Şimdi Ara

Samsung Galaxy GEAR S izlenimlerim... (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
409
Cevap
10
Favori
19.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şimdilik serviste sonucu buraya yazarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de eklersen servisten alınca kişi eklenen yerden sevinirim nasıl bi çözüm bulacaklar merak ediyorum uygulama ile alakalı değil bende baştan öyle sandım hiçbir şey yüklemedim senin gibi ama yine oldu şimdi benden 600 lira istedi değişim için senin ki gelsin bakalım ne yapacaklar. Denildiği gibi bundan iyi saat yok şuan onsuz da olmuyor ne yapacağız:( inşallah format atıp geri vermezler, bence yazılımsal bir problem samsung a iletecekler oda yazılımını gözden geçirip bu hatayı düzeltecek bu kadar basit. Gidip 0 ini alım mi diye düşündüm ama onda da aynısı olacak :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavraz -- 5 Ağustos 2016; 2:55:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu an servis takip no ile sorgulama yaptığımda 'Parçalar ulaştı tamir ediliyor (ASC)' bilgisi var. servisten aldığımda yine güncel durumu buradan paylaşırım. benzer durumu yaşayan bazı arkadaşlara gear s 2 verilmiş umarım benim cihaz tamir olur ve kullanmaya devam ederim zira bende pek çok arkadaş gibi gear s lerin şu anki en akıllı saatlerler olduğu kanısındayım.
  • Hala bu saatten iyisi yok.İyi ki almışım.
  • Bende sipariş verdim arkadaşlar s2de bu özelliklerin ancak yarısı var herkes memnun bildiğim kadarıyla J7 2015 modeliyle uyumlumu acaba bilenler yardımcı olabilir mi

• Bu saati almış olsam telefondan tam bağımsız arama yapma, rehbere numara ekleme gibi özellikleri kullanabilir miyim ve ios ipod touch cihazlarla bağlantısı mevcutmu mevcut ise saatten hücresel veri paylaşımı varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5E2A97318 -- 20 Ağustos 2016; 23:09:37 >
  • ben saati standalone olarak kullanıyorum sim kartı takınca özelliksiz renkli ekran bir telefon oluyor.

Mesaj ve arama dışında birşey yapamıyor kısacası(whatsapp-facebook-instagram-twitter yok ).

Ancak opera kullanarak nette gezinti yapabiliyorsunuz.

Adımsayar vb. özellikler kullanışlı ve sorunsuz. GPS telefona bağlı olmayınca düzgün çalışmıyor , ancak Türkiye haritası offline olarak yetiyor bana. Bi numara eklemeyle whatsapp sağlansın satışı patlar çok şık,sağlam ve kullanışlı.

Samsung HS3000 kulaklıkla kullanıyorum şarj ile ilgili sorusu olanlara , müzik dinlemezsem tüm gün gidiyor , müzikle 6-7 saat.
  • Gear S i olan arkadaşlar dikkatli olsun döngü sorunu çıkarsa tamiri yok değişime giriyor. Ben şanslı sayılırım ki garantim bitmeden gear s2 classic ile değişimi yapıldı. Gear s daha donanımlı daha iyi bir cihaz ama gear s2 de bazı önemli özellikler eksik olsa bile daha stabil ve daha kullanışlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: recooz

Gear S i olan arkadaşlar dikkatli olsun döngü sorunu çıkarsa tamiri yok değişime giriyor. Ben şanslı sayılırım ki garantim bitmeden gear s2 classic ile değişimi yapıldı. Gear s daha donanımlı daha iyi bir cihaz ama gear s2 de bazı önemli özellikler eksik olsa bile daha stabil ve daha kullanışlı.

Sim kart girişi yok değil mi?

• Ne yazıkki yok

• quote:

Ne yazıkki yok

Benim de garanti den değişim onaylandı. 8 gün oldu, aramadılar henüz, bende aramadım. s3 frontier çıkmasını bekliyorum. Fiyat farkını ödeyerek almak niyetindeyim. Kasıma kadar beklerler mi bilmiyorum ama...

• Benim de değişim onaylanmasına rağmen 1 ayı dondurmaya 2gün kala cihaz değişim teklifi için aramışlardı. Kabul ederlerse yeni versiyonu fiyat farkı ile almak mantıklı.

• quote:

Benim de değişim onaylanmasına rağmen 1 ayı dondurmaya 2gün kala cihaz değişim teklifi için aramışlardı. Kabul ederlerse yeni versiyonu fiyat farkı ile almak mantıklı.

Sırf sim girişi için alacağım zaten s3'ü...

• Sim girişi olsa bile bir esprisi yok zira telefon görüşmeleri olamıcak diye biliyorum

• Herkese Slm. Gear s için HERE uygulamasının daha önceki versiyonlarını nasıl bulabilirim, şuanki güncel versiyonda 3d görüntü ve pusula eşleşmesi yok,sadece dümdüz harita var.Harita görüntülememde sorun yok ,Sorunum, daha önce harita açıldığında sol alttaki yuvarlak mavi simgeye dokunduğumda harita saati nereye döndürsem oraya dönüyor ve 3D görüntü alıyordum, şimdi ise yok, kafayı yiyeceğim acaba saatte mi sorun var? Sizlerde de böyle mi? Okuyan herkes cevaplarsa çok sevinirim
  •  Samsung Galaxy GEAR S izlenimlerim...
    Hepinizde here ekranı böyle mi? Yani sol alttaki yeşil simgeye tıklayınca,simgenin ucu sivriliyor mu , harita dönüyor ve 3 boyutlu oluyor mu? Yoksa bir değişiklik yok mu? Sadece evet veya hayır deseniz yeterli, lütfen!
    Bende değişiklik yok çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerarcik -- 22 Eylül 2016; 16:53:24 >

• Arkadaşlar wgt seklindeki uygulamaları sorunsuz yükleyebilen var mı gear s e ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: projist

quote:

Benim de değişim onaylanmasına rağmen 1 ayı dondurmaya 2gün kala cihaz değişim teklifi için aramışlardı. Kabul ederlerse yeni versiyonu fiyat farkı ile almak mantıklı.

sim girişi olan bir saat deil s3.
    s3 'ün frontier modelinin embedded sim modeli çıkacak yurtdışında. yani dahili sim özelliği. bu özellikte ülkemizde kullanılmadığı için türkiyeye sadece bluetooth/wifi 'lı modeller gelecek. frontier ve sport adı altında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keopsdd

quote:

quote:

s3 'ün frontier modelinin embedded sim modeli çıkacak yurtdışında. yani dahili sim özelliği. bu özellikte ülkemizde kullanılmadığı için türkiyeye sadece bluetooth/wifi 'lı modeller gelecek. frontier ve sport adı altında.

Gear S şu anda bile başarılı saat diyebilir miyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sahsiyet

quote:

Orijinalden alıntı: keopsdd

quote:

quote:

Gear S şu anda bile başarılı saat diyebilir miyiz.

ozellikleri bakimindan cok iyi fakat yazılım guncellemesi almadigi icin sahsen ben 2.kez tercih etmem. ilk aldigimdada yaklasik 1 sene once loopa giriyordu cihaz. o arada sorduğumda kimsede yoktu bu problem. sattim gitti. bugun bu ozelliklerde saat ciksin direk alirim.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.