Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY GIO [ANA KONU] ★★ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
19.245
Cevap
61
Favori
1.134.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resimler yetmiyor artık Teknosaya gelsede incelesem, belki nişanlıma alabilirim fakat gorilla glass olmaması düşündürücü.

Alan arkadaşlara hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fünfzehn

Arkadaşlar birisi şu konuya açıklık getirirse sevinirim .

Şimdi her istanbulda bulunan teknosa mağazasında 15 nisana kadar turkcell hatlara özel gio için 50 tl. indirim var değil mi ?

Eğer böyleyse , birazdan teknosa mağazasına gideceğim .

Doğrudur telefonla öğrendim ben bunu. Hatta 26 nisana kadar olması lazım. Ayrıca akşam saat 20.00 itibariyle geçerli bir durummuş o saatten sonra yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: valentino_vip

quote:

Arkadaşlar birisi şu konuya açıklık getirirse sevinirim .

Şimdi her istanbulda bulunan teknosa mağazasında 15 nisana kadar turkcell hatlara özel gio için 50 tl. indirim var değil mi ?

Eğer böyleyse , birazdan teknosa mağazasına gideceğim .

Doğrudur telefonla öğrendim ben bunu. Hatta 26 nisana kadar olması lazım. Ayrıca akşam saat 20.00 itibariyle geçerli bir durummuş o saatten sonra yani

dün 23 civarında sipariş verdim ne 50tl lik çek var nede Turkcell in indirimi.

• quote:

Orijinalden alıntı: scrafea

quote:

Orijinalden alıntı: matis01

quote:

hayırlı olsun

ne zaman sipariş etmiştiniz ?

teşekürler.
    1 nisan cuma günü sipaiş vermiştim. aynı gün kargoya verdiler. ama ups kargo cumartesi sabah erken ankaraya inmesine rağmen ordan göndermedi. pazar tatil olduğu için bugün ulaştı.

bende dün gece sipariş verdim hala kargolamadılar. bakalım ne zaman gelicek.

teknosanın sitesinde bende de sipariş hazırlanıyor yazıyordu. ama cep telefonuma ups den mesaj geldi. kargonuz yolda 4 nisanda elinize ulaşması planlanıyor diye. mesajda takip numarasıda yazıyordu. ben ups sayfasından kargoya takp ederken teknosanın sitesinde hala siparişiniz hazırlanıyor yazıyordu. sanırım teknosa güncellemeyi geç yapıyor. siparişiniz büyük ihtimalle bugün kargoya verilir veya verilmiştir.

• quote:

http://www.indirimgundemi.com/haber.php?haber_id=5164

Linke bir göz atın isterseniz.

yani iletişim bölümüne türkcell numarasını yazınca mı oluyor

matis01

demin aradılar kredi kartı için teyit ettiler bugün kargoya verseler yarın gelir heralde.

• quote:

quote:

matis01

demin aradılar kredi kartı için teyit ettiler bugün kargoya verseler yarın gelir heralde.

Bu kampanya internetten alımlarda geçerli değil. Direkt mağazadan alındığında geçerli

• quote:

quote:

quote:

matis01

Bu kampanya internetten alımlarda geçerli değil. Direkt mağazadan alındığında geçerli

öyleyse fatihdeki teknosa da telefon 600tl di yine aynı fiyata geliyor.

• Hediye çeki sadece online mağazada geçerli diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Krst_

Hediye çeki sadece online mağazada geçerli diye biliyorum.

Aynen
  • quote:

@Hayalci

Üye değildim, şimdi üye oldum, herhangi bir sorun görünmüyor.

Başka tarayıcı ile deneyebilirsin.

Edit: Telefon Bilyoner Shop'ta da var, oradan da alabilirsiniz.

sipariş kodu teknosadakiyle aynı. büyük ihtimalle aracılık yapıyorlar..

bu arada ben de bir haftaya kadar alıcam giodan. bu gün teknosada da inceledikten sonra kesin karar verdim. fitle arasında kalmıştım ama ikisinin de görüntü kalitelerini karşılaştırınca gionun bariz üstünlüğü gözüküyor.

benim sormak istediğim gioya uygun kılıf veya benzeri koruyucu aksesuar alan var mı acaba?? benim tek bulabildiğim aşağıdaki linkteki kılıf ama o da içime pek sinmedi...

http://urun.gittigidiyor.com/Samsung-S5660-Gio-Deri-Cekmeli-Zarf-Kilif_W0QQidZZ38077182

★★ SAMSUNG GALAXY GIO [ANA KONU] ★★

• quote:

quote:

quote:

Hediye çeki sadece online mağazada geçerli diye biliyorum.

Aynen

yani şimdi her iki indirimden de yararlanabiliyor muyuz ?

Hayır yararlanamıyorsun,mağazada 50tl indirim türkcellilere,internet sitesinde ise 50 tl hediye çeki veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikes
    Arkadaşlar web siteleri için Flash player desteği varmı bu telefonda????

cnet'e göre telefonda Flash desteği mevcut:http://reviews.cnet.co.uk/mobile-phones/samsung-galaxy-gio-review-50002655/
    Büyük ihtimal Flash lite var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemonicMajesty -- 4 Nisan 2011; 22:17:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadiry_61

quote:

@Hayalci

bu arada ben de bir haftaya kadar alıcam giodan. bu gün teknosada da inceledikten sonra kesin karar verdim. fitle arasında kalmıştım ama ikisinin de görüntü kalitelerini karşılaştırınca gionun bariz üstünlüğü gözüküyor.

benim sormak istediğim gioya uygun kılıf veya benzeri koruyucu aksesuar alan var mı acaba?? benim tek bulabildiğim aşağıdaki linkteki kılıf ama o da içime pek sinmedi...

http://urun.gittigidiyor.com/Samsung-S5660-Gio-Deri-Cekmeli-Zarf-Kilif_W0QQidZZ38077182

ben o verdiğin linkteki kişiden aynı kılıfı aldım. bir günde elime ulaştı. kılıf fena değil. benim hoşuma gitti. istersen telefon kılıfın içindeyken resmini yüklyebilirim.

• quote:

quote:

quote:

@Hayalci

ben o verdiğin linkteki kişiden aynı kılıfı aldım. bir günde elime ulaştı. kılıf fena değil. benim hoşuma gitti. istersen telefon kılıfın içindeyken resmini yüklyebilirim.

walla hocam süper olur..insan resimdekinin gerçek olup olmadığını anlayamıyor..eline sağlık şimdiden

• quote:

quote:

quote:

quote:

@Hayalci

sanki pahalı gibi

hakiki deri sanırım o yüzden pahalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: as66

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

http://www.googleandroid.gen.tr/

Kardeş sana dediğim gibi bu siteye gir, dene programları

İşte meselede o ya henüz telefon almadım.gps olayı navigasyon telefon seçimimde önemli yer tutacak. LG P503 ile gio arasında seçim yapma mücadelesi içindeyim halen :) Gionun zarifliği tasarımı inceliği avuca sığması çok hoşuma gidiyor, p503 ünde detaylı özellikleri yanındaki araç tutucu ve araç şarj hediyesi cazip geliyor. O yüzden kıran kırana bir mücadele yapıyorum. :)

Tam emin değilim ama Gio da A-GPS var buda internet olmadan gps kullanılamıyor demek galiba.
    Dediğim gibi tam emin değilim daha iyi bilen varsa açıklarsa memnun oluruz.

GIO' da ve diğer telefonlarda buluna A-GPS mevcut GSM şebekesini kullanarak telefonun uyduya daha hızlı bağlanmasını sağlıyor, sürekli bir data alışverişi olmamaktadır bilginize.

• Alan arkadaşlara bir sorum var.

Öncelikle müzik çalar da parça araması nasıl yapılıyor.

Mesele P503 te arama tuşu var tek tuş ile yapılıyor. Bundan nasıldır acaba bir resim ekleyebilirseniz. Ya da video falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nautilus20

quote:

Orijinalden alıntı: as66

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

http://www.googleandroid.gen.tr/

Kardeş sana dediğim gibi bu siteye gir, dene programları

İşte meselede o ya henüz telefon almadım.gps olayı navigasyon telefon seçimimde önemli yer tutacak. LG P503 ile gio arasında seçim yapma mücadelesi içindeyim halen :) Gionun zarifliği tasarımı inceliği avuca sığması çok hoşuma gidiyor, p503 ünde detaylı özellikleri yanındaki araç tutucu ve araç şarj hediyesi cazip geliyor. O yüzden kıran kırana bir mücadele yapıyorum. :)

Tam emin değilim ama Gio da A-GPS var buda internet olmadan gps kullanılamıyor demek galiba.
    Dediğim gibi tam emin değilim daha iyi bilen varsa açıklarsa memnun oluruz.

GIO' da ve diğer telefonlarda buluna A-GPS mevcut GSM şebekesini kullanarak telefonun uyduya daha hızlı bağlanmasını sağlıyor, sürekli bir data alışverişi olmamaktadır bilginize.

Yani illaki internet kullanarak kontör tl kaybına uğratıyor bizi demek istiyorsn öylemi ? Sanmıyorum ama ben öyle olduğunu ayarlardan tümleşik gps seçilirse şebeke ve internet kullanımı olmadan sadece gps uydusu aracılığıyla uyduya bağlanır. A-gps bir tercih gibi istenirse şebeke desteği verebilir ama karşılığında bağlanışta kontör düşer.

• GPS için; A-GPS seçeneğini aktif bırakırsan, telefon kısa süreli bir internet bağlantısıyla 8-10 saniye içerisinde gps bağlantısı kurar. Eğer A-GPS'i kaparsan telefon, yardım olmadan gps in kendi kendine uyduları bulmasını bekler ki bu da bazen 20 dakikaya kadar uzatabiliyor süreyi..Bunun dışında şu anda lg optimus one ile birlikte en yüksek fiyat/ performans değeri bu cihazda...Gio'nun işlemcisi daha güçlü, Lg'nin rami daha fazla. Bu arada Gio'nun bir artısı da android marketin yüklü gelmesi....Kime hangisi daha uygun görünüyorsa alsın, güle güle kullansın..:) Alan arkadaşlara da hayırlı olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supro -- 5 Nisan 2011; 0:56:25 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.