşlar.

Bu aparatı uygun fiyata nereden alabilirim? 150 TL gibi saçma sapan bir fiyatı var sağda solda :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkGlacieR

Arkadaşlar, nereye sorsam siyah renk Gear S Türkiye'de kalmadı diyorlar. Neredeyse Ankaradaki tüm Samsung, Vatan, Teknosa, Vodafone vs. gibi yerlere sordum. Heryerde beyaz var. Amazondan siyah alacağım. Daha önce yurtdışından ürün sipariş etmedim. İngilizce olması problem değil fakat herhangi bir sorun yaşar mıyım ?

hocam ben bursada hiçbiryerde sıfırını bulamadım. teknosa vatan filan hepsine baktım ama sıfırı yok. Benim saate kardeşim el koydu. Zamanında kampanyadan 499 a almıştım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

Gear S saatimin batarya şarj aparatının çıtçıtlarından birisi kırıldı, şarj edemiyorum arkadaşlar.

Bu aparatı uygun fiyata nereden alabilirim? 150 TL gibi saçma sapan bir fiyatı var sağda solda :(

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-gear-s-sarj-cihazi-gear-s-charging-dock-224618325
    hocam bu linkte var bir bakın isterseniz ama orjinal değil.

• yahyademirci kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.

Orjinal olmadıktan sonra sanırım alibaba express'ten almak daha mantıklı, 35 yorumu olan bir ilan var, 6.15$ gibi bir fiyatı var, yaklaşık 20 TL civarına gelir, onu alayım diyorum.

Almanya dağıtımı seçince 6.15$ oluyor, ve sanırım 3-8 işgünü içerisinde de geliyor gibi gözüküyor.

http://tr.aliexpress.com/item/Charging-Cradle-Smart-Watch-Charger-Dock-Black-for-Samsung-Gear-S-SM-R750-BC459/32410165938.html?spm=2114.010208.3.19.x6sRZS&ws_ab_test=searchweb201556_8,searchweb201602_1_10017_10021_507_10022_10020_10009_10008_10018_10019_101,searchweb201603_1&btsid=44de1935-5162-4a82-a17a-48fe67cfbc27

• Arkadaslar bendede var bu saatten tansiyon olcuyormu bu saat

• Merhaba,
    gear v700 cihazla samsung s5 cihazı sorunsuz eşleştirdim herşeyi çalışıyor fakat bildirimler çalışmıyor face,whatsapp gelmiyor bildirimlere tıkladığımda bildirim yok diyor. telefondan tüm bildirimleri aktif ettim tüm ayarlar olması gerektiği gibi. sizce sorun ne olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet375

Arkadaslar bendede var bu saatten tansiyon olcuyormu bu saat

Tansiyon ölçmüyor hocam. Kalp ritmi ölçüyor. Ama kitapçığında da uyarı var tam bire bir doğru olmayabilir diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tifosi41

Merhaba,
    gear v700 cihazla samsung s5 cihazı sorunsuz eşleştirdim herşeyi çalışıyor fakat bildirimler çalışmıyor face,whatsapp gelmiyor bildirimlere tıkladığımda bildirim yok diyor. telefondan tüm bildirimleri aktif ettim tüm ayarlar olması gerektiği gibi. sizce sorun ne olabilir.

Telefonunuza yüklediğiniz Gear programından whatsapp ve face bildirimlerini aktif hale getirmeniz gerekmekte hocam.
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.