Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY GIO [ANA KONU] ★★ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19.245
Cevap
61
Favori
1.134.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: scrafea

ne demek rica ederim. başka merak ettiğiniz birşey varsa çekinmeyin pm atın ben konuya fotoğrafını eklerim.

video kalitesini göstermek için video çekip youtube a koymak istiyorum da çekilcek canlı birşey yok. birazdan caddedeki arabaları çekerim

Şu müzik çalarda parça arama işlemi ne kadar pratik onu bir video çeksen süper olur.

Ayrıca fotograf galerisi ace teki gibi mi?

Ve son soru. Bir tane 16Gb Class 10 Hafıza kartı şimdi bu telefona gider mi gitmez mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 7 Nisan 2011; 8:28:34 >

• Bu gibi telefonlara boşa para veriyorsunuz.Adam akıllı android kullanabilmek için ekran en az 3.7 inç olmalı ve çözünürlükte yüksek olmalı.

Bu telefonu 1sene sonra satmaya çalıştığınızda , alacak adam bulamazsınız.samsung o kadar çok model çıkartıyorki hepsi arada kaynayıp gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Bu gibi telefonlara boşa para veriyorsunuz.Adam akıllı android kullanabilmek için ekran en az 3.7 inç olmalı ve çözünürlükte yüksek olmalı.

Bu telefonu 1sene sonra satmaya çalıştığınızda , alacak adam bulamazsınız.samsung o kadar çok model çıkartıyorki hepsi arada kaynayıp gidiyor

Bahsettiğiniz telefon 1400 lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orijinalden alıntı: scrafea

ne demek rica ederim. başka merak ettiğiniz birşey varsa çekinmeyin pm atın ben konuya fotoğrafını eklerim.

video kalitesini göstermek için video çekip youtube a koymak istiyorum da çekilcek canlı birşey yok. birazdan caddedeki arabaları çekerim

Şu müzik çalarda parça arama işlemi ne kadar pratik onu bir video çeksen süper olur.

Ayrıca fotograf galerisi ace teki gibi mi?

Ve son soru. Bir tane 16Gb Class 10 Hafıza kartı şimdi bu telefona gider mi gitmez mi?

şuan kameram yok. ama bi ihtimal ekleyebilirim

evet ace deki gibi
    tabi şurdaki gibi diyorsan
    5:45 den itibaren
    http://www.youtube.com/watch?v=aIbsgBsve7s

film daha deneyemedim ama sırf onun için alınır.

bu arada flac müziği açamadım rockplayer açamadım

• quote:

Bu gibi telefonlara boşa para veriyorsunuz.Adam akıllı android kullanabilmek için ekran en az 3.7 inç olmalı ve çözünürlükte yüksek olmalı.

Niye?

Netten video izleyebiliyorum. Andoid platformda ilgimi çeken oyunları oynayabiliyorum. DH ye gayet güzel giriyorum. Finansbank ın internet şubesinden normal olarak giriş yapabiliyorum. Netbook uma wireless yayın yapabiliyorum.

3,7 inç te yapıp bunda yapamayacağın bir şey söylesene. Herkes in 1200TL si yok. Benim var çok şükür para var ama gereksiz buluyorum ben de büyük ekranları şu an için. Zira Galaxy S i de denedim galaxy tab ı da denedim. Benim asıl işime yarayacak flash sitelerde hepsi göçüyor. Hatta Tab ile VAtan sitesine girdim meu çalışmıyor flash reklam yüzünden. Bunda ise Lite var ve menu çalışıyor ama reklam alanı görünmüyor.

5800 bu seviyede bir telefon ve Symbian var. Onu mu alalım yani. Android olması çok büyük bir avantaj. Gayet işe yarıyor yani.

Daha iyi bir tavsiyeniz var ise bulunun. Eleştiri olabilir ama temelli bir eleştiri olacak. Sanki 3,8 inç ekranlı, adreno210 gpu lu. Bilmem kaç GHz işlemcili ve aynı zamanda bu kadar küçük boyutta bir telefonu 500 e verdiler de almadık.

• Biraz kızacaksınız ama igo vs dediğiniz gps programları için wifi 3g gibi şeyleri mi açmak gerekiyo bi anlatırsanız sevinirim
  •  ★★ SAMSUNG GALAXY GIO [ANA KONU] ★★

yok artık. klavye düzeni biraz tanıdık mı ne?

edit. kusura bakmayın benim kullandıgım androidde böyle değildi.
    android versiyonuna dayalı bişi olabilir.
    neyse sonuçta bi şekilde tanıdık bi yerden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rıfgı -- 6 Nisan 2011; 20:57:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fünfzehn

quote:

Bunları biz de biliyoruz ama her şey he diyince olmuyor . Burda bahsi geçen telefon

500 lira

Sizin dediğiniz telefon en az 1200 lira .

Bu paraya şu an için en iyi f/p telefonu bu hocam

Galaksy s ve gio yu kullanmış biri olarak yazıyorum!!!!!!!!!!!

Telefonu kullanmayanlar eline alıp incelemeyenler insanları yanıltmasın, 1 hafta olacak neredeyse ve ben gio ya hergün hayran kalıyorum. Telefonun fiyatı 1 milyar olsa sabaha kadar eleştirin, ekranı küçük rami az vs diye. Size şunu söyleyim galaksy s donanımlarıyla 100 ise gio da en az 70 tir, ya fiyatları ? neredeyse 3 gio fiyatına 1 galaksy s alabiliyorsunuz. Birsürü program, oyun, müzik vs yükledim ve gayet seri kullanmaya devam ediyorum telefonu. Arama kaydında yukarı aşağı sürükleyince takılmalar göreceksiniz sanmayın ki bu gio nun yavaşlığı aynısını galaksy s te yapıyor.
    Gps i soran arkadaşlar var ben dün igo yu aşağıda verdiğim linkten indirdim ve bugün arabaya atlayıp deneme yaptım. Mükemmel çalışıyor. Türkçe konuşan bayan sesiyle sizi yönlendiriyor telefonu koltuğa koyup sadece dinleyerek gittim ve hiç sorun yaşamadım. Hatta 60 ı geçince uyarı bile verdi hız sınırını geçtiniz yavaşlayın diye :)

GPS igo için
    http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-android-icin-en-iyi-turkce-navigasyon-programi

Nasıl yükleyeceğinizi anlatayım,

1- Öncelikle programı bilgisayarınıza indirin,
    2- Telefonu sd kart takılı şekilde bilgisayara bağlayın
    3- programı rar dosyasından çıkarın
    4- BURASI ÖNEMLİ ---- Sitede tarif ettiği gibi ya da klasörün içindeki beni oku dosyasında yazılan tüm klasörü sd kartınızın ana dizinine atınız kısmı sanırım gio da işe yaramıyor ben deneme yanılma yoluyla doğru yolu buldum sizde hiç uğraşmadan dediğimi yapın :)
    Klasörün içine girdiğinizde 3 klasör göreceksiniz ( IGO - ıgomywaycrack - beni oku ) bu dosyaları kopyalayıp direk ana dizinin içine yapıştırın. Sd kartınızın içindeki herhangi bir klasöre değil direk ana dizine!!!
    5-Şimdi sd kartınıza attığınız .apk uzantılı dosyayı kurabilmek için Android marketten "Apk Manager" adlı programı indiriyorsunuz.
    6-Apk manager programında üstten install bölümünü seçip listeden igo yu bulun ve yüklemeye başlatın. Kurulumda size bikaç soru soracak program ayarlarıyla ilgili o kısımları kendiniz halledersiniz (dil vs gibi )

Sıkıntı yaşayan olursa cevaplayabilirim.

Saygılar..

• Arkadaşlar saat 20:59 itibarı ile ben de Gio sahibi oldum.

Telefondan yazacaktım ama ekranda hala jelatin var. Burada nöbetçi telefoncudan ( ) iphone için jelatin aldım onu kesip kullanacağım ( elim yatkın ama gece gece ne olacak bakalım. ) 7,5TL gitti ama ne yapacaksın işte. Yurt dışında 5 li pake alacağım onlar gelene kaar bu iadere eder.

Hadi bakalım ne olacak. Axess kartımı kaybettim diye üzülüyordum CF ye 5 taksit diye. Artık ne yapalım dedim 5 taksit aldım. Bir baktım slipte 8 yazıyor. 3 taksit te banka vermiş. + bir de 2 ay erteleme. Ohhhh.

• igo yüklemesi aslında çok basit indirdiktensonra telefona atın önemli nokta İGO klasör ünün bulundugu yer eyer dosya içindeyse navigasyon açılmıyo İGO klasörünü program görmüyor sanki onun için ana dizin de olmalı kurulumu yapıp başlayın
  • quote:

Arkadaşlar saat 20:59 itibarı ile ben de Gio sahibi oldum.

Telefondan yazacaktım ama ekranda hala jelatin var. Burada nöbetçi telefoncudan ( ) iphone için jelatin aldım onu kesip kullanacağım ( elim yatkın ama gece gece ne olacak bakalım. ) 7,5TL gitti ama ne yapacaksın işte. Yurt dışında 5 li pake alacağım onlar gelene kaar bu iadere eder.

Hadi bakalım ne olacak. Axess kartımı kaybettim diye üzülüyordum CF ye 5 taksit diye. Artık ne yapalım dedim 5 taksit aldım. Bir baktım slipte 8 yazıyor. 3 taksit te banka vermiş. + bir de 2 ay erteleme. Ohhhh.

Hani P503 alıyordunuz ya, ne yaptınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 6 Nisan 2011; 21:53:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Hani P503 alıyordunuz ya, ne yaptınız?

Valla öncelikle biraz daha ince. + 50TL daha ucuz. + işlemci hızı daha iyi. Normalde takmazdım da artık belki de o P503 den olsa gerek bariz hissettiğim bir yavaşlık vardı. Menu de bile. Ayrıca Samsung un arayüzü daha hoş geldi.

Bu arada ekran koruyucuyu bk ettim kenarı tam düz kesememişim ( sert zeminde değil de karton üstünde kestim o yüzden. ) ama bunun dışında koruyucu harbi 7.5TL ye değecek bir şey. Kalite konusunda on numara. Parmak izi yapmıyor ve parmağınız ekrana yapışmıyor. Kullanım daha kolay oluyor yani.

Valla ben şu an memnunum. Bakalım bir markete neler var. Tek arayacağım özellik arama tuşu olacak gibi bakalım.

quote:

Orijinalden alıntı: promised

aman aman giolarınız hayırlı olsunda acaba yazılım desteği ne olacak o giocuklara,samdroide girinde bakın bakalım gingerbread desteği gelecekmi,klasik samsung olayı,her android sürümüne bir telefon üret ve sat,eskiye desteği unut galaxy s hariç

Valla umrumda değil pek te. Zira telefon şu hali ile iyi. 2.3 gelecek te bize mi gelecek. Daha çok üst seviye modellere yarayacak. Bir sounu olmadıkça yazılım olsun kalsın. Zaten 800MHz işlemci 256 ram ya da 600 işlemi 512 ram sonsuza dek gidecek şeyle değil.

Android 2.3 gelmese de ben oyun oynayabileceğim. O gelmsede ben gene DH ye girebileceğim. O gelmesede wi-fi yayın yapabileceğim vb.

He gelirse cidden sevinirim. Hatta gelmesi için uğraşırım da ama gelmemesinin bana bir götürüsü yok.

Olumlu düşük. Salak Nokia nın ürettiği milyar lira verdiğim telefon gibi iki defa alev alıp hayatımı tehlikeye atmasın, müşteri hizmetleri bir özür bile dilemeden tşak geçmesin de. Varsın 2.2 de kalsın. Bunlar o kadar kafaya takılacak şeyler değil. Yani hani bir Xperia gibi olsa. SE çıkıp telefona bir multitouch özelliği bile eklemese basardım küfrü ve kazık yemiş hissederdim. ( Not. SE 2.3 güncellemesini çıartacağını belirtti yediği küfürler sonucu. ) Ama 500TL verdim ve benim işimi görecek bir cihaz aldım. Artık öyle pahallı şeyler almıyorum. Özellikle 938TL hakem heyeti limitini geçmeyecek cihazlar arıyorum. 937TL olsa belki X10 ya da Glxy S alırdım. Ama yok bu meblanın üstüne çıkmadan farka değecek başka model yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 7 Nisan 2011; 11:19:32 >

• quote:

Ben o dediğiniz gibi telefonları da kullandım. Evet internette gezmek, film seyretmek, oyun vs. çok güzel ama telefonu telefon olarak kullanmak istediğinizde, eliniz kocaman değilse tek elle kullanmak çok zor.
    Ayrıca telefonun ekran çözünürlüğünü görmeden yorum yapıyorsunuz büyük ihtimal. Bu boyutta bu çözünürlük gayet yeterli. O kadar büyük telefonu cepte taşımak ayrı dert. Ayrıca cebimde sürekli 1,5 milyar taşımak ta hoşuma gitmiyor, aman düşürmeyeyim, üstüne oturmayayım, camı çizilmesin vs. sürekli sıkıntı Hangi telefonu alırsanız alın 1-2 yıl sonra illaki zarar edersiniz, ayrıca bir telefoncuya satmaya gittiğinizde halen en çok Nokia ile Samsung tutuluyor. Hiç satamazsam edeceğim zarar 500TL'yi aşmıyor

Tercih meselesi, fikrinize saygı duyarım ama "boşa para veriyorsunuz" gibi bir yorum yakışmamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crazy_06_66

Biraz kızacaksınız ama igo vs dediğiniz gps programları için wifi 3g gibi şeyleri mi açmak gerekiyo bi anlatırsanız sevinirim

ben 3g yi, 2g yi, interneti hatta vodafone şebekesini kapattım. igo gps programı çalışıyor. yani internet olması şart değil.
  • Arkadaşlar ekolayzır va yaaaaaa.

Oleyyyy be.

Müzik çalar da seçenek tuşuna basınca ayalarda var ekolayzır. Ama sadece kulaklık takılı iken işe yarıyor. CX300-II ile gayet iyi bir başarım sunduğunu belirtebilirim.

Tedder ile No To Love You. İyi ritim utuyorum valla. 5800 ve M3200 den sonra beni hayal kırıklığına uğratmadı gayet iyi. Hele müzik konusunda iddaalı olmadığını varsayasak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 7 Nisan 2011; 11:42:35 >
  • quote:

aman aman giolarınız hayırlı olsunda acaba yazılım desteği ne olacak o giocuklara,samdroide girinde bakın bakalım gingerbread desteği gelecekmi,klasik samsung olayı,her android sürümüne bir telefon üret ve sat,eskiye desteği unut galaxy s hariç

Arkadaşım çocuk gibi benim telefonum seninkinden daha iyi tartışması mı yapılıyor burda ?? Bu telefonu alanların telefonu anlayabilmesi adına açılan bir konu sadece. 500 Liraya alınabilcek en iyi telefonu almış insanlar. Giocuklarınız vs gibi saçmasapan görgüsüzce yorumlar bu foruma yakışmıyor.!!!
  • quote:

Arkadaşlar ekolayzır va yaaaaaa.

Oleyyyy be.

Müzik çalar da seçenek tuşuna basınca ayalarda var ekolayzır. Ama sadece kulaklık takılı iken işe yarıyor. CX300-II ile gayet iyi bir başarım sunduğunu belirtebilirim.

Tedder ile No To Love You. İyi ritim utuyorum valla. 5800 ve M3200 den sonra beni hayal kırıklığına uğratmadı gayet iyi. Hele müzik konusunda iddaalı olmadığını varsayasak.

Hoparlör kalitesi ne durumda?

• Arkadaslar iphone 4 - Galaxy Ace(imei kacakti iade ettim) - Galaxy Gio kullandim aklinizdaki butun soru isaretlerini ortadan kaldiricak karsilastirmali ve ayrintili olarak incelemelerlimi yarin sabah paylasicam slizinle. AMA SU KESİN, FİYAT-PERFORMANS TA EN İYİ CİHAZ GALAXY GİO
  • quote:

Orijinalden alıntı: tedor

Arkadaslar iphone 4 - Galaxy Ace(imei kacakti iade ettim) - Galaxy Gio kullandim aklinizdaki butun soru isaretlerini ortadan kaldiricak karsilastirmali ve ayrintili olarak incelemelerlimi yarin sabah paylasicam slizinle. AMA SU KESİN, FİYAT-PERFORMANS TA EN İYİ CİHAZ GALAXY GİO

Heyecanla bekliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: salierii

quote:

Arkadaşım çocuk gibi benim telefonum seninkinden daha iyi tartışması mı yapılıyor burda ?? Bu telefonu alanların telefonu anlayabilmesi adına açılan bir konu sadece. 500 Liraya alınabilcek en iyi telefonu almış insanlar. Giocuklarınız vs gibi saçmasapan görgüsüzce yorumlar bu foruma yakışmıyor.!!!

sinirlenmeye gerek yok,almışsınız geçmiş artık sizden konu,daha sakin olalım lütfen

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.