Şimdi Ara

Samsung Galaxy GEAR S izlenimlerim... (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
409
Cevap
10
Favori
19.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. Gear s'ten arama yaparken aranan kiside gear s'in numarasi degil de telefonun numarasinin gozukmesi dogru mu? yani diyelim telefon evde biz saat ile disardayiz ikisinde de farkli hat var, bu durumda uzaktan baglanti var ise telefonun numarasini kullanabiliyor muyuz? Gear manager ve kullanici kilavuzunds boyle bir seyden bahsediyor ama deneyen var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monbatsu -- 10 Ocak 2016; 23:54:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: monbatsu

Arkadaslar merhaba. Gear s'ten arama yaparken aranan kiside gear s'in numarasi degil de telefonun numarasinin gozukmesi dogru mu? yani diyelim telefon evde biz saat ile disardayiz ikisinde de farkli hat var, bu durumda uzaktan baglanti var ise telefonun numarasini kullanabiliyor muyuz? Gear manager ve kullanici kilavuzunds boyle bir seyden bahsediyor ama deneyen var mi?

Merhaba Hocam
    Saati ilk kurarken telefonunuzdaki rehberi otomatik çekiyor. Sonradan manuel olarak saatin rehberine herhangi bir numara kaydedemiyorsunuz (en azından şimdilik öyle bir özellik yok belki ilerde gelir) O yüzden farklı hat bile taksanız telefonunuzdaki numaralar gözükecektir. Farklı bir numara aramak istiyorsanız manuel olarak sürekli yazmanız gerekmektedir arama kısmına.
  • Herkese slm. Hepinizin de bildiği gibi gear s te süper amoled ekran mevcut.Samsung un yeni nesil telefonlarında da aynı ekran kullanılmış. Daha önce araştırdığım bir konuydu amoled ekranların Ömrü ve bazı sorunları. Eşimde de note 2 mevcut, Ekranın üst kısmında açık renklerde belli olan bir Şerit var,uygulama yazan yerde belli belirsiz bir iz.

Sorum şu olacak: Zamanla gear s te de böyle bir sıkıntı yaşanır mı,yani bir iz veya renklerin solması gibi.
    ikinci sorum ise,amoled ekranların ömrü kısa yazıyor birçok yerde.Bu ömür kısalığı ne kadardır ve diyelim ki 10 yıl, bu biçilen ömür sonucunda gear s kullanılmaz mı olur,yoksa sadece renklerde solma mı olur? Bilgisi olan herkes cevaplarsa sevinirim,şimdiden ilginize teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerarcik -- 15 Ocak 2016; 21:19:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerarcik

Herkese slm. Hepinizin de bildiği gibi gear s te süper amoled ekran mevcut.Samsung un yeni nesil telefonlarında da aynı ekran kullanılmış. Daha önce araştırdığım bir konuydu amoled ekranların Ömrü ve bazı sorunları. Eşimde de note 2 mevcut, Ekranın üst kısmında açık renklerde belli olan bir Şerit var,uygulama yazan yerde belli belirsiz bir iz.

Sorum şu olacak: Zamanla gear s te de böyle bir sıkıntı yaşanır mı,yani bir iz veya renklerin solması gibi.
    ikinci sorum ise,amoled ekranların ömrü kısa yazıyor birçok yerde.Bu ömür kısalığı ne kadardır ve diyelim ki 10 yıl, bu biçilen ömür sonucunda gear s kullanılmaz mı olur,yoksa sadece renklerde solma mı olur? Bilgisi olan herkes cevaplarsa sevinirim,şimdiden ilginize teşekkürler.

merhaba hocam
    bende de note2 var ilk çıktığı zamanda aldım. ve ekranın parlaklığı hep fullde hiç düşürmedim parlaklığını. ne bir solma nede parlaklıkta bir düşüş yaşamadım. amoled ekranların ömürlerini bilmiyorum ama 10 sene gibi bir ömrü varsa yetrli olur zaten. 10 sene sonra inanılmaz teknolojili saat ve telefonlar çıkacak ve bizim kullandıklarımız tarih olacak :)

• Cevap için teşekkürler öncelikle. Note 2 deki sorun şu ki, açık renk bir resmi çok yakınlaştırınca yani her taraf açık renkli olunca,menü de uygulamalar yazan yerdeki şeritin izi çıkıyor belli belirsiz,sanırım sizde yok bu sorun.
    Peki merak ettiğim için soruyorum, 10 yıl var diyelim ekranın ömrü, bu 10 yıl sonra bu cihaz kullanılmaz mı olur, yoksa sadece ekran renklerinde solmam ı olur? İlginiz için tekrar teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerarcik

Cevap için teşekkürler öncelikle. Note 2 deki sorun şu ki, açık renk bir resmi çok yakınlaştırınca yani her taraf açık renkli olunca,menü de uygulamalar yazan yerdeki şeritin izi çıkıyor belli belirsiz,sanırım sizde yok bu sorun.
    Peki merak ettiğim için soruyorum, 10 yıl var diyelim ekranın ömrü, bu 10 yıl sonra bu cihaz kullanılmaz mı olur, yoksa sadece ekran renklerinde solmam ı olur? İlginiz için tekrar teşekkürler.

Merhaba Hocam
    Bir kaç yerden araştırdım amoled ekran için minimum 7 yıl demişler. Birde onu araştırırken sizin sorununuz olan kişilerin yorumlarını da okudum evet dediğiniz şey bazen olabiliyormuş. Hani nası tv lerde alıyorsunuz belli bir süre sonra ekranda ölü pikseller çıkmaya başlıyor amoled ekranlı telefonlarda da buna benzer bir şey oluyormuş. Sorunuzun cevabı ise hayır saat veya telefon kullanılmaz olmaz tabi o soluk basık görüntü sadece canınızı sıkar. He ilerde nolur fiyatlar düşeceği için ekran değişikliği yaparsınız olmadı yeni bir teknoloji çıkacağı için ya saati yada telefonu değiştirirsiniz. Ben note 2 yi sürekli full ayarlarda nerdeyse günde 2-3 saat oyun oynayarak geçiriyordum mesela bende öle bir sorun olmadı. Uyarılarda da hep düşük ekran parlaklığı ile kullanırsanız daha geç olma olasılığı var demişler ama bende herhangi bir sorun olmadı.7-8 yıl gayet yeterli bir süre şimdiden 3 sene oldu bile telefonu alalı ve değiştirmek istiyorum. Büyük ihtimalle note 6 yı alırım şuan note5 var yeni bir çok şey denediler zararlarını görüp note 6 da düzelteceklerdir. Aynen note1 çıktığında ve note 2 de devrim olduğu gibi. O yüzden bence dert etmeye gerek yok.

• Hocam bilgilendirme ve ilginiz teşekkür ederim. Gerçekten mükemmel bir saat, inanın ekran kalitesi birçok cihazda yok, çok canlı ve net,inç başına 300 ppi çok yüksek böyle bir cihaz için 😄 ve birçok özelliği de cabası, navigasyonu bile harika. Kıymetini bilin gear s lerin 👍👍👍

• GEAR S FACEBOOK GRUBU

https://www.facebook.com/groups/OfficialSamsungGearS/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telepinus -- 30 Ocak 2016; 22:44:49 >
  • Arkadaşlar samsung A3 Gear S ile çalışıyormu bilgisi olan varmı?
  • ya arkadaşalar benim gear s kafayı yemeye başladı iyice, sim kart okumamaya başladı sim kart kapağı gevşedi kurcalamama ma rağmen,gittim 20 € verdim o parçayı değiştirdim hala görmüyor bu benim 2. gear s saatim önceki ana saat ekranında bir döngüye giriyordu ve cihazı sıfırlamak durunda kalıyordum sattım aynısını aldım bunda da aynısı oluyor sinirim bozuldu iyice.Bundan daha iyi bir saatte yok suan s2 falan almak istemiyorum uzaktan bağlantı olayı yok,bir de sıfırı artık satılmıyor samsung enteresan bir biçimde piyasadan çekti kafamda deli sorular..
  • bence çokı güzel
  • cavraz C kullanıcısına yanıt
    yakın zamanda ana ekranın döngüye girme durumunu bende yaşadım ve cihazı fabrika ayarlarına döndürdüğümde sorun ortadan kalktı. benim anladığım kadarı ile yüklediğim bir uygulamadan dolayı bu ana ekran döngüsü oluştu. yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum aynı sorunu tekrar yaşamadım. sim yuvası için de garantiniz devam ediyorsa servise getirmenizde fayda var.
  • Döngü dediginiz hata bütün gear s lerde var er ya da gec ortaya çıkıyor. Servise 2 defa gitti saatim ve her seferinde tekrarladi. Fabrika ayarlarina döndükten sonra bir kac gun yapmıyor. Sonra tekrarliyor. Sonunda gear s imin yerine yeni bir gear s2 verdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruzgar30 -- 19 Temmuz 2016; 0:43:49 >
  • valla garantisi devam ediyorda faturamı bulamadım servise gittim konudan bahsettim dedimki bu donanımsal değil yazılımsal bi problem bu benim 2. saatim bunda da aynısı var dedim cihaza format atıp verecekseniz hiç boşuna bırakmiyim düzeldi diyip vereceksiniz bir süre sonra tekrar başlayacak o sorun dedim aldılar format atıp verdiler sonra 2 gün sonra aynı problem tekrarladı götürdüm al bak yine yapıyor dedim anakart değişecek dedi ne kadar deidm 600 tl dedi dedim saat zaten 650 tl neyin kafası bu bırakmadım aldım geriye zaten yeni saatten alınıp takılacak dedi.Bizim MAL insanlarımıza anlatamıyorsun diyorum yazılımsal donanımsal değil iki saatte aynı problemı çıkardı yok biz onu yapcaz bunu yapcaz... lan onu yapacağına samsung a söyleceksin yazılımı düzeltecek bu kadar , s2 falan da almak istemiyorum ne höperlor var ne bişey wifi üzerinden bağlanma falan yok simdi gidip bu saati satıp sıfırını alsam 3. kez yine tekrar edecek bu sorun bak sende de olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavraz -- 29 Temmuz 2016; 4:57:32 >

• Döngü sorunu bende de tekrar etti ve servise verdim. Bu sorunun kaynağı marshmallow 6.0 ile alakalı olabilir diye düşünüyorum zira daha önce böyle bir sıkıntı olmuyordu

• recooz R kullanıcısına yanıt
    Bence bu uygulama ile alakalı. Mesela bende bu döngüye sebep olan uygulama hydro coach pro.
    Olay şu şekil de oluyor,
    Diyelim saat ile telefon bir birine bağlı değil, mesela akşam yatarken kapatıyorum. Sabah telefon da hydro coach bildirimi varken saate bağlar isem saat ana ekran döngüsüne giriyor. Telefondan bildirimi silince sorun kalmıyor.
    Bir keresin de bu sorun ortaya çıkınca saat ile bağlantıyı kesip bildirimi öyle sildim ve tekrar hyrdo coach bildirimi alana kadar saat ana ekran döngüsün de kaldı.

• Bende ilk etapta sizin gibi düşünmüştüm ama formattan sonra hiçbirşey yüklememiş olmama rağmen 1 hafta sonra aynı sorun ortaya çıkınca fikrim değişti.

• saat için bluetooth kulaklıkmı lazım
  • recooz R kullanıcısına yanıt
    Anladım, o zaman benimde bu sorunu er yada geç yaşama durumum var. Rica etsem servis sonucunu bu mesajı alıntılıyarak yazar mısınız? Böyle bir sorunla karşılaşınca ne yapacağımızı öğrenmiş oluruz.
    Teşekkürler şimdiden.

• Döngü problemi saat tel ile Bluetooth yolu ile baglanmazsa oluşmuyor. Ne tetikliyorsa saat değil tel yüzünden. Birde saatin şarjı tam biterse de açtığımız da ortaya çıkıyor. Maalesef bu saatin şuan daha iyisi yok.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.