Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY GIO [ANA KONU] ★★ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.245
Cevap
61
Favori
1.134.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

★★ SAMSUNG GALAXY GIO [ANA KONU] ★★
  • wifi ile bağlandım angry birds ve angry birds gio indirdim, indireceğim zaman zaten yanında yazıyor ücretsiz diye, bunlar reklamlı oyunlar gerçi oyuna etkisi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: matis01

quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

Arkadaşlar telefonda Android market yüklü geliyor istediğiniz oyun ve program çoğu ücretsiz, en güzelide dosya yönetici var tekrar program yükleyerek hafıza kartına ulaşma derdine son. şimdi ise müzik çalara bakacağım

markete girmek ve indirmek ücretsiz gibi duruyor ama ben marketten dosya indirince vodafone faturaya para yansıtmış. bu yüzden bilgisayardan indirip karta yüklüyorum. birde wifi ile bağlanıp program indireceğim. bakalım ozamanda faturada para yazacakmı?

Kardeşim gps ve navigasyon ilgili net açıklamaların ve verdiğin gaz ile artık sanırım kararımı verdim.Bende navigasyon düşünüyordum arabaya söylediğin gibi gayet iş görür gibi görünüyor. Bu akşam bende bir gio sahibi olacağım :) Zaten p503 tipine bir türlü ısınamamıştım :)

• quote:

Arkadaşlar telefon geldi, akşama kadar yapacaklarımı anlatacağım artık elimden geldiği kadar, şunu şöyleyim dokunmatik ekranı çok hassas sakın baskı yaparak kullanmayın işlemiyo, sonradan kendinize kızarsınız

hayırlı olsun kardeşim
  • 2048*1536 olarak çekmiştim.sanırım siteden kaynaklanıyor.
     ★★ SAMSUNG GALAXY GIO [ANA KONU] ★★
  • Buna acaba ön ekrana koruma gibi bişey varmı arkadaşlar, çok korkuyorum çizilir ekran diye. kılıf almaya niyetleniyorum ama bu seferde çok kaba olur
  • quote:

quote:

Arkadaşlar telefonda Android market yüklü geliyor istediğiniz oyun ve program çoğu ücretsiz, en güzelide dosya yönetici var tekrar program yükleyerek hafıza kartına ulaşma derdine son. şimdi ise müzik çalara bakacağım

markete girmek ve indirmek ücretsiz gibi duruyor ama ben marketten dosya indirince vodafone faturaya para yansıtmış. bu yüzden bilgisayardan indirip karta yüklüyorum. birde wifi ile bağlanıp program indireceğim. bakalım ozamanda faturada para yazacakmı?

wireless olan yerde program indirirken vodafone interneti devre dışı bırakılamazmı yani sadece wireless açıkken android marketten program vs. indirilip yüklenemezmi, farkında olmadan faturaya yansımaması bakımından.

• quote:

Buna acaba ön ekrana koruma gibi bişey varmı arkadaşlar, çok korkuyorum çizilir ekran diye. kılıf almaya niyetleniyorum ama bu seferde çok kaba olur

sanırım şimdilik burdan başka yerde yok
    http://cgi.ebay.co.uk/6-x-screen-protector-guard-Samsung-S5660-Galaxy-Gio-/280651926018?pt=UK_Mobiles_Accessories_RL&hash=item4158288a02#shId

• quote:

Buna acaba ön ekrana koruma gibi bişey varmı arkadaşlar, çok korkuyorum çizilir ekran diye. kılıf almaya niyetleniyorum ama bu seferde çok kaba olur

ben ebaydan ekran koruma filmi siparişi verdim. sanırım on güne gelir. istersen sana 1-2 tanesini satabiliim.
  • quote:

quote:

ben ebaydan ekran koruma filmi siparişi verdim. sanırım on güne gelir. istersen sana 1-2 tanesini satabiliim.

Kabul 2 tane gönder parası neyse veririm kardeş sorun değil

• Ndrive 10 navigasyon programını kurdum, sorunsuz çalışıyor. Sadece GPS'in açık olması yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scrafea

sorumu cevaplıcak biri varmı?

marketten indirirken kontör gidiyor.

Arkadaşlar Wifiyle program indirirken hiçbir ücret gitmedi benden.
    Eğer sizde gidiyorsa Ayarlar dan Kablosuz ve ağlara ordanda Mobil ağlara girin.
    Sonra Paket veri kullanı ve Veri dolaşımını devre dışı bırakırsanız hat üzerinden internete girmeyi kapatabilirsiniz.

Birde kulaklık ilk başlarda biraz zor oturuyor tam oturduğundan emin olduysanız kualaklık bozuk demektir.
    Garantiye vermenizi öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: as66

quote:

Sonra Paket veri kullanı ve Veri dolaşımını devre dışı bırakırsanız hat üzerinden internete girmeyi kapatabilirsiniz.

Birde kulaklık ilk başlarda biraz zor oturuyor tam oturduğundan emin olduysanız kualaklık bozuk demektir.

sağol valla ayarlardan kapattım 2g yaptım bide
    kulaklıkla uğraşıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: as66

quote:

Gayet yararlı bir bilgi paylaşmışsın kardeşim teşekkürler...
  • walla forum kopmuş gidiyor. bilgilendirmeler süper. agzımın suyu iyice akmaya başladı. maaş yatsa da bi koşu gidip teknosadan alsam artık
  • galaxy mini ve galaxy fit gio dan önce çıktı ama bunun sayfası daha aktif. ikisinde geçti.
  • Hatta ufakufak kılıf tavsiyeleri başlasın bence.. :)
  • Akşam şarja takar sabaha kadar dursun artık bakalım kaç gün dayanabilecek bana Telefon çok hızlı, unutmadan söyleyim telefonun ortadaki düğmeye basılı tutun görev yöneticisini açın Ram e gelin belleği sil derseniz bütün çalışanlar iptal olacaktır ve telefon rahatlar ve bellek boşalır, telefon kayıt yeri miktarı 181 mb 44 mb doldu şu anda bütün yüklediklerinizi sd karta taşıyabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: valentino_vip

Hatta ufakufak kılıf tavsiyeleri başlasın bence.. :)

ben kılıf aldım. diğer sayfalarda resmini yüklemiştim.
    almayalar bir an önce kılıf tedarik etsin. güzelim telefonu çizdirmesinler.
  • Ben cam koruyucu istedim ama arkadaştan ses yok daha. Bu telefonu yaydım heryere, patladı gitti
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.