Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY GIO [ANA KONU] ★★ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.245
Cevap
61
Favori
1.134.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TurkishDelight

quote:

Orijinalden alıntı: gokhantr35

Ben kayıt dışı olan Galaxy Ace'yi Teknosaya dün geri verip Galaxy Gio aldım. Ace ile özellikleri çok yakın.Ekranının 3.2" olması bence sorun değil,3.5 ile arasında 7mm fark var.
    En güzel özelliği android marketin açık olması.avi,wmv,mkv,divx,xvid formatındaki videoları sorunsuz oynatıyor.

Divx,xvid dosyalarını oynatıyor mu ?

Telefonla gelen galeri programi divx oynatmıyor tabi. qqplayer, video player gibi uygulamaları kurunca avi,wmv,mkv,divx,xvid vb video formatlarını oynatabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altınbay

Arkadaşlar bir de telefonun kutu içeriği nasıl?

Kutudan; telefon, pil, şarj cihazı, usb kablosu, kulaklık, kies cd'si,2GB bellek kartı, garanti belgesi ve çok basit Türkçe kullanım kılavuzu çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mosswell

quote:

Orijinalden alıntı: valentino_vip

quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

Kardeş bende alıp yükleyeceğim, ama bu siteyi bir dene istersen bir sürü program ve anlatımları yazar

http://www.googleandroid.gen.tr/

Teşekkür ederim kardeşim eyvallah saoğlasın. Birde şunu merak ediyorum o 50 TL lık hediye çeki olayı sadece internet ten olan alılşveriştemi geçerli yoksa direk mağazadan giderek alındığındada geçerlimi ?

Dün torium teknosadan aldım 549 tl idi türkcell hattınız varsa bugün için 50 tl indirimimiz var dedi 1 mesaj attık gelen şifreyle kasada 499 tl indi 500 tlye tamamladık pil aldık 12 taksit axess ve bonusa

arkadaslar teknosada turkcelllilere 15 nisana kadar 500tl üzeri alısverişlerde saat 20den sonra 50 tl indirim varmış..bilgilendirdiğin için saol mosswell

• quote:

Orijinalden alıntı: Clive_td

quote:

Orijinalden alıntı: mosswell

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

Kardeş bende alıp yükleyeceğim, ama bu siteyi bir dene istersen bir sürü program ve anlatımları yazar

http://www.googleandroid.gen.tr/

Teşekkür ederim kardeşim eyvallah saoğlasın. Birde şunu merak ediyorum o 50 TL lık hediye çeki olayı sadece internet ten olan alılşveriştemi geçerli yoksa direk mağazadan giderek alındığındada geçerlimi ?

Dün torium teknosadan aldım 549 tl idi türkcell hattınız varsa bugün için 50 tl indirimimiz var dedi 1 mesaj attık gelen şifreyle kasada 499 tl indi 500 tlye tamamladık pil aldık 12 taksit axess ve bonusa

arkadaslar teknosada turkcelllilere 15 nisana kadar 500tl üzeri alısverişlerde saat 20den sonra 50 tl indirim varmış..bilgilendirdiğin için saol mosswell

Bu güzelmiş. İnternetten almaya ve hediye çekiyle uğraşmaya gerek kalmadı.
    Edit: Sadece İstanbul'da geçerliymiş bu indirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemonicMajesty -- 4 Nisan 2011; 2:33:23 >

• Benim gibi telefonun RAM'inin yeterliliği hakkında şüpheleriniz varsa şu videoyu izleyin:http://www.youtube.com/watch?v=DW7Zco4hgOQ&feature=related
    Adam Galaxy Gio ile aynı miktarda RAM'e sahip Galaxy Ace'in RAMini doldurmaya çalışıyor. 2 oyun + 7 uygulamayı açtıktan sonra 8. uygulamada RAM doluyor.
    RAM dolunca Android işletim sistemi otomatik olarak ilk açılan uygulamayı pasif hale getiriyor. (resimde gri renkli görünen gallery) Böyle güzel bir özelliği olduğunu da yeni keşfettim.
    RAM gayet yeterli görünüyor.

★★ SAMSUNG GALAXY GIO [ANA KONU] ★★

• _krst_ bey siz 200 mhzgpu olduğunu nereden biliyorsunuz,hiç bir kaynakta göremedim samsungun kendi sitesi dahil.birde bu telefondada gorillas glass cam var mı?
  • quote:

Bidiğim kadarıyla sadece internetten alışverişte kullanılıyor hediye çeki, en azından ben çalışırken öyleydi.
  • Telefonun performans değerleri için Quadrant yükledim, fakat sitesi çalışmadığı için test değerlerini göstermiyor.
    Bunun yerine Antutu System benchmark değerlerini ekliyorum.

• Bir arkadaşımız dokunmatik hassasiyetinin gereğinden fazla olduğunu belirtmiş hatta kullanırken zorlandım dokunmatiğinden demiş fazla hassas misali. Gio alanlar siz ne düşünüyorsunuz bu durum hakkında ?
  • Telefonun GPU'sunu soran arkadaşlar için.
    glbenchmark.com'dan bakabilirsiniz.

• quote:

Bir arkadaşımız dokunmatik hassasiyetinin gereğinden fazla olduğunu belirtmiş hatta kullanırken zorlandım dokunmatiğinden demiş fazla hassas misali. Gio alanlar siz ne düşünüyorsunuz bu durum hakkında ?

Hem resistive hem capacitive ekran kullanmış biri olarak söylüyorum, doğrusu budur zaten, sadece alışmanız gerekiyor. Hatta alıştıktan sonra keşke daha hassas olabilse bile diyebilirsiniz. Tabi bu telefonları kullandıktan sonraki hassasiyeti resistive ekranlarda hissedemeyince çok acaip geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

quote:

Bir arkadaşımız dokunmatik hassasiyetinin gereğinden fazla olduğunu belirtmiş hatta kullanırken zorlandım dokunmatiğinden demiş fazla hassas misali. Gio alanlar siz ne düşünüyorsunuz bu durum hakkında ?

Hem resistive hem capacitive ekran kullanmış biri olarak söylüyorum, doğrusu budur zaten, sadece alışmanız gerekiyor. Hatta alıştıktan sonra keşke daha hassas olabilse bile diyebilirsiniz. Tabi bu telefonları kullandıktan sonraki hassasiyeti resistive ekranlarda hissedemeyince çok acaip geliyor.

Anladım teşekkür ederim kardeşim. İlk defa akıllı tel kullanacağım gioda android marketin hzr olarak yüklü gelmesi demek tam olarak ne demek yani fayda olarak ? Yüklü olanla olmayan arasında fark nedir ? Telefonda yüklü gelmesi programların telefona zaten kurulmuş olması indirmeye gerek kalmamasımı demektir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valentino_vip -- 4 Nisan 2011; 11:14:07 >

• Bir süre önce Google firmasının Türkiyede bir kurum olarak gözükmediği ve dolayısıyla vergi ödemediği için Google'a ait uygulama/oyun vb. şeylerin indirilebildiği Market uygulaması bu yüzden kısıtlanmıştı fakat yakın zamanda bu sorunun giderildiğini ve en kısa sürede tüm Samsung Androidli cihazlara Market uygulamasının açılacağı belirtidi. GIO modelinin diğerlerinden farkı yeni ithal edilmiş olması, bu yüzden distribütörlerin Market kısıtlama gibi bir şeyi yapmadan direkt satışa sunması gibi bir olaylar karşı karşıyayız. Yani aklınız karışmasın, her şey açık ve net.
  • @valentino_vip
    Android marketin yüklü gelmesi ; bu sayede resmi marketten istediğin uygulamayı indirebilirsin. Örneğin Ace'de market kurulu değil. Bu nedenle marketi açmak için bir takım işlemler yapılıyor ondan sonra kullanabiliyorsun.
    Telefonda kurulu uygulamalar var tabi ( gmail,google map,navigasyon,eposta,thinkfree office,vb), ama istersen yüzbinlerce ücretli/ücretsiz uygulamayı marketten yükleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhantr35

@valentino_vip
    Android marketin yüklü gelmesi ; bu sayede resmi marketten istediğin uygulamayı indirebilirsin. Örneğin Ace'de market kurulu değil. Bu nedenle marketi açmak için bir takım işlemler yapılıyor ondan sonra kullanabiliyorsun.
    Telefonda kurulu uygulamalar var tabi ( gmail,google map,navigasyon,eposta,thinkfree office,vb), ama istersen yüzbinlerce ücretli/ücretsiz uygulamayı marketten yükleyebilirsin.

Hıms o halde şöyle de diyebilirmiyiz. telefonumda yüklü olarak gelmemişse pc üzerinden androidmarkete giirp istediğimi indirip telefona kurabilirim.
  • quote:

Hıms o halde şöyle de diyebilirmiyiz. telefonumda yüklü olarak gelmemişse pc üzerinden androidmarkete giirp istediğimi indirip telefona kurabilirim.

Usb kablosuyla telefonu pc'e bağlayıp internetten market'e girdiğinizde indirmeye çalıştığınız dosyalar sadece listeye alınır, wifi, 3 yada edge kullanımda telefona sırayla indirilir.
  • quote:

quote:

Usb kablosuyla telefonu pc'e bağlayıp internetten market'e girdiğinizde indirmeye çalıştığınız dosyalar sadece listeye alınır, wifi, 3 yada edge kullanımda telefona sırayla indirilir.

Yani şunu söylemeye çalışıyorum aslında telefonu usb ye takarak indirmek değilde önce pcden android markete girip istediklerimi pcye indirip ondan sonra ondan sonra pcden telefona aktararak kuramazmıyım ?

• quote:

Yani şunu söylemeye çalışıyorum aslında telefonu usb ye takarak indirmek değilde önce pcden android markete girip istediklerimi pcye indirip ondan sonra ondan sonra pcden telefona aktararak kuramazmıyım ?

Android marketten bilgisayara .apk dosyası indirmeniz mümkün değil. Ya marketten dediğim gibi indirme sırası oluşturup gerekli internet bağlantısıyla indirmeye başlarsınız yada google'dan istediğiniz uygulamaları, misal şu şekilde ; qqplayer.apk şeklinde aratıp bilgisayara indirip usb yoluyla telefona atıp yükleyebilirsiniz, tabi bu durumda telefona kurduğunuz uygulamalar marketten indirilmediğinden oluşacak her hangi bir sorun ve arıza sorumluluğu tamamen size aittir.
  • quote:

quote:

Android marketten bilgisayara .apk dosyası indirmeniz mümkün değil. Ya marketten dediğim gibi indirme sırası oluşturup gerekli internet bağlantısıyla indirmeye başlarsınız yada google'dan istediğiniz uygulamaları, misal şu şekilde ; qqplayer.apk şeklinde aratıp bilgisayara indirip usb yoluyla telefona atıp yükleyebilirsiniz, tabi bu durumda telefona kurduğunuz uygulamalar marketten indirilmediğinden oluşacak her hangi bir sorun ve arıza sorumluluğu tamamen size aittir.

Hımss oke kardeşim şimdi daha iyi anladım olayı. Aslında şu yüzden sordum bunu ben telde wifi bağlantısına rastlayacağım yerler dışında hat üzerinden internet kullanmayacağım ücretli olarak yani. O yüzden internete wifi yakaladığım yerlerde gireceğim demektirki buda uzun uzun vakitler olmayacaktır geçici mekanlar olacaktır anlamında.. Açıklaman için teşekkür ederim kardeşim sağol işte android olaylarına ilk defa giriyorum o açıdan pek çok konuya yabancıyım :)

• Arkadaşlar web siteleri için Flash player desteği varmı bu telefonda????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikes -- 4 Nisan 2011; 18:36:36 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.