Şimdi Ara

Samsung Galaxy GEAR S izlenimlerim... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
409
Cevap
10
Favori
19.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet fiyat araştırması yapıyorum şu an.Baya işlevsel bi şeye benziyor circle.
    Merak ettiğim bir şey var.Muzik dinlerken ses kalitesini nasıl buluyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremalp

Teşekkürler.
    Evet fiyat araştırması yapıyorum şu an.Baya işlevsel bi şeye benziyor circle.
    Merak ettiğim bir şey var.Muzik dinlerken ses kalitesini nasıl buluyorsunuz.

Ses kalitesi gayet iyi
  • Bende almayı düşünüyorum siyah ama 2. ellerden başka yok tekrar stoklara girmeyecek mi acaba?
  • kayl K kullanıcısına yanıt
    avrupatr sitesinde siyah ve beyaz mevcut..

Siyah'dan 2 tane aldım, son stok olarak ben de bu siteyi buldum, acele ederseniz alabilirsiniz...
  • Reason kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim aslında taksitli almak istiyordum ama bu sitede taksit yokmuş neyse hayırlısı olsun verdik siparişimizi siyahtan
  • Ben çinden güzel bir ekran koruyucu siparişi verdim, gelmesi en az 15-20 gün sürecektir. Bu yüzden saat için acele etmiyorum. 450 civarı temiz 2. el veya 600-650 arası sıfır bekliyorum. Düştüğünü görüdüğüm an alacağım saati daha evvelden kullandığım için acelem yok ama gerçekten sabırsızlanmaya değer bir saat. Kısmetse aralık ayı içerisinde bende aranızda olacağım
  • Piyasa gerçekten dalgalı. Sıfırı denk gelirse 600 - 650 ye bulabiliyorsunuz. Ancak 2. elleri 700-800 e bile var. Smart watch larda farklı piyasa var. Bendeki s4 en ucuzu sıfır 900-1100 arası. 2. eli 500 civarı. Sanırım arz talep meselesi. 2. el fiyatların 3-4 ay sonra normal düzeye düşeceğini tahmin ediyorum. Sıfırı fazla düşmeyecektir çünkü gear s2 de özellik kısıtlamalarına gitmeleri gear s i halen kıymetli yapıyor. Şu anda gear s2 en ucuzu 890, gear s 700. Gear s 4-5 aya s2 den daha pahalı olabilir.
  • Ekran koruyucuya gerek yok arkadaşlar. Aşağıdaki videoda nedemek istediğimi anlarsınız. Ben duvara sürttüm düşürdüm çarptım ama ekranda çizik yok gerçekten çok şaşırmıştım. Bu arada bugün teknosada gear s2 yi inceledim gerçekten çok güzel bir saat yapmışlar hayran kaldım fakat gel görki ekranı çok küçük geldi. Ekranı biraz daha büyük olsa kesin alırdım ama bu hali ile almayı düşünmüyorum. Gear s satıp üste 400 tl vermeye değmez gear s3 ü beklemek lazım.

• guguk kullanıcısına yanıt
    Ben saati daha önce aldığımda kusursuz diye aldım, saat kusursuza yakındı diyebilirim çünkü ekranda sonradan farkettiğim nokta gibi hasar vardı. Kırık gibiydi ama ölü alanda kaldığından ve çok ufak olduğundan beni etkilemedi. Bu yüzden drop testlere güvenmiyorum
  • Arkadaşlar 2. el piyasasındaki uyanıklar yüzünden sıfır aldım saati. 700 e avrupa.tr den. Haftaya kısmetse bende..
  • Avrupatr den aldığım gear s bugün elime geçti daha önce almadığım için pişman oldum.Sabahtan beri kurcalıyorum şarjı %65.
    Hayırlı olsun kral bir saat benimde dün geldi
    Hayırlı olsun çok güzel ve efsane birr saat aldınız. aklınz gear s2 ye kayabilir ama ben inceledim ekranı ufak kolda çok küçük kaldı ve gear s ın bir çok özelliği gear s2 de yok yani gönül rahatlığı ile kullanın saatinizi benim en çok işime yarayan kısmıda şarj aletinin harici batarya olması. Dışarda şarjınızmı bitti hemen takın harici bataryayı saate ve saatin kayışını biraz gevşetin öyle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoman984

Teşekkür ederim dostum seninki de hayırlı olsun güle güle kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guguk

Hayırlı olsun çok güzel ve efsane birr saat aldınız. aklınz gear s2 ye kayabilir ama ben inceledim ekranı ufak kolda çok küçük kaldı ve gear s ın bir çok özelliği gear s2 de yok yani gönül rahatlığı ile kullanın saatinizi benim en çok işime yarayan kısmıda şarj aletinin harici batarya olması. Dışarda şarjınızmı bitti hemen takın harici bataryayı saate ve saatin kayışını biraz gevşetin öyle kullanın

Teşekkürler dostum.s2 ye baktım pek beğenmedim buna sim kart takılması ve kavisli ekranı beni cezbetti.Tabi renkler ve zevkler tartışılmaz bir başkası da s2 yi beğenir.Ebaydan da mavi kordon siparişi verdim bakalım artık.
    Here uygulamasını camera kontrol ve pusulayı yükledim şimdilik.Tavsiye edecekleriniz varsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kayl

Avrupatr den aldığım gear s bugün elime geçti daha önce almadığım için pişman oldum.Sabahtan beri kurcalıyorum şarjı %65.

hayırlı olsun
  • quote:

Hayırlı olsun
  • quote:

quote:

Teşekkürler dostum.s2 ye baktım pek beğenmedim buna sim kart takılması ve kavisli ekranı beni cezbetti.Tabi renkler ve zevkler tartışılmaz bir başkası da s2 yi beğenir.Ebaydan da mavi kordon siparişi verdim bakalım artık.
    Here uygulamasını camera kontrol ve pusulayı yükledim şimdilik.Tavsiye edecekleriniz varsa sevinirim.

Opera Browser
    xenozu = youtube videolarını izlemek için
    beatObox = mp3 oynatıcı ve ekolayzır ayarlarını değiştirmek için

• quote:

hayırlı olsun hocam :)
  • quote:

quote:

Merhabalar hocam sipariş ettiğiniz kordon orjinal samsung mu? deployant klipsli? ne kadara sipariş ettiniz?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.