Şimdi Ara

Samsung Galaxy GEAR S izlenimlerim... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
409
Cevap
10
Favori
19.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serhatide

quote:

Orijinalden alıntı: ottoman984

Telefoncuya gerek yok ipg nin içinden 2 tane çıkması lazım. ilkini acemilik olarak değerlendirin derim Evet ıslak uygulanıyor suyla uyguluyorsunuz ( biraz da deterjan koymuştum ) suyla hem kayıyor ilk başlarda bu avantaj tam ortalarsınız, hava kalan yerleri kredi kartı gibi birşeyle sıyırın, ufak kabarcıklar 24 saat içinde kaybolacak telaş yapmayın öylece bırakın ertesi gün çıkacaktır o kabarcıklar.

toz girdiyse şayet kabarcık geçmiyor, ben,m ölü noktalarda 1-2 kabarcık kalmıştı ekran gayet iyiydi sorun etmezseniz o şekilde kullanın ama ilk kullanımda kusursuz olmayabilir, mümkünse temi ve hava akışı olmayan yerde yapınız.

Drop testleri izledim yurt dışında, adam ekmek bıçağı ile kesiyor ekranı, 2. kattan atıyor, sevri uçla vuruyor, taşlara sürtüyor, yere atıyor cihazda çizik olmuyor :D ama bizdeki şans itibariyle herşey olabilir bence takılmalı çünkü ekran çok dışarda

evet kardeşim bizde bu şans olduğu sürece ömür boyu garanti verselerde bişi olur :D aslında https://www.youtube.com/watch?v=92mah_Yhw7E buradaki videoyu izleyince film çekmesemmi diye düşünmedimde değil ne yalan söyleyeyim. ayrıca benim saatim beyaz kordonlu. Ben siyah kordon da satın almak istiyorum piyasada nerede bulabilirim hiç bir fikrim yok. burada bir arkadaşla maille irtibat halindeyim yardımcı oldu sağolsun ama fiyat yüksek geldi büyük ihtimalle doların yüksek oluşuyla alakalı. Sizin bildiğiniz bir kordon satan yer varmıdır?

Hayırlı olsun hocam

Film almanıza gerek yok biz 3 arkadaş olarak birer tane saat aldık hiç birimizde film yok gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz filmsiz ama gene de siz bilirsiniz. Önceki sayfalarda 49 TL ye alınan siyah kordon linkleri var gayet kaliteli bire bir kordon. 160 170 tl vermenize gerek yok. bizde ordan siyah kordon aldık hatta mail attık mavi kırmızı renkleri gelirse de alıcaz.

• Teşekkürler tremo666 cihazı kullandıkça neden bu kadar geç aldım diye pişman oluyorum :) hazır sizi bulmuşken bir soru daha sorayım o zaman saat teması olarak 5inci sıradaki temayı kullanıyorum orjinal olan. dijital saat tarih ve altta küçük olarak hava sıcaklığını, bildirimi ve adımı gösteren. Yalnız bir sorun var normalde mavi olan saat teması 8 saatte bir yeşil pembe mavi olarak değişiyor kendi kendine. Bunu nasıl engellerim ben sabit mavi olarak kullanmak istiyorum. ayrıca bir problemim daha var. cihazın sesi açık bildirim sesleride açık. aramalar mesajlar mailler facebook messenger telegram tüm uygulamalardan sesli bildirim geliyor fakat whatsapptan mesaj geldiğinde ses gelmiyor sadece cihaz titriyor. telefon üzerinden whatsapp ayarlarında da sıkıntı yok ne yaptıysam olmuyor bir şeyi beceremediğimde de deliye dönen insanlardanım :D :D bu sorunlarımın çözümü varmıdır sizinde başınıza geldi mi?

• quote:

Kardeşim 25 tl ye var, kullanıclar memnun orjinal olmasa da vasatta değil gibi bakabilirsin rengarenk çeşitleri var :D

http://www.epenguen.com/samsung-gear-s-kordon

Ama yok ben 1 ay beklerim dersen ve çeşitlili arasan aliexpressten getirtebilirsin. Fiyatlar 3 dolardan başlıyor hatta üst linkteki ürünleri 15 e falan getirtirsin desen çeşitleri de çok incelemeyi sana bırakıyorum.

http://tr.aliexpress.com/wholesale?SearchText=gear+s+band&origin=y&catId=0&initiative_id=SB_20151117035330

Bu kordonları gördüm kardeşim forumda yorumları da okudum. Fakat ne yalan söyleyeyim bu kordonun rahatlığını vereceğini düşünmediğim için düşünemedim almayı.

• orj. istiyorsan amazon garantidir + orada ekran kaplama + arkasını karbon kaplama yapan ipg ler var. Rahat.a gelir ama orj kayışlar 50 den başlıyor desene göre yükseliyor
  • ottoman984 kullanıcısına yanıt
    Bu iyi oldu baya çeşit varmış amazona bakmamıştım :) ayrıca yukarda bahsettiğim sorunlarım var sizinde başınıza geldi mi böyle şeyler. Benim gear ı sıfırlamam mı gerekiyor yoksa?
  • Bahsettiğiniz kendiğilinden değişim olmuyordu yani seçtiğim temada kalıyordu ve ilk kez duydum, ses- titreşim hakkında birşey diyemem çünkü sürekli titreşimde kullandım ses çıkarması biraz tuhaf karşılanıyor denemediğim için net birşey diyemiyorum ama reset zamanı gelmiş. Telefonmarkası ve android ver. nedir ?
    telefonumun markası malesef hala note2 ve android sürümü 4.4.2 :( sırf saatimle daha iyi çalışabilmesi için telefonumu rootlamayı düşünüyorum. İşe yarar mı sence performansta sorun yok sadece opera çokkk yavaş ve bu yüzden saatten faceye giremiyorum. Gear a smart hub yükledim onda da facebook yok :s :s twitter var. bu arada önereceğin uygulamalar varmıdır kardeşim?
  • TremoR666 kullanıcısına yanıt
    49 tlye aldığınız kordon linkini burada da paylaşabilirmisiniz hocam?
  • valla 6 ay önce satmıştım s2 duruyurulacaktı. 680 e almıştım martta, haziranda 700 e sattım saati ama değmemiş s2 beklediğim gibi çıkmadı.

O zamanlarda oldukça fonsiyonel kullanmıştım illaki yenilikler vardır ama kullandığım kadarını buraya yazayım.

Fitness için endomondo kullanıyorudm, heart rate monitör fazlasıyla motive ediyordu ayrıca definisyondaydım ve sabah koşularımı nike running ile yapabiliyordum ama en iyi sonucu s healt te aldım. Haritada gps ile kuş bakışı sizi resmediyor ve nerde kaç km/h ile koşmuşsunuz renk analiziyle veriyor

Bi uçak oyunu vardı, saati joistick olarak kullanabiliyorsunuz gecikme yoktu saat tepkimeyi direk yansıtıyordu ve eğlenceliydi.

Remote camera olmazsa olmazlarımdan. Selfi çubuksuz telefonu koyun uzağa sizi çeksin :))

Gitar uygulaması : saati pena olarak kullanabiliyorsunuz, bir takım buglar vardı ayrıca sürekli tiz vuruyordu baslara da vuruşlar geldiyse harika olmuştur :)

tarayıcı + facebook gibi uygulamaları kullanmıyorum sadece whatspptan çok acil cevap vermem gerekiyorsa ssaatten yazıyordum. Bunun dışında mecbur kalmadıkça sörf yapmak pek mantıklı gelmedi bana.

Here olmazsa olmazlarımdan :)) navigasyon uygulaması

Arabam nerde diye uygulama vardı, saatte bu fonksiyoneldi.

En son bıraktığımda samsung apps gelişmekteydi eminimki benzer ve farklı uygulamalar gelmiştir.

Son olarak : bende en kısa zamanda almayı düşünüyorum fiyat 550 lere düşse diye bekliyorum, bir yandan huawei watch beni benden aldı. Bir gözüm huaweide bir gözüm gear s te... nasip

Ekleme: Rootlu denemedim ancak custom rom u tavsiye etmem sınırılı geliyor uygulamalar. Şu an telim rootlu benim yakın zamanda alırsam paylaşırım bilgilerimi. Note 2 güzel telefon kardeşim bence değişim yapmaya değecek telefon yok f/p açısından. s6 edge plus 3000 civarında 4-5 saat ekran veriyor. 2 k ekran tamam herşey güzelde yani f/p açısından değmez bence. Kuruyana kadar devam telefonlarımız :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoman984 -- 17 Kasım 2015; 15:31:55 >

çok teşekkür ederim baya destan yazmışsın valla :D işime yarayacak bu söylediklerin. :) bende 10 gün öncesine kadar gear s2yi bekledim gear s almadım. s2 tahminimden çok daha vasat çıktı ve gear s imi sahibinden.comdan bir abiden 10 günlük faturalı garantili şekilde 500 tlye aldım. iyikide almışım şu an erken almadığıma bin pişmanım :) gerçi fiyat olarak çok uygun oldu :)

Aslında dediğin doğru. telefonum gayet iyi ve 2013te almıştım şubatta 3 sene bitecek :) hala taş gibi maşallah :) ama gözüm note4lerde değil desem yalan olur :D note 5 malesef tam bir hayal kırıklığı oldu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eroseleary -- 17 Kasım 2015; 15:40:32 >
  • Lafı olmaz kardeşim. Okumayı da yazmayı da çok severim ki işine yararsa ne mutlu bana. Ekim 2014 ten beri smartwatch ların arge çalışanı gibi oldum Sahibinden.com da iyi denk gelmiş sana. Ben görmeden alamam saati, pinpirikliyim biraz elektronik konusunda hele.. 2. el sipariş veremiyorum malesef direk görerek ve kurcalayarak beğeniyorum :D

Sana iyi denk gelmiş 10 günlük olması, bende bu yüzden sıfır bakıyorum, n11 de 550 ye kadar düşmüştü indirimlerle dedim s2 çıksın daha da düşer. S2 fiyasko olunca bu sefer gear s fırladı
    valla bende pimpirikliyimdir sırf o yüzden ankara satıcılarını araştırdım :D gittim kurcaladım telefona kurduk birlikte öylelikle satın aldım. tabi cihazın 10 günlük olması ve daha 24 ay garantisinin olmasıda beni rahatlattı :)
  • Hayırlı olsun iyi günlerde kullan kardeşim :))
  • quote:

Buyur Hocam

biz bu satıcıdan aldık ürün birebir orijinal ilk başta orijinal gibi gelmedi beyaz kordon daha kadifemsi sonradan 3. arkadaş direk siyah kordonlu saati aldı ondaki kordon ile birebir aynı link aşağıda şuan yok diyor satıcıya direk mesaj at siteden cevap veriyor.

http://urun.gittigidiyor.com/taki-saat/samsung-gear-s-r750-kordon-siyah-orijinal-191955730

• quote:

Orijinalden alıntı: TremoR666

quote:

Buyur Hocam

biz bu satıcıdan aldık ürün birebir orijinal ilk başta orijinal gibi gelmedi beyaz kordon daha kadifemsi sonradan 3. arkadaş direk siyah kordonlu saati aldı ondaki kordon ile birebir aynı link aşağıda şuan yok diyor satıcıya direk mesaj at siteden cevap veriyor.

http://urun.gittigidiyor.com/taki-saat/samsung-gear-s-r750-kordon-siyah-orijinal-191955730

Teşekkürler dostum. Ürün ilandan kalkmış ama inşallah vardır elinde mesaj attım bakalım.

• quote:

Lafı olmaz kardeşim. Okumayı da yazmayı da çok severim ki işine yararsa ne mutlu bana. Ekim 2014 ten beri smartwatch ların arge çalışanı gibi oldum Sahibinden.com da iyi denk gelmiş sana. Ben görmeden alamam saati, pinpirikliyim biraz elektronik konusunda hele.. 2. el sipariş veremiyorum malesef direk görerek ve kurcalayarak beğeniyorum :D

Sana iyi denk gelmiş 10 günlük olması, bende bu yüzden sıfır bakıyorum, n11 de 550 ye kadar düşmüştü indirimlerle dedim s2 çıksın daha da düşer. S2 fiyasko olunca bu sefer gear s fırladı

Aynen öyle gear s2 fena patladı özellikleri gear s den iyi olması gerekirken düşürmüşler ekolarak birde bayan saati gibi olmuş ekranıda ufacık açıkçası ben o saati gear s in devamı olarak görmüyorum ayrı bir tasarım olmuş ama kesinlikle gear s in devamı değil ben çok memnunum saatten telefonu elime almıyorum. Konuşmaları bile bazen saatten yapıyorum.

• guguk kullanıcısına yanıt
    Samsung smartwatch te bana göre algıların dışına çıkıp, üst versiyon yerine : alın size küçük ama daha az işlevli versiyon demiş. Gear s i arka plana atmamış sadece neye ihtiyacınız varsa o saati alın demiş.

Normalde s4 çıkardı, hemen 1 sene sonra s5 çıkardı s4 üvey evlat olurdu. Ama smartwatchte bu algıyı kırdılar... Kamerlı istiyorsan gear 2 al, işlevli ve büyük ekran + sim kartlı istiyorsan gear s , ufak olsun şarjı iyi gitsin hoş olsun ama az-öz olsun diyorsan gear s2 deyip eski versiyonları öldürmemiş. Hem diğerleri satılıyor hemde değerleri düşmüyor.
  • quote:

Samsung smartwatch te bana göre algıların dışına çıkıp, üst versiyon yerine : alın size küçük ama daha az işlevli versiyon demiş. Gear s i arka plana atmamış sadece neye ihtiyacınız varsa o saati alın demiş.

Normalde s4 çıkardı, hemen 1 sene sonra s5 çıkardı s4 üvey evlat olurdu. Ama smartwatchte bu algıyı kırdılar... Kamerlı istiyorsan gear 2 al, işlevli ve büyük ekran + sim kartlı istiyorsan gear s , ufak olsun şarjı iyi gitsin hoş olsun ama az-öz olsun diyorsan gear s2 deyip eski versiyonları öldürmemiş. Hem diğerleri satılıyor hemde değerleri düşmüyor.

Benim tahminim de bir sene yuvarlak bir sene kavisli veya düz dikdörtgen çıkaracaklar. Mesela bundan sonraki kavisli ve gear S den daha iyi bir saat olacak. Hatta bugün bir haber okudum samsung tizenli üst model telefon için çalışıyormuş seneye büyük ihtimal piyasaya androidli değil de tizenli üst model telefonlar çıkaracak ve az bir tutar karşılığında veya bedava saati de yanında verecek.

• TremoR666 kullanıcısına yanıt
    Yorumlarda tizeni hep aşağılamışlar ama android özgürlüktür falan bana hikaye geliyor. Bende custom romlarla - rootlarla uğraştım ve bana göre android özgürlükten ziyade tam bir baş ağrısı. Hele hele android wear da henüz sesli konuşma bile yokken tizene laf atıyoırlar. Gear s - tizen = iyi batarya ömrü ve bunun dışında iyi bir kullanım. Şişmeler olmuyor, ram boşaltma yok, üstten çekiyorsun geri gidiyor vs bence tizen heyecan katacak. İos stabilitesini hemen yaklayamasa da denemek ve takip etmek gerekir diye düşünüyorum, zira aynı kullanımda android wear 1 günü zor çıkarırken tizenle 2-3 günü çıkartabiliyorum. Tasarım olarak huawei watch a hasta oldum ama içerik olarak gear s bambaşka
  • quote:

Yorumlarda tizeni hep aşağılamışlar ama android özgürlüktür falan bana hikaye geliyor. Bende custom romlarla - rootlarla uğraştım ve bana göre android özgürlükten ziyade tam bir baş ağrısı. Hele hele android wear da henüz sesli konuşma bile yokken tizene laf atıyoırlar. Gear s - tizen = iyi batarya ömrü ve bunun dışında iyi bir kullanım. Şişmeler olmuyor, ram boşaltma yok, üstten çekiyorsun geri gidiyor vs bence tizen heyecan katacak. İos stabilitesini hemen yaklayamasa da denemek ve takip etmek gerekir diye düşünüyorum, zira aynı kullanımda android wear 1 günü zor çıkarırken tizenle 2-3 günü çıkartabiliyorum. Tasarım olarak huawei watch a hasta oldum ama içerik olarak gear s bambaşka

Bu arada başka bir haber daha vereyim. Gear S yakında ios da da aktif olarak kullanılabilecek.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.