Şimdi Ara

Samsung Galaxy GEAR S izlenimlerim... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
409
Cevap
10
Favori
19.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bence de kullanılmalı. Apple watch tasarım faciası + kasıntı ve boş yere pahalı bir ürün. Samsung yeni güncellemede bunu becerirse bir yandan tizen reklamı yapacaktır iyi de olur.
  • ottoman984 kullanıcısına yanıt
    kardeşim haberiniz olsun şu an gittigidiyorda siyah gear s 577 tl açık artırmada
  • Bugün farkettim onu kardeşim ama kapalı kutu değil malesef. 2. el ne geleceğini bilmediğimden alamıyorum. Sıfır alacağım büyük ihtimal 650 - 700 arası zaten sıfırı. Bir yandan huawei watch e bir yandan gear s e bakıyorum. şaşı olacam yakında
    vay üçkağıtçılar ya :D ben 2inci el olduğunu fark etmemiştim :D huawei watch sanki daha tuzlu gibi üstelik gear s in özellikleri de daha iyi huawei ye göre yanlış bilmiyorsam :s sadece tasarımı için mi bunu istiyorsun? teknik anlamda bir sebep varmıdır?
  • kesinlikle gear daha işlevsel, ancak huawei tasarım olarak çok güzel videolarını incelediğinizde bana hak verirsiniz. Benim gibi ayran gönüllüler için üreitmiş sanki, arayüzleri çok güzel, asıl nokta "screen size " ekranda gereksiz yer kaplama yok. Saate bakarsanız kenarlarında fazlalık olması gerektiği kadar. Gerek gear s te gerek s2 de kenarda boşluklar çok fazla, moto 360 da altta kesik var ( ölü alan ). Saat zaten 2015 tasarım harikası seçildi bunu moto 360 ve urbane takip ediyor ancak işlevsellikte gear s tabiki bana göre daha iyi.. Huawei tasarım harikası olsa da işlevsellik yönünden şikayetler yok değil ama harbiden saat yapmışlar
    Evet tasarım gerçekten harika. normal bir saatten hiç bir farkı yok kasa kalınlığı dışında. teknik anlamda da iyi bir saat sandım sen bu kadar isteyince acaba gear s te hata mı yaptım ki diye düşünmedim değil :D
  • eroseleary kullanıcısına yanıt
    Android wear, bildiğiniz android gibi = stabil değil + henüz gelişmekte. Bi güncelleme geliyor iyi diyorsun şarjı sömürüyor hoop hemen ardından düzeltme güncellemesi geliyor. Şu sıralar memnunlar ama yazılım büyük sıkıntı gene ( son haberlere göre saate konuşma eklemeye çalışıyorlar ) . Bence hata değil, gear s i alan arkasına yaslanır. Huawei daha çok giyimde ön planda olur, mesela takım elbise veya kot + gömlek kombinasyonuna çok dikkat çeker. Vergiler dahil şu anki fiyatı 1400 tl ( paslanmaz çelik ) + istediğin kayışı alıp takabiliyorsun, istersen deri de alabilirsin. Ama dediğim gibi keşke imkanımız olsa da ikisi de olsa. Amazondaki yorumları okursan çocuğun biri yazmış, bende moto 360 , lg urbane , gear s , huawei var vs yazmış yani adamlar koleksiyon yapmış ama en beğen,leni huawei. Hata yaptığını düşünme hiç güzel günlerde kullan

bence samsung giyilebilir teknoloji teknik ekibine işe girmelisin :D
  • eroseleary kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoman984

Android wear, bildiğiniz android gibi = stabil değil + henüz gelişmekte. Bi güncelleme geliyor iyi diyorsun şarjı sömürüyor hoop hemen ardından düzeltme güncellemesi geliyor. Şu sıralar memnunlar ama yazılım büyük sıkıntı gene ( son haberlere göre saate konuşma eklemeye çalışıyorlar ) . Bence hata değil, gear s i alan arkasına yaslanır. Huawei daha çok giyimde ön planda olur, mesela takım elbise veya kot + gömlek kombinasyonuna çok dikkat çeker. Vergiler dahil şu anki fiyatı 1400 tl ( paslanmaz çelik ) + istediğin kayışı alıp takabiliyorsun, istersen deri de alabilirsin. Ama dediğim gibi keşke imkanımız olsa da ikisi de olsa. Amazondaki yorumları okursan çocuğun biri yazmış, bende moto 360 , lg urbane , gear s , huawei var vs yazmış yani adamlar koleksiyon yapmış ama en beğen,leni huawei. Hata yaptığını düşünme hiç güzel günlerde kullan

Bence Gear S al hayatını yaşa hocam 1400 TL bir saate verilmez 2 tane Gear S alırsın o fiyata. Ben hem takım elbisede hem sporda hem günlük yaşamda kullanıyorum saati. Saatin içinde zaten 20 ye yakın ekran var lacivert , siyah , beyaz ilk 3 ü sadece takım elbise için yapılmış. Ne renk takım giyiyorsan ona çevir saati. Ayrıca programı ile ben kendime 3-4 tane saat yaptım tamamen sana özel hatta şimdi 3 boyutlu ve hareketli saat yapmaya çalışıyorum biraz teknik bilgi eksikliğim var onları da hallettim mi kendi 3D ve hareketli saatlerimi kendim yapıcam. O zaman tadından yenmez işte Gear S :) Kendi başına telefon olması da başka bi güzellik üzerinde hiç başka telefon taşımana gerek yok. Ben bir de Gear Circle aldım kulaklık derdim de yok 10 numara oldu.

• TremoR666 kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam gear s en alınası saat ama h.w. tasarımı da beni benden aldı. Aklımdan çıkmıyor bir türlü. Nasipse gear s i kesin alacağım dolar düşüyor fiyatların 600-650 olmasını bekliyorum ilk işim o olacak. Yılbaşına kadar huaweinin gazını almış olurlar, 1000 bandına düşerse onu da almayı düşünüyorum

Not: Gear s; monitor size bölümü kenar boşlukları olmasa ve full ekranı kaplasa tasarım konusunda en öne geçer. Tahminim o ki bir sonraki gear s3 bu yönde olacaktır. Yuvarlak olan s2 dünya genelinde gear s kadar sevilemedi ( sevenler var ) İncelemelerde gear s ini özlediğini söyleyenler az değil. Sonraki saat gear s in monitör + özellik olarak gelişmişi olacaktır.
  • varsa satmak isteyen siyah temiz pm atabilir.. istanbul için..
  • Gear S, Samsung dışındaki Android telefonlarda kullanılabiliyor mu? Bende Huawei Mate 7 var. Bu cihazla tam uyumlu çalışırmı? Daha önce bazı videolarda tam uyumlu çalışamayacağı yorumlanıyordu.(Arama fonksiyonu gibi)

Eğer sorunsuz ise 700 TL ye siyah buldum almayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XYAĞMUR -- 19 Kasım 2015; 20:45:31 >
  • XYAĞMUR kullanıcısına yanıt
    Kullanılıyor ama sıkıntılı diye biliyorum. çoğu güzel özelliklerinden mahrum kalırsınız ama son güncellemeyle nasıl oldu malesef bilmiyorum.
  • Bende siyah bir gear s düşünüyorum.eylül başlarında 500 lü fiyatlara alanlar var.şu an 750 civarı gidiyor.aralıkta 600 lü rakamlara düşmesini bekliyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Teşekkür ederim

• ben 3 ay once aldim 1 ay once saatim. beyaz renk icin konusuyorum gsm avmden 570 e almistim. aldiktan 1hafta sonrada 490 a dusmustu arkadaşım almisti o yuzden gidip suan ikinci eline 700 falan vermeyin bence. gsmavm yi takipte kalin illaki indirim falan olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: XYAĞMUR

Gear S, Samsung dışındaki Android telefonlarda kullanılabiliyor mu? Bende Huawei Mate 7 var. Bu cihazla tam uyumlu çalışırmı? Daha önce bazı videolarda tam uyumlu çalışamayacağı yorumlanıyordu.(Arama fonksiyonu gibi)

Eğer sorunsuz ise 700 TL ye siyah buldum almayı düşünüyorum

güncellemeden sonra 4.2.2 android versiyonu ve üzeri olan telefonlar diye ibare var ama biraz araştırmak lazım. Benim arkadaşım iphone ile kullanıyor bazı özelliklerinden mahrum ama ileride iphone ile de uyumlu olacağı konusunda epey bilgi var.
  • Dun 650 tl ye 2 aylik gear s imi aldim nihayet.
    Cihaz harika bisey.diyecek soz bulamiyorum.parasini hak ediyor gercekten.ben hem saat hastasiyim(30 tane saatim var)hemde teknoloji meraklisiyim.iki hobimde bu satte birlesmis oldu.tek sıkıntı gear apps şimdilik çok yetersiz.bolca saat teması var baska bi numarasi yok.burdaki yorumlardan gaza geldim bide gear circle almaya karar verdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: keremalp

Dun 650 tl ye 2 aylik gear s imi aldim nihayet.
    Cihaz harika bisey.diyecek soz bulamiyorum.parasini hak ediyor gercekten.ben hem saat hastasiyim(30 tane saatim var)hemde teknoloji meraklisiyim.iki hobimde bu satte birlesmis oldu.tek sıkıntı gear apps şimdilik çok yetersiz.bolca saat teması var baska bi numarasi yok.burdaki yorumlardan gaza geldim bide gear circle almaya karar verdim.

Hayırlı olsun hocam

Circle gerçekten çok işe yarıyor. Özellikle spor yaparken veya şortla filan dışarı çıktığınızda yanınıza telefon almaktan kurtarıyor sizi.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.