Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY GIO [ANA KONU] ★★ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.245
Cevap
61
Favori
1.134.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: matis01

quote:

Orijinalden alıntı: valentino_vip

Hım aklıma gelmişken arkadaşlar dokunmatik hassasiyeti rahatsız edicimi? İstemeden yanlış yerlere basma şeklinde çokmu hassas ?

evet ilk başlarda öyle ama zamanla alışıyorsun. belki ben ilk defa dokunmatik kullandığımdan öyledir. ama şimdi ilk zamanki gibi fazla yanlış basmalar olmuyor. hatta yazı yazmada hızlandım.

navigasyona gelince igoyu yüklemiştim harita eski 2009 du. yenisini buldum 2010 yükledim. evin içide hedef belirleyip similasyonla git dedim. araba yavaş yavaş ilerliyor ve dönme yerlerine gelmeden önce sesli uyarı yapıyor. yani bilmem kaç metre sonra sola dönünüz gibi. belirlediğim hedef noktasına kadar gitti. dışarıda daha deneyemedim. müsait olduğum bir zamanda dışarda araçla deneyeceğim.

Hımm anladım kardeşim igo olayı süpermiş o halde içim rahat etti teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valentino_vip -- 6 Nisan 2011; 9:40:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

Arkadaşlar ürün kargoya teslim edilmiş diyor ama bana takip numarası felan vermediler nasıl öğrenebilirim, bügün 2 gün oldu sipariş vereli.

Siparisiniz kargoya teslim edildi. linkine tıklıyorum boş ekran çıkıyor, siparişim nerede linkine tıklıyorum siparişin olduğu yer açılıyor, herhalde geç güncelleniyor site, hiç olmazsa bir takip numarası verselerdi

banada takip numarası vermemişlerdi. hatta ürün kardoya verilmiş olmasına rağmen sitede siparişiniz hazırlanıyor yazıyordu ama ups den hem email adresime hemde cep telefonuma kargo takip numarası gönderildi. ben öyle takip ettim. email adresini bir kontrol et istersen. yani siteye takip numarası girmiyorlar.veya bulunduğun yerdeki ups şubesini ararsan oradan da bilgi alabilirsin.

• quote:

quote:

Arkadaşlar ürün kargoya teslim edilmiş diyor ama bana takip numarası felan vermediler nasıl öğrenebilirim, bügün 2 gün oldu sipariş vereli.

Siparisiniz kargoya teslim edildi. linkine tıklıyorum boş ekran çıkıyor, siparişim nerede linkine tıklıyorum siparişin olduğu yer açılıyor, herhalde geç güncelleniyor site, hiç olmazsa bir takip numarası verselerdi

banada takip numarası vermemişlerdi. hatta ürün kardoya verilmiş olmasına rağmen sitede siparişiniz hazırlanıyor yazıyordu ama ups den hem email adresime hemde cep telefonuma kargo takip numarası gönderildi. ben öyle takip ettim. email adresini bir kontrol et istersen. yani siteye takip numarası girmiyorlar.veya bulunduğun yerdeki ups şubesini ararsan oradan da bilgi alabilirsin.

Çok sağol kardeş, hemen bakıyorum mailime, tel olarak kardeşimin telini yazdıydım

• En alttaki tuşlarının dokunmatik olması herhangi bir sorun teşkil ediyormu acaba kullananlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkanelka

En alttaki tuşlarının dokunmatik olması herhangi bir sorun teşkil ediyormu acaba kullananlar ?

hayır hiç bir sorun teşkil etmiyor. aksine çok rahat oluyor.

az önce pes 2011 i yükledim telefona sorunsuz çalıştı.ne bir kilitlenme nede bir donma olmadı. müthiş birşey tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matis01 -- 6 Nisan 2011; 10:11:26 >
  • Aldığımda hemen yükleyeceklerim bunlar

Aşağıdaki oyun ve programlar elimde mevcut sadece telefonu bekliyorum

Oyunlar
    ----------------------
    Angry birds
    Angry birds RİO
    ASPHALT 5 HD
    ASPHALT 6 Andrenalin
    fast and furious Andrenalin
    GT racing
    Pes 2011
    Fifa 2011
    Sims 3
    Worms reloaded 2011 HD
    Hatta driver 1 ve 2 oyununu emulatör ile oynayabiliyormuşuz, denenemden sonra bilgilendiririm
    Devamı gelecek

Programlar
    -------------------
    Firefox 4 bilmeyeniniz yok herhalde
    Skyfire internet tarayıcı
    Winamp :D
    Root Explorer ( telefonnu içini pc gibi gösteren program)
    Devamı gelecek

Video oynatıcılar
    --------------------------
    Vplayer
    Player pro
    Adobe Flash Player
    Devamı gelecek

Çoğu film izleme programında altyazı desteği mevcuttur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 6 Nisan 2011; 10:45:46 >

• @Hayalci

sende diğerleri gibi telefon gelince ortadan kaybolmayasın
  • Hayatta kaybolmam, ben söz verdimi sözümde dururum. Şu anda işyerinde olduğum için gecikme olabilir, evliyim haliyle pek vakit bulamıyacağım ama emin olun,biraz geçte olsa bütün detayları yazacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 6 Nisan 2011; 11:00:07 >
  • Arkadaşlar Samsung galaxy gio ram miktarını merak edenler olursa bu videoyu izlesin
    Toplam 278 mb, Bize kalan 198 ve 200 arası değişiyor
    http://www.youtube.com/watch?v=r7ghV3fTtOo
  • quote:

Hayatta kaybolmam, ben söz verdimi sözümde dururum. Şu anda işyerinde olduğum için gecikme olabilir, evliyim haliyle pek vakit bulamıyacağım ama emin olun,biraz geçte olsa bütün detayları yazacağım.

Bizim hanımda deli oldu bana kaç gündür p503 mi gio mu forumlarda uğraşıyorum die. Alalım da kurtulalım diyo :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikes

@Hayalci

sende diğerleri gibi telefon gelince ortadan kaybolmayasın

ben burdayım. kaybolmadım
  • quote:

quote:

En alttaki tuşlarının dokunmatik olması herhangi bir sorun teşkil ediyormu acaba kullananlar ?

az önce pes 2011 i yükledim telefona sorunsuz çalıştı.ne bir kilitlenme nede bir donma olmadı. müthiş birşey tavsiye ederim.

Hımm pes 2011 de p503 forumunda bi arkadaş sık sık takılma donma problemi yaşadığını söylemişti. BUnu duymak güzel oldu.
  • Orijinalden alıntı: valentino_vip

Hımm pes 2011 de p503 forumunda bi arkadaş sık sık takılma donma problemi yaşadığını söylemişti. BUnu duymak güzel oldu.
    Ayrıca kardeşim igo programı ve güncel haritalarını indirdiğin linkleri verebilirmiisn ?
  • quote:

quote:

quote:

bende ilk başta p503 alacaktım. tipini beğenmedim. iyiki almamışım. gio dan şimdilik menunum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

bende ilk başta p503 alacaktım. tipini beğenmedim. iyiki almamışım. gio dan şimdilik menunum.

Tamamen tip olarak sorun teşkil ediyor zaten diyorumya her iki telefonun tipi aynı olsaydı lg alırdım. p503 kaba duruyor sanki birde ince değil pek . Kardeşim bu arada igo programı ve güncel haritasını indirme linklerini verebilirmisin ?

• telefon 11de geldi. yalnız şu marketten indirdiklerimde kontör gidiyor.birkaç birşey indirdim 4tl kadar kontör gitti.ayar yapılması gerekiyordu ama nerden bilmiyorum birde wifi açıkken gmail hesabıma girdim sonra wifi kapattım mail geldi açtım yine kontor gitti
    şarjı taktığımda yarısı doluydu 1saat kadar kurcaladım şimdi şarjda.dolsun birkaç fotoğraf eklicem.
    birde kulaklığı taktığımda ses yine hoparlörden çıkıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lumpazivagabundus -- 6 Nisan 2011; 12:35:08 >
  • veririm ama burda başka forumun linki yasakmı bilemiyorum.
    olmazsa bir ara pm atarım.
  • quote:

veririm ama burda başka forumun linki yasakmı bilemiyorum.
    olmazsa bir ara pm atarım.

Oke tamam kardeşim o şekilde hallederiz bir ara. Kısacası telefonun raminin p503 e göre daha düşük kalması bir sorun teşkil etmiyor rahat rahat oyununu da oynatıyor wifi yede gps navigasyonada yetiyor yeri gelince diosun ?
  • quote:

quote:

Hayatta kaybolmam, ben söz verdimi sözümde dururum. Şu anda işyerinde olduğum için gecikme olabilir, evliyim haliyle pek vakit bulamıyacağım ama emin olun,biraz geçte olsa bütün detayları yazacağım.

Bizim hanımda deli oldu bana kaç gündür p503 mi gio mu forumlarda uğraşıyorum die. Alalım da kurtulalım diyo :)

Ayne dert bende de var..

birde alttaki ortadaki tuşdamı dokunmatik onunla ilgili birşey göremedim. daha telefonu alana kadarda bu tür meraklarım olacak galiba..

• quote:

quote:

quote:

Ayne dert bende de var..

birde alttaki ortadaki tuşdamı dokunmatik onunla ilgili birşey göremedim. daha telefonu alana kadarda bu tür meraklarım olacak galiba..

yok ortadaki tuş dokunmatik değil.
    ses ayarı,kapatma ve menü tuşu
    bundan başka tuş yok

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.