Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY GIO [ANA KONU] ★★ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.245
Cevap
61
Favori
1.134.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alan arkadaşlar var ama daha kullanılmadı herhalde, bende aldım Galaxy gio ama gelsin deneyip bilgi vereceğim inşallah
  • Navigasyonuda test edersen sevinirim.
  • Tamam kardeş
  • @matiso1 hocam kılıf resimleri için teşekkürler bi kaç gün daha araştırıcam bulamazsam artık mecburen aynısından alıcam

şu anda alınabilecek en uygun fiyat/performansa sahip android telefon tartışmasız GİO. benim merak ettiğim 2 ay sonra tüm magazalarda satılmaya başlanınca fiyat seviyesi ne olur, artar mı azalır mı acaba. siz ne düşünüyorsunuz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadiry_61

@matiso1 hocam kılıf resimleri için teşekkürler bi kaç gün daha araştırıcam bulamazsam artık mecburen aynısından alıcam

şu anda alınabilecek en uygun fiyat/performansa sahip android telefon tartışmasız GİO. benim merak ettiğim 2 ay sonra tüm magazalarda satılmaya başlanınca fiyat seviyesi ne olur, artar mı azalır mı acaba. siz ne düşünüyorsunuz??

tabi ki düşecek..

• quote:

Orijinalden alıntı: ikes

quote:

@matiso1 hocam kılıf resimleri için teşekkürler bi kaç gün daha araştırıcam bulamazsam artık mecburen aynısından alıcam

tabi ki düşecek..

Hiç sanmıyorum, 650 tl olursa şaşırmayın derim Neden mi Burası Türkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 5 Nisan 2011; 15:51:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

quote:

Orijinalden alıntı: ikes

quote:

tabi ki düşecek..

Hiç sanmıyorum, 650 tl olursa şaşırmayın derim Neden mi Burası Türkiye

2 ay sonra görüşürüz...bekle ve gör

• Hayırlısı, bende öyle düşünüyorum ama insan yinede şüpheye düşüyor
  • bende diğer alternatiflerimden uzaklaşmaya başladım biraz daha inceledikten sonra bi teknosaya gidip almayı düşünüyorum.
  • tabii ki düşecek demekle düşmüyo

niye mi..gio nun almanya satış fiyatı 199 euro..Şu an Türkiyede teknosadan kampanya dahilinde satış fiyatı 499 TL. Teknosa bu telefonun iki aylık satış yetkisini tek başına niye alıp da satabileceği minimum fiyattan maksimum adet satmasın. Zaten iki ay sonra piyasa bu fiyatlardan doyduktan sonra satış rakamları giderek düşecektir.

Tabii ki bu böyle olacak diye bi şart yok ama mantık dahilinde yorum yaparsak daha yararlı olur diye düşünüyorum
  • 15 dakikadır mesaj düzüyordum ama forum güzel bir hata ile mesajımı uçurdu. kısaca güzel telefon şüphesi olanlar alsın derim
  • teknosa da 100tl hediye çekim var bunu kullandığımda 449 tl ye düşüyor bu halde ödeme yaptığımda dahi sayfasında yazdığı gibi 50 tl hediye çeki verilir mi bilgisi olan var mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: matis01

quote:

Arkdaşlar hediye çeki geldi hemen kullanıma açık, dün sipariş verdim bügün 50 tl hediye çeki hazır Şimdi ben bu parayla ne alayım

★★ SAMSUNG GALAXY GIO [ANA KONU] ★★

öncelikle hyrlı olsun.
    hediye çeki hemen geliyor ama kullanım tarihi bir ay sonra bir kontrol et istersen. en azından bende öyle.

Şimdi bakıyorum, inşallah öyle birşey çıkmaz bakalım, sağol uyarın için

Evet haklısın arkadaşım 1 ay sonra olarak gösteriyor başlama tarihi

• quote:

tabii ki düşecek demekle düşmüyo

niye mi..gio nun almanya satış fiyatı 199 euro..Şu an Türkiyede teknosadan kampanya dahilinde satış fiyatı 499 TL. Teknosa bu telefonun iki aylık satış yetkisini tek başına niye alıp da satabileceği minimum fiyattan maksimum adet satmasın. Zaten iki ay sonra piyasa bu fiyatlardan doyduktan sonra satış rakamları giderek düşecektir.

Tabii ki bu böyle olacak diye bi şart yok ama mantık dahilinde yorum yaparsak daha yararlı olur diye düşünüyorum

Satış rakamları düşeceği için doğal olarak fiyatıda düşecektir...bu kadar basit...
    O halde...
    Tabii ki düşecek!
    Mantığa gelince telefonun satış hakkını tekeline alıyorsan neden ucuz satmak zorundasın?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fünfzehn

Arkadaşlar bu telefonun her özelliğini inceleyen bir site falan var mı ? varsa link atabilir mi ?

''http://www.phonearena.com/phones/Samsung-GALAXY-Gio_id5171''

Fiyatının artması çok saçma olur diye düşünüyorum. Bu fiyatları gördükten sonra artınca bunu kim alırsa artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sombre06 -- 5 Nisan 2011; 20:44:55 >
  • Glaxy mini'nin 490-500 TL civarında satıldığını düşünürsek telefonun fiyatı şu anki indirim/hediye çeki ile birlikte çok yüksek değil. 2 ay sonra Galaxy Mini'nin de fiyatı düşerse Gio'nun da fiyatı bir miktar düşebilir ama çok fazla düşeceğini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemonicMajesty

Glaxy mini'nin 490-500 TL civarında satıldığını düşünürsek telefonun fiyatı şu anki indirim/hediye çeki ile birlikte çok yüksek değil. 2 ay sonra Galaxy Mini'nin de fiyatı düşerse Gio'nun da fiyatı bir miktar düşebilir ama çok fazla düşeceğini sanmıyorum.

En azından artmaz. Aynı seviyelerde dolaşmasında bi sakınca yok evet gerçekten fiyatı şu anki haliyle uygun.
  • galaxy mini görduğum en saçma sapan tel,ekran 240*320 ve 3 '' fakat 384 mb ram i var ?
  • Arkadaşlar kimse bişi söylemiyecekmi gioyu alan arkadaşlar nerdesiniz ? Alan kaçtı ortadan herhalde. Biraz bahsedin şu telefondan neler yaptınız neler hoşunuza gitti gitmedi. navigasyonu deneyenler oyun yükleyip deneyenler takılma varmı? Hoparlör konuşma ve müzik açısından ses kalitesi nasıl v.s vs. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: valentino_vip

Arkadaşlar kimse bişi söylemiyecekmi gioyu alan arkadaşlar nerdesiniz ? Alan kaçtı ortadan herhalde. Biraz bahsedin şu telefondan neler yaptınız neler hoşunuza gitti gitmedi. navigasyonu deneyenler oyun yükleyip deneyenler takılma varmı? Hoparlör konuşma ve müzik açısından ses kalitesi nasıl v.s vs. ?

Aynen ya ben bir müzik çalar e cevap bulamadım. Gidip Optimus One alacağım sonunda valla.

Olur ya OC çekeriz ne yapalım.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.